June 9, 2024
Swedish

Vietnam visum online för Kinesiska turister: Allt du behöver veta

Varför Vietnam är ett måste att besöka för kinesiska turister

Vietnam har mycket att erbjuda sina besökare. Det är ett säkert och vänligt land, med låg brottslighet, vilket gör det till en idealisk destination för ensamresenärer, familjer och grupper. Lokalbefolkningen är kända för sin välkomnande natur och delar alltid gärna med sig av sin kultur och traditioner med turister.

En av höjdpunkterna med att besöka Vietnam är dess utsökta mat. Vietnamesisk mat är känd för sina färska ingredienser, djärva smaker och unika blandning av influenser från olika regioner. Från rejäla pho-nudlar till salta banh mi-smörgåsar, det finns ingen brist på aptitretande rätter att prova.

En annan anledning att besöka Vietnam är dess prisvärdhet. Jämfört med andra populära turistmål erbjuder Vietnam mycket för pengarna. Boende, transporter och mat är alla relativt billiga, vilket gör det till ett idealiskt budgetvänligt resmål.

Dessutom har Vietnam vackra landskap och ett gynnsamt klimat. Från den hisnande Halong Bay till den charmiga antika staden Hoi An, det finns ingen brist på fantastiska sevärdheter att utforska. Landet har också ett varierat klimat, med olika regioner som upplever olika vädermönster, så det finns alltid en idealisk tid att besöka.

Behöver kinesiska turister ett visum för att komma in i Vietnam?

Medan Vietnam har implementerat en visumbefrielsepolicy för vissa länder, är kinesiska turister tyvärr inte inkluderade. Detta innebär att kinesiska turister måste skaffa visum innan de ska resa till Vietnam. Det finns dock ett bekvämt sätt för kinesiska turister att ansöka om visum utan att behöva besöka den vietnamesiska ambassaden eller konsulatet.

Bekvämligheten med att ansöka om ett Vietnam-visum online

Med introduktionen av Vietnam e-Visa, även känt som Vietnam-visum online, kan kinesiska turister nu ansöka om sitt visum från bekvämligheten av sitt eget hem eller kontor. Detta onlinevisumsystem är tillgängligt för passinnehavare i alla länder och territorier, inklusive Kina. Processen är enkel, snabb och problemfri.

Allt kinesiska turister behöver göra är att besöka den officiella webbplatsen för Vietnams immigrationsavdelning och fylla i ansökningsformuläret online. De kommer att behöva tillhandahålla personlig information, passinformation och resplaner. De kommer också att behöva ladda upp ett digitalt foto av sig själva och en skannad kopia av sitt pass.

Efter att ha skickat in ansökan kommer kinesiska turister att få ett godkännandebrev för e-visum via e-post inom 3 arbetsdagar. De kan sedan skriva ut brevet och visa upp det vid immigrationskontrollen vid ankomsten till Vietnam, tillsammans med sitt pass, för att få sin visumstämpel.

Fördelarna med att välja Vietnam-visum online för kinesiska turister

Att ansöka om ett Vietnam-visum online erbjuder flera fördelar för kinesiska turister. Till att börja med sparar det tid och ansträngning från att behöva besöka den vietnamesiska ambassaden eller konsulatet. Detta är särskilt användbart för dem som bor långt från dessa kontor. De kan helt enkelt ansöka om sitt visum från sitt hem eller kontor, vilket gör processen mer bekväm och effektiv.

Dessutom är Vietnams e-visum giltigt i upp till 90 dagar med enstaka eller flera poster, vilket ger kinesiska turister flexibiliteten att planera sin resa därefter. Visumet är också tillgängligt för både affärs- och turiständamål, så besökare kan välja det lämpligaste alternativet för sin resa.

Dessutom finns det 13 flygplatser, 16 landgränsportar och 13 sjögränsportar som gör det möjligt för Vietnams e-visuminnehavare att bekvämt komma in och ut ur landet. Detta innebär att kinesiska turister har fler alternativ för sin resplan och kan utforska olika delar av Vietnam utan krångel.

Hur mycket kostar det officiellt för kinesiska turister att få visum till Vietnam?

Visumavgifterna för Vietnam för kinesiska turister kan variera beroende på syftet med deras besök och vilken typ av visum de behöver. Men för de som ansöker om ett Vietnam-visum online från regeringens webbplats är avgifterna fasta och är följande:

 • 25 USD för ett engångsvisum, giltigt i upp till 30 dagar.
 • 50 USD för ett visum för flera inresor, giltigt i upp till 30 dagar.
 • 25 USD för ett visum för engångsresor, giltigt i upp till 90 dagar.
 • 50 USD för ett visum för flera inresor, giltigt i upp till 90 dagar.

