May 15, 2024
Greek

Βίζα Βιετνάμ διαδικτυακά για Έλληνες τουρίστες: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Γιατί να σκεφτούν οι Έλληνες τουρίστες να επισκεφθούν το Βιετνάμ;

Το Βιετνάμ, μια χώρα με εκπληκτικά τοπία, πλούσια κληρονομιά και ζεστή φιλοξενία, προσφέρει αμέτρητους λόγους στους Έλληνες τουρίστες να εξερευνήσουν τα θαύματά του. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι κάνει το Βιετνάμ έναν ακαταμάχητο προορισμό για ταξιδιώτες από την Ελλάδα.

  • Ασφαλές και φιλικό: Το Βιετνάμ είναι γνωστό για τους ζεστούς και φιλόξενους ντόπιους. Οι Έλληνες τουρίστες μπορούν να περιμένουν μια φιλική και φιλόξενη ατμόσφαιρα, που θα τους κάνει να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.
  • Νόστιμα φαγητά: Η βιετναμέζικη κουζίνα είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις. Από το παγκοσμίου φήμης pho μέχρι το απολαυστικό μπαν μι, οι Έλληνες τουρίστες θα έχουν κακή επιλογή όταν πρόκειται να δοκιμάσουν νέα και λαχταριστά πιάτα.
  • Προσιτό: Σε σύγκριση με άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, το Βιετνάμ προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Οι Έλληνες τουρίστες θα διαπιστώσουν ότι ο προϋπολογισμός τους εκτείνεται περαιτέρω, επιτρέποντάς τους να βιώσουν περισσότερες εμπειρίες κατά την επίσκεψή τους.
  • Όμορφος και ωραίος καιρός: Το Βιετνάμ διαθέτει εκπληκτικά φυσικά τοπία, από τα εμβληματικά ασβεστολιθικά καρστ του κόλπου Halong έως τις ζωντανές πράσινες βεράντες ρυζιού της Sapa. Επιπλέον, η χώρα απολαμβάνει ένα τροπικό κλίμα, διασφαλίζοντας ότι οι Έλληνες τουρίστες μπορούν να απολαμβάνουν ευχάριστο καιρό καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.
  • Ζωντανή κουλτούρα: Βυθιστείτε στην πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό του Βιετνάμ. Από τους αρχαίους ναούς του Ανόι μέχρι τις πολυσύχναστες αγορές της πόλης Χο Τσι Μινχ, οι Έλληνες τουρίστες θα γοητευτούν από τις ζωντανές παραδόσεις και τα έθιμα της χώρας.

Οι Έλληνες τουρίστες απαιτούν βίζα εισόδου για να εισέλθουν στο Βιετνάμ;

Ναι, οι Έλληνες τουρίστες πρέπει να λάβουν βίζα πριν αναχωρήσουν για το Βιετνάμ. Ωστόσο, υπάρχουν καλά νέα! Οι Έλληνες τουρίστες μπορούν εύκολα να υποβάλουν αίτηση για τη βίζα του Βιετνάμ μέσω Διαδικτύου, γνωστή και ως Βιετνάμ e-Visa. Αυτή η βολική επιλογή εξαλείφει την ανάγκη να επισκεφθείτε προσωπικά την πρεσβεία ή το προξενείο του Βιετνάμ, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

Ζώντας μακριά από την πρεσβεία/προξενείο του Βιετνάμ, μπορούν οι Έλληνες τουρίστες να υποβάλουν αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ μέσω Διαδικτύου;

Απολύτως! Η βίζα του Βιετνάμ είναι διαθέσιμη διαδικτυακά σε κατόχους διαβατηρίων όλων των χωρών και εδαφών, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Είτε μένετε στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας, μπορείτε να κάνετε αίτηση για την ηλεκτρονική βίζα του Βιετνάμ από την άνεση του σπιτιού σας. Όχι άλλες μεγάλες ουρές ή ταξίδια προς την πρεσβεία ή το προξενείο του Βιετνάμ!

Ποια είναι τα οφέλη της διαδικτυακής βίζας του Βιετνάμ για Έλληνες τουρίστες;

  • Ευκολία: Η αίτηση για την ηλεκτρονική βίζα του Βιετνάμ είναι μια διαδικασία χωρίς προβλήματα. Οι Έλληνες τουρίστες μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα αίτησης ηλεκτρονικά, να ανεβάσουν τα απαραίτητα έγγραφα και να πληρώσουν το τέλος βίζας από οπουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο.
  • Εξοικονόμηση χρόνου: Πείτε αντίο στους μεγάλους χρόνους επεξεργασίας βίζας. Με την ηλεκτρονική βίζα του Βιετνάμ, οι Έλληνες τουρίστες μπορούν να περιμένουν μια γρηγορότερη στροφή, επιτρέποντάς τους να προγραμματίσουν το ταξίδι τους με ευκολία.
  • Επιλογή πολλαπλών εισόδων: Η e-Visa του Βιετνάμ προσφέρει επιλογές μίας και πολλαπλής εισόδου. Οι Έλληνες τουρίστες μπορούν να επιλέξουν την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στα ταξιδιωτικά τους σχέδια, είτε πρόκειται για εξερεύνηση διαφόρων περιοχών του Βιετνάμ είτε για παράπλευρες εκδρομές σε γειτονικές χώρες.
  • Ευρεία προσβασιμότητα: Η ηλεκτρονική βίζα του Βιετνάμ παρέχει στους Έλληνες τουρίστες πρόσβαση σε 13 αεροδρόμια, 16 πύλες χερσαίων συνόρων και 13 πύλες θαλάσσιων συνόρων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να εισέλθετε και να βγείτε από το Βιετνάμ μέσω διαφόρων σημείων εισόδου, παρέχοντας ευελιξία και άνεση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Επίσημα τέλη Βιετνάμ ηλεκτρονικής βίζας για Έλληνες τουρίστες

