May 26, 2024
Finnish

Vietnamin Viisumi Verkossa Kiinalaisille Turisteille: Kaikki Mitä Sinun Tarvitsee Tietää

Miksi kiinalaisten turistien tulisi harkita vierailua Vietnamissa?

Vietnam tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen matkakokemuksen, joka valloittaa varmasti kiinalaisten matkailijoiden sydämet. Tässä on joitain pakottavia syitä, miksi Vietnamin pitäisi olla heidän matkabucket-luettelonsa kärjessä:

 • Turvallinen ja ystävällinen: Vietnam on laajalti tunnustettu turvalliseksi ja vieraanvaraiseksi maaksi turisteille. Kiinalaiset turistit voivat tutustua eloisiin kaupunkeihin, vaeltaa muinaisten kaupunkien läpi ja olla vuorovaikutuksessa ystävällisten paikallisten kanssa mielenrauhalla.
 • Herkulliset ruoat: Vietnamilainen keittiö tunnetaan monipuolisista makuistaan ja tuoreista raaka-aineistaan. Kuuluisista pho- ja banh mi -ruoista suussa sulaviin mereneläviin ja herkulliseen katuruokaan, kiinalaiset turistit ovat kokemassa kulinaarisia seikkailuja.
 • Edullinen: Vietnam tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Kiinalaiset turistit voivat nauttia laadukkaasta majoituksesta, herkullisista aterioista ja unohtumattomista elämyksistä pankkia rikkomatta. Vietnamiin tutustuminen antaa heille mahdollisuuden hyödyntää matkabudjettiaan parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Kaunis ja kaunis sää: Vietnamissa on upea luonnonkauneus Halongin lahden smaragdivesistä Sapan viehättäviin riisiterasseihin.  Lisäksi maan suotuisat säät ympäri vuoden tekevät siitä ihanteellisen kohteen kiinalaisille turisteille, jotka haluavat paeta ankaria talvia tai paahtavaa kesää.
 • Elävä: Vietnam on maa, joka on täynnä energiaa ja elinvoimaa.  Vilkkailta markkinoilta ja eloisista festivaaleista perinteisiin esityksiin ja nykyaikaisiin nähtävyyksiin kiinalaiset turistit löytävät itsensä uppoutuneensa Vietnamille ainutlaatuiseen eloisaan kulttuurikuvaukseen.

Tarvitsevatko kiinalaiset turistit maahantuloviisumin päästäkseen Vietnamiin?

Kyllä, kiinalaisten turistien on hankittava viisumi ennen lähtöä Vietnamiin.  Sujuvan ja vaivattoman matkakokemuksen varmistamiseksi kiinalaisten matkailijoiden on tärkeää hakea viisumi etukäteen.  Tämä säästää heidät viime hetken komplikaatioilta ja antaa heille mahdollisuuden nauttia Vietnamin matkastaan täysin.

Asuminen kaukana Vietnamin suurlähetystöstä/konsulaatista, voivatko kiinalaiset turistit hakea Vietnamin viisumia verkossa?

Asuminen kaukana Vietnamin suurlähetystöstä tai konsulaatista voi olla pelottava este viisumia hakeville kiinalaisille turisteille. Vietnamin viisumin verkossa käyttöönoton myötä tästä huolenaiheesta tulee kuitenkin menneisyyttä. Kiinalaiset turistit voivat nyt hakea viisumia mukavasti omasta kodistaan tai toimistostaan, jolloin heidän ei tarvitse käydä fyysisesti suurlähetystöissä tai konsulaateissa.

Vietnamin viisumi verkossa, joka tunnetaan myös nimellä Vietnam e-Visa, on kätevä ja tehokas tapa kiinalaisille turisteille hankkia matkustusasiakirjansa. Asuivatpa he Pekingissä, Shanghaissa, Guangzhoussa tai missä tahansa muussa Kiinan kaupungissa, verkkohakemusprosessi eliminoi aikaa vievien käyntien tarpeen konsulitoimistoissa, jolloin kiinalaiset turistit voivat keskittyä jännittävän matkansa suunnitteluun Vietnamiin.

Mitä hyötyä Vietnam Visa Onlinesta on kiinalaisille turisteille?

Kiinalaisille turisteille, jotka haluavat hakea Vietnamin viisumia verkossa, on useita etuja:

