May 12, 2024
Romanian

Viză Pentru Vietnam Online Pentru Turiștii Germani: Tot Ce Trebuie Să Știți

De ce ar trebui turiștii germani să ia în considerare vizitarea Vietnamului?

Vietnamul oferă turiștilor germani o experiență unică și de neuitat. Iată doar câteva motive pentru care ar trebui să vă gândiți să vizitați această țară captivantă:

 • Sigur și prietenos: Vietnamul este cunoscut pentru ospitalitatea sa caldă și localnicii prietenoși. Turiștii germani se pot simți în siguranță și bineveniți în timp ce explorează orașele pline de viață ale țării, peisajul rural senin și coastele uimitoare.
 • Mâncăruri delicioase: Bucătăria vietnameză este renumită în întreaga lume pentru diversele sale arome și ingrediente proaspete. De la emblematicele pho și banh mi până la mâncărurile delicioase din fructe de mare, turiștii germani se pot răsfăța într-o aventură culinară ca nimeni altul.
 • Accesibil: în comparație cu alte destinații turistice populare, Vietnam oferă un raport calitate-preț excelent. Turiștii germani se pot bucura de cazare confortabilă, mese delicioase și activități incitante fără a pierde banii.
 • Vreme frumoasă și frumoasă: Vietnamul se mândrește cu peisaje pitorești, de la magnificul golf Halong până la luxurianta Delta Mekong. Având un climat tropical, turiștii germani se pot bucura de vreme însorită pe tot parcursul anului, făcându-l o destinație ideală pentru activități în aer liber.
 • Cultură vibrantă: Vietnam este o țară cu o bogată moștenire culturală. Turiștii germani se pot scufunda în festivaluri tradiționale, pot vizita temple antice și pot asista la amestecul unic de vechi și nou în orașele pline de viață.

Turiștii germani au nevoie de viză de intrare pentru a intra în Vietnam?

Da, turiștii germani trebuie să aibă viză pentru a intra în Vietnam. Cu toate acestea, există o veste bună – turiștii germani sunt scutiți de viză pentru 45 de zile. Aceasta înseamnă că se pot bucura de o vizită fără probleme în Vietnam timp de până la 45 de zile, fără a fi nevoie să solicite o viză.

În cazul în care turiștii germani intenționează să rămână în Vietnam mai mult de 45 de zile, ar trebui să solicite o viză înainte de a pleca în Vietnam. Acest lucru se poate face prin intermediul vizei online pentru Vietnam, cunoscută și sub numele de e-Visa Vietnam.

Trăind departe de ambasada/consulatul vietnamez, pot turiștii germani să solicite online o viză pentru Vietnam?

Absolut! Viza pentru Vietnam online a făcut procesul de solicitare a vizei mult mai convenabil pentru turiștii germani. Indiferent de locația lor, indiferent dacă locuiesc departe de ambasada sau consulatul vietnamez, turiștii germani pot aplica acum pentru o viză pentru Vietnam online, din confortul propriei case sau birou.

Gata cu cozile lungi sau cu acte obositoare. Cu doar câteva clicuri, turiștii germani pot completa formularul de cerere online, pot trimite documentele necesare și pot primi e-Visa prin e-mail în câteva zile lucrătoare.

Care sunt beneficiile vizei online pentru Vietnam pentru turiștii germani?

Viza pentru Vietnam online oferă mai multe avantaje pentru turiștii germani:

 • Confort: Viza pentru Vietnam online elimină nevoia turiștilor germani de a vizita personal ambasada sau consulatul Vietnamului. Ei pot economisi timp și efort prin aplicarea pentru viza de oriunde în lume.
 • Flexibilitate: Viza electronică pentru Vietnam permite turiștilor germani să rămână în Vietnam până la 90 de zile cu intrări simple sau multiple. Acest lucru le oferă flexibilitatea de a explora diferite regiuni ale țării în propriul ritm.
 • Ușurință de intrare: cu e-Visa pentru Vietnam, turiștii germani pot intra și ieși convenabil din Vietnam prin 13 aeroporturi, 16 porți de frontieră terestră și 13 porți de frontieră maritimă. Acest lucru le permite să aleagă cel mai convenabil și mai potrivit punct de intrare pentru itinerariul lor de călătorie.
 • Economie de timp: procesul de solicitare online pentru viza pentru Vietnam este rapid și simplu. Turiștii germani pot evita timpii lungi de procesare și pot primi e-Viza în câteva zile lucrătoare, permițându-le să-și planifice călătoria cu ușurință.