Τα επίσημα τέλη βίζας για Έλληνες τουρίστες που υποβάλλουν αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ μέσω Διαδικτύου είναι τα εξής:

  • 25 $ ΗΠΑ για βίζα μίας εισόδου, η οποία ισχύει για έως και 30 ημέρες.
  • 50 $ ΗΠΑ για βίζα πολλαπλής εισόδου, επίσης ισχύουσα για έως και 30 ημέρες.
  • 25 $ ΗΠΑ για βίζα μίας εισόδου, με περίοδο ισχύος έως και 90 ημέρες.
  • 50 $ ΗΠΑ για βίζα πολλαπλής εισόδου, με περίοδο ισχύος έως 90 ημέρες.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι χρεώσεις υπόκεινται σε αλλαγές, επομένως συνιστάται να επαληθεύσετε τις τρέχουσες τιμές πριν υποβάλετε την αίτησή σας για βίζα.

Κατανόηση της Βίζας μίας και πολλαπλής εισόδου για Έλληνες τουρίστες

Ως Έλληνας τουρίστας, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ βίζας μίας και πολλαπλής εισόδου για να κάνετε τη σωστή επιλογή με βάση τα ταξιδιωτικά σας σχέδια.

Η βίζα μίας εισόδου σάς επιτρέπει να εισέλθετε στο Βιετνάμ μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχύος. Μόλις φύγετε από τη χώρα, η βίζα καθίσταται άκυρη και θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για νέα βίζα εάν επιθυμείτε να εισέλθετε ξανά στο Βιετνάμ.

Από την άλλη πλευρά, μια βίζα πολλαπλής εισόδου σάς παρέχει την ευελιξία να εισέλθετε και να βγείτε από το Βιετνάμ πολλές φορές εντός της καθορισμένης περιόδου ισχύος. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο αν σκοπεύετε να επισκεφτείτε γειτονικές χώρες και να επιστρέψετε στο Βιετνάμ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων Visa του Βιετνάμ για Έλληνες τουρίστες

Όσον αφορά την πολιτική επιστροφής χρημάτων για Έλληνες τουρίστες, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα τέλη βίζας που καταβάλλονται μέσω του κυβερνητικού ιστότοπου δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση. Αυτό σημαίνει ότι εάν η αίτησή σας για βίζα απορριφθεί, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων για τα τέλη που καταβλήθηκαν.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι εάν επιλέξετε να υποβάλετε αίτηση για τη βίζα για το Βιετνάμ μέσω πρακτορείου, οι χρεώσεις μπορεί να είναι υψηλότερες, αλλά ορισμένες πρακτορεία προσφέρουν πολιτική επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που η αίτησή σας για βίζα απορριφθεί. Αυτό μπορεί να σας προσφέρει επιπλέον ηρεμία και οικονομική προστασία.

Visa Vietnam Online για Έλληνες τουρίστες: Κυβερνητικός ιστότοπος έναντι αξιόπιστων πρακτορείων

Ως Έλληνας τουρίστας, έχετε την επιλογή να διαλέξετε μεταξύ του κυβερνητικού ιστότοπου και αξιόπιστων φορέων. Ενώ ο κυβερνητικός ιστότοπος προσφέρει μια επιλογή χαμηλότερης χρέωσης, δεν παρέχει υποστήριξη. Από την άλλη πλευρά, αξιόπιστα πρακτορεία χρεώνουν υψηλότερες χρεώσεις, αλλά προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες έκδοσης βίζας, φροντίζοντας για λογαριασμό σας ολόκληρη τη διαδικασία αίτησης. Θα συγκρίνουμε τις δύο επιλογές και θα σας βοηθήσουμε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Κυβερνητικός ιστότοπος

Ο κυβερνητικός ιστότοπος παρέχει μια οικονομικά αποδοτική λύση για την απόκτηση βίζας. Σας επιτρέπει να υποβάλετε αίτηση για βίζα απευθείας χωρίς να χρειάζεστε ενδιάμεσους. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για όσους προτιμούν μια προσέγγιση «φτιάξ’ το μόνος σου» και έχουν αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αίτησης.

Πλεονεκτήματα:

  • Χαμηλότερες χρεώσεις: Ο κυβερνητικός ιστότοπος προσφέρει μια πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή για την απόκτηση βίζας.
  • Ευκολία: Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αίτησης με τον δικό σας ρυθμό, χωρίς να χρειάζεται να βασίζεστε σε εξωτερική βοήθεια.

Μειονεκτήματα:

  • Έλλειψη υποστήριξης: Ο κυβερνητικός ιστότοπος δεν παρέχει καμία υποστήριξη ή καθοδήγηση κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης.
  • Χρονοβόρα: Καθώς πρέπει να χειριστείτε ολόκληρη τη διαδικασία μόνοι σας, μπορεί να είναι χρονοβόρα και μπορεί να απαιτεί εκτενή έρευνα.

Αξιόπιστα πρακτορεία

Αξιόπιστα γραφεία έκδοσης βίζας ειδικεύονται στο χειρισμό αιτήσεων έκδοσης βίζας για διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Βιετνάμ. Διαθέτουν πολυετή εμπειρία και ενδελεχή κατανόηση των απαιτήσεων βίζας, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες έγκρισης βίζας. Αυτά τα πρακτορεία προσφέρουν μια σειρά υπηρεσιών για την απλοποίηση της διαδικασίας αίτησης βίζας για τους Έλληνες τουρίστες.

