June 22, 2024
Finnish

Vietnamin viisumi verkossa hongkongilaisille turisteille: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Miksi Vietnam on täydellinen kohde hongkongilaisille turisteille

Vietnam on saavuttanut suosiota turistien keskuudessa kaikkialta maailmasta, ja hyvästä syystä. Se on maa, jolla on rikas historia ja kulttuuri sekä vaikutteita Kiinasta, Ranskasta ja muista naapurimaista. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä heijastuu sen arkkitehtuuriin, keittiöön ja tapoihin, joten se on kiehtova kohde tutkittavaksi.

Lisäksi Vietnam tunnetaan lämpimistä ja vieraanvaraisista ihmisistään, mikä tekee siitä turvallisen ja ystävällisen maan turisteille. Paikalliset ovat aina valmiita auttamaan ja jakamaan kulttuuriaan vierailijoiden kanssa, mikä tekee kokemuksesta vieläkin rikastuttavan.

Mutta ehkä yksi houkuttelevimmista syistä vierailla Vietnamissa on sen kohtuuhintaiset elinkustannukset. Majoitus, ruoka ja kuljetus – kaikki on kohtuuhintaista, joten se on ihanteellinen kohde budjettimatkailijoille.

Maata on siunattu myös upeilla luonnonmaiseilla Halongin lahden kohoavista kalkkikivikallioista Sapan viehättäviin riisipeltoihin. Ja miellyttävä ilmasto ympäri vuoden, ei ole koskaan huono aika vierailla Vietnamissa.

Tarvitsevatko hongkongilaiset turistit maahantuloviisumin päästäkseen Vietnamiin?

Lyhyt vastaus on kyllä. Hongkongilaiset turistit eivät ole vapautettuja Vietnamin viisumivaatimuksista, ja heidän on haettava viisumia ennen lähtöä maahan. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että prosessia on tehty paljon helpommaksi Vietnamin viisumin käyttöönoton myötä verkossa.

Asuminen kaukana Vietnamin suurlähetystöstä/konsulaatista, voivatko hongkongilaiset turistit hakea Vietnamin viisumia verkossa?

Kyllä, hongkongilaiset turistit voivat nyt hakea Vietnamin viisumia verkossa mukavasti kotona tai toimistossa. Tämä tarkoittaa, että ei enää pitkiä jonoja tai useita matkoja suurlähetystöön tai konsulaattiin. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja muutaman minuutin online-hakemusprosessin suorittamiseen.

Vietnamin online-viisumi, joka tunnetaan myös nimellä Vietnam e-Visa, on kaikkien maiden ja alueiden passinhaltijoiden saatavilla, myös Hongkongissa. Se on voimassa jopa 90 päivää yhdellä tai useammalla sisäänpääsyllä, mikä antaa matkailijoille joustavuutta suunnitella matkansa vastaavasti.

Mitä hyötyä Vietnam Visa Onlinesta on hongkongilaisille turisteille?

On olemassa useita etuja, jotka tekevät Vietnam e-Visasta suositun valinnan hongkongilaisille matkailijoille seuraavasti:

 1. Helppo hakuprosessi: Vietnamin viisumin online-hakemusprosessi on yksinkertainen ja voidaan suorittaa muutamassa minuutissa. Tarvitset vain vakaan internetyhteyden, voimassa olevan passin ja pankki-/luottokortin maksamiseen.
 2. Mukavuus: Online-viisumihakemuksen avulla hongkongilaiset turistit voivat hakea viisumiaan milloin tahansa ja missä tahansa ilman, että heidän tarvitsee käydä Vietnamin suurlähetystössä tai konsulaatissa. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka asuvat syrjäisillä alueilla tai joilla on kiireinen aikataulu.
 3. Aikaa säästävä: Perinteinen viisuminhakuprosessi voi olla aikaa vievä ja vaatia seisomista pitkissä jonoissa. Vietnam-viisumilla verkossa koko prosessi voidaan suorittaa muutamassa minuutissa, mikä säästää hongkongilaisten matkailijoiden arvokasta aikaa.
 4. Asiakirjojen toimittamista ei tarvita: Toisin kuin perinteisessä viisumin hakuprosessissa, jossa hakijoiden on toimitettava erilaisia ​​asiakirjoja, Vietnamin viisumi verkossa vaatii vain skannatun kopion hakijan passista. Tämä tekee prosessista vaivatonta ja vähemmän monimutkaista.
 5. Voimassaolo ja joustavuus: Vietnam-viisumi verkossa on voimassa jopa 90 päivää kerta- tai useampaan maahantuloon, mikä antaa hongkongilaisille turisteille joustavuutta saapua Vietnamiin ja poistua sieltä useita kertoja voimassaoloaikana. Tämä sopii erinomaisesti niille, jotka suunnittelevat vierailemista muissa naapurimaissa Vietnamin matkansa aikana.
 6. Useita saapumispisteitä: On 13 lentokenttää, 16 maarajaporttia ja 13 merirajaporttia, joiden avulla Vietnamin sähköisen viisumin haltijat pääsevät kätevästi maahan ja sieltä poistumaan. Tämä antaa hongkongilaisille turisteille mahdollisuuden valita haluamasi saapumispiste matkasuunnitelmiensa perusteella.

