June 9, 2024
Slovenian

Spletni vietnamski vizum za kitajske turiste: Vse, kar morate vedeti

Zakaj je Vietnam destinacija, ki jo morajo obiskati kitajski turisti

Vietnam ima veliko za ponuditi svojim obiskovalcem. Je varna in prijazna država z nizko stopnjo kriminala, zaradi česar je idealna destinacija za samostojne popotnike, družine in skupine. Domačini so znani po svoji gostoljubnosti in vedno z veseljem delijo svojo kulturo in tradicijo s turisti.

Eden od vrhuncev obiska Vietnama je njegova okusna kuhinja. Vietnamska hrana je znana po svežih sestavinah, drznih okusih in edinstveni mešanici vplivov iz različnih regij. Od obilnih pho rezancev do slanih sendvičev banh mi, ni pomanjkanja okusnih jedi, ki bi jih lahko poskusili.

Drug razlog za obisk Vietnama je njegova cenovna dostopnost. V primerjavi z drugimi priljubljenimi turističnimi destinacijami Vietnam ponuja odlično vrednost za denar. Namestitev, prevoz in hrana so razmeroma poceni, zaradi česar je idealna cenovno ugodna destinacija.

Poleg tega se Vietnam ponaša s čudovito pokrajino in ugodnim podnebjem. Od dih jemajočega zaliva Halong do očarljivega starodavnega mesta Hoi An ni pomanjkanja osupljivih znamenitosti, ki bi jih lahko raziskali. Država ima tudi raznoliko podnebje, saj se v različnih regijah pojavljajo različni vremenski vzorci, zato je vedno idealen čas za obisk.

Ali kitajski turisti potrebujejo vizum za vstop v Vietnam?

Medtem ko je Vietnam uvedel politiko izvzetja iz vizumske obveznosti za nekatere države, kitajski turisti žal niso vključeni. To pomeni, da morajo kitajski turisti pred potovanjem v Vietnam pridobiti vizum. Vendar pa obstaja priročen način, da kitajski turisti zaprosijo za vizum, ne da bi morali obiskati vietnamsko veleposlaništvo ali konzulat.

Priročnost spletne vloge za vietnamski vizum

Z uvedbo Vietnam e-Visa, znanega tudi kot spletni vizum za Vietnam, lahko kitajski turisti zdaj zaprosijo za vizum iz udobja svojega doma ali pisarne. Ta spletni vizumski sistem je na voljo imetnikom potnih listov vseh držav in ozemelj, vključno s Kitajsko. Postopek je preprost, hiter in brez težav.

Vse, kar morajo kitajski turisti storiti, je obiskati uradno spletno stran vietnamskega oddelka za priseljevanje in izpolniti spletni obrazec za prijavo. Zagotoviti bodo morali osebne podatke, podatke o potnem listu in potovalne načrte. Prav tako bodo morali naložiti svojo digitalno fotografijo in skenirano kopijo potnega lista.

Po oddaji vloge bodo kitajski turisti v 3 delovnih dneh po e-pošti prejeli pismo o odobritvi e-vizuma. Nato lahko natisnejo pismo in ga ob prihodu v Vietnam skupaj s svojim potnim listom predložijo na kontrolni točki za priseljevanje, da prejmejo žig za vizum.

Prednosti spletne izbire vietnamskega vizuma za kitajske turiste

Spletna vloga za vietnamski vizum ponuja številne ugodnosti za kitajske turiste. Za začetek jim prihrani čas in trud, da ne bi morali obiskati vietnamskega veleposlaništva ali konzulata. To je še posebej koristno za tiste, ki živijo daleč od teh pisarn. Za vizum lahko zaprosijo preprosto od doma ali v pisarni, zaradi česar je postopek bolj udoben in učinkovit.

Poleg tega je vietnamski e-vizum veljaven do 90 dni z enim ali večkratnim vstopom, kar kitajskim turistom omogoča prožnost pri načrtovanju potovanja v skladu s tem. Vizum je na voljo tudi za poslovne in turistične namene, tako da lahko obiskovalci izberejo najprimernejšo možnost za svoje potovanje.

Poleg tega obstaja 13 letališč, 16 kopenskih mejnih prehodov in 13 morskih mejnih prehodov, ki imetnikom vietnamskega e-vizuma omogočajo udoben vstop in izstop iz države. To pomeni, da imajo kitajski turisti več možnosti za potovalni načrt in lahko brez težav raziskujejo različne dele Vietnama.

Koliko uradno stane kitajske turiste pridobitev vizuma za Vietnam?

Vietnamske takse za kitajske turiste se lahko razlikujejo glede na namen njihovega obiska in vrsto vizuma, ki ga potrebujejo. Za tiste, ki zaprosijo za vietnamski vizum prek spleta na vladnem spletnem mestu, pa so pristojbine fiksne in so naslednje:

 • 25 USD za vizum za enkratni vstop, veljaven do 30 dni.
 • 50 USD za vizum za večkratni vstop, veljaven do 30 dni.
 • 25 USD za vizum za enkratni vstop, veljaven do 90 dni.
 • 50 USD za vizum za večkratni vstop, veljaven do 90 dni.

