Pse Vietnami është destinacioni i përsosur për turistët Hong Kongese Vietnami ka fituar popullaritet në mesin e turistëve nga e gjithë bota, dhe për arsye të mirë. Është një vend që mburret me një histori dhe kulturë të pasur, me ndikime nga Kina, Franca dhe vendet e tjera fqinje.

1