Πλεονεκτήματα:

  • Βοήθεια εμπειρογνωμόνων: Τα αξιόπιστα πρακτορεία διαθέτουν μια ομάδα ειδικών που θα χειριστούν σχολαστικά την αίτησή σας για βίζα, διασφαλίζοντας ότι όλα τα απαραίτητα έγγραφα υποβάλλονται σωστά.
  • Έγκαιρη παράδοση: Με τις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους, αξιόπιστες εταιρείες μπορούν να επισπεύσουν τη διαδικασία έγκρισης βίζας και να διασφαλίσουν ότι θα παραλάβετε τη βίζα σας έγκαιρα.
  • Διαδικτυακή υποστήριξη: Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες κατά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, αξιόπιστες εταιρείες παρέχουν άμεση ηλεκτρονική υποστήριξη για την αντιμετώπιση των ερωτημάτων σας.

Μειονεκτήματα:

  • Υψηλότερες χρεώσεις: Οι αξιόπιστες εταιρείες χρεώνουν υψηλότερες χρεώσεις σε σύγκριση με τον κυβερνητικό ιστότοπο. Ωστόσο, το πρόσθετο κόστος  δικαιολογείται από την άνεση και την ηρεμία που προσφέρουν.

Ποια επιλογή είναι κατάλληλη για τους Έλληνες τουρίστες να λάβουν βίζα για το Βιετνάμ;

Εάν είστε Έλληνας τουρίστας που σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το Βιετνάμ, η επιλογή μεταξύ της κυβερνητικής ιστοσελίδας και αξιόπιστων πρακτορείων εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας.

Επιλέξτε τον ιστότοπο της κυβέρνησης εάν:

  • Έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό και είστε πρόθυμοι να επενδύσετε χρόνο για να χειριστείτε μόνοι σας τη διαδικασία αίτησης για βίζα.

Επιλέξτε αξιόπιστα πρακτορεία εάν:

  • Προτιμάτε μια διαδικασία αίτησης βίζας χωρίς προβλήματα και θέλετε ειδικούς να χειριστούν την αίτησή σας.
  • Χρειάζεστε τη βίζα σας επειγόντως και θέλετε να επισπεύσετε τη διαδικασία.
  • Χρειάζεστε βοήθεια κατά την άφιξή σας στο γκισέ μετανάστευσης για να αποφύγετε μεγάλες ουρές.
  • Θέλετε την ευκολία της παραλαβής από το αεροδρόμιο και της μεταφοράς στο ξενοδοχείο σας.

Τόσο ο κυβερνητικός ιστότοπος όσο και οι αξιόπιστες υπηρεσίες έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τελικά εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις, τον προϋπολογισμό και το επίπεδο υποστήριξης που χρειάζεστε. Λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας και λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση για να εξασφαλίσετε μια ομαλή και απροβλημάτιστη εμπειρία αίτησης βίζας για το ταξίδι σας στο Βιετνάμ.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τους Έλληνες τουρίστες για να λάβουν έγκριση βίζας;

Για τους Έλληνες τουρίστες, η διαδικασία έγκρισης βίζας διαρκεί συνήθως περίπου 3-5 εργάσιμες ημέρες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σε περιόδους αιχμής, όπως αργίες και φεστιβάλ, ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να είναι μεγαλύτερος. Για να διασφαλίσετε μια εμπειρία χωρίς προβλήματα, συνιστούμε να υποβάλετε αίτηση για βίζα πολύ πριν από τις προγραμματισμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Εθνικές διακοπές στο Βιετνάμ για Σημείωση για Έλληνες τουρίστες

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις εθνικές αργίες στο Βιετνάμ, καθώς μπορεί να επηρεάσουν τον χρόνο διεκπεραίωσης της βίζας και τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μετανάστευσης. Οι εθνικές αργίες στο Βιετνάμ που πρέπει να προσέξουν οι Έλληνες τουρίστες είναι οι εξής:

  • Πρωτοχρονιά (01 Ιανουαρίου)
  • Διακοπές Tet (οι ημερομηνίες ποικίλλουν ανάλογα με το σεληνιακό ημερολόγιο)
  • Ημέρα Μνήμης των Κρεμασμένων Βασιλέων (10η ημέρα του τρίτου σεληνιακού μήνα)
  • Ημέρα Επανένωσης (30 Απριλίου)
  • Εργατική Πρωτομαγιά (01 Μαΐου)
  • Εθνική Ημέρα (02 Σεπτεμβρίου)

Κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών, το Immigration of Vietnam, υπεύθυνο για την επεξεργασία βίζας, δεν θα λειτουργήσει. Εάν χρειάζεστε βίζα κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών, σας συνιστούμε να απευθυνθείτε σε ένα αξιόπιστο πρακτορείο που ειδικεύεται στις υπηρεσίες έκδοσης βίζας. Μπορούν να σας παράσχουν την απαραίτητη καθοδήγηση και βοήθεια.