Det är viktigt att notera att dessa avgifter kan ändras, så det är tillrådligt att verifiera de aktuella priserna innan du skickar in din ansökan. Tänk också på att dessa avgifter endast gäller för visumansökningsprocessen och inte inkluderar några ytterligare avgifter som kan uppstå, såsom serviceavgifter från en byrå eller kostnaden för resor till och från ambassaden.

Förklara vad som är enkelinträde och flera inträden för kinesiska turister.

Nu kanske du undrar vad skillnaden är mellan ett engångsvisum och ett visum för flera inresor. Ett engångsvisum låter dig komma in i Vietnam en gång och stanna under den angivna tidsperioden, medan ett visum för flera inresor låter dig resa in och ut i Vietnam flera gånger inom den angivna perioden. Om du till exempel har ett engångsvisum som är giltigt i 90 dagar kan du resa in i Vietnam en gång och stanna i upp till 90 dagar. Men om du har ett visum för flera inresor som är giltigt i 90 dagar, kan du resa in och ut i Vietnam flera gånger inom 90 dagar.

För kinesiska turister som planerar att besöka Vietnam under en kort period kan ett engångsvisum vara tillräckligt. Men om du planerar att lämna och återinträda i Vietnam under din resa, kan ett visum för flera inresor vara mer lämpligt. Det är viktigt att noga överväga dina resplaner och välja den typ av visum som bäst passar dina behov för att undvika komplikationer under din resa.

Vad sägs om en återbetalningspolicy för kinesiska turister om visumansökan avslås?

Tyvärr finns det ingen återbetalningspolicy för visumavgiften för Vietnam om din ansökan avslås. Avgifterna för Vietnam-visum online från regeringens webbplats återbetalas inte i alla fall. Det är därför det är viktigt att se till att alla dina dokument är i ordning och att du uppfyller behörighetskriterierna innan du skickar in din ansökan. Eventuella fel eller saknad information i din ansökan kan resultera i ett avslag och förlust av din visumavgift.

Avgiften är högre om du gör din visumansökan via en byrå

Det är värt att notera att visumavgiften för Vietnam blir högre om du väljer att göra din ansökan via en byrå. Byråer tar ut en serviceavgift utöver den statliga visumavgiften, som kan variera beroende på byrån. Även om du kan spara tid och ansträngning genom att använda en byrå, är det viktigt att överväga den extra kostnaden och bestämma om det är värt det för dig.

Vietnam Visa Online för kinesiska turister: Regeringens webbplats kontra välrenommerade byråer

När det gäller att få ett Vietnam-visum online finns det två alternativ tillgängliga – att ansöka via regeringens webbplats eller genom en ansedd byrå – det kan vara förvirrande att bestämma vilket som är det bästa valet. Vi kommer att utforska för- och nackdelarna med varje alternativ för att hjälpa kinesiska turister att fatta ett välgrundat beslut när det gäller att få sitt Vietnam-visum.

Regeringens webbplats: Gör det själv

Regeringens webbplats erbjuder en lägre avgift för visumansökningar, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för budgetmedvetna resenärer. Det bör dock noteras att denna lägre avgift inte inkluderar något stöd eller bistånd från staten. Detta innebär att kinesiska turister måste navigera i visumansökningsprocessen på egen hand, vilket kan vara ganska skrämmande och tidskrävande.

Ansedda byråer: En problemfri upplevelse

Å andra sidan tar välrenommerade byråer ut högre avgifter för sina visumtjänster. Men vad kinesiska turister får i gengäld är en problemfri och smidig visumansökningsupplevelse. Dessa byråer har många års erfarenhet och expertis i att hantera visumansökningar, och de vet exakt hur de ska få din ansökan godkänd. Dessutom erbjuder de snabb onlinesupport om du har några frågor eller funderingar.

Snabbservice för brådskande ärenden

En stor fördel med att välja en ansedd byrå för ditt Vietnam-visum är möjligheten att påskynda din ansökan vid brådskande resplaner. Det betyder att om du behöver ditt visum omgående så har dessa byråer resurserna och kopplingarna för att påskynda processen och se till att du får ditt visum i tid. Detta kan vara en livräddare för kinesiska turister som behöver resa till Vietnam med kort varsel.