 • Ajansäästö: Vietnamin viisumin hakeminen verkossa säästää kiinalaisturistien arvokasta aikaa.  Sen sijaan, että he odottaisivat pitkissä jonoissa suurlähetystöissä tai konsulaateissa, he voivat suorittaa hakuprosessin muutamassa minuutissa omasta kodistaan.  Verkkojärjestelmä varmistaa nopean käsittelyn, jolloin kiinalaiset turistit saavat viisumin hyväksymiskirjeen nopeasti.
 • Mukavuus: Vietnam e-Visa on digitaalinen asiakirja, joka eliminoi fyysisen paperityön tarpeen.  Kiinalaiset turistit voivat jättää hakemuksensa verkossa ja saada hyväksyntäkirjeensä sähköpostitse.  Tämä digitaalinen muoto helpottaa matkustajien kuljettamista ja esittämistä viisumin saapuessa Vietnamiin.
 • Laaja saavutettavuus: Vietnamin e-Visa on kaikkien maiden ja alueiden passinhaltijoiden saatavilla, mukaan lukien Kiina.  Tämä tarkoittaa, että kiinalaiset turistit voivat hyödyntää verkkoviisumihakemusjärjestelmää kansallisuudestaan riippumatta.  Vietnamin viisumin saatavuus verkossa varmistaa, että kiinalaisilla turisteilla on yhtäläiset mahdollisuudet tutustua Vietnamin ihmeisiin.
 • Joustavuus: Vietnamin e-Visa tarjoaa joustavuutta kiinalaisille turisteille, jolloin he voivat valita yhden tai useamman matkan välillä. Tämä tarkoittaa, että he voivat vapaasti tutkia Vietnamin erilaisia alueita ilman rajoituksia. Haluavatpa he sitten uppoutua eloisiin kaupunkeihin, rentoutua koskemattomilla rannoilla tai vaeltaa rehevien vuorten halki, usean sisäänpääsyn vaihtoehto tarjoaa joustavuutta kokea tämä kaikki.

Kuinka paljon kiinalaisille turisteille maksaa virallisesti viisumin saaminen Vietnamiin?

Hallituksen verkkosivuston viimeisimmän päivityksen mukaan viralliset Vietnamin viisumimaksut kiinalaisilta turisteilta ovat seuraavat:

 • Kertatuloviisumi, voimassa enintään 30 päivää: 25 USD
 • Toistuva viisumi, voimassa enintään 30 päivää: 50 USD
 • Kertatuloviisumi, voimassa enintään 90 päivää: 25 USD
 • Toistuva viisumi, voimassa enintään 90 päivää: 50 USD

On tärkeää huomata, että nämä maksut voivat muuttua, joten on suositeltavaa tarkistaa nykyiset hinnat ennen hakemuksen lähettämistä.  Lisäksi näitä maksuja ei palauteta missään tapauksessa, kuten hallituksen verkkosivustolla todetaan.

Kiinalaisten turistien kerta- ja useaan maahantuloviisumien ymmärtäminen

Tarkastellaanpa nyt eroa kiinalaisten turistien kerta- ja toistuvaisviisumeiden välillä.

kertaviisumilla voit saapua Vietnamiin kerran ja oleskella tietyn ajan, joko 30 päivän tai 90 päivän viisumin tyypistä riippuen. Kun poistut maasta, viisumi mitätöityy, ja jos aiot palata Vietnamiin, sinun on haettava uutta viisumia.

Toisaalta useantuloviisumi antaa sinulle joustavuuden saapua Vietnamiin ja poistua sieltä useita kertoja määritellyn keston aikana.  Tämä on erityisen hyödyllistä matkailijoille, joilla saattaa olla suunnitelmia tutustua naapurimaihin tai palata Vietnamiin lyhyen matkan jälkeen toiseen kohteeseen.

On tärkeää harkita huolellisesti matkasuunnitelmiasi ennen kuin päätät, mikä viisumi sopii parhaiten Vietnamin matkallesi.

Vietnam Visan hyvityskäytäntö kiinalaisille turisteille

Valitettavasti Vietnamin viisumihakemusmaksuja ei palauteta, vaikka viisumihakemuksesi hylättäisiin.  Tämä tarkoittaa, että jos hakemuksesi jostain syystä hylätään, et voi saada hyvitystä maksetuista maksuista.

Mahdollisten ongelmien tai komplikaatioiden välttämiseksi on suositeltavaa varmistaa, että täytät kaikki tarvittavat vaatimukset ja annat tarkat tiedot viisumihakemusta lähetettäessä.  Jos sinulla on epäilyksiä tai huolenaiheita, voit harkita avun pyytämistä hyvämaineelta viisumitoimistolta, joka opastaa sinua prosessin läpi.

Hallituksen verkkosivusto vs. hyvämaineiset virastot: mitä valita kiinalaisille turisteille, jotta he pääsevät Vietnamiin?

Kiinalaisilla turisteilla on kaksi vaihtoehtoa viisumin saamiseksi: hakea hakemus hallituksen verkkosivuston kautta tai pyytää apua hyvämaineisilta virastoilta. Vertailemme kahta vaihtoehtoa auttaaksemme sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen.

Hallituksen verkkosivusto: Tee se itse kiinalaisena turistina

Hallituksen verkkosivusto tarjoaa kiinalaisille turisteille kätevän alustan viisumin hakemiseen pienemmällä maksulla. Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka pitävät tee-se-itse-lähestymistavasta ja luottavat viisumihakemusprosessin itsenäiseen navigointiin. On kuitenkin tärkeää huomata, että hallituksen verkkosivusto ei tarjoa tukea tai apua hakuprosessin aikana.

