June 19, 2024
Catalan

Visa de Vietnam en línia per a turistes de Hong Kong: tot el que necessiteu saber

Per què Vietnam és la destinació perfecta per als turistes de Hong Kong

Vietnam ha anat guanyant popularitat entre els turistes de tot el món, i per una bona raó. És un país que presumeix d’una història i una cultura rica, amb influències de la Xina, França i altres països veïns. Aquesta combinació única es reflecteix en la seva arquitectura, cuina i costums, la qual cosa la converteix en una destinació fascinant per explorar.

A més, Vietnam és conegut per la seva gent càlida i acollidora, el que el converteix en un país segur i amigable per als turistes. Els habitants sempre estan disposats a ajudar i compartir la seva cultura amb els visitants, fent que l’experiència sigui encara més enriquidora.

Però potser una de les raons més atractives per visitar Vietnam és el seu cost de vida assequible. Des de l’allotjament fins al menjar i el transport, tot té un preu raonable, el que el converteix en una destinació ideal per als viatgers amb un pressupost econòmic.

El país també està beneït amb paisatges naturals impressionants, des dels alts penya-segats de pedra calcària de la badia d’Halong fins als pintorescs camps d’arròs de Sapa. I amb un clima agradable durant tot l’any, mai hi ha un mal moment per visitar Vietnam.

Els turistes de Hong Kong requereixen un visat d’entrada per entrar al Vietnam?

La resposta curta és sí. Els turistes de Hong Kong no estan exempts dels requisits de visat de Vietnam i han de sol·licitar un visat abans de sortir al país. Tanmateix, la bona notícia és que el procés s’ha fet molt més fàcil amb la introducció del visat de Vietnam en línia.

Vivent lluny de l’ambaixada/consolat vietnamita, els turistes de Hong Kong poden sol·licitar un visat per al Vietnam en línia?

Sí, els turistes de Hong Kong ara poden sol·licitar un visat per al Vietnam en línia des de la comoditat de casa o oficina. Això significa que no hi ha més cues llargues ni viatges múltiples a l’ambaixada o consolat. Tot el que necessiteu és una connexió a Internet i uns minuts per completar el procés de sol·licitud en línia.

El visat de Vietnam en línia, també conegut com el visat electrònic del Vietnam, està disponible per als titulars de passaports de tots els països i territoris, inclòs Hong Kong. Té una validesa de fins a 90 dies amb entrades simples o múltiples, donant als turistes la flexibilitat de planificar el seu viatge en conseqüència.

Quins són els avantatges de la visa de Vietnam en línia per als turistes de Hong Kong?

Hi ha diversos avantatges que fan que la visa electrònica del Vietnam sigui una opció popular per als turistes de Hong Kong, com segueix:

 1. Fàcil procés de sol·licitud: el procés de sol·licitud de visat de Vietnam en línia és senzill i es pot completar en pocs minuts. Tot el que necessiteu és una connexió estable a Internet, un passaport vàlid i una targeta de dèbit/crèdit per fer el pagament.
 2. Comoditat: l’aplicació de visat en línia permet als turistes de Hong Kong sol·licitar el visat en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, sense necessitat de visitar l’ambaixada o el consolat vietnamita. Això és especialment beneficiós per a aquells que viuen en zones remotes o aquells amb una agenda ocupada.
 3. Estalvi de temps: el procés tradicional de sol·licitud de visat pot consumir molt de temps i implicar fer llargues cues. Amb el visat de Vietnam en línia, tot el procés es pot completar en pocs minuts, estalviant un temps valuós per als turistes de Hong Kong.
 4. No cal enviar documents: a diferència del procés de sol·licitud de visat tradicional, on els sol·licitants han de presentar diversos documents, el visat de Vietnam en línia només requereix una còpia escanejada del passaport del sol·licitant. Això fa que el procés sigui sense problemes i menys complicat.
 5. Validesa i flexibilitat: el visat de Vietnam en línia té una validesa de fins a 90 dies amb entrades individuals o múltiples, donant als turistes hongkoneses la flexibilitat d’entrar i sortir del Vietnam diverses vegades dins del període de validesa. Això és perfecte per a aquells que planifiquen visitar altres països veïns durant el seu viatge a Vietnam.
 6. Múltiples punts d’entrada: hi ha 13 aeroports, 16 portes frontereres terrestres i 13 portes frontereres marítimes que permeten als titulars de visats electrònics del Vietnam entrar i sortir còmodament del país. Això ofereix als turistes de Hong Kong l’opció de triar el seu punt d’entrada preferit en funció dels seus plans de viatge.

