May 20, 2024
Hungarian

Vietnami Vízum Online Magyar Turistáknak: Minden, Amit Tudnod Kell

Miért érdemes a magyar turistáknak megfontolni Vietnam látogatását?

Vietnam egyedülálló és változatos élményt kínál, amely az utazók széles körét vonzza. Akár kalandrajongó, akár történelemrajongó, természetbarát vagy ínyenc, Vietnamban mindenki talál valamit. Íme néhány nyomós ok, amiért a magyar turisták fontolóra veszik ebbe a lenyűgöző országba való látogatást:

 • Biztonságos és barátságos: Vietnam meleg és vendégszerető helyi lakosairól ismert, akik tárt karokkal ölelik át a látogatókat. Az országban alacsony a bűnözés, így biztonságos célpont a turisták számára.
 • Ízletes ételek: A vietnami konyha világszerte híres ízeiről, frissességéről és változatosságáról. A magyar turisták az utcai élelmiszer-standoktól az előkelő éttermekig olyan ínycsiklandó ételeket kóstolhatnak meg, mint a pho, a banh mi és a friss tenger gyümölcsei.
 • Megfizethető: Sok más népszerű turisztikai célponthoz képest Vietnam kiváló ár-érték arányt kínál. A magyar turisták azt fogják tapasztalni, hogy költségvetésük tovább nyúlhat, így a pénz megtörése nélkül élvezhetik a luxus élményeket.
 • Gyönyörű és szép időjárás: Vietnam lenyűgöző tájakkal büszkélkedhet, a Halong-öböl ikonikus mészkőkarsztjaitól Sapa festői rizsteraszaiig. Ezenkívül az ország trópusi éghajlattal rendelkezik, amely az év nagy részében kellemes időjárást biztosít.
 • Vibráló kultúra: Merüljön el Vietnam gazdag kulturális örökségében az ősi templomok, pagodák és történelmi helyszínek felfedezésével. Legyen szemtanúja a hagyományos fesztiváloknak, látogasson el a helyi piacokra, és lépjen kapcsolatba az etnikai kisebbségi közösségekkel, hogy mélyebben megértse Vietnam élénk kultúráját.

A magyar turistáknak beutazási vízum kell Vietnamba való beutazáshoz?

Igen, a magyar turistáknak vízumot kell szerezniük, mielőtt elindulnak Vietnamba. Jó hír azonban, hogy könnyedén igényelhetnek vietnami vízumot az interneten, más néven Vietnam e-Visa.

A vietnami nagykövetségtől/konzulátustól távol élő magyar turisták igényelhetnek vietnami vízumot online?

Teljesen! Az online vietnami vízum kényelmes lehetőség azon magyar turisták számára, akik távol élnek a vietnami nagykövetségtől vagy konzulátustól. Az online jelentkezési folyamatnak köszönhetően nincs szükség a nagy távolságok megtételére vagy a sorban állásra. A magyar turisták ezentúl kényelmesen, otthonukból vagy irodájukból igényelhetik vízumukat, így időt és fáradságot takarítanak meg.

Milyen előnyökkel jár a vietnami Visa Online a magyar turisták számára?

A vietnami vízum online számos előnnyel jár a magyar turisták számára:

 • Egyszerű jelentkezési folyamat: Az online jelentkezés egyszerű, és percek alatt kitölthető. Csak érvényes útlevélre, digitális útlevél méretű fényképre és internetkapcsolatra van szüksége.
 • Idő- és költségmegtakarítás: A vietnami vízum online igénylésével nincs szükség többszöri látogatásra a nagykövetségen vagy konzulátuson. Ezzel a magyar turisták időt és pénzt takarítanak meg. Ezenkívül az online vízumdíj általában alacsonyabb, mint a hagyományos vízumkérelmezési eljárás.
 • Többszörös beutazási lehetőség: A vietnami e-Visa lehetővé teszi a magyar turisták számára, hogy a vízum legfeljebb 90 napos érvényességi ideje alatt többször is be- és kiléphessenek az országból. Ez rugalmasságot biztosít azoknak az utazóknak, akik azt tervezik, hogy felfedezik a szomszédos országokat vagy újra ellátogatnak Vietnamba utazásuk során.
 • Széles belépési pontok: A vietnami e-Visa segítségével a magyar turisták kényelmesen bejuthatnak Vietnamba 13 repülőtéren, 16 szárazföldi határkapun és 13 tengeri határkapun keresztül. A belépési pontok kiterjedt hálózata könnyű utazást és rugalmasságot biztosít.

Mennyibe kerül hivatalosan a magyar turistáknak a vietnami vízum?