Valitsemalla hallituksen verkkosivuston, voit hallita viisumihakemustasi täysin.  Voit täyttää tarvittavat lomakkeet, ladata tarvittavat asiakirjat ja maksaa maksut suoraan.  Tämä vaihtoehto voi kiinnostaa niitä, jotka ovat tottuneet tekemään verkkotapahtumia ja joilla on hyvä käsitys viisumivaatimuksista.

Hyvämaineiset toimistot: asiantuntija-apua ja lisäetuja kiinalaisille turisteille

Toisaalta hyvämaineiset toimistot ovat erikoistuneet viisumihakemusten käsittelyyn kiinalaisten turistien puolesta. Ne veloittavat korkeampia maksuja, mutta tarjoavat arvokasta tukea ja ohjausta koko prosessin ajan. Vuosien kokemuksella viisumihakemusten käsittelystä nämä toimistot tuntevat järjestelmän yksityiskohdat ja voivat parantaa mahdollisuuksiasi saada viisumi hyväksytyksi.

Yksi hyvämaineisen toimiston käytön merkittävistä eduista on sen tarjoama mielenrauha.  Voit luottaa heidän asiantuntemukseensa varmistaaksesi, että sovelluksesi on virheetön ja täyttää kaikki tarvittavat kriteerit. He hoitavat dokumentoinnin, toimittamisen ja seurannan puolestasi, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Lisäksi hyvämaineisilla toimistoilla on nopea ja reagoiva asiakastukitiimi, joka voi auttaa sinua kaikissa hakuprosessin aikana kysymyksissäsi tai huolenaiheissasi. Tämä henkilökohtainen tuki voi olla korvaamatonta, etenkin Vietnamissa ensimmäistä kertaa vieraileville.

Lisäksi, jos tarvitset nopeutetun viisumihakemuksen, hyvämaineisilla toimistoilla on mahdollisuus nopeuttaa prosessia. Tämä palvelu on erityisen hyödyllinen niille, joilla on kiireellinen tarve matkustaa Vietnamiin ja joilla ei ole varaa viivästyksiin.

Lisäksi hyvämaineiset toimistot tarjoavat lisäpalveluita matkakokemuksesi parantamiseksi. He voivat auttaa sinua nouto lentokentältä ja kuljetus hotellillesi, mikä tekee saapumisestasi Vietnamiin sujuvaa ja vaivatonta. Ne tarjoavat myös palveluja, jotka nopeuttavat maahanmuuttoselvitystä ja varmistavat, että sinun ei tarvitse kestää pitkiä jonoja maahanmuuttotiskillä.

Tee valinta viisumillesi Vietnamiin kiinalaisena turistina

Yhteenvetona voidaan todeta, että valinta hallituksen verkkosivuston ja hyvämaineisten virastojen välillä riippuu mieltymyksistäsi ja tarpeistasi kiinalaisena turistina.  Jos olet varma siitä, että hoidat viisumihakemusprosessin itse ja haluat säästää maksuissa, hallituksen verkkosivusto saattaa olla oikea valinta sinulle.

Jos kuitenkin arvostat asiantuntija-apua, mielenrauhaa ja lisäetuja, kuten nopeutettuja palveluita ja henkilökohtaista tukea, hyvämaineisen toimiston valitseminen on erittäin suositeltavaa.  Heidän kokemuksensa ja tietämyksensä viisumihakujärjestelmästä voivat vaikuttaa merkittävästi sujuvan ja onnistuneen Vietnamin matkan varmistamiseen.

Ennen kuin teet päätöksen, arvioi huolellisesti viisuminhakuprosessin vaatimukset, budjetti ja mukavuustaso. Valitsemastasi vaihtoehdosta riippumatta voit olla varma, että Vietnam toivottaa kiinalaiset turistit tervetulleiksi ja tarjoaa ikimuistoisen kokemuksen kaikille vierailijoilleen.

Kuinka kauan kiinalaisilla turisteilla kestää viisumihyväksynnän saaminen?

Käsittelyaika Vietnam-viisumin saamiseen kiinalaisille turisteille on yleensä 3–5 työpäivää.  On kuitenkin tärkeää huomata, että sesonkiaikana käsittelyaika voi olla pidempi.  On suositeltavaa suunnitella matkasi hyvissä ajoin, jotta vältytään viime hetken komplikaatioilta. 

On myös tärkeää olla tietoinen siitä, että Vietnamin maahanmuuttovirasto, jossa viisumihakemustasi käsitellään, ei toimi lauantaisin, sunnuntaisin, Vietnamin kansan turvallisuusjoukkojen perinteisenä päivänä (19. elokuuta) eikä kansallisina vapaapäivinä.  Tämä tarkoittaa, että jos viisumihakemuksesi osuu jonakin päivänä, käsittelyaikaa pidennetään vastaavasti.