Taxe oficiale de e-Visa pentru Vietnam pentru turiștii germani

Taxele de viză pentru Vietnam pentru turiștii germani sunt următoarele:

 • Viză cu o singură intrare (validă până la 30 de zile): Costul unei vize cu o singură intrare este de 25 USD. Această viză vă permite să rămâneți în Vietnam pentru maximum 30 de zile de la data intrării. Indiferent dacă călătoriți în scopuri de agrement sau de afaceri, această opțiune de viză este potrivită pentru o ședere pe termen scurt.
 • Viză cu intrări multiple (validă până la 30 de zile): Dacă intenționați să intrați și să ieșiți din Vietnam de mai multe ori într-o perioadă de 30 de zile, viza cu intrări multiple este alegerea potrivită pentru dvs. Costul acestei vize este de 50 USD, oferindu-vă flexibilitatea de a explora diferite regiuni din Vietnam sau de a vă implica în activități de afaceri care necesită vizite multiple.
 • Viză cu o singură intrare (validă până la 90 de zile): Pentru turiștii germani care doresc să-și prelungească șederea în Vietnam, este disponibilă viza cu o singură intrare valabilă până la 90 de zile. Această viză costă 25 USD și vă permite să explorați țara într-un ritm mai lejer, oferindu-vă timp suficient pentru a vă cufunda în cultura sa bogată și peisajele frumoase.
 • Viză cu intrări multiple (validă până la 90 de zile): Opțiunea de viză cu intrări multiple este disponibilă și pentru turiștii germani care planifică un sejur prelungit. Cu această viză, puteți intra și ieși din Vietnam de mai multe ori într-o perioadă de 90 de zile. Costul acestei vize este de 50 USD, oferindu-vă libertatea de a călători în și în afara țării, după cum este necesar.

Aceste taxe sunt stabilite de guvernul vietnamez și pot fi modificate. Prin urmare, este crucial să verificați tarifele actuale înainte de a trimite cererea de viză.

Înțelegerea vizelor cu intrare unică și cu intrări multiple pentru turiștii germani:

Pentru turiștii germani, este esențial să înțeleagă distincția dintre vizele cu intrare unică și vizele cu intrări multiple.

 • Viză cu o singură intrare: Cu o viză cu o singură intrare, turiștii germani pot intra o singură dată în Vietnam în perioada de valabilitate specificată (până la 30 sau 90 de zile, în funcție de tipul de viză ales). Odată ce părăsesc țara, viza devine invalidă și, dacă doresc să reintre în Vietnam, va trebui să solicite o nouă viză.
 • Viză cu intrări multiple: O viză cu intrări multiple permite turiștilor germani să intre și să iasă din Vietnam de mai multe ori în perioada de valabilitate specificată (până la 30 sau 90 de zile). Acest lucru este util în special pentru călătorii care intenționează să exploreze țările învecinate și să se întoarcă în Vietnam în timpul călătoriei.

Este important de reținut că, indiferent de tipul de viză, durata totală a șederii în Vietnam nu trebuie să depășească perioada de valabilitate acordată de viză.

Politica de rambursare a vizei pentru Vietnam pentru turiștii germani:

Din păcate, taxele de viză pentru turiștii germani care solicită prin intermediul site-ului oficial al guvernului vietnamez sunt nerambursabile. Aceasta înseamnă că, dacă solicitarea dvs. de viză este respinsă din orice motiv, nu veți fi eligibil pentru o rambursare. Este esențial să vă asigurați că toate documentele și informațiile necesare sunt furnizate cu acuratețe pentru a minimiza șansele de respingere.