Pomembno je vedeti, da se te pristojbine lahko spremenijo, zato je priporočljivo, da pred oddajo prijave preverite trenutne cene. Upoštevajte tudi, da so te pristojbine samo za postopek oddaje vloge za vizum in ne vključujejo nobenih dodatnih stroškov, ki lahko nastanejo, kot so storitvene pristojbine agencije ali stroški potovanja na veleposlaništvo in nazaj.

Pojasnite kitajskim turistom, kaj je enkratni in večkratni vstop.

Zdaj se morda sprašujete, kakšna je razlika med vizumom za enkratni in večkratni vstop. Vizum za enkratni vstop vam omogoča enkratni vstop v Vietnam in bivanje v določenem časovnem obdobju, medtem ko vizum za večkratni vstop omogoča večkratni vstop in izstop iz Vietnama v določenem obdobju. Na primer, če imate vizum za enkratni vstop, veljaven 90 dni, lahko enkrat vstopite v Vietnam in ostanete do 90 dni. Če pa imate vizum za večkratni vstop, veljaven 90 dni, lahko v Vietnam večkrat vstopite in izstopite v 90 dneh.

Za kitajske turiste, ki nameravajo obiskati Vietnam za krajši čas, lahko zadostuje vizum za enkratni vstop. Če pa nameravate med potovanjem zapustiti in ponovno vstopiti v Vietnam, bo morda bolj primeren vizum za večkratni vstop. Pomembno je, da skrbno pretehtate svoje potovalne načrte in izberete vrsto vizuma, ki najbolj ustreza vašim potrebam, da se izognete morebitnim zapletom med potovanjem.

Kaj pa politika vračila denarja za kitajske turiste, če je prošnja za vizum zavrnjena?

Na žalost ni politike vračila pristojbine za vietnamski vizum v primeru, da je vaša prošnja zavrnjena. Pristojbine za vizum za Vietnam prek spleta na vladnem spletnem mestu so v nobenem primeru nevračljive. Zato je ključnega pomena, da pred oddajo prijave zagotovite, da so vsi vaši dokumenti v redu in da izpolnjujete merila za upravičenost. Morebitne napake ali manjkajoče informacije v vaši vlogi lahko povzročijo zavrnitev in izgubo vizumske pristojbine.

Pristojbina je višja, če vlogo za vizum vložite prek agencije

Omeniti velja, da bo taksa za vietnamski vizum višja, če se odločite, da boste vlogo vložili prek agencije. Agencije poleg vladne pristojbine za vizum zaračunajo še pristojbino za storitve, ki se lahko razlikuje glede na agencijo. Medtem ko vam uporaba agencije lahko prihrani čas in trud, je pomembno upoštevati dodatne stroške in se odločiti, ali se vam splača.

Vietnam Visa Online za kitajske turiste: vladno spletno mesto v primerjavi z uglednimi agencijami

Ko gre za pridobitev vietnamskega vizuma prek spleta, sta na voljo dve možnosti – prijava prek vladnega spletnega mesta ali prek ugledne agencije – odločitev, katera je boljša izbira, je lahko zmedena. Raziskali bomo prednosti in slabosti vsake možnosti, da bi kitajskim turistom pomagali sprejeti informirano odločitev, ko gre za pridobitev vietnama za Vietnam.

Državno spletno mesto: Naredi sam

Vladno spletno mesto ponuja nižjo pristojbino za vloge za vizum, zaradi česar je privlačna možnost za popotnike, ki se zavedajo proračuna. Vendar je treba opozoriti, da ta nižja pristojbina ne vključuje nobene podpore ali pomoči vlade. To pomeni, da bodo morali kitajski turisti sami krmariti s postopkom vloge za vizum, kar je lahko precej zastrašujoče in dolgotrajno.

Ugledne agencije: Izkušnja brez težav

Po drugi strani pa ugledne agencije zaračunavajo višje pristojbine za svoje vizumske storitve. Toda kitajski turisti v zameno dobijo brez težav in gladko izkušnjo vloge za vizum. Te agencije imajo dolgoletne izkušnje in strokovno znanje pri obravnavanju vlog za vizum in natančno vedo, kako pridobiti odobritev vaše vloge. Poleg tega ponujajo hitro spletno podporo, če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi.

Hitre storitve za nujne primere

Ena glavnih prednosti izbire ugledne agencije za vaš vietnamski vizum je možnost, da pospešite svojo vlogo v primeru nujnih potovalnih načrtov. To pomeni, da imajo te agencije vire in povezave, da pospešijo postopek in zagotovijo, da boste vizum prejeli pravočasno, če nujno potrebujete vizum. To je lahko rešilna bilka za kitajske turiste, ki morajo v kratkem odpotovati v Vietnam.