Viralliset Vietnamin viisumimaksut hongkongilaisille turisteille

Hongkongilaisten turistien viralliset Vietnamin viisumimaksut löytyvät hallituksen verkkosivuilta. Kertaviisumista, joka on voimassa enintään 30 päivää, maksu on 25 USD. Tämä tarkoittaa, että voit saapua Vietnamiin kerran ja oleskella enintään 30 päivää. Toistuvaan viisumiin, joka on voimassa myös enintään 30 päivää, maksu on 50 USD. Tämän vaihtoehdon avulla voit saapua Vietnamiin ja sieltä poistua useita kertoja 30 päivän aikana.

Jos aiot oleskella Vietnamissa pidempään, voit valita kertaluonteisen viisumin, joka on voimassa enintään 90 päivää, joka myös maksaa US$25. Tällä viisumilla voit saapua Vietnamiin kerran ja oleskella enintään 90 päivää. Enintään 90 päivää voimassa olevan toistuvaviisumin maksu on 50 USD. Tällä viisumilla voit saapua Vietnamiin ja sieltä poistua useita kertoja 90 päivän aikana.

On tärkeää huomata, että nämä maksut voivat muuttua, joten on suositeltavaa tarkistaa voimassa olevat hinnat aina ennen viisumihakemuksen lähettämistä.

Hongkongilaisten matkailijoiden kerta- ja toistuvaisviisumeiden ymmärtäminen

Nyt kun olemme maksaneet viisumimaksut, syvennytään Hongkongilaisten turistien erityyppisiin viisumeihin. Kuten aiemmin mainittiin, kertaviisumi antaa sinun tulla Vietnamiin kerran ja oleskella tietyn ajan. Tämä on suosittu vaihtoehto matkailijoille, jotka aikovat vierailla Vietnamissa vain kerran tai lyhyen aikaa.

Toisaalta toistuva viisumi sallii sinun saapua Vietnamiin ja poistua sieltä useita kertoja määritetyn ajan kuluessa. Tämä on loistava vaihtoehto matkailijoille, jotka suunnittelevat matkustamista naapurimaihin ja haluavat joustavuutta palata Vietnamiin. Se on hyödyllinen myös liikematkustajille, joiden on ehkä tehtävä usein matkoja Vietnamiin.

Hongkongilaisten turistien hyvityskäytäntö

Siinä tapauksessa, että viisumihakemuksesi evätään, hongkongilaisille turisteille ei ole palautuskäytäntöä. Viisumimaksuja ei palauteta missään tapauksessa epäämisen syystä riippumatta. Tästä syystä on tärkeää varmistaa, että kaikki tarvittavat asiakirjat ja tiedot toimitetaan oikein ja ajallaan.

Hakeminen Visa-agentin kautta

On syytä mainita, että viisumimaksu voi olla korkeampi, jos haet viisumiagentin kautta. Tämä johtuu siitä, että agentti voi veloittaa palvelumaksun virallisen viisumimaksun lisäksi. Viisumiagentin käyttäminen voi kuitenkin säästää aikaa ja vaivaa, koska he hoitavat hakuprosessin puolestasi. Muista vain valita hyvämaineinen ja luotettava välittäjä, jotta vältyt ylimääräisiltä maksuilta tai viivästyksiltä.

Vietnam Visa Online Hongkongilaisille turisteille: hallituksen verkkosivusto vs. luotettavat edustajat

Online-viisumipalvelujen nousun myötä prosessista on tullut kätevämpi ja tehokkaampi. Mutta kysymys jää, mikä vaihtoehto on paras hongkongilaisille turisteille – hallituksen verkkosivusto vai luotettavat agentit?

Tässä on luettelo kunkin vaihtoehdon eduista ja haitoista, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen:

Hallituksen verkkosivusto:

 1. Pienempi maksu: Hallituksen verkkosivusto tarjoaa alhaisemman maksun viisumihakemuksista, mikä tekee siitä budjettiystävällisemmän vaihtoehdon.
 2. Tee-se-itse: Hallituksen verkkosivustolla sinun on suoritettava viisumihakemusprosessi itse. Tämä voi olla aikaa vievää ja hämmentävää, varsinkin ensimmäistä kertaa Vietnamiin matkustaville.
 3. Ei tukea: Hallituksen verkkosivusto ei tarjoa tukea viisuminhakijoille. Jos sinulla on kysyttävää tai kohtaat ongelmia, sinun on selattava niitä itse.