Cu toate acestea, merită menționat că dacă alegi să aplici pentru o viză printr-o agenție, taxele pot fi mai mari. În astfel de cazuri, agenția va avea propria sa politică de rambursare, pe care ar trebui să o examinați cu atenție înainte de a continua cu cererea.

Site-ul guvernamental vs agenții de renume: Ce să aleagă pentru turiştii germani pentru a primi o intrare în Vietnam?

Când vine vorba de obținerea unei vize pentru călătorirea în Vietnam, turiștii germani au două opțiuni principale: site-ul web al guvernului sau agențiile de renume. Ambele opțiuni au avantajele și dezavantajele lor și vom explora care este cea mai bună alegere pentru turiștii germani. Să ne scufundăm!

1. Site-ul guvernului:

Site-ul web al guvernului oferă o taxă mai mică pentru cererile de viză, ceea ce îl face o alegere atractivă pentru călătorii care au grijă de buget. Cu toate acestea, este important să rețineți că site-ul web al guvernului funcționează pe bază de „do it yourself”. Aceasta înseamnă că veți fi responsabil pentru finalizarea procesului de solicitare și pentru orice asistență ulterioară necesară.

Avantajele site-ului guvernului:

 • Taxă mai mică pentru cererile de viză

Contra site-ului guvernului:

 • Nu se oferă sprijin sau asistență
 • Trebuie să finalizați singur procesul de aplicare

2. Agenții de renume:

Agențiile de renume, pe de altă parte, percep taxe mai mari pentru serviciile lor, dar oferă un pachet cuprinzător care se ocupă de cererea dumneavoastră de viză de la început până la sfârșit. Cu ani de experiență în industrie, aceste agenții cunosc dezavantajele procesului de solicitare a vizei, crescând șansele de aprobare și asigurând livrarea la timp a vizei. În plus, oferă asistență online promptă pentru a răspunde oricăror întrebări sau nelămuriri pe care le aveți.

Avantajele agențiilor de renume:

 • Asistență profesională pe tot parcursul procesului de solicitare a vizei
 • Șanse crescute de aprobare a vizei
 • Livrarea la timp a vizei
 • Asistență online promptă pentru orice întrebări sau nelămuriri

Dar asta nu este tot! Agențiile de renume fac eforturi suplimentare pentru a oferi servicii suplimentare care vă îmbunătățesc experiența de călătorie.

3. Servicii suplimentare oferite de agenții de renume:

 • Serviciul Visa Expedited: dacă aveți nevoie de o viză urgent, agențiile de renume au soluția. Aceștia oferă un serviciu rapid care vă urmărește rapid cererea de viză, asigurându-vă că o primiți în cel mai scurt timp posibil.
 • Asistență pentru autorizarea imigrației: Sosirea pe un aeroport străin poate fi uneori copleșitoare, mai ales atunci când vă confruntați cu cozi lungi de imigrare. Agențiile de renume înțeleg această îngrijorare și oferă un serviciu pentru a vă accelera autorizarea imigrației, permițându-vă să ocoliți cozile și să faceți o intrare fără probleme în Vietnam.
 • Preluare și transfer de la aeroport: Pentru a vă face sosirea și mai convenabilă, agențiile de renume oferă servicii de preluare și transfer de la aeroport. Acest lucru asigură o tranziție fără probleme de la aeroport la hotel, economisind timp și efort.

Ce să aleagă pentru turiștii germani pentru a obține o intrare în Vietnam?

Când vine vorba de alegerea între site-ul web guvernamental și agențiile de renume pentru obținerea unei vize pentru Vietnam, turiștii germani trebuie să cântărească avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni. În timp ce site-ul web guvernamental oferă o taxă mai mică, îi lipsește sprijin și asistență. Pe de altă parte, agențiile de renume oferă asistență profesională pe tot parcursul procesului de solicitare a vizei, crescând șansele de aprobare și asigurând livrarea la timp a vizei. De asemenea, oferă servicii suplimentare, cum ar fi serviciu de viză rapidă, asistență pentru autorizarea imigrației și preluarea și transferul de la aeroport. În cele din urmă, alegerea depinde de prioritățile și preferințele tale.