Pomoč ob prihodu

Druga prednost uporabe ugledne agencije za vaš vietnamski vizum je pomoč, ki jo nudijo ob prihodu na imigracijski okenec. Ta storitev je še posebej uporabna za tiste, ki prvič potujejo v Vietnam, saj je krmarjenje po postopku priseljevanja v tuji državi lahko izjemno naporno. Agencija bo pomagala pospešiti postopek imigracijskega preverjanja, da bi se izognili dolgim ​​čakalnim vrstam, kar vam bo omogočilo, da začnete počitnice brez zamud.

Storitve prevzema in prevoza na letališču

Poleg pomoči ob prihodu ugledne agencije kitajskim turistom ponujajo tudi prevoz z letališča in prevoz. To pomeni, da vas bo ob prihodu na letališču čakal določen voznik, ki vas bo odpeljal neposredno do vašega hotela. To odpravlja težave z iskanjem prevoza in vam omogoča bolj udoben in brez stresa začetek vašega potovanja.

Razsodba: kaj izbrati?

Po preučitvi prednosti in slabosti obeh možnosti je razsodba jasna – za kitajske turiste je uporaba ugledne agencije za vietnamski vizum boljša izbira. Medtem ko se vladno spletno mesto morda zdi ugodnejša možnost, je zaradi dodatnih prednosti in priročnosti uporabe ugledne agencije vredno dodatnih stroškov. Poleg tega ste lahko z njihovimi dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem prepričani, da bo vaša vloga za vizum obravnavana skrbno in učinkovito.

Koliko časa traja, da kitajski turisti dobijo odobritev vizuma?

Čas obdelave za vietnamski vizum za kitajske turiste običajno traja 3-5 delovnih dni. Vendar je pomembno upoštevati, da se ta časovni okvir lahko podaljša v času največje sezone. Zato je zelo priporočljivo, da postopek vloge za vizum začnete vsaj teden dni pred načrtovanim datumom potovanja, da se izognete morebitnim zamudam ali zapletom.

Poleg tega je pomembno, da se zavedate praznikov, ki jih opazuje Immigration of Vietnam. Ne delajo ob sobotah, nedeljah, tradicionalnem dnevu vietnamskih sil javne varnosti (19. avgust) in državnih praznikih. To pomeni, da če nameravani datum potovanja pade na katerega od teh dni, boste morda morali ustrezno načrtovati in prej zaprositi za vizum.

Katere državne praznike v Vietnamu velja upoštevati za kitajske turiste?

Kot smo že omenili, Imigracija v Vietnam ob določenih praznikih ne deluje. Tukaj je kontrolni seznam državnih praznikov v Vietnamu, na katere morajo biti pozorni kitajski turisti:

 • novoletni dan (1. januar)
 • Tet Holiday (datumi se razlikujejo glede na lunarni koledar, vendar običajno padejo na januar ali februar)
 • Dan spomina na Hung Kings (10. dan tretjega lunarnega meseca)
 • Dan združitve (30. april)
 • praznik dela (1. maj)
 • Dan državnosti (2. september)

Pomembno je, da te počitnice upoštevate, ko načrtujete potovanje v Vietnam. Če morate med temi počitnicami pridobiti vizum, je najbolje, da se za svetovanje in ponudbo obrnete na ugledno agencijo. To bo zagotovilo, da bo vaša vloga za vizum učinkovito obdelana in da boste še vedno lahko potovali v Vietnam na predvideni datum.

Kako do nujnega vizuma za Vietnam za kitajske turiste?

V primeru nujnih načrtov potovanja lahko kitajski turisti dobijo pospešeno vizum za Vietnam tudi preko agencije. Te agencije imajo možnosti za hitre vizume s časom obdelave 4 ure, 2 uri ali celo na isti dan. Ta storitev je uporabna za tiste, ki morajo nujno odpotovati v Vietnam in ne morejo čakati na standardni čas obdelave.

Če želite izkoristiti nujni vizum, lahko kitajski turisti sledijo tem korakom:

 • Obrnite se na agencijo: Prvi korak je, da prek spleta kontaktirate agencijo za vietnamski vizum in jo obvestite o svojih nujnih potovalnih načrtih. Vodili vas bodo skozi postopek in vam posredovali vse potrebne informacije.
 • Plačajte dodatno pristojbino: Ker pospešeni vizumi zahtevajo dodatna sredstva in prizadevanja agencije, zaračunajo dodatno pristojbino za to storitev. Kitajski turisti morajo biti pripravljeni plačati to dodatno pristojbino za udobje pridobitve nujnega vizuma.
 • Predložite zahtevane dokumente: Kitajski turisti morajo predložiti vse potrebne dokumente glede na kategorijo vizuma, skupaj s potrdilom o plačilu hitre pristojbine. Agencija bo nato vlogo obravnavala še isti dan, 4 ure ali 2 uri, odvisno od izbrane možnosti.
 • Prejmite svoj nujni vizum: Ko bo vaš nujni vizum obdelan, vam ga bo agencija poslala po e-pošti. Nato ga lahko natisnete in uporabite za potovanje v Vietnam.