Επείγουσα βίζα για το Βιετνάμ για Έλληνες τουρίστες

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι Έλληνες τουρίστες μπορεί να βρεθούν σε επείγουσες καταστάσεις όπου χρειάζεται να λάβουν βίζα για το Βιετνάμ γρήγορα. Ευτυχώς, τα γραφεία έκδοσης θεωρήσεων προσφέρουν επίσης γρήγορες υπηρεσίες για την κάλυψη τέτοιων αναγκών. Εδώ είναι οι διαθέσιμες επιλογές:

  • Γρήγορη βίζα αυθημερόν: Εάν έχετε προγραμματίσει ένα επείγον ταξίδι και χρειάζεστε τη βίζα σας την ίδια ημέρα, οι υπηρεσίες έκδοσης βίζας μπορούν να επισπεύσουν τη διαδικασία για εσάς. Με την τεχνογνωσία τους, μπορούν να διασφαλίσουν ότι η αίτησή σας διεκπεραιώνεται γρήγορα, επιτρέποντάς σας να λάβετε τη βίζα σας έγκαιρα.
  • Γρήγορη βίζα 4 ή 2 ωρών: Για εξαιρετικά επείγουσες καταστάσεις, τα γραφεία έκδοσης βίζας προσφέρουν επίσης ταχείς υπηρεσίες με χρόνο διεκπεραίωσης μικρότερο από 4 ή 2 ώρες. Αυτές οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν ταξιδιωτικά σχέδια της τελευταίας στιγμής ή απροσδόκητες περιστάσεις.

Αξιοποιώντας τις ταχείς υπηρεσίες που παρέχονται από τα γραφεία έκδοσης βίζας, οι Έλληνες τουρίστες μπορούν να αποκτήσουν τις βίζες τους γρήγορα και αποτελεσματικά, εξαλείφοντας κάθε περιττό άγχος ή καθυστερήσεις.

Ποιοι Έλληνες τουρίστες πρέπει να προετοιμαστούν για να υποβάλουν αίτηση για βίζα στο Βιετνάμ μέσω Διαδικτύου;

Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο Βιετνάμ, βεβαιωθείτε ότι έχετε έτοιμα τα ακόλουθα έγγραφα και πληροφορίες:

  • Έγκυρο διαβατήριο: Το ελληνικό διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει ελάχιστη ισχύ 6 μηνών από την ημερομηνία εισόδου στο Βιετνάμ. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 κενές σελίδες για τη σφράγιση βίζας.
  • Προσωπικά στοιχεία: Δώστε ακριβή προσωπικά στοιχεία, όπως το πλήρες όνομα, το φύλο, την ημερομηνία γέννησης, τον τόπο γέννησης, τον αριθμό διαβατηρίου και την εθνικότητα σας. Αυτές οι πληροφορίες είναι ζωτικής σημασίας για τη διαδικασία αίτησης βίζας.
  • Έγκυρη διεύθυνση email: Είναι απαραίτητο να έχετε μια έγκυρη διεύθυνση email, καθώς θα χρησιμοποιείται για την αποστολή επιβεβαίωσης και ειδοποιήσεων σχετικά με την κατάσταση της βίζας. Φροντίστε να ελέγχετε τακτικά το email σας κατά τη διαδικασία της αίτησης.
  • Έγκυρη πιστωτική/χρεωστική κάρτα: Ετοιμάστε μια έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για να ολοκληρώσετε την πληρωμή για τη βίζα για το Βιετνάμ στο διαδίκτυο. Οι αποδεκτές κάρτες περιλαμβάνουν Visa, Mastercard, JCB, Diners Club, American Express και Union Pay.
  • Προσωρινή διεύθυνση στο Βιετνάμ: Έχετε έτοιμη μια προσωρινή διεύθυνση για τη διαμονή σας στο Βιετνάμ. Αυτό μπορεί να είναι το ξενοδοχείο ή το κατάλυμα όπου σκοπεύετε να μείνετε κατά την επίσκεψή σας.
  • Σκοπός της επίσκεψης: Δηλώστε ξεκάθαρα τον σκοπό της επίσκεψής σας, είτε πρόκειται για τουρισμό, εργασία, επιχείρηση, σπουδές ή οποιονδήποτε άλλο συγκεκριμένο σκοπό. Σημειώστε ότι για ορισμένους σκοπούς ενδέχεται να απαιτούνται πρόσθετα δικαιολογητικά.
  • Προγραμματισμένες ημερομηνίες εισόδου και εξόδου: Δώστε τις προβλεπόμενες ημερομηνίες εισόδου και εξόδου σας από το Βιετνάμ. Βεβαιωθείτε ότι τα ταξιδιωτικά σας σχέδια ευθυγραμμίζονται με την ισχύ της βίζας σας.
  • Προβλεπόμενα σημεία εισόδου και εξόδου: Καθορίστε τα αεροδρόμια ή τα λιμάνια στο Βιετνάμ από τα οποία σκοπεύετε να εισέλθετε και να βγείτε. Θυμηθείτε, εάν εισέρχεστε μέσω μιας θύρας, θα πρέπει να είναι αυτή που καταχωρίσατε κατά τη διαδικασία της αίτησης.
  • Τρέχον επάγγελμα: Δώστε λεπτομέρειες για το τρέχον επάγγελμά σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και της διεύθυνσης της εταιρείας σας, καθώς και τον αριθμό τηλεφώνου. Αυτές οι πληροφορίες σας βοηθούν να καθορίσετε την πρόθεσή σας για ταξίδι.

Τι πρέπει να ανεβάσουν οι Έλληνες τουρίστες για την ηλεκτρονική αίτηση βίζας για το Βιετνάμ:

Όταν υποβάλλουν αίτηση για βίζα στο Βιετνάμ στο διαδίκτυο, οι Έλληνες τουρίστες θα πρέπει να ανεβάζουν δύο σημαντικά έγγραφα: ένα σαρωμένο αντίγραφο της σελίδας δεδομένων του διαβατηρίου τους και μια πρόσφατη φωτογραφία πορτρέτου.