Kansalliset vapaapäivät Vietnamissa: mitä kiinalaisten turistien on tiedettävä

Kun suunnittelet matkaasi Vietnamiin, on tärkeää huomioida kansalliset vapaapäivät, jotta vältytään mahdollisilta haitoilta oleskelusi aikana.  Tässä ovat Vietnamin kansalliset vapaapäivät, joista kiinalaisten matkailijoiden tulisi olla tietoisia:

 • Uudenvuodenpäivä (1. tammikuuta): Tätä gregoriaanisen kalenterin ensimmäisenä päivänä vietetty loma merkitsee uuden vuoden alkua ja on iloisten juhlien aikaa.
 • Tet Holiday: Tunnetaan myös nimellä vietnamilainen uusi vuosi, Tet Holiday on tärkein perinteinen loma Vietnamissa.  Se osuu yleensä tammikuun lopun ja helmikuun puolivälin välillä ja kestää useita päiviä. Tänä aikana maa herää eloon eloisilla koristeilla, ilotulituksella ja kulttuurijuhlilla.
 • Hung Kings -muistopäivä: Tämä kolmannen kuun 10. päivänä vietetty juhla on omistettu Hung Kings -kuninkaille, joita pidetään Vietnamin kansan perustajina.
 • Jälleenyhdistämispäivä (30. huhtikuuta): Tämä juhlapäivä muistetaan Saigonin kukistamista ja Pohjois- ja Etelä-Vietnamin yhdistymistä, mikä merkitsee Vietnamin sodan päättymistä.

Labor Day (1. toukokuuta): Tätä juhlapäivää, joka tunnetaan myös nimellä kansainvälinen työntekijöiden päivä, vietetään maailmanlaajuisesti työntekijöiden panoksen kunniaksi.

 • Kansallispäivä (2. syyskuuta): Tämä juhlapäivä merkitsee Vietnamin itsenäistymisjulistusta Ranskasta vuonna 1945 ja on isänmaallisten juhlien aika.

Näiden kansallisten vapaapäivien aikana on tärkeää suunnitella vierailusi sen mukaisesti, koska jotkin yritykset ja matkailunähtävyydet voivat olla kiinni tai niillä on rajoitetut aukioloajat.  Ajantasaisten tietojen ja avun saamiseksi kannattaa kääntyä Vietnamin matkailuun erikoistuneen hyvämaineisen toimiston puoleen.

Kiireellisen viisumin saaminen Vietnamiin kiinalaisille turisteille

Joskus odottamattomat olosuhteet voivat edellyttää viisumin hankkimista Vietnamiin kiireellisesti. Olipa kyseessä viime hetken työmatka tai spontaani lomasuunnitelma, kiinalaisille turisteille on tarjolla vaihtoehtoja saada viisuminsa nopeasti. Näin:

 • Ota yhteyttä luotettavaan toimistoon: Kun aika on tärkeää, hyvämaineisen toimiston ottaminen on paras vaihtoehto. Heillä on tarvittavat resurssit ja yhteydet viisumiprosessin nopeuttamiseen puolestasi. Heidän asiantuntemuksensa ja kiireellisten tapausten tehokas käsittely voi säästää aikaa ja turhaa stressiä.
 • Toimita kaikki vaaditut asiakirjat nopeasti: Nopeuta viisumin hakuprosessia toimittamalla kaikki tarvittavat asiakirjat viipymättä.  Tämä sisältää passisi, todistusasiakirjat ja kaikki viisumityyppiäsi koskevat lisävaatimukset. Asiakirjojen oikea-aikainen toimittaminen lisää mahdollisuuksia saada viisumi kiireellisesti.
 • Kiinnitä huomiota viraston ohjeisiin: Noudata tarkasti viraston antamia ohjeita. He kertovat sinulle erityisvaatimuksista ja menettelyistä kiireellisen viisumin saamiseksi. Noudattamalla heidän ohjeitaan voit varmistaa sujuvan ja nopean prosessin.

Mitä kiinalaisten turistien tulisi valmistautua hakemaan Vietnamin viisumia verkossa?

Ennen kuin aloitat matkasi Vietnamiin, on olemassa muutamia tärkeitä asiakirjoja ja tietoja, joita kiinalaiset turistit tarvitsevat valmistautuakseen Vietnamin e-viisumihakemukseen:

 • Voimassa oleva passi: Varmista, että Kiinan passisi on voimassa vähintään kuusi kuukautta siitä päivästä, jona aiot saapua Vietnamiin. Varmista lisäksi, että sinulla on vähintään kaksi tyhjää sivua viisumileimaa varten.
 • Henkilötiedot: Anna tarkat henkilötietosi, kuten koko nimesi, sukupuolesi, syntymäaikasi, syntymäpaikkasi, passin numero ja kansalaisuus. On erittäin tärkeää tarkistaa nämä tiedot uudelleen mahdollisten ristiriitojen välttämiseksi.
 • Voimassa sähköpostiosoite: Käytä voimassa olevaa sähköpostiosoitetta, johon sinulla on pääsy, sillä sitä käytetään viisumistatustasi koskeviin vahvistuksiin ja ilmoituksiin. Muista antaa sähköpostiosoite, jonka tarkistat säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla viisumihakemuksesi edistymisestä.
 • Voimassa oleva luotto-/pankkikortti: Valmistele voimassa oleva luotto- tai maksukortti suorittaaksesi Vietnamin sähköisen viisumin maksamisen. Hyväksyttyjä korttityyppejä ovat Visa, Mastercard, JCB, Diners Club, American Express ja Union Pay.
 • Väliaikainen osoite Vietnamissa: Anna suunnittelemasi hotellisi tai majoituksesi osoite Vietnamissa. Nämä tiedot ovat välttämättömiä viisumin hakuprosessissa.
 • Vierailun tarkoitus: Kerro selkeästi vierailusi tarkoituksesta, onko kyseessä matkailu, työ, liike, opiskelu tai jokin muu syy. Huomaa, että muut tarkoitukset kuin matkailu voivat vaatia lisäasiakirjoja vahvistusta varten.
 • Suunnitellut saapumis- ja poistumispäivät: Määritä päivämäärät, jolloin aiot saapua Vietnamiin ja poistua sieltä. Varmista, että nämä päivämäärät vastaavat matkasuunnitelmaasi.
 • Aiotut sisään- ja poistumispaikat/lentokentät: Ilmoita sisään- ja poistumispisteet tai lentokentät Vietnamissa, joiden kautta aiot saapua maahan ja sieltä poistua. Varmista, että nämä kohdat vastaavat matkasuunnitelmiasi.
 • Nykyinen ammatti: Anna tiedot nykyisestä ammatistasi, mukaan lukien yrityksesi nimi, osoite ja puhelinnumero. Nämä tiedot ovat välttämättömiä viisumin hakuprosessia varten.

Mitä kiinalaisten turistien on ladattava Vietnamin viisumin verkkohakemusta varten?

Vietnamin viisumin hakeminen verkossa onnistuneesti kiinalaisten turistien on ladattava kaksi olennaista asiakirjaa:

1. Skannattu kopio passitietosivusta:

Kiinalaisten turistien on toimitettava skannattu kopio passinsa tietosivusta. Tämä asiakirja on erittäin tärkeä, koska se auttaa tarkistamaan viisumihakemuslomakkeessa annetut tiedot. Sujuvan hakuprosessin varmistamiseksi kiinalaisten turistien on varmistettava, että skannattu kopio on luettava, selkeä ja sisältää koko sivun. Siinä pitäisi olla myös passin haltijan kuva, henkilötiedot ja ICAO-viivat.

Passitietosivun skannatun kopion vaatimukset:

Täyttääkseen passitietosivun skannatun kopion vaatimukset kiinalaisten turistien on varmistettava, että seuraavat tiedot ovat selvästi näkyvissä:

 • Henkilötiedot: Skannatussa kopiossa tulee selvästi näkyä passin haltijan koko nimi, syntymäaika, kansalaisuus, passin numero sekä passin myöntämis- ja viimeinen voimassaolopäivä.
 • Valokuva: Passinhaltijan kuvan tulee olla terävä ja selvästi erottuva. Sen on vastattava tarkasti hakijan ulkonäköä.
 • ICAO-rivit: Skannatun kopion tulee sisältää ICAO-rivit, jotka ovat koneellisesti luettavia koodeja, jotka sijaitsevat passin tietosivun alaosassa. Nämä rivit sisältävät olennaista tietoa ja helpottavat varmennusprosessia.

2. Viimeisin muotokuva:

Kiinalaisten turistien on myös ladattava uusi muotokuva tai passin kokoinen valokuva (4×6 cm).  Tämän valokuvan avulla voidaan varmistaa hakijan henkilöllisyys ja varmistaa, että kuva vastaa passissa olevaa henkilöä. 

Muotokuvavaatimukset kiinalaisille turisteille:

Kiinalaisten turistien tulee noudattaa seuraavia muotokuvan vaatimuksia:

 • Suorat kasvot: Hakijan tulee olla suoraan kameraan päin, pää ja hartiat näkyvät. Kasvojen tulee olla keskellä eikä kallistaa.
 • Ei laseja: Laseja ei saa käyttää kuvassa. Silmien ja kulmakarvojen tulee olla selvästi näkyvissä.
 • Nykyinen ulkoasu: Valokuvan tulee edustaa tarkasti hakijan nykyistä ulkoasua.  Sitä ei saa muokata voimakkaasti tai muuttaa merkittävästi.

Kuinka hakea Vietnamin viisumia verkossa kiinalaisille turisteille?