A vietnami vízumot online igénylő magyar turisták hivatalos vízumdíjai a következők:

 • Egyszeri belépésre jogosító vízum, legfeljebb 30 napig érvényes: 25 USD
 • Többszöri beutazásra szóló vízum, legfeljebb 30 napig érvényes: 50 USD
 • Egyszeri belépésre jogosító vízum, legfeljebb 90 napig érvényes: 25 USD
 • Többszöri beutazásra jogosító vízum, legfeljebb 90 napig érvényes: 50 USD

Fontos megjegyezni, hogy ezek a díjak változhatnak. Ezért a vízumkérelem benyújtása előtt tanácsos ellenőrizni az aktuális árakat a kormány webhelyén. Ha tájékozott marad a legújabb frissítésekről, elkerülheti a meglepetéseket, és zökkenőmentes vízumkérelmezési folyamatot biztosít.

Az egyszeri és többszörös beutazás megértése magyar turisták számára

Ha nem ismeri az “egyszeri belépés” és a “többszörös belépő” kifejezéseket, akkor tisztázzuk, mit jelentenek a magyar turisták számára:

 • Egyszeri beutazásra jogosító vízum: Ez lehetővé teszi, hogy a megadott érvényességi időn belül egyszer lépjen be Vietnamba. Amint elhagyja Vietnamot, a vízum már nem lesz érvényes, és ha újra szeretne belépni az országba, új vízumot kell kérnie.
 • Többszörös beutazásra jogosító vízum: A többszöri beutazásra jogosító vízummal többször is be- és kiléphet Vietnamból a kijelölt érvényességi idő alatt. Ez különösen akkor hasznos, ha azt tervezi, hogy felkeresi a szomszédos országokat, és visszatér Vietnamba a vízum érvényességi ideje alatt.

Fontos, hogy alaposan fontolja meg utazási terveit, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő vízumtípust. Ha nem biztos abban, hogy melyik lehetőséget válassza, forduljon a megfelelő hatóságokhoz, vagy kérjen tanácsot egy megbízható utazási irodától.

Vietnam Visa visszatérítési szabályzata magyar turisták számára

Ami a vietnami vízumot online kérelmező magyar turisták visszatérítési szabályzatát illeti, fontos megjegyezni, hogy a díjak semmilyen esetben sem visszatéríthetők. Függetlenül attól, hogy vízumkérelmét jóváhagyják vagy elutasítják, a befizetett díjak nem téríthetők vissza.

A szükségtelen kiadások elkerülése érdekében kulcsfontosságú, hogy a vízumkérelem benyújtásakor minden követelménynek megfeleljen, és pontos információkat adjon meg. A vízum elutasításának kockázatát minimalizálhatja, ha még egyszer ellenőrizze kérelmét, és győződjön meg arról, hogy minden szükséges dokumentum rendben van.

Ha vízumkérelmét elutasítják, tanácsos felvenni a kapcsolatot a megfelelő hatóságokkal, vagy segítséget kérni egy jó hírű utazási irodától. Segítenek a következő lépésekben, és szükség esetén alternatív megoldásokat kínálnak.

Kormányzati weboldal és jó hírű ügynökségek: mit válasszunk a magyar turistáknak, hogy beutazhassanak Vietnamba?

A vietnami látogatáshoz szükséges vízumkérelmezéskor a magyar turistáknak két elsődleges lehetősége van: a kormányzati webhely vagy a jó hírű ügynökségek. Bár a kormányzati webhely tűnik a költségvetés-barátabb választásnak, a döntés meghozatala előtt fontos mérlegelni az előnyöket és hátrányokat.

Kormányzati webhely: barkácsolás

A kormányzati webhely alacsonyabb díjat kínál a vízumkérelmekért, ami vonzó lehet a költségvetés-tudatos utazók számára. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez a lehetőség a „csináld magad” megközelítés. Ez azt jelenti, hogy kizárólag Ön a felelős a teljes vízumkérelmezési folyamatért, mindenféle támogatás vagy útmutatás nélkül.

A tapasztalt utazók számára, akik ismerik a vízumkérelmeket, és elegendő idejük van a folyamatban való eligazodásra, a kormányzati webhely életképes megoldás lehet. Mindazonáltal azok számára, akik még nem ismerik a vízumkérelmeket, vagy különleges aggályaik vannak, a támogatás és az útmutatás hiánya ijesztő lehet.

Jó hírű ügynökségek: szakértelem és támogatás

Másrészt a jó hírű ügynökségek magasabb díjat számítanak fel, de átfogó szolgáltatást kínálnak, amely az Ön nevében intézi a vízumkérelmet. Ezek az ügynökségek sokéves tapasztalattal rendelkeznek, és pontosan tudják, hogyan kell jóváhagyni a vízumkérelmet, és időben kézbesíteni a vízumot. Ezen túlmenően azonnali online támogatást nyújtanak, biztosítva, hogy minden kérdésére és aggályára azonnal választ kapjon.