Σαρωμένο αντίγραφο της σελίδας δεδομένων διαβατηρίου:

Για να διασφαλιστεί η ομαλή διαδικασία αίτησης θεώρησης, είναι σημαντικό να υποβάλετε ένα ευανάγνωστο και καθαρό σαρωμένο αντίγραφο της σελίδας δεδομένων διαβατηρίου σας. Αυτή η σελίδα περιέχει βασικές πληροφορίες, όπως φωτογραφία σας, προσωπικά στοιχεία και γραμμές ICAO. Ακολουθούν οι απαιτήσεις για το σαρωμένο αντίγραφο της σελίδας δεδομένων διαβατηρίου:

  • Αναγνωσιμότητα: Βεβαιωθείτε ότι το σαρωμένο αντίγραφο είναι καθαρό και εύκολα ευανάγνωστο.
  • Πλήρης σελίδα: Βεβαιωθείτε ότι ολόκληρη η σελίδα των δεδομένων του διαβατηρίου σας περιλαμβάνεται στη σάρωση.
  • Φωτογραφία και Προσωπικά Στοιχεία: Το σαρωμένο αντίγραφο πρέπει να δείχνει καθαρά τη φωτογραφία του διαβατηρίου σας και τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους ονόματος, της ημερομηνίας γέννησης και του αριθμού διαβατηρίου σας.
  • Γραμμές ICAO: Οι γραμμές ICAO, οι οποίες βρίσκονται συνήθως στο κάτω μέρος της σελίδας, θα πρέπει επίσης να είναι ορατές στο σαρωμένο αντίγραφο.

Απαιτήσεις φωτογραφίας πορτραίτου για Έλληνες τουρίστες:

Εκτός από τη σελίδα δεδομένων διαβατηρίου, οι Έλληνες τουρίστες θα πρέπει επίσης να ανεβάσουν μια πρόσφατη φωτογραφία πορτρέτου. Αυτή η φωτογραφία χρησιμεύει ως μέσο επαλήθευσης της ταυτότητάς σας και θα πρέπει να αντιπροσωπεύει με ακρίβεια την τρέχουσα εμφάνισή σας. Ακολουθούν οι απαιτήσεις για τη φωτογραφία πορτρέτου:

  • Μέγεθος: Η φωτογραφία θα πρέπει να έχει μέγεθος διαβατηρίου, διαστάσεων 4x6cm.
  • Αυθεντικότητα: Η φωτογραφία πρέπει να είναι μια αληθινή αναπαράσταση του τρέχοντος προσώπου σας και θα πρέπει να ταιριάζει με το άτομο στο διαβατήριό σας.
  • Εμφάνιση: Κατά τη λήψη της φωτογραφίας, φροντίστε να κοιτάτε ευθεία και να αποφεύγετε να φοράτε γυαλιά. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η φωτογραφία πληροί τα απαραίτητα πρότυπα.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ μέσω Διαδικτύου για Έλληνες τουρίστες;

Τώρα που έχετε έτοιμα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και έγγραφα, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να υποβάλετε αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ online:

  • Επισκεφτείτε τον Επίσημο Ιστότοπο: Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του Τμήματος Μετανάστευσης του Βιετνάμ ή ενός αξιόπιστου πάροχου υπηρεσιών βίζας που προσφέρει διαδικτυακές υπηρεσίες αίτησης βίζας.
  • Συμπληρώστε τη Φόρμα Αίτησης: Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης με ακριβή και πλήρη προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων του σκοπού της επίσκεψης, των ημερομηνιών εισόδου και εξόδου, των προβλεπόμενων σημείων εισόδου και εξόδου και της προσωρινής διεύθυνσης στο Βιετνάμ.
  • Μεταφορτώστε τα απαιτούμενα έγγραφα: Ανεβάστε σαρωμένα αντίγραφα του έγκυρου διαβατηρίου σας (βιογραφικό) και μια πρόσφατη φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου. Βεβαιωθείτε ότι τα σαρωμένα αντίγραφα είναι καθαρά και πληρούν τις καθορισμένες απαιτήσεις.
  • Πραγματοποίηση πληρωμής: Χρησιμοποιήστε την έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή για τη βίζα για το Βιετνάμ στο διαδίκτυο. Το κόστος θα ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο και τη διάρκεια της βίζας που θα επιλέξετε.
  • Περιμένετε για επιβεβαίωση: Αφού υποβάλετε την αίτησή σας και πραγματοποιήσετε την πληρωμή, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Αυτό το email θα περιέχει τον αριθμό αναφοράς της αίτησής σας και τον εκτιμώμενο χρόνο επεξεργασίας.
  • Έλεγχος κατάστασης βίζας: Χρησιμοποιήστε τον παρεχόμενο αριθμό αναφοράς αίτησης για να ελέγξετε την κατάσταση της αίτησής σας για βίζα online. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email σχετικά με τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές στην κατάσταση της βίζας σας.
  • Λάβετε Έγκριση E-Visa: Μόλις εγκριθεί η αίτησή σας για βίζα, θα λάβετε μια επιστολή έγκρισης e-visa μέσω email. Εκτυπώστε αυτήν την επιστολή καθώς θα χρειαστεί να την παρουσιάσετε στο λιμάνι εισόδου στο Βιετνάμ.
  • Είσοδος και Έξοδος: Κατά την άφιξή σας στο Βιετνάμ, προσκομίστε το διαβατήριό σας, την επιστολή έγκρισης ηλεκτρονικής βίζας και άλλα δικαιολογητικά (εάν απαιτείται) στον υπάλληλο μετανάστευσης. Μετά την επαλήθευση, θα σας επιτραπεί η είσοδος στο Βιετνάμ.