Luotettavat edustajat:

 • Korkeampi maksu: Luotettavat edustajat veloittavat korkeamman maksun palveluistaan, mutta tämä on usein perusteltua heidän tarjoamillaan eduilla.
 • Asiantuntemus: Monen vuoden kokemuksella alalta luotettavilla agenteilla on asiantuntemusta ja tietoa varmistaakseen, että viisumihakemuksesi hyväksytään ja toimitetaan ajoissa.
 • Tuki: Yksi luotettavien agenttien käytön suurimmista eduista on heidän tarjoamansa tuki. Ne ovat saatavilla verkossa, jotta he voivat vastata nopeasti kaikkiin kysymyksiin tai auttaa kaikissa viisumihakemusprosessin aikana kohdatuissa ongelmissa.
 • Nopeutettu palvelu: Jos tarvitset viisumin kiireellisesti, luotettavat edustajat voivat nopeuttaa hakemustasi ja varmistaa, että saat viisumin ajoissa.
 • Apua saapuessa: Luotettavat edustajat tarjoavat lisäpalveluita, kuten maahanmuuttoselvityksen nopeuttamisen ja noudon lentokentältä ja kuljetuksen hotellillesi. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä Vietnamissa ensimmäistä kertaa vieraileville.

Joten mikä vaihtoehto hongkongilaisten turistien tulisi valita Vietnam-viisumilleen? Se riippuu viime kädessä budjetistasi, ajasta ja mukavuustasosta viisumihakemusprosessissa. Jos budjettisi on tiukka ja sinulla on riittävästi aikaa selata prosessia, hallituksen verkkosivusto voi olla sinulle parempi vaihtoehto. Jos olet kuitenkin valmis maksamaan suuremman maksun vaivattomasta kokemuksesta, luotettavat välittäjät ovat oikea tapa.

Kuinka kauan hongkongilaisilla turisteilla kestää viisumiluvan saaminen?

Hyvä uutinen on, että Vietnamin viisumin hakuprosessi on nopea ja tehokas. Viisumin käsittely kestää yleensä 3-5 työpäivää. Sesonkiaikana se voi kuitenkin kestää hieman kauemmin. Joten on suositeltavaa hakea viisumi hyvissä ajoin, jotta vältytään viivästymiltä matkasuunnitelmissasi.

Huomaa, että Vietnamin maahanmuutto, jossa viisumihakemustasi käsitellään, ei toimi lauantaisin, sunnuntaisin, Vietnamin kansan turvallisuusjoukkojen perinteisenä päivänä (19. elokuuta) eikä kansallisina vapaapäivinä. Tämä tarkoittaa, että jos aiot matkustaa näinä päivinä, sinun on haettava viisumia aikaisemmin tai käytettävä luotettavan välittäjän palveluita.

Mitä kansallisia vapaapäiviä Vietnamissa on huomioitava hongkongilaisille matkailijoille?

On olennaista olla tietoinen Vietnamin kansallisista vapaapäivistä, jotta vältytään mahdollisilta hankaluuksilta viisumia haettaessa. Seuraavassa on tarkistuslista Vietnamin kansallisista vapaapäivistä, jotka sinun tulee huomioida Hongkongin turistina:

 1. Uudenvuodenpäivä (1. tammikuuta)
 2. Tet Holiday (kuukalenterin mukaan osuu yleensä tammi- tai helmikuuhun)
 3. Hung Kings -muistopäivä (kolmannen kuun 10. päivä)
 4. Yhdistymispäivä (30. huhtikuuta)
 5. Vapunpäivä (1. toukokuuta)
 6. Kansallispäivä (2. syyskuuta)

Näiden lomien aikana Vietnamin maahanmuuttovirasto ei käsittele viisumihakemuksia. Siksi on parasta suunnitella matkasi vastaavasti ja hakea viisumi etukäteen, jotta vältytään viivästymiltä.

Kuinka saada kiireellinen viisumi Vietnamiin hongkongilaisille turisteille?

Jos sinulla on kiire ja sinun on hankittava Vietnamin viisumi kiireesti, agentit tarjoavat myös nopeutettuja palveluja. Nämä palvelut ovat lisämaksullisia, mutta ne voivat säästää sinua viime hetken viisumiongelmista. Tässä ovat vaihtoehdot kiireellisen viisumin saamiseksi Vietnamiin:

 • Saman päivän viisumi: Agentit voivat käsitellä viisumihakemuksesi samana päivänä ja hyväksyä sen vain muutamassa tunnissa. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto, jos sinun täytyy matkustaa Vietnamiin kiireellisesti.
 • 4 tunnin viisumi: Jos sinulla on hieman enemmän aikaa, voit valita 4 tunnin viisumipalvelun. Näin saat viisumin 4 tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.
 • 2 tunnin viisumi: Ääritapauksissa agentit tarjoavat myös 2 tunnin viisumipalvelun. Tämä on nopein vaihtoehto, ja viisumi hyväksytään 2 tunnin kuluessa hakemuksesi lähettämisestä.