Nyt kun olet tietoinen tarvittavista vaatimuksista, sukeltakaamme vaiheittaiseen prosessiin Vietnamin sähköisen viisumin hakemiseen verkossa:

 • Käy virallisella verkkosivustolla: Siirry Vietnamin e-viisumihakemuksen viralliselle verkkosivustolle. Varmista, että olet laillisella hallituksen verkkosivustolla välttääksesi huijaukset tai vilpilliset sovellukset.
 • Täytä hakulomake: Täytä hakulomake tarkalla ja ajantasaisella tiedolla. Anna vaaditut henkilötiedot, vierailun tarkoitus, suunnitellut saapumis- ja poistumispäivät, suunnitellut sisään- ja poistumispisteet sekä nykyiset ammattitietosi.
 • Lataa tukiasiakirjat: Vierailun tarkoituksesta riippuen saatat joutua lataamaan lisäasiakirjoja viisumihakemuksesi tueksi. Jos esimerkiksi matkustat työasioissa, saatat joutua toimittamaan vietnamilaisen liikekumppanisi kutsukirjeen.
 • Suorita maksu: Suorita Vietnamin sähköisen viisumin maksaminen voimassa olevalla luotto- tai maksukortilla. Maksuprosessi on turvallinen ja salattu taloustietojesi turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Vahvistus ja ilmoitus: Kun hakemuksesi ja maksu on lähetetty onnistuneesti, saat vahvistussähköpostin. Säilytä tämä sähköposti, sillä se sisältää hakemuksesi viitenumeron ja muita tärkeitä tietoja. Saat myös sähköpostiisi ilmoitukset viisumihakemuksen etenemisestä.
 • Vastaanota Vietnamin sähköinen viisumi: Kun viisumisi on hyväksytty, saat sähköpostin, jonka liitteenä on e-viisumi PDF-tiedostona. Tulosta kopio e-viisumistasi ja ota se mukaasi matkallasi Vietnamiin.
 • Siirry Vietnamiin: Vietnamiin saapuessasi esitä voimassa oleva passi ja painettu e-viisumi maahanmuuttoviranomaiselle. Virkailija tarkistaa asiakirjasi ja antaa sinulle pääsyn maahan.

Kuinka tarkistaa Vietnamin e-viisumin tila kiinalaisille turisteille?

Lähetettyään Vietnamin viisumihakemuksen verkossa kiinalaiset turistit voivat tarkistaa e-viisuminsa tilan seuraavasti:

 • Siirry viralliselle verkkosivustolle: Siirry Vietnamin maahanmuuttoministeriön viralliselle verkkosivustolle tai nimetylle e-viisumiportaalille.
 • Anna hakemuksen tiedot: Syötä vaaditut tiedot, kuten hakemuksen koodi tai viitenumero, passin numero ja syntymäaika.
 • Varmennusprosessi: Järjestelmä tarkistaa annetut tiedot ja näyttää e-viisumihakemuksen tilan. Kiinalaiset turistit voivat tarkistaa, onko heidän viisuminsa hyväksytty vai onko sitä vielä tarkistettava.

Kiinan turistien viisumihakemusten onnistumisasteen lisääminen

Kun haet Vietnamin viisumia verkossa, kiinalaisten turistien on tärkeää ymmärtää, että kaikkia hakemuksia ei hyväksytä. Virkamiehillä on omat säännöt ja kriteerit kunkin hakemuksen arvioimiseksi. On kuitenkin olemassa toimenpiteitä, joiden avulla voit parantaa hyväksymismahdollisuuksiasi. Tässä on luettelo tekemistä:

 • Anna tarkat ja täydelliset tiedot: Varmista, että täytät viisumihakemuslomakkeen oikein ja annat tarkat ja ajantasaiset tiedot. Mahdolliset ristiriidat tai puuttuvat tiedot voivat johtaa hylkäämiseen.
 • Lähetä kaikki vaaditut asiakirjat: Tarkista asiakirjojen tarkistuslista huolellisesti ja varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat asiakirjat valmiina ladattavaksi. Tämä sisältää passisi, passin kokoisen valokuvan ja kaikki viisumityyppiäsi varten vaadittavat lisäasiakirjat.
 • Tarkista hakemuksesi kahdesti: Ennen kuin lähetät hakemuksesi, tarkista kaikki tiedot. Kiinnitä huomiota kirjoitusvirheisiin, vääriin päivämääriin tai puuttuviin tietoihin. Kaikki virheet voivat johtaa hylkäämiseen.
 • Pyydä apua luotettavalta toimistolta: Jos haluat välttää mahdollisen turhautumisen tai epävarmuuden, harkitse hyvämaineisen toimiston palkkaamista. Heillä on syvä ymmärrys paikallisista säännöistä ja määräyksistä, ja he voivat opastaa sinua hakuprosessin läpi. Heidän asiantuntemuksensa ansiosta voit odottaa vaivatonta kokemusta ja korkeampaa onnistumisprosenttia.

Vaivaton viisumin hyväksyminen kiinalaisille turisteille

Kiinalaisille turisteille, jotka haluavat vaivatonta viisumin hyväksymisprosessia, on erittäin suositeltavaa palkata toimisto. Nämä toimistot tarjoavat joukon etuja, jotka takaavat saumattoman kokemuksen asiakkailleen:

 • Yksinkertainen lomake ja helppo asiakirjojen lataus: Toimistot tarjoavat käyttäjäystävällisen verkkoalustan, jossa voit helposti täyttää viisumihakemuslomakkeen ja ladata tarvittavat asiakirjat. Tämä eliminoi kaiken hämmennyksen tai epävarmuuden prosessin aikana.
 • Ystävällinen tuki: Toimistoilla on oma tukitiimi, joka on aina valmis auttamaan sinua. He voivat vastata kysymyksiisi, antaa ohjeita ja vastata kaikkiin viisumihakemukseesi liittyviin huolenaiheisiin.
 • 99,9 %:n onnistumisprosentti: Virastoilla on todistetusti onnistunut viisumihakemusten käsittely. Paikallisten sääntöjen ja menettelyjen syvällisen tuntemuksensa ansiosta he voivat varmistaa kiinalaisten matkailijoiden korkean hyväksymisasteen.