Assistans vid ankomst

En annan fördel med att använda en ansedd byrå för ditt Vietnam-visum är den hjälp de ger vid ankomsten till immigrationsdisken. Den här tjänsten är särskilt användbar för förstagångsresenärer till Vietnam, eftersom det kan vara överväldigande att navigera i immigrationsprocessen i ett främmande land. Byrån kommer att hjälpa till att påskynda immigrationsprocessen för att undvika långa köer, så att du kan börja din semester utan några förseningar.

Flygplatsupphämtning och transferservice

Utöver assistans vid ankomst erbjuder välrenommerade byråer även upphämtning och transfer till kinesiska turister. Det betyder att du vid ankomsten kommer att ha en utsedd chaufför som väntar på dig på flygplatsen som tar dig direkt till ditt hotell. Detta eliminerar besväret med att hitta transport och ger dig en bekvämare och stressfri start på din resa.

Domen: Vad ska jag välja?

Efter att ha övervägt för- och nackdelarna med båda alternativen är domen tydlig – för kinesiska turister är det bättre valet att använda en ansedd byrå för sitt Vietnamvisum. Även om regeringens webbplats kan verka som ett mer prisvärt alternativ, gör de extra fördelarna och bekvämligheten med att använda en ansedd byrå det värt den extra kostnaden. Plus, med deras år av erfarenhet och expertis, kan du vara säker på att din visumansökan kommer att hanteras noggrant och effektivt.

Hur lång tid tar det för kinesiska turister att få visumgodkännande?

Handläggningstiden för ett Vietnam-visum för kinesiska turister tar vanligtvis 3-5 arbetsdagar. Det är dock viktigt att notera att denna tidsram kan förlängas under högsäsong. Det är därför det rekommenderas starkt att påbörja din visumansökningsprocess minst en vecka före det avsedda resedatumet för att undvika förseningar eller komplikationer.

Dessutom är det viktigt att vara medveten om helgdagarna som observeras av immigrationen av Vietnam. De arbetar inte på lördagar, söndagar, traditionella dagen för Vietnams folksäkerhetsstyrka (19 augusti) och nationella helgdagar. Det betyder att om ditt avsedda resedatum infaller på någon av dessa dagar kan du behöva planera därefter och ansöka om ditt visum tidigare.

Vilka är de nationella helgdagarna i Vietnam att notera för kinesiska turister?

Som nämnts tidigare fungerar inte Vietnams immigration på vissa helgdagar. Här är en checklista över de nationella helgdagarna i Vietnam som kinesiska turister måste notera:

 • Nyårsdagen (1 januari)
 • Tet Holiday (datum varierar beroende på månkalendern men infaller vanligtvis i januari eller februari)
 • Hung Kings Commemoration Day (10:e dagen i den tredje månmånaden)
 • Återföreningsdagen (30 april)
 • Labor Day (1 maj)
 • Nationaldagen (2 september)

Det är viktigt att ha dessa semester i åtanke när du planerar din resa till Vietnam. Om du behöver få visum under dessa helgdagar är det bäst att kontakta en välrenommerad byrå för rådgivning och offert. Detta kommer att säkerställa att din visumansökan behandlas effektivt och att du fortfarande kan resa till Vietnam på det avsedda datumet.

Hur får man ett brådskande visum till Vietnam för kinesiska turister?

Vid brådskande resplaner kan kinesiska turister också få ett påskyndat visum till Vietnam genom en byrå. Dessa byråer har alternativ för snabba visum, med handläggningstider på 4 timmar, 2 timmar eller till och med samma dag. Denna tjänst kommer väl till pass för dem som behöver resa till Vietnam omgående och inte kan vänta på standardbehandlingstiden.

För att få ett brådskande visum kan kinesiska turister följa dessa steg:

 • Kontakta en byrå: Det första steget är att kontakta en byrå för Vietnam-visum online och informera dem om dina brådskande resplaner. De guidar dig genom processen och ger dig all nödvändig information.
 • Betala den extra avgiften: Eftersom snabbvisum kräver extra resurser och ansträngningar från byrån, tar de ut en extra avgift för denna tjänst. Kinesiska turister måste vara villiga att betala denna extra avgift för bekvämligheten av att få ett brådskande visum.
 • Skicka in de nödvändiga dokumenten: Kinesiska turister måste skicka in alla nödvändiga dokument enligt visumkategorin, tillsammans med kvittot på snabbavgiften. Byrån kommer sedan att behandla ansökan samma dag, 4 timmar eller 2 timmar, beroende på vilket alternativ du valt.
 • Ta emot ditt brådskande visum: När ditt brådskande visum har behandlats kommer byrån att skicka det till dig via e-post. Du kan sedan skriva ut den och använda den för din resa till Vietnam.