Cât timp durează turiștii germani să obțină aprobarea vizei?

În calitate de turist german, este important să știți că timpul de procesare a vizei pentru Vietnam variază de obicei între 3 și 5 zile lucrătoare. Cu toate acestea, în timpul sezonului de vârf, poate dura un pic mai mult. Este esențial să vă planificați călătoria cu mult timp în avans pentru a asigura un proces fără probleme de solicitare a vizei.

De asemenea, merită remarcat faptul că Imigrația din Vietnam, unde va fi procesată cererea dvs. de viză, nu funcționează sâmbăta, duminica, Ziua tradițională a Forței de securitate publică a populației din Vietnam (19 august) și sărbătorile naționale.

Sărbătorile naționale din Vietnam de remarcat pentru turiștii germani:

Apropo de sărbători, să aruncăm o privire la sărbătorile naționale din Vietnam de care turiștii germani ar trebui să fie atenți.

 • Ziua de Anul Nou (01 ianuarie) – Sărbătorită la nivel global, această sărbătoare marchează începutul noului an. Este un moment în care oamenii se reunesc pentru a sărbători și a lua rezoluții pentru anul care urmează.
 • Tet Holiday – Cunoscut și ca Anul Nou Lunar vietnamez, Tet este cea mai importantă sărbătoare din Vietnam. De obicei, cade la sfârșitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie și este sărbătorită cu reuniuni de familie, sărbători și diverse activități culturale.
 • Ziua Comemorarii Regilor Hung – Observată în a 10-a zi a celei de-a treia luni lunare, această sărbătoare îi onorează pe fondatorii legendari ai națiunii vietnameze, Regii Hung. Este un moment pentru achitarea ologilor și re amintirea contribuțiilor lor.
 • Ziua Reunificării (30 aprilie) – Această sărbătoare marchează căderea Saigonului și sfârșitul războiului din Vietnam. Este o zi a mândriei naționale și a comemorarii.
 • Ziua Muncii (01 mai) – Sărbătorită în întreaga lume, această sărbătoare recunoaște contribuțiile lucrătorilor la societate și subliniază importanța drepturilor muncii.
 • Ziua Națională (02 septembrie) – Această sărbătoare comemorează ziua în care Vietnam-ul și-a declarat independența față de dominația colonială franceză. Este o zi de mândrie și sărbătoare națională.

Servicii de viză accelerată pentru călătorii urgente pentru turiștii germani:

În unele cazuri, este posibil să aveți nevoie de o viză urgentă pentru Vietnam. Fie că se datorează unei călătorii de ultimă oră sau unor circumstanțe neprevăzute, agențiile pot ajuta la accelerarea procesului. Iată opțiunile disponibile pentru turiștii germani:

 • Viză pentru aceeași zi: dacă aveți nevoie urgent de o viză, agențiile vă pot accelera solicitarea pentru a primi viza în aceeași zi. Această opțiune este ideală pentru călătorii cu planuri de călătorie imediate sau modificări de ultim moment.
 • Viză de 4 ore: pentru situații puțin mai puțin urgente, agențiile vă pot procesa cererea de viză în termen de patru ore. Acest serviciu rapid vă asigură că primiți viza cu promptitudine, oferindu-vă liniște sufletească și evitând întârzierile inutile.
 • Viză de 2 ore: în cele mai critice scenarii de timp, agențiile vă pot accelera solicitarea vizei în doar două ore. Acest serviciu fulgerător vă asigură că vă puteți obține viza rapid și că vă puteți continua cu planurile de călătorie fără nicio piedică.

Folosind aceste servicii de viză accelerată, turiștii germani își pot obține eficient vizele pentru Vietnam, chiar și în situații urgente.

Ce turiști germani ar trebui să se pregătească pentru a aplica online pentru o viză pentru Vietnam?