Mitä hongkongilaisten turistien tulisi valmistautua hakemaan Vietnamin viisumia verkossa?

Hongkongilaisten turistien on laadittava seuraavat asiakirjat Vietnamin sähköisen viisumin hakemiseksi:

 1. Passi, joka on voimassa 6 kuukautta ja jossa on 2 tyhjää sivua: Kuten kaikki muutkin viisumihakemukset, voimassa oleva passi on pakollinen hongkongilaisille turisteille, jotka hakevat Vietnamin sähköistä viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta siitä päivästä, jona aiot saapua Vietnamiin.
 2. Passitiedot: Hongkongilaisten matkailijoiden on annettava passinsa tiedot, kuten nimi, sukupuoli, syntymäaika, syntymäpaikka, passin numero ja kansalaisuus. On tärkeää varmistaa, että kaikki annetut tiedot ovat tarkkoja ja vastaavat passissasi olevia tietoja.
 3. Sähköpostiosoite: Hongkongilaisten turistien on annettava voimassa oleva sähköpostiosoite saadakseen viisumivahvistuksen. Tätä sähköpostiosoitetta käytetään myös kaikkeen tulevaan Vietnamin sähköiseen viisumiisi liittyvään kirjeenvaihtoon.
 4. Voimassa oleva luotto-/pankkikortti tai Paypal-tili: Hongkongilaisilla turisteilla on oltava voimassa oleva luotto-/pankkikortti tai Paypal-tili maksaakseen viisumin käsittelymaksun. Se on turvallinen ja kätevä tapa suorittaa maksuja ja suojata ostajia.
 5. Väliaikainen osoite Vietnamissa: Hongkongilaisten matkailijoiden on annettava tilapäinen osoite Vietnamissa, kuten suunniteltu hotelli tai majoituspaikka. Tätä osoitetta käytetään hallinnollisiin tarkoituksiin, ja sen tulee olla maan sisällä.
 6. Vierailun tarkoitus: Hongkongilaisten matkailijoiden on ilmoitettava vierailunsa tarkoitus, olipa kyseessä sitten matkailu, työ, liike tai opiskelu. On tärkeää huomioida, että muihin tarkoituksiin kuin matkailuun saatetaan vaatia lisäasiakirjoja vierailusi tarkoituksen todistamiseksi.
 7. Sisään- ja poistumispäivät: Hongkongilaisten matkailijoiden on ilmoitettava suunnitellut saapumis- ja poistumispäivänsä Vietnamiin. On erittäin tärkeää varmistaa, että viisumi on voimassa koko Vietnamissa oleskelusi ajan.
 8. Suunnitellut sisään- ja poistumispaikat/lentokentät: Hongkongilaisten matkailijoiden on määritettävä Vietnamin sisään- ja poistumispisteet tai lentokentät, joita he aikovat käyttää. On tärkeää huomata, että sinun tulee saapua Vietnamiin e-viisumiisi rekisteröidyn sataman kautta lentokenttiä lukuun ottamatta.
 9. Nykyinen ammatti: Hongkongilaisten turistien on annettava tiedot nykyisestä ammatistaan, mukaan lukien yrityksen nimi, osoite ja puhelinnumero. Näitä tietoja tarvitaan työsuhteesi ja vierailusi tarkoituksen vahvistamiseksi.

Mitä hongkongilaisten turistien on ladattava Vietnamin viisumin verkkohakemusta varten?

Vietnamin viisumin hakemiseksi verkossa sinun on ladattava kaksi asiakirjaa: skannattu kopio passitietosivusta ja äskettäin otettu muotokuva. Nämä asiakirjat ovat tärkeitä henkilöllisyytesi vahvistamisessa ja viisumihakuprosessin sujuvuuden takaamisessa.

Passitietosivun skannatun kopion vaatimukset:

Passitietosivusi skannattu kopio on tärkein Vietnamin viisumin verkkohakemuksessa vaadittava asiakirja. Sitä käytetään viisumihakemuslomakkeessa annettujen tietojen tarkistamiseen. Tässä ovat erityisvaatimukset passitietosivusi skannattulle kopiolle:

 1. Sen tulee olla selkeä, luettava ja koko sivun skannaus.
 2. Sivulla oleva valokuva ei saa olla epäselvä tai vääristynyt.
 3. Sen tulee sisältää henkilötietosi, kuten nimesi, syntymäaikasi ja passin numero.
 4. Sivun alareunassa olevien ICAO-rivien tulee olla näkyvissä.
 5. Tiedoston tulee olla PDF-, JPEG- tai JPG-muodossa lähetyksen helpottamiseksi.