Πώς να ελέγξετε την κατάσταση ηλεκτρονικής βίζας του Βιετνάμ για Έλληνες τουρίστες:

Αφού υποβάλετε επιτυχώς την ηλεκτρονική σας αίτηση για βίζα για το Βιετνάμ, μπορείτε να θέλετε να ελέγξετε την κατάσταση της e-Visa σας. Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα:

  • Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος Μετανάστευσης του Βιετνάμ.
  • Αναζητήστε την ενότητα “Έλεγχος κατάστασης” ή “Έλεγχος e-Visa” στον ιστότοπο.
  • Εισαγάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία, όπως τον αριθμό της αίτησής σας και τα στοιχεία του διαβατηρίου σας.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί “Έλεγχος κατάστασης” για να ανακτήσετε την τρέχουσα κατάσταση της αίτησής σας e-Visa.

Αύξηση του ποσοστού επιτυχίας των αιτήσεων βίζας για Έλληνες τουρίστες

Ως αιτών για βίζα Βιετνάμ στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι δεν εγκρίνονται όλες οι αιτήσεις από την κυβέρνηση. Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει συγκεκριμένους κανόνες και κριτήρια που ορίζονται από τους αξιωματικούς μετανάστευσης. Ωστόσο, υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αυξήσετε το ποσοστό επιτυχίας της αίτησής σας για βίζα:

  • Παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες: Ελέγξτε ξανά όλα τα στοιχεία που παρέχετε στη φόρμα της αίτησής σας. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις ή ελλείψεις πληροφοριών μπορεί να οδηγήσουν σε καθυστερήσεις ή ακόμα και σε απόρριψη.
  • Υποβάλετε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα: Βεβαιωθείτε ότι έχετε έτοιμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα πριν ξεκινήσετε την αίτησή σας. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν έγκυρο διαβατήριο, φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου, δρομολόγια πτήσεων, κρατήσεις ξενοδοχείων και απόδειξη οικονομικών μέσων.
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες: Εξοικειωθείτε με τις οδηγίες για την αίτηση βίζας που παρέχονται από την κυβέρνηση του Βιετνάμ. Η τήρηση αυτών των οδηγιών θα αυξήσει τις πιθανότητες να εγκριθεί η αίτησή σας.
  • Χρησιμοποιήστε μια αξιόπιστη υπηρεσία έκδοσης βίζας: Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προσλάβετε μια αξιόπιστη υπηρεσία έκδοσης βίζας για να χειριστεί την αίτησή σας. Κατανοούν τους τοπικούς κανόνες και κανονισμούς και μπορούν να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία, αυξάνοντας τις πιθανότητές σας για επιτυχία. Επιλέξτε εταιρείες με υψηλό ποσοστό επιτυχίας για να ελαχιστοποιήσετε τυχόν πιθανή απογοήτευση ή αβεβαιότητα.

Επιλογές Visa χωρίς προβλήματα με Εγγυημένη Έγκριση για Έλληνες Τουρίστες

Εάν θέλετε να αποφύγετε την πιθανή απογοήτευση ή την έλλειψη εξοικείωσης με τη διαδικασία αίτησης για βίζα ή εάν προτιμάτε απλώς μια απρόσκοπτη εμπειρία με εγγυημένη έγκριση, η πρόσληψη ενός γραφείου βίζας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτά τα πρακτορεία ειδικεύονται στην παροχή αποτελεσματικών και αξιόπιστων υπηρεσιών για την εξασφάλιση ομαλής διαδικασίας αίτησης βίζας για τους Έλληνες τουρίστες.

Επιλέγοντας ένα αξιόπιστο πρακτορείο, μπορείτε να επωφεληθείτε από:

  • Απλή φόρμα και εύκολη μεταφόρτωση εγγράφων: Οι εταιρείες έκδοσης βίζας απλοποιούν τη διαδικασία αίτησης παρέχοντας μια φιλική προς τον χρήστη διαδικτυακή πλατφόρμα. Θα χρειαστεί μόνο να συμπληρώσετε μια απλή φόρμα και να ανεβάσετε τα απαιτούμενα έγγραφα, καθιστώντας την όλη διαδικασία χωρίς προβλήματα.
  • Φιλική υποστήριξη: Τα πρακτορεία βίζας διαθέτουν ειδικές ομάδες υποστήριξης που είναι έτοιμες να σας βοηθήσουν σε όλη τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Είτε έχετε ερωτήσεις, χρειάζεστε καθοδήγηση ή αντιμετωπίζετε προβλήματα, το φιλικό προσωπικό υποστήριξής τους θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει.
  • 99,9% ποσοστό επιτυχίας: Τα αξιόπιστα γραφεία έκδοσης βίζας έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας. Με την εξειδίκευσή τους και τη γνώση των τοπικών κανόνων, μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες έγκρισης της αίτησής σας για βίζα.