Pentru a asigura un proces de cerere de viză fără probleme și de succes, turiștii germani care intenționează să viziteze Vietnam trebuie să pregătească următoarele documente și informații:

 • Pașaport valabil: asigurați-vă că pașaportul dvs. german are o valabilitate de cel puțin șase luni de la data intrării planificate în Vietnam. În plus, asigurați-vă că aveți cel puțin două pagini goale pentru ștampilarea vizei.
 • Informații personale: completați cu exactitate datele dumneavoastră personale, inclusiv numele complet, sexul, data nașterii, locul nașterii, numărul pașaportului și naționalitatea. Este esențial să furnizați informații corecte pentru a evita orice complicații în timpul procesului de aplicare.
 • Adresă de e-mail validă: furnizați o adresă de e-mail validă pentru a primi confirmări și notificări cu privire la starea vizei. Acest lucru vă va ține la curent pe tot parcursul procesului de aplicare.
 • Card de credit/debit valid: păstrați un card de credit/debit valabil la îndemână pentru plata online. Cardurile acceptate includ Visa, Mastercard, JCB, Diners Club, American Express și Union Pay.
 • Adresa temporară în Vietnam: furnizați adresa hotelului sau cazării planificate în Vietnam. Acest lucru permite autorităților să țină evidența unde vă aflați în timpul șederii dumneavoastră.
 • Scopul vizitei: specificați scopul vizitei dvs., fie că este vorba despre turism, afaceri, muncă sau studiu. Este important de reținut că alte scopuri decât turismul pot necesita documente suplimentare pentru verificare.
 • Date planificate de intrare și ieșire: indicați în mod clar datele de intrare și ieșire preconizate din Vietnam. Aceste informații vor ajuta autoritățile să vă planifice și să vă monitorizeze șederea.
 • Puncte/Aeroporturi de intrare și ieșire preconizate: indicați punctele specifice de intrare și ieșire sau aeroporturile pe care intenționați să le utilizați atunci când intrați sau ieșiți din Vietnam. Vă rugăm să rețineți că ar trebui să intrați în Vietnam prin portul înregistrat în timpul procesului de solicitare, cu excepția aeroporturilor.
 • Ocupația actuală: furnizați detalii despre ocupația dvs. actuală, inclusiv numele și adresa companiei dvs. În plus, includeți numărul de telefon al companiei dvs. în scopuri de verificare.

Ce trebuie să încarce turiștii germani pentru cererea online de viză pentru Vietnam?

Atunci când solicită o viză pentru Vietnam online, turiștii germani trebuie să încarce două documente esențiale: o copie scanată a paginii cu datele pașaportului și o fotografie portret recentă.

1. Copie scanată a paginii de date pașaport:

Pentru a verifica informațiile furnizate în formularul de cerere de viză, este necesară o copie scanată clară și lizibilă a paginii cu datele pașaportului. Copia scanată trebuie să includă întreaga pagină cu fotografia, detaliile personale și liniile ICAO. Iată cerințele pentru copia scanată:

 • Asigurați-vă că scanarea este clară și lizibilă.
 • Întreaga pagină, inclusiv toate cele patru colțuri, ar trebui să fie vizibilă.
 • Fotografia, detaliile personale și liniile ICAO trebuie să fie clar vizibile și să nu fie obstrucționate.
 • Pagina de date a pașaportului trebuie să fie colorată și să nu fie expirată.

2. Cerințe pentru fotografii portret:

Pentru a vă verifica identitatea este necesară o fotografie recentă la dimensiunea pașaportului, cu dimensiunile 4×6 cm. Fotografia trebuie să se potrivească cu aspectul dvs. actual și ar trebui să semene cu persoana din pașaport. Iată cerințele pentru fotografia portret:

 • Solicitantul trebuie să privească direct la cameră cu o expresie neutră.
 • Fotografia trebuie făcută pe un fundal simplu alb sau deschis la culoare.
 • Solicitantul nu trebuie să poarte ochelari sau ochelari pentru cap care ascunde fața.
 • Fotografia trebuie să fie color și de înaltă rezoluție.
 • Dimensiunile fotografiei trebuie să fie de 4x6cm.
 • Fotografia trebuie să fie clară și bine luminată, fără umbre sau reflexii.

Cum să aplici online pentru o viză pentru Vietnam pentru turiștii germani?