Lisäksi hyvämaineiset toimistot tarjoavat lisäetua nopeutetuista viisumipalveluista. Kiireellisissä tapauksissa he voivat nopeuttaa viisumiasi samana päivänä, 4 tunnin sisällä tai jopa 2 tunnin sisällä. Tämä varmistaa, että saat viisumin ajoissa, vaikka sinulla olisi aikaa vähän.

Tarkistuslista kiinalaisille turisteille viisumin hyväksymisen jälkeen

Kun olet saanut Vietnamin viisumihyväksynnän, on tärkeää tarkistaa kaikki tiedot varmistaaksesi, että niissä ei ole virheitä tai virheitä.  Tämä auttaa sinua välttämään komplikaatioita saapuessasi.  Tässä on kätevä tarkistuslista kiinalaisille turisteille viisumin hyväksymisen jälkeen:

 • Tulosta kopio viisumistasi: On pakollista kuljettaa mukanasi painettu kopio viisumin hyväksymiskirjeestä, koska sinun on esitettävä se Vietnamiin saapuessasi.
 • Tarkista voimassaolopäivät: Varmista, että tiedät viisumin voimassaolopäivät.  Viisumin oleskeluajan ylittäminen voi johtaa rangaistuksiin ja vaikeuksiin maasta poistuttaessa.
 • Valmista tarvittavat asiakirjat: Varmista, että sinulla on viisumin ohella kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat, kuten passi, matkavakuutus ja todistus majoituksesta.
 • Vaihda valuutta: Jos et ole jo tehnyt niin, harkitse Kiinan yuanin vaihtamista Vietnamin dongiin ennen matkaasi.  Tämä helpottaa paikallisten tapahtumien navigointia.
 • Tutki paikallisia tapoja ja perinteitä: Tutustu Vietnamin paikallisiin tapoihin ja perinteisiin varmistaaksesi kunnioittavan ja nautinnollisen kokemuksen vierailusi aikana.

Noudattamalla tätä tarkistuslistaa voit varmistaa sujuvan ja vaivattoman kokemuksen tutustuessasi kauniiseen Vietnamin maahan.

Suosituimmat kysymykset kiinalaisille turisteille, jotka hakivat Vietnamin sähköistä viisumia hallituksen verkkosivuston kautta

Vietnamin sähköisen viisumin hakeminen voi olla jännittävä prosessi kiinalaisille turisteille, jotka suunnittelevat matkaa tähän kauniiseen maahan.  Joskus kuitenkin tulee tarve tehdä muutoksia tai muutoksia e-viisumihakemukseen.  Tällaisissa tapauksissa voi olla haastavaa löytää tarvittavaa tukea valtion verkkosivustolta.  Auttaaksemme kiinalaisia turisteja näissä tilanteissa olemme koonneet luettelon suosituimmista kysymyksistä ja antaneet suosituksia avun löytämiseksi.

Kysymys 1: Lentoni lähtee pian, mutta Vietnamin sähköisen viisumin statusta käsitellään. Onko olemassa palvelua, jolla sitä voidaan kiirehtiä tai nopeuttaa?

Kiinalaisena turistina voi olla turhauttavaa huomata, että Vietnamin sähköistä viisumia käsitellään edelleen, kun lähtöpäiväsi lähestyy.  Tällaisissa tapauksissa on suositeltavaa pyytää apua hyvämaineelta virastolta tai ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen info@vietnamimmmigration.org.  He voivat antaa ohjeita prosessin nopeuttamiseen ja sen varmistamiseen, että sähköinen viisumisi on valmis ajoissa lentoasi varten. Huomaa, että tähän palveluun voi liittyä maksu.

Kysymys 2: Annoin virheelliset tiedot sähköistä viisumihakemustani varten. Onko olemassa palvelua, joka voisi korjata sen?

Virheitä sattuu, ja virheellisten tietojen antaminen e-viisumihakemukseen voi aiheuttaa huolta.  Jos olet kiinalainen turisti, joka on tehnyt virheen e-viisumihakemuksessasi, on tärkeää korjata tilanne viipymättä.  Tietojen korjaamiseksi suosittelemme ottamaan yhteyttä hyvämaineiseen virastoon tai ottamaan yhteyttä osoitteeseen info@vietnamimigration.org. Heillä on asiantuntemusta, joka opastaa sinua hakemuksesi muuttamiseen tarvittavien vaiheiden läpi.

Kysymys 3: Haluan muokata e-viisumihakemustani. Onko olemassa palvelua, jolla sitä voi muokata?