Τι να κάνετε μετά τη λήψη της έγκρισης βίζας; Λίστα ελέγχου για Έλληνες τουρίστες

Συγχαρητήρια για την έγκριση της βίζας! Για να διασφαλίσετε μια ομαλή και απρόσκοπτη άφιξη στο Βιετνάμ, ακολουθεί μια λίστα ελέγχου με βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε:

  • Διπλός έλεγχος της βίζας: Ελέγξτε προσεκτικά τη βίζα σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν λάθη ή λάθη. Τυχόν ανακρίβειες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επιπλοκές κατά την άφιξη. Είναι πάντα καλύτερο να αντιμετωπίζετε τυχόν προβλήματα εκ των προτέρων.
  • Εκτυπώστε ένα αντίγραφο της βίζας σας: Είναι υποχρεωτικό να έχετε ένα έντυπο αντίγραφο της βίζας σας. Φροντίστε να το συμπεριλάβετε στα ταξιδιωτικά σας έγγραφα και να το έχετε εύκολα προσβάσιμο. Θα σας ζητηθεί να το προσκομίσετε στο λιμάνι εισόδου.
  • Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας: Επιβεβαιώστε ότι οι ημερομηνίες του ταξιδιού σας ευθυγραμμίζονται με την περίοδο ισχύος της βίζας σας. Η παραμονή της θεώρησής σας μπορεί να οδηγήσει σε κυρώσεις ή νομικά ζητήματα, επομένως είναι σημαντικό να τηρείτε την επιτρεπόμενη διάρκεια διαμονής.
  • Εξοικειωθείτε με τις απαιτήσεις εισόδου: Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κατανοήσετε τις απαιτήσεις εισόδου, τους τελωνειακούς κανονισμούς και τυχόν συγκεκριμένες οδηγίες που μπορεί να ισχύουν για τους Έλληνες τουρίστες. Το να είστε καλά ενημερωμένοι θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε ομαλά στη διαδικασία μετανάστευσης.
  • Σχεδιάστε το δρομολόγιό σας: Το Βιετνάμ προσφέρει μια πληθώρα αξιοθέατων και εμπειριών. Ερευνήστε και προγραμματίστε το δρομολόγιό σας εκ των προτέρων για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας σε αυτήν την όμορφη χώρα. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε δημοφιλείς προορισμούς όπως το Ανόι, η πόλη Χο Τσι Μινχ, ο κόλπος Halong και το Χόι Αν.
  • Νόμισμα ανταλλαγής: Ενώ οι πιστωτικές κάρτες είναι ευρέως αποδεκτές στις μεγάλες πόλεις, συνιστάται να φέρετε κάποιο βιετναμέζικο ντονγκ (VND) για τοπικές συναλλαγές. Ανταλλάξτε το νόμισμά σας σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα ή τράπεζες για να εξασφαλίσετε δίκαιες τιμές.
  • Συσκευασία αναλόγως: Το Βιετνάμ αντιμετωπίζει ποικίλες καιρικές συνθήκες. Συσκευάστε κατάλληλα ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης με βάση την εποχή και τις περιοχές που σκοπεύετε να επισκεφτείτε. Μην ξεχνάτε τα απαραίτητα όπως αντηλιακό, εντομοαπωθητικό και άνετα παπούτσια για περπάτημα.
  • Λάβετε ταξιδιωτική ασφάλιση: Είναι πάντα συνετό να έχετε ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει έκτακτα ιατρικά περιστατικά, ακυρώσεις ταξιδιού και χαμένες αποσκευές. Βεβαιωθείτε ότι το συμβόλαιό σας παρέχει επαρκή κάλυψη για το ταξίδι σας στο Βιετνάμ.

Ακολουθώντας αυτήν τη λίστα ελέγχου, θα είστε καλά προετοιμασμένοι για το ταξίδι σας στο Βιετνάμ και μπορείτε να απολαύσετε μια απροβλημάτιστη εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος.

Κορυφαίες ερωτήσεις για Έλληνες τουρίστες που ζήτησαν ηλεκτρονική βίζα για το Βιετνάμ μέσω κυβερνητικού ιστότοπου

1. Η πτήση μου αναχωρεί σύντομα, αλλά η κατάσταση της ηλεκτρονικής βίζας για το Βιετνάμ είναι υπό επεξεργασία. Υπάρχει κάποια υπηρεσία για να το βιαστούμε ή να το επισπεύσουμε;

Για τους Έλληνες τουρίστες που βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση, καλό είναι να επικοινωνήσουν με ένα αξιόπιστο πρακτορείο ή να στείλουν email στο info@vietnamimmigration.org για υποστήριξη. Αυτά τα κανάλια μπορούν να βοηθήσουν στην επίσπευση της επεξεργασίας της ηλεκτρονικής βίζας για το Βιετνάμ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενδέχεται να ισχύει χρέωση για αυτήν την υπηρεσία. Επικοινωνώντας με αυτές τις αξιόπιστες πηγές, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες να αποκτήσετε την ηλεκτρονική βίζα σας εγκαίρως για την αναχώρησή σας.

2. Έδωσα μη έγκυρες πληροφορίες για την αίτησή μου για ηλεκτρονική βίζα. Υπάρχει κάποια υπηρεσία να το διορθώσει;

Εάν οι Έλληνες τουρίστες έχουν παράσχει κατά λάθος λανθασμένες ή μη έγκυρες πληροφορίες στην αίτησή τους για ηλεκτρονική βίζα, είναι σημαντικό να το διορθώσετε πριν ταξιδέψετε στο Βιετνάμ. Για να διορθώσετε τις πληροφορίες, συνιστάται να επικοινωνήσετε με μια αξιόπιστη εταιρεία ή να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@vietnamimmigration.org για βοήθεια. Αυτά τα κανάλια μπορούν να σας καθοδηγήσουν στα απαραίτητα βήματα για την τροποποίηση των πληροφοριών και να διασφαλίσουν ότι η αίτησή σας για ηλεκτρονική θεώρηση είναι ακριβής και έγκυρη.