Kaj morajo pripraviti kitajski turisti za spletno prijavo za vietnamski vizum?

Za uspešno spletno prijavo za vietnamski vizum morajo kitajski turisti pripraviti naslednje dokumente in informacije:

 • Veljavni potni list z najmanj 6-mesečno veljavnostjo in 2 praznima stranema – Vaš potni list mora biti veljaven vsaj 6 mesecev od predvidenega datuma vstopa v Vietnam. Imeti mora tudi vsaj 2 prazni strani za žig vizuma.
 • Osebni podatki – navesti boste morali svoje polno ime, spol, datum rojstva, kraj rojstva, številko potnega lista in državljanstvo. Prepričajte se, da so vsi podatki točni in se ujemajo s podatki v vašem potnem listu.
 • Veljaven e-poštni naslov – pismo o odobritvi vizuma in druga pomembna obvestila boste prejeli po e-pošti, zato zagotovite veljaven e-poštni naslov, ki ga redno preverjate.
 • Veljavna kreditna/debetna kartica – Vietnamski sistem e-visa sprejema različne načine plačila, vključno z Visa, Master, JCB, Diner Club, Amex, Union Pay itd. Preverite, ali je vaša kartica veljavna in ima dovolj sredstev za kritje vizumske takse.
 • Začasni naslov v Vietnamu – Navesti boste morali naslov načrtovanega hotela ali nastanitve v Vietnamu. To je obvezna zahteva, zato si zagotovite rezervacijo nastanitve, preden začnete postopek vloge za vizum.
 • Namen obiska – Kitajski turisti lahko obiščejo Vietnam zaradi različnih namenov, kot so turizem, delo, posel ali študij. V prijavnici obvezno navedite namen obiska.
 • Datumi vstopa in izstopa – Navesti boste morali načrtovane datume vstopa in izstopa v Vietnamu. Preden izpolnite prijavnico, poskrbite za jasen načrt potovanja.
 • Predvidene vstopne in izstopne točke – Kitajski turisti lahko vstopijo v Vietnam skozi različna pristanišča, vključno z letališči, kopenskimi mejami in morskimi pristanišči. V prijavnem obrazcu boste morali navesti predvidene vstopne in izstopne točke.
 • Trenutni poklic – nazadnje boste morali navesti svoj trenutni poklic, vključno z imenom in naslovom vašega podjetja ter telefonsko številko. To je pogoj za vlogo za vizum, zato poskrbite, da boste imeli te podatke pripravljene.

Kaj morajo kitajski turisti naložiti za spletno vlogo za vietnamski vizum?

Če želijo kitajski turisti zaprositi za vietnamski vizum prek spleta, morajo naložiti dva pomembna dokumenta – skenirano kopijo strani s podatki o potnem listu in nedavno portretno fotografijo. Ti dokumenti so ključnega pomena, saj se uporabljajo za preverjanje informacij, navedenih v obrazcu vloge za izdajo vizuma, in zagotavljanje pristnosti prosilca.

Zahteve za optično prebrano kopijo strani s podatki o potnem listu

Skenirana kopija strani s podatki o potnem listu je bistven dokument za spletno prijavo za vietnamski vizum. Vsebuje vse osebne podatke prosilca, vključno z njegovo fotografijo, polnim imenom, datumom rojstva in številko potnega lista. Tukaj so posebne zahteve za skenirano kopijo:

 • Berljivo in jasno: Skenirana kopija podatkovne strani potnega lista mora biti čitljiva in jasna. To pomeni, da morajo biti vse informacije vidne in ne zamegljene. V primeru nečitljivih ali zamegljenih delov lahko prijavo zavrnemo.
 • Celotna stran: Skenirana kopija mora vsebovati celotno stran s podatki o potnem listu. To vključuje stran z osebnimi podatki, stran s podpisom in vse druge strani s pomembnimi informacijami. Prepričajte se, da noben rob ali kot strani ni odrezan.
 • ICAO Lines: Mednarodna organizacija civilnega letalstva (ICAO) je določila posebne smernice za fotografije potnih listov. Te smernice vključujejo velikost, barvo ozadja in izraze obraza. Skenirana kopija podatkovne strani potnega lista mora vsebovati vrstice ICAO, ki se uporabljajo za preverjanje pristnosti fotografije.
 • Oblika datoteke: Skenirana kopija mora biti v formatu PDF, JPEG ali JPG. To so edini sprejeti formati datotek za enostavno oddajo in obdelavo vloge.