Joskus e-viisumihakemuksen lähettämisen jälkeen saatat huomata, että sinun on tehtävä muutoksia tai päivityksiä.  Kiinalaisena turistina saatat ihmetellä, voiko hakemustasi muokata. Tällaisissa tapauksissa on suositeltavaa hakea tukea hyvämaineelta virastolta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@vietnamimigration.org ja pyytää apua e-viisumihakemuksesi muokkaamisessa. He voivat antaa sinulle tarvittavia ohjeita ja auttaa varmistamaan, että hakemuksesi sisältää oikeat tiedot.

Kysymys 4: Saavun aikaisemmin kuin e-viisumihakemuksessa ilmoitettu saapumispäivä. Onko olemassa palvelua saapumispäivän muuttamiseen?

Suunnitelmat voivat muuttua, ja kiinalaisena turistina saatat saapua Vietnamiin aikaisemmin kuin e-viisumihakemuksessasi ilmoitettu päivämäärä. Jos sinun on muutettava saapumispäivää, suosittelemme ottamaan yhteyttä hyvämaineiseen toimistoon tai ottamaan yhteyttä osoitteeseen info@vietnamimigration.org saadaksesi tukea. He voivat opastaa sinua sähköisen viisumin saapumispäivämäärän muuttamisen läpi, mikä varmistaa sujuvan saapumisen Vietnamiin.

Kysymys 5: Saavun Vietnamiin eri portin kautta kuin sähköisen viisumihakemuksen kautta. Onko olemassa palvelua tuloportin korjaamiseksi?

Ei ole harvinaista, että matkasuunnitelmat muuttuvat, ja kiinalaisena turistina saatat joutua saapumaan Vietnamiin eri sataman kautta kuin e-viisumihakemuksessasi. Tällaisissa tapauksissa suosittelemme hakemaan apua hyvämaineelta virastolta tai ottamaan yhteyttä osoitteeseen info@vietnamimmigration.org korjataksesi sisääntuloportin. He voivat antaa sinulle tarvittavat ohjeet varmistaaksesi vaivattoman pääsyn Vietnamiin.

Kysymys 6: Mitä minun tulee tehdä muuttaakseni tietoja sen jälkeen, kun olen lähettänyt e-viisumihakemuksen hallituksen verkkosivuston kautta?

Jos olet kiinalainen turisti, jonka on muutettava tietoja lähetettyään e-viisumihakemuksesi hallituksen verkkosivuston kautta, tarvittavan tuen löytäminen voi olla haastavaa.  Tällaisissa tapauksissa suosittelemme ottamaan yhteyttä hyvämaineiseen virastoon tai ottamaan yhteyttä osoitteeseen info@vietnamimigration.org saadaksesi apua. He voivat antaa sinulle tarvittavia ohjeita ja auttaa sinua e-viisumihakemuksen muuttamisessa.

Johtopäätös

Vietnamin viisumin hankkimisen verkossa kiinalaisille turisteille ei tarvitse olla pelottava prosessi. Noudattamalla yllä mainittuja vinkkejä ja hakemalla apua luotettavilta toimistoilta voit lisätä viisumihakemuksesi onnistumisastetta merkittävästi. Asiantuntemuksensa, käyttäjäystävällisten alustojen ja nopeutettujen palveluiden avulla virastot varmistavat vaivattoman kokemuksen, taatun hyväksynnän ja oikea-aikaisen viisumin myöntämisen. Joten suunnittele matkasi Vietnamiin luottavaisin mielin tietäen, että viisumihakemuksesi on hyvissä käsissä.

Huomautus:

Kiinalaisena turistina, joka hakee Vietnamin e-viisumia hallituksen verkkosivujen kautta, on tärkeää tietää, mistä hakea tukea, kun kohtaat haasteita tai tarvitset muutoksia hakemukseesi. Ottamalla yhteyttä hyvämaineiseen toimistoon tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@vietnamimigration.org, voit saada apua, jota tarvitset sujuvan ja stressittömän matkakokemuksen varmistamiseksi. Huomaa, että pyyntösi käsittelystä saatetaan periä maksuja. Muista, että oikean tuen avulla voit hyödyntää Vietnamin sähköistä viisumia ja nauttia kaikista tämän maan tarjoamista ihmeistä.

PERHAPS YOU ARE INTERESTED IN

რატომ უნდა განიხილონ ჩინელმა ტურისტებმა ვიეტნამის მონახულება? ვიეტნამი გთავაზობთ უნიკალურ და მრავალფეროვან მოგზაურობის გამოცდილებას, რომელიც აუცილებლად დაიპყრობს ჩინელი ტურისტების გულებს. აქ არის რამდენიმე დამაჯერებელი მიზეზი, თუ რატომ უნდა იყოს ვიეტნამი მათი სამოგზაურო თაიგულების სიის სათავეში: ჩინელ ტურისტებს სჭირდებათ შესვლის ვიზა ვიეტნამში შესასვლელად? დიახ, ჩინელ ტურისტებს მოეთხოვებათ ვიზას აღება ვიეტნამში გამგზავრებამდე.