On tärkeää varmistaa, että passitietosivusi täyttää kaikki nämä vaatimukset, jotta vältytään viisumihakemuksesi viivästymiseltä tai hylkäämiseltä.

Muotokuvavaatimukset hongkongilaisille turisteille:

Toinen Vietnamin viisumin verkkohakemukseen vaadittava asiakirja on tuore muotokuva. Tätä kuvaa käytetään henkilöllisyytesi vahvistamiseen, ja sen pitäisi vastata passissasi olevaa henkilöä. Tässä ovat muotokuvan erityisvaatimukset:

 1. Sen tulee olla passin kokoinen valokuva (4×6 cm).
 2. Valokuva on otettava viimeisen kuuden kuukauden aikana.
 3. Sinun pitäisi katsoa suoraan kameraan.
 4. Älä käytä laseja tai mitään kasvosi peittäviä päähineet.
 5. Taustan tulee olla valkoinen tai luonnonvalkoinen.
 6. Valokuvan tulee olla värillinen ja selkeä ja luonnollinen ihonsävy.
 7. Tiedostomuodon tulee olla JPEG, JPG tai PNG.

On erittäin tärkeää noudattaa näitä vaatimuksia, jotta valokuvasi hyväksytään ja viisumihakemuksesi käsitellään ilman ongelmia.

Kuinka hakea Vietnamin viisumia verkossa hongkongilaisille turisteille?

Vietnamin sähköisen viisumin hakeminen hongkongilaisille turisteille on yksinkertainen, ja se voidaan suorittaa muutamassa helpossa vaiheessa:

 • Vaihe 1: Vieraile Vietnamin sähköisen viisumihakemuksen virallisella verkkosivustolla ja napsauta “Hae nyt” -painiketta.
 • Vaihe 2: Täytä kaikki vaaditut tiedot tarkasti, mukaan lukien passitietosi, vierailusi tarkoitus ja suunnitellut saapumis- ja poistumispäivät.
 • Vaihe 3: Lataa digitaalinen kopio passisi elämäkertasivusta ja äskettäin otettu passin kokoinen valokuva.
 • Vaihe 4: Maksa viisumin käsittelymaksu käyttämällä voimassa olevaa luotto-/pankkikorttia tai Paypal-tiliä.
 • Vaihe 5: Kun hakemuksesi on lähetetty, saat vahvistussähköpostin, jossa on viitekoodi.
 • Vaihe 6: Vietnamin sähköisen viisumin käsittelyaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Kun viisumi on hyväksytty, saat linkin e-viisumin lataamiseen.
 • Vaihe 7: Tulosta e-viisumi ja ota se mukaasi, kun matkustat Vietnamiin.

Huomaa, että hongkongilaisten matkailijoiden tulee saapua Vietnamiin sen sataman kautta, jonka he ovat rekisteröineet hakemuksessaan, lentokenttiä lukuun ottamatta. Jos haluat saapua Vietnamiin toisen sataman kautta, sinun on haettava uusi e-viisumi.

Kuinka tarkistaa Hongkongilaisten turistien Vietnamin sähköisen viisumin tila?

Kun olet hakenut onnistuneesti Vietnamin sähköistä viisumia, voit tarkistaa sen tilan Vietnamin maahanmuuttoviraston viralliselta verkkosivustolta. Näin voit tehdä sen:

 1. Vieraile Vietnamin maahanmuuttoviraston verkkosivustolla.
 2. Napsauta “Tarkista tila”.
 3. Anna hakemuskoodisi, sähköpostiosoitteesi ja syntymäaikasi.
 4. Napsauta “Hae”.

Sivusto näyttää viisumihakemuksesi nykyisen tilan, olipa se käsittelyssä, hyväksytty tai hylätty. Jos viisumi on hyväksytty, voit ladata ja tulostaa sen Vietnamin matkaa varten.

Viisumihakemusprosessin ymmärtäminen

Ennen kuin sukeltaamme vinkkeihin ja temppuihin, ymmärrämme ensin hongkongilaisten turistien viisumihakemusprosessin. Hongkongin passin haltijana sinulla on kaksi vaihtoehtoa hakea viisumi Vietnamiin: suurlähetystön kautta tai verkossa. Vaikka suurlähetystövaihtoehto saattaa tuntua perinteiseltä ja helpommalta reitiltä, ​​se voi olla aikaa vievä ja saattaa vaatia, että sinun tulee käydä fyysisesti suurlähetystössä useita kertoja. Tämä voi olla vaivalloista, varsinkin jos sinulla on kiireinen aikataulu.

