Зошто кинеските туристи треба да размислат за посета на Виетнам? Виетнам нуди уникатно и разновидно патничко искуство кое сигурно ќе ги освои срцата на кинеските туристи. Еве неколку убедливи причини зошто Виетнам треба да биде на врвот на нивната листа за патувања: Дали на кинеските туристи им е потребна влезна виза за да влезат во

1