Zahteve za portretno fotografijo za kitajske turiste

Poleg skenirane kopije strani s podatki o potnem listu morajo kitajski turisti naložiti tudi nedavno portretno fotografijo. Ta fotografija služi kot potrditev identitete prijavitelja in mora izpolnjevati naslednje zahteve:

 • Resnična in aktualna: Portretna fotografija mora biti nedavna, posneta v zadnjih 6 mesecih. To zagotavlja, da se videz prosilca ujema z njegovim trenutnim videzom, in preprečuje kakršno koli goljufijo identitete.
 • Ujemanje s potnim listom: Obraz prosilca na portretni fotografiji se mora ujemati s tistim v potnem listu. S tem se zagotovi, da je oseba, ki zaprosi za vizum, ista kot tista v potnem listu.
 • Naravno in brez očal: Prijavitelj mora gledati naravnost v kamero in ne sme nositi očal. S tem se izognete bleščanju ali oviranju obraza na fotografiji.
 • Velikost in ozadje: Portretna fotografija mora biti v velikosti potnega lista, ki je 4 x 6 cm. Imeti mora belo ali svetlo ozadje, pri čemer obraz prijavitelja zavzema 70-80 % fotografije.

Kako zaprositi za vietnamski vizum na spletu za kitajske turiste?

Zdaj, ko imate vse potrebne dokumente in informacije, je čas, da zaprosite za vietnamski vizum prek spleta. Za pridobitev vietnamskega e-vizuma sledite tem preprostim korakom:

 • Korak 1: Pojdite na uradno spletno mesto vietnamskega e-vizumskega sistema in kliknite »Prijava za e-vizum«.
 • Korak 2: Izpolnite prijavnico z osebnimi podatki, namenom obiska, datumom vstopa in izstopa ter predvidenimi vstopnimi in izstopnimi točkami.
 • Korak 3: Naložite optično prebrano kopijo potnega lista in najnovejšo fotografijo v velikosti potnega lista.
 • Korak 4: Plačajte vizumsko takso s svojo kreditno/debetno kartico.
 • Korak 5: Počakajte na potrditveno e-poštno sporočilo in pismo z odobritvijo e-vizuma. To običajno traja 2-3 delovne dni, v nekaterih primerih pa lahko traja tudi do 5 delovnih dni.
 • Korak 6: Natisnite pismo o odobritvi e-vizuma in ga prinesite s seboj, ko potujete v Vietnam.
 • Korak 7: Ob prihodu na določeno vstopno mesto uradniku za priseljevanje predložite pismo o odobritvi e-vizuma, potni list in druge potrebne dokumente. Ko bo vse preverjeno, boste prejeli svoj vietnamski elektronski vizumski žig in lahko vstopite v državo.

Morda bodo potrebni dodatni dokumenti za neturistične namene

Medtem ko morajo kitajski turisti, ki obiščejo Vietnam v turistične namene, samo zaprositi za vietnamski e-vizum, lahko tisti, ki potujejo iz drugih namenov, kot so poslovno, delo ali študij, zahtevajo dodatne dokumente, da dokažejo svoj namen obiska. Pomembno je, da preverite pri ustreznih organih ali vašem delodajalcu/šoli, da zagotovite, da imate vse potrebne dokumente, preden zaprosite za vietnamski vizum prek spleta.

Vstopite v Vietnam skozi določena vstopna vrata

Nazadnje je pomembno opozoriti, da morajo kitajski turisti vstopiti v Vietnam prek določenega vstopnega pristanišča, navedenega v pismu o odobritvi elektronskega vizuma. To pomeni, da če ste zaprosili za e-vizum za vstop v Vietnam prek kopenske meje, ne morete vstopiti prek letališča ali pristanišča. Neupoštevanje te uredbe lahko povzroči zavrnitev vstopa v Vietnam.

Kako preveriti status vietnamskega e-vizuma za kitajske turiste?

Ko oddajo spletno vlogo za vizum in naložijo vse potrebne dokumente, lahko kitajski turisti spremljajo status svojega vietnamskega e-vizuma. To storite tako:

 • Obiščite uradno spletno stran vietnamskega oddelka za priseljevanje.
 • Kliknite zavihek “Preveri status” na domači strani.
 • Vnesite kodo prijave in e-poštni naslov, uporabljen med postopkom prijave.
 • Kliknite na “Išči”, da si ogledate status vašega e-vizuma.

V primeru zamud ali težav z aplikacijo bo status ustrezno posodobljen. Priporočljivo je, da redno preverjate status, da zagotovite nemoten postopek prijave.

Kaj storiti za kitajske turiste, da bi povečali stopnjo uspešnosti vlog za vizum?

Ali ste vedeli, da vietnamska vlada ne odobri vseh vlog za vizum? Uradniki imajo svoj niz pravil in meril za ocenjevanje in odločanje o odobritvi ali zavrnitvi prošnje za vizum. To je lahko frustrirajoč in negotov postopek, zlasti za tiste, ki se jim mudi ali niso seznanjeni s postopkom.

Vendar ne skrbite, obstaja rešitev, ki vam lahko zagotovi brez težav in zajamčeno odobritev vizuma za Vietnam. Če želite povečati možnosti, da bo vaša prošnja za vizum odobrena, je tukaj nekaj nasvetov, ki jih lahko kitajski turisti upoštevajo:

Navedite točne in popolne informacije:

Eden od pogostih razlogov za zavrnitev vizuma so nepopolni ali napačni podatki na prijavnem obrazcu. Kitajski turisti morajo zagotoviti, da so vse navedene informacije točne in se ujemajo s predloženimi dokumenti. Kakršna koli neskladja lahko privedejo do zavrnitve prijave. Z uporabo agencije ste lahko prepričani, da bodo vsi vaši podatki pred oddajo vloge temeljito preverjeni in preverjeni.