A jó hírű ügynökségek által kínált szakértelem és támogatás felbecsülhetetlen értékű lehet, különösen azon turisták számára, akik problémamentes vízumkérelmezési eljárást szeretnének. Ahelyett, hogy órákat töltene a vízumkövetelmények kutatásával és az űrlapok kitöltésével, támaszkodhat olyan szakemberek szakértelmére, akik számtalan vízumkérelmet kezeltek.

A jó hírű ügynökségek további előnyei

A vízumkérelmezési folyamaton kívül a jó hírű ügynökségek további előnyöket kínálnak, amelyek fokozhatják az utazási élményt Vietnamba. Ha sürgősen szüksége van a vízumra, a jó hírű ügynökségek felgyorsíthatják a kérelmet, biztosítva, hogy a lehető legrövidebb időn belül megkapja a vízumot.

Ezenkívül a jó hírű ügynökségek megértik az ismeretlen repülőtérre érkezés kihívásait, és szolgáltatásokat kínálnak a bevándorlási vámkezelés felgyorsítására. Ez azt jelenti, hogy elkerülheti a hosszú sorban állást a bevándorlási pultnál, így időt takaríthat meg, és zökkenőmentesen léphet be Vietnamba. Ezenkívül egyes ügynökségek még reptéri átvételi és transzfer szolgáltatásokat is nyújtanak, így az érkezés és a szállodába való transzfer zökkenőmentes és kényelmes.

A megfelelő választás a vietnami vízumhoz

A kormányzati webhely és a jó hírű ügynökségek közötti választás végső soron az Ön prioritásaitól és preferenciáitól függ. Ha kényelmesen kezeli egyedül a vízumkérelmezési folyamatot, és pénzt szeretne megtakarítani, a kormány webhelye lehet a megfelelő választás az Ön számára. Ha azonban értékeli a szakértelmet, a támogatást és a zökkenőmentes vízumkérelmezési tapasztalatot, a jó hírű ügynökségek a legjobb választás.

A döntés meghozatala előtt fontolja meg a kényelem, a támogatás és a nyugalom kívánt szintjét. Ne feledje, hogy a jó hírű ügynökségek nemcsak vízumkérelemben nyújtanak segítséget, hanem további szolgáltatásokat is nyújtanak, amelyek javíthatják az utazási élményt. Tehát alaposan mérlegelje lehetőségeit, és tájékozottan válasszon az Ön igényeinek megfelelő Vietnamba utazó magyar turistaként.

Mennyi időbe telik, amíg a magyar turisták megkapják a vízumot?

A vízum jóváhagyási folyamata a magyar turisták esetében általában 3-5 munkanapot vesz igénybe. Fontos azonban megjegyezni, hogy a főszezonban a feldolgozási idő hosszabb lehet. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy jóval az utazás dátuma előtt igényelje a vízumot.

Nemzeti ünnepek Vietnamban a magyar turisták figyelmébe

A vízumkérelem benyújtása előtt elengedhetetlen, hogy tájékozódjon a vietnami nemzeti ünnepekről. A vízumkérelmek feldolgozásáért felelős vietnami bevándorlás továbbra is zárva tart szombaton, vasárnap, a Vietnami Népi Közbiztonsági Erők hagyományos napján (augusztus 19.), valamint a következő nemzeti ünnepeken:

 • Újév napja (január 01.)
 • Tet Holiday
 • Az akasztott királyok emléknapja
 • Újraegyesítés napja (április 30.)
 • a munka ünnepe (május 1.)
 • Nemzeti ünnep (szeptember 2.)

Ha ezekben az ünnepekben vízumra van szüksége, javasoljuk, hogy kérjen segítséget egy jó hírű, vízumtanácsadásra és árajánlattételre szakosodott ügynökségtől. Végigvezetik a folyamaton, és zökkenőmentes élményt biztosítanak.

Hogyan szerezzünk sürgős vízumot Vietnamba magyar turistáknak?

Bizonyos esetekben a magyar turisták sürgős vízumot kérhetnek Vietnamba. Legyen szó váratlan utazási tervekről vagy az utolsó pillanatban bekövetkezett változásokról, az ügynökségek segíthetnek a gyorsított vízum megszerzésében. Íme az elérhető lehetőségek:

 • Aznapi vízum: Ha ugyanazon a napon van szüksége a vízumra, az ügynökségek felgyorsíthatják a folyamatot. Reggeli benyújtásával a jóváhagyott vízumot a nap végére megkaphatja. Ez egy kiváló megoldás azok számára, akiknek azonnali utazásra van szükségük.
 • 4 órás vízum: Azokban a helyzetekben, amikor van néhány szabad órája, az ügynökségek gyors, négy órás átfutási időt biztosíthatnak a vízumhoz. Ez lehetővé teszi a váratlan utazási tervek vagy sürgős üzleti ügyek hatékony kezelését.
 • 2 órás vízum: Valóban sürgős esetekben az ügynökségek 2 órás vízumszolgáltatást kínálnak. Ezzel a lehetőséggel mindössze két órán belül megkaphatja a jóváhagyott vízumot. Ez biztosítja, hogy késedelem nélkül el tudja érni a repülőjáratot, vagy elintézze az időérzékeny ügyeket.