Acum că ați adunat toate informațiile și documentele necesare, este timpul să solicitați viză electronică pentru Vietnam. Urmați acești pași simpli:

 • Vizitați site-ul oficial: accesați site-ul web oficial pentru viză electronică pentru Vietnam și găsiți formularul de cerere. Completați cu acuratețe informațiile personale solicitate, asigurându-vă că nu există erori sau discrepanțe.
 • Încărcați documentele necesare: încărcați copii scanate ale pașaportului și o fotografie recentă de dimensiunea pașaportului. Asigurați-vă că aceste documente sunt clare și îndeplinesc cerințele specificate.
 • Plătiți taxa de viză: treceți la secțiunea de plată și utilizați cardul dvs. de credit/debit valabil pentru a plăti taxa de viză. Taxa poate varia în funcție de durata șederii dumneavoastră și de scopul vizitei dumneavoastră.
 • Examinați și trimiteți: înainte de a finaliza cererea, examinați cu atenție toate informațiile pe care le-ați furnizat. Verificați de două ori pentru orice greșeli sau detalii lipsă. Odată ce sunteți mulțumit, trimiteți cererea.
 • Primiți confirmare și notificare: după trimiterea cererii dvs., veți primi un e-mail de confirmare. Acest e-mail va conține informații importante, inclusiv numărul de referință al cererii și timpul estimat de procesare.
 • Verificați starea vizei: urmăriți-vă căsuța de e-mail pentru notificări suplimentare cu privire la starea vizei. De asemenea, puteți verifica starea pe site-ul oficial folosind numărul de referință al aplicației.
 • Descărcați și imprimați-vă viza: odată ce viza este aprobată, veți primi o notificare prin e-mail. Pur și simplu descărcați și imprimați e-viza, deoarece vi se va cere să prezentați o copie pe hârtie la sosirea în Vietnam.

Cum se verificați staturea vizei electronice pentru Vietnam pentru turiștii germani?

După ce ați trimis cererea pentru o viză electronică pentru Vietnam, este posibil să fiți curios să aflați statutul vizei dvs. Iată cum puteți verifica starea vizei dvs. electronice pentru Vietnam:

 • Vizitați site-ul web oficial al Departamentului de Imigrare din Vietnam.
 • Căutați secțiunea dedicată serviciilor de viză sau statutului de viză.
 • Introduceți informațiile necesare, cum ar fi numărul de referință al cererii sau detaliile pașaportului.
 • Faceți clic pe butonul „Verificați starea”.
 • Site-ul web va afișa starea actuală a cererii dvs. de viză electronică pentru Vietnam, indiferent dacă este încă procesată sau a fost aprobată.
 • Dacă viza dvs. a fost aprobată, vă puteți descărca și imprima viza electronică pentru confortul dvs. de călătorie.

Sfaturi pentru a crește rata de succes a cererilor de viză pentru turiștii germani:

Pentru a spori șansele ca cererea dvs. de viză pentru Vietnam să fie aprobată, luați în considerare următoarele sfaturi:

 • Completați formularul de cerere cu acuratețe: acordați o atenție deosebită fiecărui detaliu în timp ce completați formularul de cerere online. Asigurați-vă că toate informațiile sunt introduse corect, inclusiv detaliile pașaportului, informațiile personale și planurile de călătorie.
 • Trimiteți documentele necesare: pregătiți toate documentele necesare, cum ar fi o fotografie de dimensiunea pașaportului, o copie scanată a paginii biografice a pașaportului și dovada aranjamentelor de călătorie. Asigurați-vă că încărcați copii clare și lizibile pentru a evita orice întârzieri sau respingeri.
 • Verificați acuratețea: înainte de a trimite cererea, examinați toate informațiile furnizate pentru exactitate. Orice discrepanțe sau inexactități pot duce la respingere.
 • Aplicați în avans: este recomandabil să solicitați viza pentru Vietnam cu mult înainte de data călătoriei. Acest lucru oferă timp suficient pentru procesare și asigură că orice probleme neprevăzute pot fi rezolvate fără a provoca întreruperi de călătorie.
 • Căutați asistență profesională: luați în considerare angajarea unei agenții de renume care să se ocupe de cererea dvs. de viză pentru Vietnam. Aceste agenții au cunoștințe aprofundate despre regulile și reglementările locale, crescând șansele unei cereri de succes. Expertiza lor poate ajuta la navigarea complexităților și poate asigura o experiență fără probleme pentru turiștii germani.