Predložite vse potrebne dokumente:

Drug pomemben dejavnik, ki lahko vpliva na uspešnost vaše vloge za vizum, je predložitev vseh zahtevanih dokumentov. Kitajski turisti morajo razumeti posebne zahteve glede dokumentov za njihovo kategorijo vizumov in zagotoviti, da jih predložijo v pravilni obliki. Agencija vam lahko pri tem pomaga tako, da zagotovi seznam potrebnih dokumentov in poskrbi, da so pravilno oblikovani, preden jih oddate.

Prijavite se vnaprej:

Bistveno je, da za vietnamski vizum zaprosite precej vnaprej, da se izognete hitenju ali zamudam v zadnjem trenutku. Tako boste imeli dovolj časa za dokončanje potrebnih formalnosti in predložitev dodatnih dokumentov, če so potrebni. Zgodnja prijava poveča tudi možnosti za termin za razgovor (če je potreben) na veleposlaništvu.

Uporabite agencijo za vizum za Vietnam na spletu:

Najboljši način za povečanje stopnje uspešnosti vaše prošnje za vizum je uporaba spletne agencije za vietnamski vizum. Te agencije imajo dolgoletne izkušnje z obravnavanjem vlog za vizum in poznajo lokalna pravila in predpise. Vodili vas bodo skozi celoten postopek, od izpolnjevanja prijavnega obrazca do oddaje zahtevanih dokumentov, ter poskrbeli, da je vse v redu za uspešno prijavo.

Ali obstaja način, da kitajski turisti dobijo vizum za Vietnam brez težav, pravočasno in z zajamčeno odobritvijo?

Gotovo se sprašujete – ali obstaja način, da kitajski turisti dobijo vizum za Vietnam brez težav, pravočasno in z zagotovljeno odobritvijo? Odgovor je da! Z uporabo agencije za vaš vietnamski vizum na spletu lahko dobite vse te ugodnosti in še več.

Enostaven obrazec: Prvi korak pri vložitvi vloge za vizum je izpolnitev vloge. To je lahko zmeden in dolgotrajen postopek, še posebej, če ne poznate vietnamskega jezika. Ko pa najamete agencijo, vam bodo posredovali preprost obrazec, ki ga je enostavno razumeti in izpolniti. To zagotavlja, da je vaša prijava brez napak in ima več možnosti za odobritev.

Dokumenti, ki jih je enostavno naložiti: Skupaj s prijavnim obrazcem morate predložiti tudi nekatere dokumente, kot so potni list, načrt potovanja in dokazilo o nastanitvi. Zbiranje in organiziranje teh dokumentov je lahko zastrašujoča naloga. Toda s pomočjo agencije lahko te dokumente enostavno naložite na njihovo spletno stran, tako da je celoten postopek hiter in udoben.

Prijateljska podpora: Vloga za vizum je lahko stresna izkušnja, še posebej, če to počnete prvič. V takšnih primerih lahko nekdo, ki vas vodi in pomaga, veliko spremeni. Najem agencije za vaš vietnamski vizum prek spleta zagotavlja dostop do prijaznega in ustrežljivega podpornega osebja, ki lahko odgovori na vsa vaša vprašanja in vam zagotovi potrebna navodila.

Izkušnja brez težav: Če najamete agencijo, celoten postopek vloge za vizum v bistvu predate zunanjim izvajalcem. To pomeni, da vam ni treba skrbeti za razumevanje pravil in meril, ki jih je določila vietnamska vlada. Agencija poskrbi za vse namesto vas, da bo celotna izkušnja brez težav in stresa.

99,9-odstotna stopnja uspešnosti: Ena največjih prednosti uporabe agencije za vašo vlogo za vietnamski vizum je njihova visoka stopnja uspešnosti. Ker so dobro seznanjeni z lokalnimi pravili in predpisi, natančno vedo, kaj je treba storiti, da zagotovijo odobritev vaše vloge za vizum. To vam daje mir in vas prihrani pred negotovostjo, ali bo vaša prijava odobrena ali zavrnjena.

Kaj storiti za kitajske turiste po prejemu odobritve vizuma?