Mire kell felkészülniük a magyar turistáknak a vietnami vízum online igényléséhez?

Mielőtt belemerülnénk a jelentkezési folyamatba, vessünk egy pillantást az elkészítéséhez szükséges alapvető dokumentumokra és információkra:

 • Érvényes útlevél: Győződjön meg arról, hogy magyar útlevele legalább 6 hónapig érvényes a tervezett beutazási dátumtól számítva, és legalább 2 üres oldal legyen a vízumbélyegzésre.
 • Személyes adatok: Adja meg teljes nevét, nemét, születési idejét, születési helyét, útlevélszámát és állampolgárságát. Fontos, hogy még egyszer ellenőrizze ezen információk pontosságát, hogy elkerülje a problémákat a jelentkezési folyamat során.
 • Érvényes e-mail cím: A vízum státuszával kapcsolatos visszaigazolást és értesítést kap e-mailben. Ügyeljen arra, hogy érvényes e-mail címet adjon meg, hogy naprakész maradjon a jelentkezési folyamat során.
 • Érvényes hitel- vagy betéti kártya: Készítsen hitel- vagy betéti kártyát fizetésre. Az elfogadott kártyák közé tartozik a Visa, Master, JCB, Dinner Club, Amex, Union Pay és még sok más. Biztos lehet benne, hogy a fizetési folyamat biztonságos és problémamentes.
 • Ideiglenes cím Vietnamban: Adja meg a tervezett vietnami szálloda vagy szállás címét. Ez az információ a vízum regisztrációhoz szükséges.
 • Látogatás célja: Világosan adja meg látogatásának célját, legyen az idegenforgalom, munka, üzleti, tanulás vagy bármilyen más releváns ok. Vegye figyelembe, hogy bizonyos célokra további dokumentumokra lehet szükség a jelentkezés alátámasztásához.
 • Tervezett be- és kilépési dátumok: Adja meg a Vietnamba való belépési és elhagyási dátumokat. A zökkenőmentes utazási élmény érdekében tanácsos előre megtervezni az útvonalat.
 • Szándékos be- és kilépési pontok: Válassza ki azokat a kikötőket vagy repülőtereket, amelyeken keresztül szeretne be- és kilépni Vietnamból. Felhívjuk figyelmét, hogy Vietnamba a jelentkezési folyamat során regisztrált kikötőn keresztül kell belépnie, kivéve a repülőtereket.
 • Jelenlegi foglalkozás: Adja meg jelenlegi foglalkozásának adatait, beleértve a cég nevét és címét, valamint a telefonszámot. Ez az információ segít kialakítani kapcsolatát hazájával, és megerősíti vízumkérelmét.

Mit kell feltölteniük a magyar turistáknak a vietnami vízumkérelemhez?

A vietnami vízum online igénylésekor a magyar turistáknak két alapvető dokumentumot kell feltölteniük: útlevelük adatlapjának szkennelt másolatát és egy friss portréfotót.

1. Az útlevél adatlapjának szkennelt másolata:

Az útlevéladatok oldalának beszkennelt másolata a vízumkérelem űrlapon megadott adatok ellenőrzésére szolgál. A zökkenőmentes jelentkezési folyamat biztosítása érdekében győződjön meg arról, hogy a beolvasott példány olvasható, világos, és a teljes oldalt tartalmazza. Tartalmaznia kell a fényképét, a személyes adatait és az ICAO-sorokat. A beolvasott másolatok elfogadható fájlformátumai: PDF, JPEG és JPG.

Az útlevéladat-oldal szkennelt másolatára vonatkozó követelmények

A vietnami vízumkérelem benyújtásához fel kell töltenie az útlevéladat-oldal szkennelt másolatát. Ez a lépés kulcsfontosságú, mivel segít ellenőrizni a vízumkérelem űrlapon megadott információkat. Győződjön meg arról, hogy a beolvasott másolat:

 • Olvasható: Győződjön meg arról, hogy a beolvasott másolat tiszta és olvasható, és nincs elmosódás vagy folt. Ez biztosítja, hogy az útlevelében szereplő összes adat látható legyen az ellenőrzési folyamat során.
 • Teljes oldal: Olvassa be a teljes útlevéladat-oldalt, beleértve a fényképet, a személyes adatokat és az ICAO-sorokat. Ez biztosítja, hogy minden szükséges információ rendelkezésre álljon az ellenőrzéshez.
 • Formátum: Mentse el a beolvasott másolatot PDF, JPEG vagy JPG formátumban az egyszerű elküldés érdekében. Ezek a formátumok széles körben elfogadottak és kompatibilisek az online jelentkezési rendszerrel.