Aprobare fără probleme de viză cu rezultate garantate pentru turiștii germani:

Pentru turiștii germani care caută o viză pentru Vietnam fără probleme, la timp și cu aprobare garantată, este foarte recomandată angajarea unei agenții specializate în servicii de viză pentru Vietnam. Aceste agenții oferă mai multe avantaje:

 • Formular simplu și încărcarea ușoară a documentelor: agențiile de renume oferă o interfață ușor de utilizat, care simplifică procesul de aplicare. Cu formulare simple și opțiuni ușoare de încărcare a documentelor, puteți economisi timp și puteți evita potențialele frustrări.
 • Asistență pentru clienți prietenoasă: reprezentanții agenției sunt disponibile pentru a vă ajuta pe tot parcursul procesului. Indiferent dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de îndrumare, echipa lor prietenoasă de asistență asigură o experiență fără probleme de la început până la sfârșit.
 • Rată ridicată de succes: agențiile cu o rată de succes de 99,9% insuflă încredere turiștilor germani. Cu expertiza și cunoașterea regulilor locale, ei se asigură că cererea dumneavoastră îndeplinește toate cerințele necesare, crescând șansele de aprobare.

Lista de verificare după primirea aprobării vizei pentru turiștii germani:

După ce primiți aprobarea vizei, este esențial să verificați din nou detaliile pentru a vă asigura că nu există erori sau greșeli. Acest lucru vă va ajuta să evitați orice problemă la sosirea în Vietnam. Iată o listă de verificare la îndemână pentru turiștii germani:

 • Tipărește o copie a vizei: este obligatoriu să ai o copie fizică a vizei atunci când ajungi în Vietnam. Asigurați-vă că îl imprimați și îl păstrați împreună cu documentele de călătorie.
 • Verificați acuratețea informațiilor: verificați viza pentru orice greșeli de ortografie sau inexactități în detaliile personale. Dacă observați erori, contactați autoritățile relevante sau agenția de viză pentru asistență.
 • Familiarizați-vă cu cerințele de intrare: Acordați-vă timp pentru a înțelege cerințele de intrare pentru turiștii germani în Vietnam. Aceasta include să aveți un pașaport valabil cu cel puțin șase luni de valabilitate rămase, un bilet dus-întors și dovada fondurilor suficiente pentru șederea dvs.
 • Consultați o agenție de renume pentru asistență: Dacă intenționați să călătoriți în timpul vacanțelor sau aveți probleme specifice, este recomandabil să consultați o agenție de vize de renume. Îți pot oferi îndrumări și asistență de specialitate, asigurând o experiență de călătorie fără probleme.
 • Planifică-ți itinerarul: după ce ți-ai sortat viza, începeți să vă planificați itinerarul pentru a explora Vietnam. Căutați atracții populare, experiențe culturale și bucătării locale pentru a profita la maximum de călătoria dvs.

Cele mai frecvente întrebări pentru turiștii germani care au aplicat e-Visa Vietnam prin site-ul guvernamental

1. Zborul meu pleacă în curând, dar statutul de viză electronică pentru Vietnam este în curs de procesare. Există vreun serviciu care să se grăbească sau să o accelereze?

În calitate de turist german, dacă vă aflați într-o situație în care plecarea zborului dvs. este aproape și viza electronică pentru Vietnam este încă în curs de procesare, este posibil să aveți nevoie de o soluție pentru a accelera procesul. În astfel de cazuri, vă recomandăm să contactați o agenție de renume sau să trimiteți un e-mail la info@vietnamimmigration.org pentru asistență. Aceștia vă pot ajuta să vă accelerați cererea de viză electronică. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că poate exista o taxă suplimentară pentru acest serviciu.