Po uspešni pridobitvi vizuma morajo kitajski turisti opraviti nekaj pomembnih stvari, da zagotovijo nemoten prihod v Vietnam. Tukaj je kontrolni seznam, ki vas bo vodil:

 • Dvojno preverite svoj vizum: Najprej in predvsem je ključnega pomena, da dvakrat preverite svoj vizum, da se prepričate, da ni napak ali napak. Morebitne napačne informacije na vašem vizumu lahko povzročijo težave ob prihodu, zato je pomembno, da ujamete in popravite morebitne napake pred potovanjem.
 • Natisnite kopijo vizuma: Pomembno je, da natisnete kopijo vizuma in jo imate med potovanjem ves čas pri sebi. Ob prihodu v Vietnam ga boste morali pokazati, zato poskrbite, da boste imeli fizično kopijo pri roki.
 • Seznanite se z zahtevami za vstop: Pred potovanjem v Vietnam se morajo kitajski turisti seznaniti tudi z zahtevami za vstop, ki jih je določila vietnamska vlada. To vključuje veljaven potni list z veljavnostjo vsaj še 6 mesecev, povratno ali nadaljnjo vozovnico in zadostna sredstva za kritje bivanja v Vietnamu.
 • Pripravite svoje dokumente: Poleg vizuma je pomembno, da imate za potovanje v Vietnam pripravljene vse potrebne dokumente. To lahko med drugim vključuje vaše hotelske rezervacije, potovalni načrt in potovalno zavarovanje. Za nujne primere je priporočljivo imeti tudi fotokopijo potnega lista in vizuma.
 • Načrtujte svoj prevoz z letališča: Nazadnje poskrbite, da boste načrtovali svoj prevoz z letališča do nastanitve v Vietnamu. Lahko se dogovorite za prevoz z letališča ali vnaprej rezervirate taksi, da se izognete prevaram ali previsokim stroškom.

Najbolj zastavljena vprašanja za kitajske turiste, ki so zaprosili za vietnamski e-vizum prek vladnega spletnega mesta

1. Kaj storiti, če je status mojega vietnamskega e-vizuma v obdelavi blizu mojega datuma odhoda?

Na žalost so bili primeri, ko so kitajski turisti zaprosili za e-vizum in čakali na obdelavo svojega statusa blizu datuma odhoda. To je lahko stresna situacija, še posebej, če se datum odhoda hitro bliža.

V tem primeru predlagamo, da se kitajski turisti za podporo obrnejo na ugledno agencijo ali pošljejo e-pošto na info@vietnamimmigration.org. Te agencije imajo neposredno komunikacijsko linijo z vietnamskim oddelkom za priseljevanje in lahko pomagajo pospešiti obdelavo vašega e-vizuma. Vendar ne pozabite, da je za to storitev morda potrebno dodatno plačilo.

2. Kako lahko popravim neveljavne podatke v svoji vlogi za e-vizum?

Napake se lahko zgodijo in če ste v svoji vlogi za e-vizum pomotoma navedli napačne podatke, ni panike. Najprej se za pomoč obrnite na agencijo ali pišite na info@vietnamimmigration.org.

Lahko vas bodo vodili o korakih za popravek informacij. Vendar ne pozabite, da bo ta storitev morda zaračunana in da lahko obdelava sprememb traja nekaj časa.

3. Ali obstaja način za urejanje moje vloge za e-vizum?

Podobno kot pri popravljanju neveljavnih podatkov, če želite spremeniti svojo vlogo za e-vizum, se boste morali za podporo obrniti na ugledno agencijo ali poslati e-pošto na info@vietnamimmigration.org.

Lahko vas bodo vodili, kako urediti svojo prijavo, in vam ponudili potrebne korake za to. Vendar ne pozabite, da bo ta storitev morda zaračunana in da lahko obdelava sprememb traja nekaj časa.

4. Kaj pa, če pridem prej kot datum prihoda, naveden v moji vlogi za e-vizum?

Bistveno bodite pozorni na datum prihoda, ki je naveden na vaši vlogi za e-vizum. Če slučajno prispete v Vietnam pred navedenim datumom, se lahko soočite s težavami na kontrolni točki za priseljevanje.

V tem primeru predlagamo, da se kitajski turisti za pomoč obrnejo na ugledno agencijo ali pošljejo e-pošto na info@vietnamimmigration.org. Lahko vam bodo svetovali, kako spremeniti datum prihoda na vašem e-vizumu, to storitev pa boste morda morali plačati.

5. Kako lahko spremenim vstopna vrata v svoji vlogi za e-vizum?

Včasih se načrti spremenijo in morda boste morali vstopiti v Vietnam prek drugega pristanišča, kot je navedeno v vaši vlogi za e-vizum. V tem primeru se boste morali za pomoč obrniti na ugledno agencijo ali poslati e-pošto na info@vietnamimmigration.org.

Lahko vas bodo vodili o korakih, ki jih morate narediti, da spremenite vstopno mesto na vašem e-vizumu. Vendar ne pozabite, da bo ta storitev morda zaračunana in da lahko obdelava sprememb traja nekaj časa.

6. Kaj naj naredijo kitajski turisti, če morajo spremeniti podatke po oddaji prošnje za e-vizum?

Če ugotovite, da morate spremeniti podatke v svoji vlogi za e-vizum, potem ko ste jo oddali prek vladnega spletnega mesta, se najprej obrnite na ugledno agencijo ali pošljite e-pošto na info@vietnamimmigration.org za podporo.