Vad behöver kinesiska turister för att förbereda sig för en onlineansökan för Vietnam-visum?

För att framgångsrikt ansöka om ett Vietnam-visum online måste kinesiska turister förbereda följande dokument och information:

 • Giltigt pass med minst 6 månaders giltighet och 2 tomma sidor – Ditt pass måste vara giltigt i minst 6 månader från det avsedda datumet för inresan till Vietnam. Den bör också ha minst 2 tomma sidor för visumstämpeln.
 • Personlig information – Du måste ange ditt fullständiga namn, kön, födelsedatum, födelseort, passnummer och nationalitet. Se till att all information är korrekt och matchar uppgifterna i ditt pass.
 • Giltig e-postadress – Du kommer att få ditt visumgodkännandebrev och andra viktiga meddelanden via e-post, så se till att ange en giltig e-postadress som du kontrollerar regelbundet.
 • Giltigt kredit-/betalkort – Vietnams e-visumsystem accepterar olika betalningsmetoder, inklusive Visa, Master, JCB, Diner Club, Amex, Union Pay och mer. Se till att ditt kort är giltigt och har tillräckligt med pengar för att täcka visumavgiften.
 • Tillfällig adress inom Vietnam – Du måste ange adressen till ditt planerade hotell eller boende i Vietnam. Detta är ett obligatoriskt krav, så se till att ha ditt boende bokat innan du påbörjar visumansökningsprocessen.
 • Syfte med besöket – Kinesiska turister kan besöka Vietnam för olika ändamål som turism, arbete, affärer eller studier. Se till att ange syftet med besöket i ansökningsformuläret.
 • In- och utresedatum – Du måste ange dina planerade in- och utresedatum i Vietnam. Se till att ha en tydlig resplan innan du fyller i ansökningsformuläret.
 • Avsedda in- och utgångspunkter – kinesiska turister kan komma in i Vietnam genom olika hamnar, inklusive flygplatser, landgränser och hamnar. Du måste ange dina avsedda in- och utpasseringspunkter i ansökningsformuläret.
 • Nuvarande yrke – Slutligen måste du ange ditt nuvarande yrke, inklusive namn och adress till ditt företag och telefonnummer. Detta är ett krav för visumansökan, så se till att ha denna information redo.

Vad behöver kinesiska turister ladda upp för onlineansökan för Vietnam-visum?

För att ansöka om ett Vietnam-visum online måste kinesiska turister ladda upp två viktiga dokument – en skannad kopia av sin passdatasida och ett nyligen porträttfoto. Dessa dokument är avgörande eftersom de används för att verifiera informationen i viseringsansökningsformuläret och säkerställa att den sökande är äkta.

Krav för den skannade kopian av passdatasidan

Den skannade kopian av passdatasidan är ett viktigt dokument för onlineansökan för Vietnam-visum. Den innehåller alla personuppgifter om den sökande, inklusive deras foto, fullständiga namn, födelsedatum och passnummer. Här är de specifika kraven för den skannade kopian:

 • Läsbar och tydlig: Den skannade kopian av passdatasidan måste vara läsbar och tydlig. Det betyder att all information ska vara synlig och inte suddiga. Vid eventuella oläsliga eller suddiga avsnitt kan ansökan avslås.
 • Helsida: Den skannade kopian måste innehålla hela passdatasidan. Detta inkluderar sidan med personliga uppgifter, signatursidan och alla andra sidor med viktig information. Se till att inga kanter eller hörn på sidan är avskurna.
 • ICAO Lines: International Civil Aviation Organisation (ICAO) har satt specifika riktlinjer för passfoton. Dessa riktlinjer inkluderar storlek, bakgrundsfärg och ansiktsuttryck. Den skannade kopian av passdatasidan måste innehålla ICAO-linjerna, som används för att verifiera fotots äkthet.
 • Filformat: Den skannade kopian måste vara i PDF-, JPEG- eller JPG-format. Dessa är de enda accepterade filformaten för enkel inlämning och bearbetning av ansökan.

Krav på porträttfoton för kinesiska turister

Bortsett från den skannade kopian av passdatasidan måste kinesiska turister också ladda upp ett färskt porträttfoto. Detta foto fungerar som en verifiering av den sökandes identitet och måste uppfylla följande krav:

 • Verkligt och aktuellt: Porträttfotot måste vara ett färskt, taget under de senaste 6 månaderna. Detta för att säkerställa att sökandens utseende matchar deras nuvarande utseende och förhindrar eventuella identitetsbedrägerier.
 • Matcha med passet: Den sökandes ansikte på porträttfotot måste stämma överens med det i passet. Detta för att säkerställa att personen som ansöker om visum är densamma som den i passet.
 • Raka och inga glasögon: Den sökande ska titta rakt in i kameran och inte bära glasögon. Detta för att undvika bländning eller hinder i ansiktet på bilden.
 • Storlek och bakgrund: Porträttfotot måste vara i passstorlek som är 4x6cm. Den ska ha en vit eller ljus bakgrund, med sökandens ansikte som tar upp 70-80 % av bilden.