2. Legutóbbi portréfotó:

A portréfotó személyazonosságának igazolására szolgál, és pontosan tükröznie kell jelenlegi megjelenését. Nagyon fontos, hogy a fénykép megegyezzen az útlevélben szereplő személlyel. Fényképezéskor ügyeljen arra, hogy egyenesen a kamerába nézzen, és ne viseljen szemüveget. A fénykép méretének 4×6 cm-nek kell lennie, ami az útlevél szabványos mérete. Ezt a fényképet könnyedén elkészítheti okostelefonjával. Ismételten, az állóképek elfogadható fájlformátumai a PDF, JPEG és JPG.

Portréfotó követelmények magyar turisták számára

Az útlevéladatok oldalának beszkennelt másolatán kívül fel kell töltenie egy friss portréfotót vagy egy útlevél méretű fotót (4×6 cm). Íme a portréfotó követelményei:

 • Ellenőrzés: Az állókép a személyazonosságának igazolására szolgál. Ennek tükröznie kell az Ön jelenlegi megjelenését, és meg kell egyeznie az útlevelében szereplő személlyel.
 • Tisztaság: Győződjön meg arról, hogy a fotó tiszta és jó minőségű. Kerülje el az elmosódottságot vagy pixelezést, amely akadályozhatja az ellenőrzési folyamatot.
 • Arckifejezés: Nézzen egyenesen a kamerába semleges arckifejezéssel. Kerülje a mosolygást, a homlokráncolást vagy bármilyen eltúlzott kifejezést.
 • Nincs szemüveg: Távolítsa el a szemüvegét és az arcát eltakaró tartozékokat. Sajátosságainak jól láthatónak kell lennie a fotón.

Hogyan lehet vietnami vízumot online igényelni magyar turisták számára?

Most, hogy minden szükséges információt összegyűjtött, nézzük meg a vietnami vízum online igénylésének lépésről lépésre történő folyamatát:

 • A hivatalos webhely felkeresése: Látogassa meg a vietnami e-vízumkérelmező rendszer hivatalos webhelyét. Ez a biztonságos platform zökkenőmentes és hatékony vízumkérelmezési folyamatot biztosít.
 • A kérelem indítása: A vízumkérelem elindításához kattintson a „Jelentkezés most” gombra. Egy sor egyszerű és felhasználóbarát lépésen végigvezeti Önt.
 • Töltse ki a jelentkezési lapot: Töltse ki az online jelentkezési űrlapot személyes adataival, beleértve teljes nevét, nemét, születési idejét, születési helyét, útlevélszámát és állampolgárságát. Adjon pontos információkat a komplikációk elkerülése érdekében.
 • Szükséges dokumentumok feltöltése: Töltse fel érvényes útlevele életrajzi oldalának szkennelt másolatát. Győződjön meg arról, hogy a beolvasott kép tiszta és olvasható.
 • Adjon meg további információkat: Töltse ki a szükséges adatokat a látogatás céljára, a tervezett be- és kilépési dátumokra, a tervezett be- és kilépési pontokra, az ideiglenes vietnami lakcímre és jelenlegi foglalkozására vonatkozóan.
 • Ellenőrzés és megerősítés: Ellenőrizze még egyszer az összes megadott információ pontosságát. Ha elégedett, folytassa a következő lépéssel.
 • Fizetés: Fizesse ki a vízumkezelési díjat hitel- vagy betéti kártyájával. A fizetési folyamat biztonságos és titkosított, hogy megóvja pénzügyi adatait.
 • Vízumjóváhagyási levél fogadása: Sikeres fizetés után a megadott feldolgozási időn belül e-mailben kap egy vízum jóváhagyó levelet. Ez a levél hivatalos dokumentumként szolgál, amely engedélyezi az Ön Vietnamba való belépését.
 • Nyomtassa ki a jóváhagyó levelet: Nyomtassa ki a vízum jóváhagyó levelét, és tartsa az úti okmányaival együtt. Ezt a levelet be kell mutatnia Vietnamba érkezéskor.

Hogyan ellenőrizheti a vietnami e-vízum státuszát a magyar turisták számára?