Toisaalta Vietnamin viisumin hakeminen verkossa on kätevämpi ja tehokkaampi vaihtoehto. Tarvitset vain vakaan internetyhteyden ja muutaman minuutin online-hakemuslomakkeen täyttämiseen. On kuitenkin tärkeää huomata, että edes online-viisumihakemuksissa ei ole takeita hyväksymisestä. Virkailijat arvioivat edelleen hakemuksesi ja päättävät omien sääntöjensä ja määräystensä perusteella, hyväksyvätkö vai hylkäävätkö ne sen.

Vinkkejä hongkongilaisille turisteille viisumin hyväksymisasteen nostamiseen

Nyt kun ymmärrät viisumin hakuprosessin, keskustellaan vinkeistä, jotka voivat lisätä hakemuksesi onnistumisastetta:

 1. Anna täydelliset ja oikeat tiedot: Yleisin syy viisumin hylkäämiseen on puutteelliset tai virheelliset tiedot hakulomakkeessa. Muista tarkistaa kaikki tiedot ennen lomakkeen lähettämistä ristiriitaisuuksien välttämiseksi.
 2. Lähetä tositteet: Hakemuslomakkeen mukana sinun on toimitettava tositteet, kuten passi, matkasuunnitelma ja todistus majoituksesta. Varmista, että lähetät kaikki tarvittavat asiakirjat vahvistaaksesi hakemustasi.
 3. Hae ajoissa: On aina suositeltavaa hakea viisumia vähintään muutama viikko ennen suunniteltua matkapäivää. Tämä antaa sinulle tarpeeksi aikaa korjata mahdolliset virheet tai toimittaa tarvittaessa lisäasiakirjoja.
 4. Sinulla on voimassa oleva passi: Passi on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta Vietnamiin saapumispäivästä. Jos passisi vanhenee pian, uusi se ennen viisumin hakemista.
 5. Vältä oleskelun ylittämistä: Hongkongilaiset turistit saavat oleskella Vietnamissa enintään 90 päivää valitsemansa viisumityypin mukaan. Noudata tätä sääntöä ja vältä oleskelun ylittämistä, sillä se voi vaikuttaa mahdollisuuksiin saada viisumi tulevaisuudessa.

Vaivaton ja taattu hyväksyntä: luotettavan viisumiagentin palkkaamisen edut

Jos sinulla on kiire tai et tunne viisumin hakuprosessia, luotettavan viisumiagentin palkkaaminen voi olla viisas päätös. Näillä agenteilla on laaja tietämys ja kokemus viisumihakemusten käsittelystä, ja he tuntevat paikalliset säännöt ja määräykset. Tässä on joitain etuja luotettavan viisumiagentin palkkaamisesta Vietnamin viisumihakemustasi varten:

 1. Yksinkertainen ja helppo prosessi: Visa-agentit ovat perehtyneet hakuprosessiin ja voivat ohjata sinut sen läpi vaihe vaiheelta. He auttavat sinua täyttämään hakemuslomakkeen oikein ja varmistavat, että kaikki tarvittavat asiakirjat on toimitettu.
 2. Ystävällinen tuki: Visa-agentit tarjoavat henkilökohtaista ja ystävällistä tukea kaikkiin viisumitarpeisiisi. He ymmärtävät, että jokaisen matkustajan tilanne on ainutlaatuinen, ja he työskentelevät kanssasi löytääkseen parhaan ratkaisun viisumihakemuksellesi.
 3. Vaivatonta kokemusta: Kun viisumiagentti on vierelläsi, voit olla varma, että viisumihakemusprosessisi on vaivaton. He hoitavat kaikki paperityöt ja ovat yhteydessä asianomaisiin viranomaisiin puolestasi, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
 4. Taattu hyväksyntä: Viisumiagenteilla on syvä ymmärrys viisumin hakuprosessista ja he tietävät, mitä hyväksynnän saaminen vaatii. Heidän asiantuntemuksensa ja ohjauksensa ansiosta voit olla varma, että viisumisi hyväksytään 99,9 prosentin onnistumisprosentilla.

Mitä tehdä hongkongilaisille turisteille viisumin hyväksymisen jälkeen?

Onnittelut, olet saanut viisumihyväksynnän! Nyt sinun on tehtävä vain muutama asia varmistaaksesi vaivattoman kokemuksen saapuessasi Vietnamiin.

 1. Tarkista viisumisi: On erittäin tärkeää tarkistaa viisumi uudelleen varmistaaksesi, että kaikki tiedot ovat oikein. Kaikki virheet voivat aiheuttaa sinulle merkittäviä ongelmia saapuessasi. Varmista siis, että nimesi, passin numero ja viisumin kesto ovat oikein.
 2. Tulosta kopio viisumistasi: Hongkongilaisena turistina sinun on esitettävä kopio viisumistasi saapuessasi Vietnamiin. Siksi on tärkeää tulostaa kopio viisumistasi ja pitää se mukanasi koko matkan ajan.
 3. Ota yhteyttä luotettavaan edustajaan: Jos tarvitset viisumin lomien aikana, on parasta ottaa yhteyttä luotettavaan edustajaan neuvontaa ja lainausta varten. He voivat auttaa sinua viisumihakemusprosessissa ja antaa sinulle kaiken tarvittavan tiedon ja tuen.