Hur ansöker man om ett Vietnam-visum online för kinesiska turister?

Nu när du har alla nödvändiga dokument och information är det dags att ansöka om ditt Vietnam-visum online. Följ dessa enkla steg för att få ditt Vietnam e-visum:

 • Steg 1: Gå till den officiella webbplatsen för Vietnams e-visumsystem och klicka på “Ansök om e-visum”.
 • Steg 2: Fyll i ansökningsformuläret med din personliga information, syftet med besöket, in- och utresedatum och avsedda in- och utpasseringspunkter.
 • Steg 3: Ladda upp en skannad kopia av ditt pass och ett nytt foto i passstorlek.
 • Steg 4: Betala visumavgiften med ditt kredit-/betalkort.
 • Steg 5: Vänta på bekräftelsemailet och ditt godkännandebrev för e-visum. Detta tar vanligtvis 2-3 arbetsdagar, men i vissa fall kan det ta upp till 5 arbetsdagar.
 • Steg 6: Skriv ut ditt godkännandebrev för e-visum och ta med dig det när du reser till Vietnam.
 • Steg 7: Vid ankomst till den utsedda inresehamnen, visa upp ditt godkännandebrev för e-visum, pass och andra nödvändiga dokument för immigrationstjänstemannen. När allt är verifierat får du din Vietnam e-visumstämpel och kan komma in i landet.

Extra dokument kan krävas för icke-turismändamål

Medan kinesiska turister som besöker Vietnam i turismsyfte bara behöver ansöka om ett e-visum för Vietnam, kan de som reser för andra ändamål, såsom affärer, arbete eller studier, kräva ytterligare dokument för att bevisa sitt syfte med besöket. Det är viktigt att kontrollera med relevanta myndigheter eller din arbetsgivare/skola för att säkerställa att du har alla nödvändiga dokument innan du ansöker om ett Vietnam-visum online.

Ange Vietnam genom den angivna infartshamnen

Slutligen är det viktigt att notera att kinesiska turister måste komma in i Vietnam genom den angivna inresehamnen som anges i deras godkännandebrev för e-visum. Det betyder att om du ansökte om ett e-visum för att komma in i Vietnam genom en landgräns, kan du inte komma in genom en flygplats eller hamn. Underlåtenhet att följa denna förordning kan leda till nekad inresa till Vietnam.

Hur kontrollerar jag Vietnams e-visumstatus för kinesiska turister?

Efter att ha skickat in visumansökan online och laddat upp alla nödvändiga dokument kan kinesiska turister spåra statusen för deras Vietnam e-visum. Så här gör du:

 • Besök den officiella webbplatsen för Vietnams immigrationsavdelning.
 • Klicka på fliken “Kontrollera status” på hemsidan.
 • Ange applikationskoden och e-postadressen som användes under ansökningsprocessen.
 • Klicka på “Sök” för att se status för ditt e-visum.

Vid eventuella förseningar eller problem med applikationen kommer statusen att uppdateras därefter. Det är tillrådligt att kontrollera statusen regelbundet för att säkerställa en smidig ansökningsprocess.

Vad ska man göra för kinesiska turister för att öka antalet framgångsrika visumansökningar?

Visste du att inte alla visumansökningar godkänns av den vietnamesiska regeringen? Tjänstemännen har sina egna regler och kriterier för att utvärdera och besluta om de ska godkänna eller avslå en visumansökan. Detta kan vara en frustrerande och osäker process, särskilt för dem som har bråttom eller inte känner till processen.

Men oroa dig inte, det finns en lösning som kan säkerställa ett problemfritt och garanterat godkännande av ditt Vietnam-visum. För att öka chanserna att din visumansökan godkänns, här är några tips som kinesiska turister kan följa:

Ge korrekt och fullständig information:

En av de vanligaste orsakerna till avslag på visering är ofullständig eller felaktig information på ansökningsformuläret. Kinesiska turister måste se till att all information som tillhandahålls är korrekt och matchar de inlämnade dokumenten. Eventuella avvikelser kan leda till att ansökan avslås. Genom att använda en byrå kan du vara säker på att all din information kommer att kontrolleras och verifieras noggrant innan du skickar in ansökan.