Miután sikeresen igényelte a vietnami e-vízumot, érdemes nyomon követni a kérelme állapotát. A következőképpen teheti meg:

 • Látogassa meg a hivatalos webhelyet: Nyissa meg a vietnami e-vízumrendszer hivatalos webhelyét.
 • Adja meg jelentkezési adatait: Adja meg a szükséges adatokat, például a jelentkezési azonosítót, az útlevélszámot és a születési dátumot.
 • Ellenőrizze állapotát: Kattintson az “Állapot ellenőrzése” gombra, és a rendszer valós idejű frissítéseket küld az e-vízumkérelem folyamatáról.

Ha követi ezeket a lépéseket, könnyedén nyomon követheti vietnami e-vízumkérelmét, és problémamentes utazási élményt biztosíthat.

Mit tegyünk, hogy magyar turistaként vízumkérelme sikeresebb legyen?

A vietnami vízumot online kérelmező magyar turisták számára több lépést is megtehetnek a kérelmük sikerességének növelése érdekében. Ezek a lépések annak biztosítására szolgálnak, hogy minden szükséges követelmény teljesüljön, és a pályázat helyesen kerüljön benyújtásra. Íme egy praktikus lista, hogy mit tehetnek a magyar turisták:

 • Pontosan töltse ki a jelentkezési lapot: A vietnami vízum online igénylésekor kulcsfontosságú, hogy a jelentkezési lapot pontos és naprakész információkkal töltse ki. Ellenőrizze még egyszer az összes adatot, beleértve a személyes adatait, az utazási dátumokat és az útlevéladatokat.
 • Készítse elő a szükséges dokumentumokat: Győződjön meg arról, hogy minden szükséges dokumentum készen áll a vízumkérelem benyújtása előtt. Általában szüksége lesz egy érvényes útlevélre, amelynek érvényességi ideje még legalább hat hónap, egy friss útlevél méretű fényképre és a repülési útvonal másolatára.
 • Állítsa be a szállás igazolását: A vízum jóváhagyásának esélyének növelése érdekében tanácsos igazolni vietnami szállását. Ez lehet szállodafoglalás, Airbnb-foglalás vagy egy megbízható helyi kapcsolattartótól származó meghívólevél.
 • Az átláthatóság fenntartása: Legyen átlátható és őszinte vízumkérelmében. Kerülje a hamis vagy félrevezető adatok megadását, mivel az elutasításhoz vagy akár a Vietnamba való beutazás tilalmához vezethet a jövőben.
 • Fontolja meg ügynökség felvételét: Ha el szeretné kerülni az esetleges frusztrációt vagy bizonytalanságot, fontolja meg egy vietnami vízumszolgáltatásra szakosodott ügynökség felvételét. Ezek az ügynökségek alaposan ismerik a helyi szabályokat és előírásokat, és végigvezetik Önt a jelentkezési folyamaton, növelve ezzel a siker esélyeit.

Problémamentes vízumjóváhagyás: Az Ügynökség előnye a magyar turisták számára

A vietnami vízumhoz problémamentes és garantált jóváhagyást kereső magyar turisták számára okos választás az ügynökség bérlése. Ezek az ügynökségek több éves tapasztalattal és mélyen ismerik a vízumkérelem folyamatát. Ezért érdemes megfontolni szolgáltatásaikat:

 • Egyszerű űrlap és könnyű dokumentumfeltöltés: A vízumkérelem egy ügynökségen keresztül gyerekjáték. Felhasználóbarát online jelentkezési lapot biztosítanak, és végigvezetik a dokumentumfeltöltési folyamaton. Szakértelmüknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy pályázata minden követelménynek megfelel.
 • Barátságos támogatás: A vízumkérelem folyamatában való eligazodás nehézkes lehet. Az ügynökségek személyre szabott támogatást kínálnak, biztosítva, hogy minden kérdésére és aggályára azonnal választ kapjon. Barátságos és professzionális személyzetük minden lépésben segít Önnek, így az egész folyamat stresszmentes lesz.
 • Problémamentes élmények 99,9%-os sikeraránnyal: A vietnami ügynökségek kivételesen sikeresek vízumok megszerzésében ügyfeleik számára. Helyi tudásuk és szakértelmük hasznosításával maximalizálhatják annak esélyét, hogy vízumkérelmét jóváhagyják. Ez kiküszöböli az esetleges frusztrációt és bizonytalanságot, és lehetővé teszi, hogy az utazás megtervezésére összpontosítson.