2. Am furnizat informații nevalide pentru cererea mea de viză electronică. Există vreun serviciu care să o corecteze?

Se întâmplă greșeli și dacă sunteți un turist german care a furnizat informații incorecte sau nevalide în cererea dvs. de viză electronică pentru Vietnam, nu vă faceți griji. Există o soluție. Vă sugerăm să contactați o agenție de renume sau să trimiteți un e-mail la info@vietnamimmigration.org pentru a corecta informațiile din cererea dvs. de viză electronică. Aceștia vă pot ghida prin proces și vă pot asigura că cererea dvs. de viză electronică reflectă informații exacte.

3. Doresc să-mi editez cererea de viză electronică. Există vreun serviciu pentru a-l edita?

Dacă sunteți un turist german care dorește să facă modificări sau modificări în cererea dvs. de viză electronică pentru Vietnam, este recomandabil să solicitați asistență de la o agenție de renume sau să contactați info@vietnamimmigration.org prin e-mail. Aceștia vă pot oferi îndrumările și asistența necesare pentru a vă edita cererea de viză electronică. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că pot exista taxe asociate cu acest serviciu.

4. Sosesc mai devreme decât data de sosire menționată în cererea de viză electronică. Există vreun serviciu pentru a schimba data sosirii?

În cazul în care sunteți turist german și planurile dvs. de călătorie se schimbă, ceea ce duce la o dată de sosire mai devreme decât cea menționată în cererea dvs. de viză electronică pentru Vietnam, este esențial să luați măsurile adecvate. Vă recomandăm să contactați o agenție de renume sau să trimiteți un e-mail la info@vietnamimmigration.org pentru a vă informa despre modificarea datei de sosire în cererea dvs. de viză electronică. Vă vor ghida prin pașii necesari și vă vor informa cu privire la orice taxe implicate.

5. Intru în Vietnam printr-un alt port altul decât din cererea de viză electronică. Există un serviciu pentru corectarea portului de intrare?

În calitate de turist german, dacă trebuie să intrați în Vietnam printr-un port diferit de cel menționat în cererea de viză electronică, este crucial să remediați această problemă în prealabil. Vă sugerăm să contactați o agenție de renume sau să trimiteți un e-mail la info@vietnamimmigration.org pentru a rezolva situația. Aceștia vă pot ghida cu pașii necesari pentru a corecta portul de intrare pe viza dvs. electronică. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că pot exista taxe asociate cu acest serviciu.

6. Ce ar trebui să fac pentru a modifica informațiile după ce trimit cererea de viză electronică prin intermediul site-ului web al guvernului?

Dacă sunteți turist german și ați trimis deja cererea de viză electronică pentru Vietnam prin site-ul web al guvernului, dar trebuie să modificați informațiile furnizate, există opțiuni disponibile. Pentru a asigura un proces fără probleme, vă recomandăm să contactați o agenție de renume sau să trimiteți un e-mail la info@vietnamimmigration.org pentru a solicita îndrumare cu privire la modificarea informațiilor din cererea dvs. de viză electronică. Ei vă vor oferi asistența necesară, deși se pot aplica taxe pentru acest serviciu.

Concluzie

Solicitarea online pentru o viză pentru Vietnam ca turist german nu trebuie să fie o sarcină descurajantă. Urmând sfaturile menționate în acest articol și luând în considerare serviciile unei agenții de renume, îți poți crește șansele de a obține o aplicație de succes. Bucurați-vă de o experiență fără probleme, de aprobarea la timp a vizei și de liniștea care vine cu aprobarea garantată. Începeți să vă planificați călătoria în Vietnam astăzi!

Notă:

Turiștii germani care au solicitat o viză electronică pentru Vietnam prin intermediul site-ului web al guvernului se pot confrunta cu situații în care au nevoie de asistență sau doresc să facă modificări în cererile lor de viză electronică. Pentru a aborda astfel de scenarii, este recomandabil să contactați o agenție de renume sau să trimiteți un e-mail la info@vietnamimmigration.org pentru asistență. Acești profesioniști vă pot ghida prin pașii necesari și vă pot asigura că cererea dvs. de viză electronică este exactă și actualizată.