Skicka in alla nödvändiga dokument:

En annan kritisk faktor som kan påverka graden av framgång för din visumansökan är inlämnandet av alla nödvändiga dokument. Kinesiska turister måste förstå de specifika dokumentkraven för sin visumkategori och se till att de skickar in dem i rätt format. En byrå kan hjälpa dig med detta genom att tillhandahålla en lista över nödvändiga dokument och se till att de är korrekt formaterade innan du skickar in dem.

Ansök i god tid:

Det är viktigt att ansöka om ditt Vietnam-visum i god tid för att undvika brådska eller förseningar i sista minuten. Detta ger dig tillräckligt med tid för att slutföra de nödvändiga formaliteterna och tillhandahålla ytterligare dokument om det behövs. Att ansöka tidigt ökar också chanserna att få en tid för intervju (vid behov) på ambassaden.

Använd en agentur för Vietnam-visum online:

Det bästa sättet att öka antalet framgångar för din visumansökan är att använda en agentur för Vietnam-visum online. Dessa byråer har många års erfarenhet av att hantera visumansökningar och känner till lokala regler och förordningar. De guidar dig genom hela processen, från att fylla i ansökningsformuläret till att skicka in de nödvändiga dokumenten, för att säkerställa att allt är i sin ordning för en framgångsrik ansökan.

Finns det något sätt för kinesiska turister att få ett visum till Vietnam problemfritt, i tid och med garanterat godkännande?

Nu måste du undra – finns det något sätt för kinesiska turister att få ett visum till Vietnam problemfritt, i tid och med garanterat godkännande? Svaret är ja! Genom att använda en byrå för ditt Vietnam-visum online kan du få alla dessa förmåner och mer.

Enkelt formulär: Det första steget för att ansöka om visum är att fylla i ansökningsformuläret. Detta kan vara en förvirrande och tidskrävande process, särskilt om du inte är bekant med det vietnamesiska språket. Men när du anlitar en byrå kommer de att förse dig med ett enkelt formulär som är lätt att förstå och fylla i. Detta säkerställer att din ansökan är felfri och har större chans att bli godkänd.

Lätt att ladda upp dokument: Tillsammans med ansökningsformuläret måste du också skicka in vissa dokument som ditt pass, resplan och bevis på boende. Att samla in och organisera dessa dokument kan vara en svår uppgift. Men med hjälp av en byrå kan du enkelt ladda upp dessa dokument på deras hemsida, vilket gör hela processen snabb och bekväm.

Vänligt stöd: Att ansöka om visum kan vara en stressig upplevelse, speciellt om du gör det för första gången. I sådana fall kan det göra en värld av skillnad att ha någon att vägleda och hjälpa dig. Att anlita en byrå för ditt Vietnam-visum online säkerställer att du har tillgång till vänlig och hjälpsam supportpersonal som kan svara på alla dina frågor och ge dig nödvändig vägledning.

Problemfri upplevelse: Genom att anlita en byrå lägger du i princip ut hela visumansökningsprocessen på entreprenad. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att förstå reglerna och kriterierna som satts upp av den vietnamesiska regeringen. Byrån tar hand om allt åt dig, vilket gör hela upplevelsen problemfri och stressfri.

99,9% framgångsrik andel: En av de största fördelarna med att använda en byrå för din Vietnam-visumansökan är deras höga framgångsfrekvens. Eftersom de är väl bevandrade med lokala regler och förordningar vet de exakt vad som behöver göras för att säkerställa godkännandet av din visumansökan. Detta ger dig sinnesro och besparar dig från osäkerheten om din ansökan kommer att godkännas eller avslås.

Vad ska man göra för kinesiska turister efter att ha fått visumgodkännande?

Efter att ha lyckats få ditt visum finns det några viktiga saker som kinesiska turister måste göra för att säkerställa en smidig ankomst till Vietnam. Här är en checklista som vägleder dig:

 • Dubbelkolla ditt visum: Först och främst är det viktigt att dubbelkolla ditt visum för att säkerställa att det inte finns några fel eller misstag. All felaktig information på ditt visum kan orsaka problem vid ankomst, så det är viktigt att fånga upp och rätta till eventuella misstag innan din resa.
 • Skriv ut en kopia av ditt visum: Det är viktigt att skriva ut en kopia av ditt visum och ha det med dig hela tiden under din resa. Du kommer att behöva visa den vid ankomsten till Vietnam, så se till att ha en fysisk kopia till hands.
 • Bekanta dig med inträdeskrav: Innan de reser till Vietnam bör kinesiska turister också bekanta sig med de inträdeskrav som den vietnamesiska regeringen ställer upp. Detta inkluderar att ha ett giltigt pass med minst 6 månaders giltighetstid kvar, en retur- eller vidarebiljett och tillräckligt med pengar för att täcka din vistelse i Vietnam.
 • Förbered dina dokument: Förutom ditt visum är det viktigt att ha alla nödvändiga dokument redo för din resa till Vietnam. Detta kan bland annat inkludera dina hotellbokningar, resplaner och reseförsäkringar. Det är också lämpligt att ha en fotokopia av ditt pass och visum i händelse av nödsituationer.
 • Planera din transport från flygplatsen: Slutligen, se till att planera din transport från flygplatsen till ditt boende i Vietnam. Du kan ordna upphämtning på flygplatsen eller förboka en taxi för att undvika bedrägerier eller överladdning.

De vanligaste frågorna för kinesiska turister som ansökte om e-visum för Vietnam via regeringens webbplats

1. Vad ska jag göra om min status för e-visum för Vietnam behandlas nära mitt avresedatum?

Tyvärr har det funnits tillfällen där kinesiska turister har ansökt om sitt e-visum och har väntat på att deras status ska behandlas nära deras avresedatum. Detta kan vara en stressig situation, speciellt om avresedatumet närmar sig med stormsteg.

I det här fallet föreslår vi att kinesiska turister kontaktar en välrenommerad byrå eller mailar info@vietnamimmigration.org för att få stöd. Dessa byråer har en direkt kommunikationslinje med Vietnams immigrationsavdelning och kan hjälpa till att påskynda behandlingen av ditt e-visum. Kom dock ihåg att det kan tillkomma en extra kostnad för denna tjänst.

2. Hur kan jag korrigera ogiltiga uppgifter i min e-visumansökan?

Misstag kan hända, och om du av misstag har lämnat felaktig information på din e-visumansökan, få inte panik. Det första du ska göra är att kontakta byrån eller maila info@vietnamimmigration.org för hjälp.

De kommer att kunna vägleda dig om stegen för att korrigera informationen. Kom dock ihåg att det kan tillkomma en avgift för den här tjänsten och att det kan ta lite tid att bearbeta ändringarna.

3. Finns det något sätt att redigera min e-visumansökan?

I likhet med att korrigera ogiltig information, om du vill göra ändringar i din e-visumansökan, måste du kontakta en välrenommerad byrå eller mejla info@vietnamimmigration.org för support.

De kommer att kunna guida dig om hur du redigerar din ansökan och ge dig de nödvändiga stegen för att göra det. Kom dock ihåg att det kan tillkomma en avgift för den här tjänsten och att det kan ta lite tid att bearbeta ändringarna.

4. Vad händer om jag anländer tidigare än det ankomstdatum som anges på min e-visumansökan?

Det är viktigt att vara uppmärksam på det ankomstdatum som anges på din e-visumansökan. Om du råkar anlända till Vietnam tidigare än det angivna datumet kan du få problem vid immigrationskontrollen.

I det här fallet föreslår vi att kinesiska turister kontaktar en välrenommerad byrå eller mailar info@vietnamimmigration.org för hjälp. De kommer att kunna guida dig om hur du ändrar ankomstdatum på ditt e-visum, och det kan tillkomma en avgift för denna tjänst.

5. Hur kan jag ändra ingångsporten på min e-visumansökan?

Ibland ändras planerna och du kan behöva komma in i Vietnam via en annan hamn än den som anges i din e-visumansökan. I det här fallet måste du kontakta en välrenommerad byrå eller maila info@vietnamimmigration.org för hjälp.

De kommer att kunna guida dig om stegen för att ändra ingångsporten på ditt e-visum. Kom dock ihåg att det kan tillkomma en avgift för den här tjänsten och att det kan ta lite tid att bearbeta ändringarna.

6. Vad ska kinesiska turister göra om de behöver ändra information efter att ha skickat in sin ansökan om e-visum?

Om du inser att du behöver ändra informationen i din e-visumansökan efter att ha skickat in den via regeringens webbplats, är det första du ska göra att kontakta en ansedd byrå eller maila info@vietnamimmigration.org för support.

De kommer att kunna vägleda dig om de steg du ska vidta och förse dig med nödvändiga dokument för att ändra informationen. Kom dock ihåg att det kan tillkomma en avgift för den här tjänsten och att det kan ta lite tid att bearbeta ändringarna.