Ellenőrző lista magyar turisták számára a vízumengedély megszerzése után

Gratulálunk! Megkaptad a vízum jóváhagyását. Most itt az ideje felkészülni izgalmas vietnami utazására. Íme egy praktikus ellenőrző lista, amely biztosítja a problémamentes élményt érkezéskor:

 • Ellenőrizze vízumát: Utazás előtt alaposan nézze át vízumát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek benne hibák vagy hibák. Bármilyen pontatlanság szükségtelen bonyodalmakhoz vezethet a bevándorlási ellenőrző pontokon.
 • Nyomtassa ki a vízum másolatát: Kötelező magánál tartania vízumának nyomtatott példányát. A bevándorlási tisztek kérni fogják, hogy lássák, amikor megérkezik Vietnamba. Győződjön meg arról, hogy egy fizikai másolat könnyen elérhető.
 • Ellenőrizze úti okmányait: A vízum mellett győződjön meg arról, hogy útlevele a tervezett vietnami tartózkodáson túl legalább hat hónapig érvényes. Ezenkívül elővigyázatosságból készítsen másolatot útleveléről, és tartsa őket külön helyen.
 • Helyi szokások és kultúra kutatása: Ismerkedjen meg Vietnam helyi szokásaival, hagyományaival és kulturális árnyalataival. Ez segít abban, hogy tisztelettel navigáljon az országban, és elkerülje a kulturális félreértéseket.
 • Csomagolja be ennek megfelelően: Látogatás közben vegye figyelembe az időjárási viszonyokat, és csomagolja be a megfelelő ruházatot és kiegészítőket. Ne feledkezzünk meg az alapvető fontosságú termékekről, például a fényvédőről, a rovarriasztóról és a kényelmes sétacipőkről.
 • Pénznemváltás: Ismerkedjen meg a helyi valutával, a vietnami donggal (VND), és váltson magyar forintot (HUF), hogy elegendő pénze legyen tartózkodásához. Javasoljuk, hogy vegyen készpénzt és nemzetközileg elfogadott hitel-/bankkártyákat.
 • Utazási biztosítás: Megvédheti magát az előre nem látható körülményektől egy átfogó utasbiztosítás megkötésével. Tartalmaznia kell az orvosi sürgősségi eseteket, az utazások lemondását, valamint az elveszett vagy ellopott holmikat.
 • Tanuljon meg alapvető vietnami kifejezéseket: Míg az angolt széles körben beszélik a népszerű turisztikai célpontokon, néhány alapvető vietnami kifejezés elsajátítása javíthatja az élményt, és megkönnyítheti a kommunikációt a helyiekkel.
 • Tervezze meg útvonalát: Kutasson és tervezzen útvonalat, beleértve a kötelező látnivalókat, a helyi konyha élményeit és az egyedi kulturális tevékenységeket. Engedjen azonban némi rugalmasságot a váratlan kalandok elfogadásához.

A leggyakoribb kérdések a vietnami e-vízumot kormányzati webhelyen keresztül jelentkező magyar turisták számára

Ön magyar turista, aki vietnami e-vízumot igényelt a kormány honlapján keresztül? Problémába ütközött, vagy módosítania kell az alkalmazást? Megértjük, hogy a kormányzati oldal nem nyújt támogatást, de ne aggódjon! Azért vagyunk itt, hogy segítsünk a vietnami e-vízumot igénylő magyar turisták által feltett leggyakoribb kérdésekben.

1. A repülőjáratom hamarosan indul, de a vietnami e-vízum státuszom feldolgozása folyamatban van. Van olyan szolgáltatás, amely sietteti vagy meggyorsítja?

Ha Ön magyar turista, és gyorsan közeledik járata, de vietnami e-vízumának feldolgozása még folyamatban van, akkor van megoldás az Ön számára. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy jó hírű ügynökséggel, vagy küldjön egy e-mailt az info@vietnamimigration.org címre támogatásért. Ezek az ügynökségek segíthetnek az e-vízumkérési folyamat felgyorsításában, biztosítva, hogy Ön időben megkapja azt az utazáshoz. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy a szolgáltatásért díjat számíthatnak fel.

2. Érvénytelen adatokat adtam meg az e-vízumkérelemhez. Van valami szervíz a javításra?

Hibák előfordulnak, és ha Ön magyar turista, aki helytelen adatokat adott meg vietnami e-vízumkérelmében, akkor van lehetőség a javításra. A hibák kijavításához azt javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy jó hírű ügynökséggel, vagy küldjön e-mailt az info@vietnamimigration.org címre. Ezek a szakemberek végigvezetik Önt az e-vízumkérelmében szereplő érvénytelen adatok kijavításának folyamatán. Ne feledje, hogy a szolgáltatás díjakat vonhat maga után.

3. Szeretném szerkeszteni az e-vízumkérelmemet. Van valami szolgáltatás amivel szerkeszthető?

Ha Ön magyar turista, aki szeretné módosítani vietnami e-vízumkérelmét, rendelkezésére áll segítség. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy jó hírű ügynökséggel, vagy küldjön egy e-mailt az info@vietnamimigration.org címre, ha segítségre van szüksége a jelentkezés szerkesztéséhez. Ezek a szakértők útmutatást tudnak adni az e-vízumkérelem szükséges módosításainak végrehajtásához. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a szolgáltatás díjköteles lehet.