Yleisimmät kysymykset hongkongilaisille turisteille, jotka hakivat Vietnamin sähköistä viisumia hallituksen verkkosivuston kautta

Mitä tehdä, jos kohtaat ongelmia Vietnamin e-viisumissasi Hongkongin turistina?

Hongkongilaiset turistit, jotka suunnittelevat matkaa Vietnamiin, ovat ehkä kuulleet kätevästä e-viisumijärjestelmästä, jonka avulla he voivat hakea viisumia verkossa ja välttää suurlähetystöön menemisen vaivan. Monet ovat kuitenkin kohdanneet ongelmia, kun he käyttävät Vietnamin e-viisumia hallituksen verkkosivustolla. Käsittelemme eniten kysyttyjä kysymyksiä hongkongilaisille turisteille, jotka ovat hakeneet Vietnamin sähköistä viisumia hallituksen verkkosivuston kautta.

1. Lentoni lähtee pian, mutta Vietnamin e-viisumistatustani käsitellään. Onko olemassa palvelua, jolla sitä voidaan kiirehtiä tai nopeuttaa?

Voi olla hermoja raastava nähdä e-viisumitilaasi vielä käsittelyssä, kun lähtöpäiväsi lähestyy. Tässä tilanteessa on parasta ottaa yhteyttä luotettavaan edustajaan tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@vietnamimmigration.org saadaksesi tukea. He saattavat pystyä nopeuttamaan hakuprosessiasi lisämaksusta ja varmistamaan, että saat e-viisumin ajoissa matkallesi Vietnamiin.

2. Annoin e-viisumihakemukselleni virheelliset tiedot. Löytyykö jostain palvelusta sen korjaaminen?

Verkkolomakkeen täyttämisessä voi tapahtua virheitä, ja hongkongilaisille turisteille se voi olla stressaavaa viisumihakemuksen suhteen. Jos olet antanut virheellisiä tietoja e-viisumihakemuksestasi, valtion verkkosivuilla ei ole palvelua niiden korjaamiseksi. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä luotettavaan edustajaan tai lähettää sähköpostia info@vietnamimigration.org saadaksesi tukea. Huomaa, että pyyntösi käsittelystä saatetaan periä maksu.

3. Haluan muokata e-viisumihakemustani. Onko olemassa palvelua, jolla sitä voi muokata?

Virheellisten tietojen korjaamisen tavoin valtion verkkosivuilla ei ole palvelua e-viisumihakemuksesi muokkaamiseen. Jos sinun on tehtävä muutoksia hakemukseesi, on parasta ottaa yhteyttä luotettavaan edustajaan tai lähettää apua sähköpostitse osoitteeseen info@vietnamimmigration.org. Muista kuitenkin, että tämä palvelu voi olla maksullinen.

4. Saavun aikaisemmin kuin e-viisumihakemuksessa mainittu saapumispäivä. Onko olemassa palvelua saapumispäivän muuttamiseen?

Jos matkasuunnitelmasi muuttuvat ja joudut saapumaan Vietnamiin eri päivänä kuin e-viisumihakemuksessasi, voit ehkä tehdä muutoksia. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä luotettavaan edustajaan tai lähettämällä apua sähköpostitse info@vietnamimigration.org. He voivat auttaa sinua muuttamaan saapumispäivämäärää e-viisumissasi varmistaen, että voit saapua Vietnamiin haluamanasi päivänä.

5. Saavun Vietnamiin eri sataman kautta kuin e-viisumihakemuksessa. Onko olemassa palvelua tuloportin korjaamiseksi?

On välttämätöntä saapua Vietnamiin e-viisumissa ilmoitetun sataman kautta välttääksesi maahantuloongelmia. Jos kuitenkin jostain syystä sinun on päästävä sisään toisen portin kautta, voit pyytää apua luotettavalta edustajalta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@vietnamimigration.org. He voivat auttaa sinua muuttamaan e-viisumisi tuloporttia maksua vastaan.

6. Mitä minun tulee tehdä muuttaakseni tietoja sen jälkeen, kun olen jättänyt e-viisumihakemuksen hallituksen verkkosivuston kautta?

Jos olet jo lähettänyt e-viisumihakemuksesi hallituksen verkkosivuston kautta ja haluat muuttaa tietoja, on parasta ottaa yhteyttä luotettavaan edustajaan tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@vietnamimigration.org. He voivat auttaa sinua tekemään tarvittavat muutokset, mutta huomaa, että tämä palvelu voi olla maksullinen.