Lahko vam bodo svetovali, kaj morate storiti, in vam zagotovili potrebne dokumente za spremembo podatkov. Vendar ne pozabite, da bo ta storitev morda zaračunana in da lahko obdelava sprememb traja nekaj časa.

Zaključek

Kitajski turisti lahko povečajo stopnjo uspešnosti svojih prošenj za vietnamski vizum z uporabo spletne agencije za vietnamske vizume. To ne bo le zagotovilo brez težav in zagotovljene odobritve, ampak tudi prihranilo čas in trud. V primeru nujnih potovalnih načrtov imajo te agencije tudi možnosti za hitre vizume, kar kitajskim turistom olajša pridobitev vizuma za Vietnam. Zato ne dovolite, da bi vas negotovost in frustracije postopka pridobitve vizuma odvrnili od raziskovanja čudovite države Vietnam. Najemite agencijo in uživajte v brezstresnem in gladkem potovanju.

Opomba:

Vložitev vloge za vietnamski e-vizum prek vladnega spletnega mesta je lahko priročen postopek brez težav. Če pa naletite na težave ali morate spremeniti svojo prijavo, je najbolje, da poiščete pomoč pri ugledni agenciji ali pošljete e-pošto na info@vietnamimmigration.org za podporo. Čeprav se lahko zaračunajo stroški, bo kitajskim turistom zagotovilo bolj gladko potovalno izkušnjo brez stresa. Torej, ne dovolite, da bi vas kakšne manjše ovire odvrnile od raziskovanja lepot Vietnama. Srečno potovanje!

PERHAPS YOU ARE INTERESTED IN

Varför Vietnam är ett måste att besöka för kinesiska turister Vietnam har mycket att erbjuda sina besökare. Det är ett säkert och vänligt land, med låg brottslighet, vilket gör det till en idealisk destination för ensamresenärer, familjer och grupper.

Kwa Nini Vietnam ni Eneo la Lazima-Kutembelewa kwa Watalii wa China Vietnam ina mengi ya kutoa kwa wageni wake. Ni nchi salama na ya kirafiki, yenye kiwango cha chini cha uhalifu, na kuifanya kuwa mahali pazuri kwa wasafiri peke yao, familia na vikundi.

Naha Vietnam mangrupikeun Tujuan Anu Wajib Didatangan pikeun Wisatawan Cina Viétnam gaduh seueur tawaran pikeun sémah na. Éta nagara anu aman sareng ramah, kalayan tingkat kajahatan anu rendah, janten tujuan anu idéal pikeun wisatawan solo, kulawarga, sareng grup.

Por qué Vietnam es un destino de visita obligada para los turistas chinos Vietnam tiene mucho que ofrecer a sus visitantes. Es un país seguro y amigable, con una baja tasa de criminalidad, lo que lo convierte en un destino ideal para personas que viajan solas, familias y grupos.

Waa maxay sababta Vietnam ay u tahay Booqashada qasabka ah ee Dalxiisayaasha Shiinaha Vietnam waxay leedahay wax badan oo ay ku siiso dadka soo booqda. Waa waddan nabdoon oo saaxiibtinimo leh, oo leh heerka dambiyada hooseeya, taas oo ka dhigaysa meel ku habboon socotada keligood, qoysaska, iyo kooxaha.

Prečo je Vietnam nevyhnutnou destináciou pre čínskych turistov Vietnam má svojim návštevníkom čo ponúknuť. Je to bezpečná a priateľská krajina s nízkou mierou kriminality, vďaka čomu je ideálnou destináciou pre sólo cestovateľov, rodiny a skupiny.

වියට්නාමය චීන සංචාරකයින් සඳහා නැරඹිය යුතුම ගමනාන්තයක් වන්නේ ඇයි? වියට්නාමයට එහි අමුත්තන්ට පිරිනැමීමට බොහෝ දේ ඇත. එය අඩු අපරාධ අනුපාතයක් සහිත ආරක්ෂිත සහ මිත්‍රශීලී රටකි, එය තනි සංචාරකයින්, පවුල් සහ කණ්ඩායම් සඳහා කදිම ගමනාන්තයක් බවට පත් කරයි.

ڇو ويتنام چيني سياحن لاءِ گهمڻ جو لازمي مقام آهي ويتنام پنهنجي سياحن کي پيش ڪرڻ لاء تمام گهڻو آهي. اهو هڪ محفوظ ۽ دوست ملڪ آهي، گهٽ ڏوهن جي شرح سان، اهو سولو سياحن، خاندانن ۽ گروپن لاءِ هڪ مثالي منزل آهي.

Nei Vietnam iri Inofanirwa-Kushanya Kwekuenda kune Vashanyi veChinese Vietnam ine zvakawanda zvekupa kune vashanyi vayo. Inyika yakachengetedzeka uye ine hushamwari, ine mwero wakaderera wehutsotsi, zvichiita kuti ive nzvimbo yakanakira vafambi vega, mhuri, uye mapoka.