4. Korábban érkezem, mint az e-vízumkérelemben feltüntetett érkezési dátum. Van valami szolgáltatás az érkezés dátumának megváltoztatására?

Változtak az utazási tervei, és korábban kellett megérkeznie Vietnamba, mint az e-vízumkérelmében feltüntetett dátum? Magyar turistaként lehetősége van az érkezés dátumának módosítására. Javasoljuk, hogy segítségért forduljon egy jó hírű ügynökséghez, vagy írjon e-mailt az info@vietnamimmigration.org címre. Ezek a szakemberek végigvezetik Önt az érkezési dátum megváltoztatásának folyamatán az e-vízumkérelmében. Kérjük azonban, vegye figyelembe, hogy ez a szolgáltatás díjakat számíthat fel.

5. Az e-vízumkérelemtől eltérő porton keresztül lépek be Vietnamba. Van valamilyen szolgáltatás a belépési port javítására?

Ha Ön magyar turista, és úgy találja, hogy az e-vízumkérelmében megadottól eltérő kikötőn keresztül kell belépnie Vietnamba, ne aggódjon. Van megoldás az Ön számára. Javasoljuk, hogy segítségért forduljon egy jó hírű ügynökséghez, vagy írjon e-mailt az info@vietnamimmigration.org címre. Ezek a szakértők segíthetnek Önnek az e-vízumkérelem belépési portjának kijavításában. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a szolgáltatás díjköteles lehet.

6. Mit kell tennem az adatok módosításához, miután e-vízumkérelmet benyújtottam a kormányzati webhelyen?

Ön magyar turistaként a kormány honlapján keresztül nyújtotta be vietnami e-vízumkérelmét, és rájött, hogy módosítania kell néhány adatot? Ilyen esetben azt javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy jó hírű ügynökséggel, vagy küldjön egy e-mailt az info@vietnamimigration.org címre, hogy segítsen az e-vízumkérelem módosításában. Ezek a szakemberek végigvezetik Önt a folyamaton, és segítenek a szükséges változtatások végrehajtásában. Kérjük azonban, vegye figyelembe, hogy ez a szolgáltatás díjakat számíthat fel.

Következtetés

Vietnami látogatást tervező magyar turistaként a vízum online beszerzése a legkényelmesebb és leghatékonyabb módszer. A javasolt lépések követésével és egy megbízható ügynökség segítségének megfontolásával jelentősen növelheti vízumkérelme sikerességi arányát. A problémamentes élményekkel, a barátságos támogatással és a sürgős vízumkezelés lehetőségeivel a vietnami ügynökségek biztosítják, hogy az utazás zökkenőmentesen induljon. Kezdje tehát az utazási előkészületeket, és készüljön fel Vietnam csodáinak felfedezésére problémamentesen, időben és garantált jóváhagyással.

PERHAPS YOU ARE INTERESTED IN

Miért érdemes a német turistáknak megfontolni Vietnam látogatását? Vietnam egyedülálló és felejthetetlen élményt kínál a német turisták számára. Íme néhány ok, amiért érdemes meglátogatnia ezt a lenyűgöző országot: A német turistáknak beutazási vízumra van szükségük Vietnamba való beutazáshoz? Igen, a német turistáknak vízumra van szükségük Vietnamba való beutazáshoz.

Miért érdemes a finn turistáknak megfontolni Vietnam látogatását? Vietnam, a gazdag történelméről, lenyűgöző tájairól és meleg vendégszeretetéről ismert ország, egyre népszerűbb turisztikai célponttá vált. Különösen a finn turistákat ragadta meg Vietnam szépsége és varázsa.

Miért érdemes a cseh turistáknak megfontolni Vietnam látogatását? Vietnam egyedülálló élményt kínál, amely egyszerre biztonságos és barátságos. A helyiek meleg vendégszeretetükről ismertek, így a látogatók jól érzik magukat itt-tartózkodásuk során.

Miért érdemes az osztrák turistáknak megfontolni Vietnam látogatását? Vietnam egyedülálló utazási élményt kínál, amely sokféle érdeklődést kielégít. Legyen szó történelemről, természetkedvelőről, ínyencségről, vagy egyszerűen csak egy nyugodt tengerparti kiruccanásra vágyik, Vietnamban minden megtalálható.

Good news for citizens of Magyarorszag! Starting from August 15, 2023, Vietnam will be granting 90-day e-visas to travelers from Magyarorszag. This update comes as a significant development in Vietnam’s visa policy, offering convenience and ease of travel for visitors from Magyarorszag.