3. Θέλω να επεξεργαστώ την αίτησή μου για ηλεκτρονική θεώρηση. Υπάρχει κάποια υπηρεσία για να το επεξεργαστείτε;

Για τους Έλληνες τουρίστες που επιθυμούν να επεξεργαστούν την αίτησή τους για ηλεκτρονική βίζα, καλό είναι να ζητήσουν τη βοήθεια ενός αξιόπιστου πρακτορείου ή να στείλουν email στο info@vietnamimmigration.org. Αυτά τα κανάλια μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση σχετικά με τη διαδικασία επεξεργασίας της αίτησής σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενδέχεται να υπάρχει χρέωση που σχετίζεται με αυτήν την υπηρεσία. Επικοινωνώντας με αυτές τις αξιόπιστες πηγές, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τυχόν απαραίτητες αλλαγές πραγματοποιούνται με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

4. Φτάνω νωρίτερα από την ημερομηνία άφιξης που αναφέρεται στην αίτηση ηλεκτρονικής θεώρησης. Υπάρχει κάποια υπηρεσία για αλλαγή της ημερομηνίας άφιξης;

Εάν οι Έλληνες τουρίστες βρουν μια κατάσταση όπου χρειάζονται να αλλάξουν την ημερομηνία άφιξης που αναφέρεται στην αίτησή τους για ηλεκτρονική βίζα, συνιστάται να επικοινωνήσουν με ένα αξιόπιστο πρακτορείο ή να στείλουν email στο info@vietnamimmigration.org για βοήθεια. Αυτά τα κανάλια μπορούν να σας καθοδηγήσουν στα τα απαραίτητα βήματα για να αλλάξετε την ημερομηνία άφιξης. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενδέχεται να υπάρχει χρέωση που σχετίζεται με αυτήν την υπηρεσία. Επικοινωνώντας με αυτές τις αξιόπιστες πηγές, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η ηλεκτρονική βίζα σας ευθυγραμμίζεται με τα αναθεωρημένα ταξιδιωτικά σας σχέδια.

5. Μπαίνω στο Βιετνάμ μέσω διαφορετικής θύρας, εκτός από την αίτηση ηλεκτρονικής θεώρησης. Υπάρχει κάποια υπηρεσία για διόρθωση της θύρας εισόδου;

Για Έλληνες τουρίστες που πρέπει να εισέλθουν στο Βιετνάμ μέσω διαφορετικού λιμένα από αυτό που καθορίζεται στην αίτησή τους για ηλεκτρονική βίζα, συνιστάται να επικοινωνήσετε με ένα αξιόπιστο πρακτορείο ή να στείλετε email στο info@vietnamimmigration.org για υποστήριξη. Αυτά τα κανάλια μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση σχετικά με τα απαραίτητα βήματα για τη διόρθωση της θύρας εισόδου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενδέχεται να υπάρχει χρέωση που σχετίζεται με αυτήν την υπηρεσία. Επικοινωνώντας με αυτές τις αξιόπιστες πηγές, μπορείτε να διασφαλίσετε την ομαλή είσοδο στο Βιετνάμ μέσω του σωστού λιμένα.

6. Τι πρέπει να κάνω για να τροποποιήσω τα στοιχεία μετά την υποβολή αίτησης ηλεκτρονικής θεώρησης μέσω του κυβερνητικού ιστότοπου;

Εάν οι Έλληνες τουρίστες έχουν ήδη υποβάλει την αίτησή τους για ηλεκτρονική βίζα μέσω του κυβερνητικού ιστότοπου και πρέπει να τροποποιήσουν τις πληροφορίες, συνιστάται να επικοινωνήσουν με ένα αξιόπιστο πρακτορείο ή να στείλουν email στο info@vietnamimmigration.org για καθοδήγηση. Αυτά τα κανάλια μπορούν να παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια για την τροποποίηση των πληροφοριών στην αίτησή σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενδέχεται να υπάρχει χρέωση που σχετίζεται με αυτήν την υπηρεσία. Επικοινωνώντας με αυτές τις αξιόπιστες πηγές, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τυχόν απαιτούμενες τροποποιήσεις πραγματοποιούνται με ακρίβεια και έγκαιρα.

Συμπέρασμα

Η απόκτηση βίζας για το Βιετνάμ ως Έλληνας τουρίστας δεν χρειάζεται πλέον να είναι μια περίπλοκη και αγχωτική διαδικασία. Ακολουθώντας τα συνιστώμενα βήματα, αναζητώντας βοήθεια από επαγγελματικές υπηρεσίες που ειδικεύονται στις διαδικτυακές υπηρεσίες βίζας για το Βιετνάμ και χρησιμοποιώντας τις επείγουσες επιλογές έκδοσης βίζας όταν χρειάζεται, μπορείτε να εξασφαλίσετε μια απρόσκοπτη και εγγυημένη εμπειρία έγκρισης. Απολαύστε το ταξίδι σας στο Βιετνάμ και εξερευνήστε τον πλούσιο πολιτισμό, τα εκπληκτικά τοπία και τη ζεστή φιλοξενία του.

PERHAPS YOU ARE INTERESTED IN

Γιατί πρέπει οι γεωργιανοί τουρίστες να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επισκεφθούν το Βιετνάμ; Το Βιετνάμ προσφέρει μια πληθώρα λόγων για τους γεωργιανούς τουρίστες να σκεφτούν να επισκεφθούν αυτή τη μαγευτική χώρα. Πρώτα και κύρια, το Βιετνάμ είναι γνωστό για την ασφάλεια και το φιλικό του περιβάλλον.