Pse turistët kinezë duhet të konsiderojnë të vizitojnë Vietnamin? Vietnami ofron një përvojë unike dhe të larmishme udhëtimi që me siguri do të magjeps zemrat e turistëve kinezë. Këtu janë disa arsye bindëse pse Vietnami duhet të jetë në krye të listës së tyre të udhëtimeve: A kërkojnë turistët kinezë një vizë hyrjeje për të

1