Slutsats

Kinesiska turister kan öka antalet framgångsrika visumansökningar för Vietnam genom att använda en agentur för Vietnam-visum online. Detta kommer inte bara att säkerställa ett problemfritt och garanterat godkännande utan också spara tid och ansträngning. I händelse av brådskande resplaner har dessa byråer också alternativ för snabba visum, vilket gör det lättare för kinesiska turister att få visum till Vietnam. Så låt inte osäkerheten och frustrationen i visumprocessen hindra dig från att utforska det vackra landet Vietnam. Hyr en byrå och njut av en stressfri och smidig reseupplevelse.

Notera:

Att ansöka om ett e-visum för Vietnam via regeringens webbplats kan vara en bekväm och problemfri process. Men om du stöter på några problem eller behöver göra ändringar i din ansökan är det bäst att söka hjälp från en välrenommerad byrå eller maila info@vietnamimmigration.org för support. Även om det kan finnas avgifter inblandade, kommer det att säkerställa en smidigare och stressfri reseupplevelse för kinesiska turister. Så låt inte några mindre bakslag avskräcka dig från att utforska skönheten i Vietnam. Trevliga resor!

PERHAPS YOU ARE INTERESTED IN

Kwa Nini Vietnam ni Eneo la Lazima-Kutembelewa kwa Watalii wa China Vietnam ina mengi ya kutoa kwa wageni wake. Ni nchi salama na ya kirafiki, yenye kiwango cha chini cha uhalifu, na kuifanya kuwa mahali pazuri kwa wasafiri peke yao, familia na vikundi.

Naha Vietnam mangrupikeun Tujuan Anu Wajib Didatangan pikeun Wisatawan Cina Viétnam gaduh seueur tawaran pikeun sémah na. Éta nagara anu aman sareng ramah, kalayan tingkat kajahatan anu rendah, janten tujuan anu idéal pikeun wisatawan solo, kulawarga, sareng grup.

Por qué Vietnam es un destino de visita obligada para los turistas chinos Vietnam tiene mucho que ofrecer a sus visitantes. Es un país seguro y amigable, con una baja tasa de criminalidad, lo que lo convierte en un destino ideal para personas que viajan solas, familias y grupos.

Waa maxay sababta Vietnam ay u tahay Booqashada qasabka ah ee Dalxiisayaasha Shiinaha Vietnam waxay leedahay wax badan oo ay ku siiso dadka soo booqda. Waa waddan nabdoon oo saaxiibtinimo leh, oo leh heerka dambiyada hooseeya, taas oo ka dhigaysa meel ku habboon socotada keligood, qoysaska, iyo kooxaha.

Zakaj je Vietnam destinacija, ki jo morajo obiskati kitajski turisti Vietnam ima veliko za ponuditi svojim obiskovalcem. Je varna in prijazna država z nizko stopnjo kriminala, zaradi česar je idealna destinacija za samostojne popotnike, družine in skupine.

Prečo je Vietnam nevyhnutnou destináciou pre čínskych turistov Vietnam má svojim návštevníkom čo ponúknuť. Je to bezpečná a priateľská krajina s nízkou mierou kriminality, vďaka čomu je ideálnou destináciou pre sólo cestovateľov, rodiny a skupiny.

වියට්නාමය චීන සංචාරකයින් සඳහා නැරඹිය යුතුම ගමනාන්තයක් වන්නේ ඇයි? වියට්නාමයට එහි අමුත්තන්ට පිරිනැමීමට බොහෝ දේ ඇත. එය අඩු අපරාධ අනුපාතයක් සහිත ආරක්ෂිත සහ මිත්‍රශීලී රටකි, එය තනි සංචාරකයින්, පවුල් සහ කණ්ඩායම් සඳහා කදිම ගමනාන්තයක් බවට පත් කරයි.

ڇو ويتنام چيني سياحن لاءِ گهمڻ جو لازمي مقام آهي ويتنام پنهنجي سياحن کي پيش ڪرڻ لاء تمام گهڻو آهي. اهو هڪ محفوظ ۽ دوست ملڪ آهي، گهٽ ڏوهن جي شرح سان، اهو سولو سياحن، خاندانن ۽ گروپن لاءِ هڪ مثالي منزل آهي.

Nei Vietnam iri Inofanirwa-Kushanya Kwekuenda kune Vashanyi veChinese Vietnam ine zvakawanda zvekupa kune vashanyi vayo. Inyika yakachengetedzeka uye ine hushamwari, ine mwero wakaderera wehutsotsi, zvichiita kuti ive nzvimbo yakanakira vafambi vega, mhuri, uye mapoka.