Johtopäätös

Hongkongilaisena turistina on tärkeää ymmärtää Vietnamin viisumiprosessi ja ryhtyä tarvittaviin toimiin viisumihakemuksesi onnistumisasteen lisäämiseksi. Kuitenkin vaivattoman ja taatun hyväksynnän saamiseksi on suositeltavaa palkata luotettava edustaja. Nämä agentit tarjoavat yksinkertaistetun hakuprosessin, ystävällistä tukea ja niillä on korkea onnistumisprosentti. Ja kiireellisissä viisumitarpeissa he tarjoavat myös nopeutettuja palveluja varmistaakseen, että voit matkustaa Vietnamiin ajoissa. Älä siis anna viisumiprosessin muodostua esteeksi matkasuunnitelmillesi, vaan pyydä apua luotettavalta edustajalta sujuvan ja stressittömän kokemuksen saamiseksi.

Huomautus:

Vietnamin e-viisumia koskeva hallituksen verkkosivusto ei tarjoa paljon tukea hongkongilaisille turisteille, jotka kohtaavat ongelmia sähköisen viisumihakemuksensa kanssa. Suosittelemme ottamaan yhteyttä luotettavaan edustajaan tai lähettämään sähköpostia info@vietnamimigration.org saadaksesi apua, jos sinun on tehtävä muutoksia tai korjata tietoja. Muista kuitenkin, että nämä palvelut voivat olla maksullisia. On myös suositeltavaa suunnitella matkasi ja e-viisumihakemus huolellisesti, jotta vältytään mahdollisilta ongelmilta.

PERHAPS YOU ARE INTERESTED IN

Mba’ére Vietnam ha’e Destino Perfecto Turista Hong Kong-gua-kuérape guarã Vietnam ojeguerohory ohóvo umi turista oparupigua apytépe, ha oreko razón. Ha’e peteĩ tetã oñemomba’eguasúva tembiasakue ha tekoha rico rehe, oguerekóva influencia China, Francia ha ambue tetã ijykéregua.

Γιατί το Βιετνάμ είναι ο τέλειος προορισμός για τους τουρίστες του Χονγκ Κονγκ Το Βιετνάμ έχει κερδίσει δημοτικότητα μεταξύ τουριστών από όλο τον κόσμο και για καλό λόγο. Είναι μια χώρα που υπερηφανεύεται για μια πλούσια ιστορία και πολιτισμό, με επιρροές από την Κίνα, τη Γαλλία και άλλες γειτονικές χώρες.

Warum Vietnam das perfekte Reiseziel für Touristen aus Hongkong ist Vietnam erfreut sich bei Touristen aus aller Welt zunehmender Beliebtheit und das aus gutem Grund. Das Land kann mit einer reichen Geschichte und Kultur aufwarten, die von China, Frankreich und anderen Nachbarländern beeinflusst ist.

რატომ არის ვიეტნამი იდეალური დანიშნულება ჰონგ კონგელი ტურისტებისთვის ვიეტნამი პოპულარობას იძენს ტურისტებს შორის მთელი მსოფლიოდან და კარგი მიზეზის გამო. ეს არის ქვეყანა, რომელიც ამაყობს მდიდარი ისტორიით და კულტურით, ჩინეთის, საფრანგეთისა და სხვა მეზობელი ქვეყნების გავლენით.

Por que Vietnam é o destino perfecto para os turistas de Hong Kong Vietnam foi gañando popularidade entre os turistas de todo o mundo, e por unha boa razón. É un país que presume dunha rica historia e cultura, con influencias de China, Francia e outros países veciños.

Wêrom Fietnam de perfekte bestimming is foar Hong Kongese toeristen Fietnam hat populariteit wint ûnder toeristen fan oer de hiele wrâld, en foar goede reden. It is in lân dat hat in rike skiednis en kultuer, mei ynfloeden út Sina, Frankryk, en oare buorlannen.

Pourquoi le Vietnam est la destination idéale pour les touristes hongkongais Le Vietnam gagne en popularité auprès des touristes du monde entier, et pour cause. C’est un pays qui se vante d’une histoire et d’une culture riches, avec des influences de la Chine, de la France et d’autres pays voisins.

Nusita Vietnam nye Teƒe Deblibo na Hong Kong Tsaɖilawo Vietnam va le ame geɖe lɔ̃m le tsaɖila siwo tso xexeame ƒe akpa vovovowo dome, eye susu nyui aɖe tae. Enye dukɔ si ƒo adegbe le ŋutinya kple dekɔnu deŋgɔwo ŋu, eye China, France, kple dukɔ bubu siwo te ɖe eŋu ƒe ŋusẽkpɔɖeamedziwo le eme.