Taxes oficials de visat de Vietnam per a turistes de Hong Kong

Les taxes oficials de visat de Vietnam per als turistes de Hong Kong es poden trobar al lloc web del govern. Per a un visat d’entrada única, vàlid fins a 30 dies, la tarifa és de 25 USD. Això vol dir que podeu entrar a Vietnam una vegada i romandre un màxim de 30 dies. Per a un visat d’entrada múltiple, també vàlid fins a 30 dies, la tarifa és de 50 USD. Aquesta opció us permet entrar i sortir del Vietnam diverses vegades durant el període de 30 dies.

Si teniu previst romandre a Vietnam durant un període de temps més llarg, podeu optar per un visat d’entrada única vàlid fins a 90 dies, que també costa 25 dòlars EUA. Aquest visat us permet entrar a Vietnam una vegada i romandre durant un màxim de 90 dies. Per a un visat d’entrada múltiple vàlid fins a 90 dies, la tarifa és de 50 dòlars EUA. Amb aquesta visa, podeu entrar i sortir del Vietnam diverses vegades durant el període de 90 dies.

És important tenir en compte que aquestes tarifes estan subjectes a canvis, per la qual cosa és recomanable verificar sempre les tarifes actuals abans de presentar la sol·licitud de visat.

Entendre els visats d’entrada única i d’entrada múltiple per als turistes de Hong Kong

Ara que hem cobert les taxes de visat, aprofundim en els diferents tipus de visats disponibles per als turistes de Hong Kong. Com s’ha esmentat abans, un visat d’entrada única us permet entrar al Vietnam una vegada i romandre durant un període de temps determinat. Aquesta és una opció popular per als turistes que només tenen previst visitar Vietnam una vegada o durant un curt període de temps.

D’altra banda, un visat d’entrada múltiple us permet entrar i sortir del Vietnam diverses vegades durant el període especificat. Aquesta és una opció fantàstica per als turistes que planegen viatjar a països veïns i volen la flexibilitat de tornar a Vietnam. També és útil per als viatgers de negocis que necessiten fer viatges freqüents a Vietnam.

Política de reemborsament per a turistes de Hong Kong

En el cas lamentable que la vostra sol·licitud de visat sigui denegada, no hi ha cap política de reemborsament per als turistes de Hong Kong. Les taxes de visat no són reemborsables en cap cas, independentment del motiu de la denegació. Per això és important assegurar-se que tots els documents i la informació necessaris es proporcionen amb precisió i puntualitat.

Sol·licitud mitjançant un agent de visats

Val la pena esmentar que la tarifa del visat pot ser més alta si opteu per sol·licitar-lo a través d’un agent de visat. Això es deu al fet que l’agent pot cobrar una tarifa de servei a més de la tarifa oficial de visat. Tanmateix, utilitzar un agent de visats us pot estalviar temps i esforços, ja que s’encarregaran del procés de sol·licitud. Només assegureu-vos de triar un agent de confiança i de confiança per evitar despeses o retards addicionals.

Visa del Vietnam en línia per a turistes de Hong Kong: lloc web del govern vs agents fiables

Amb l’augment dels serveis de visat en línia, el procés s’ha tornat més còmode i eficient. Però la pregunta segueix sent, quina opció és la millor per als turistes de Hong Kong: el lloc web del govern o agents fiables?

Per ajudar-vos a prendre una decisió informada, aquí teniu una llista de pros i contres de cada opció:

Lloc web del govern:

 • Tarifa més baixa: el lloc web del govern ofereix una tarifa més baixa per a les sol·licituds de visat, per la qual cosa és una opció més econòmica.
 • Fes-ho tu mateix: amb el lloc web del govern, has de completar el procés de sol·licitud de visat pel teu compte. Això pot consumir molt de temps i confús, especialment per als que viatgen per primera vegada a Vietnam.
 • Sense suport: el lloc web del govern no ofereix cap suport als sol·licitants de visat. Si teniu cap pregunta o trobeu cap problema, haureu de navegar-hi pel vostre compte.

Agents fiables:

 • Tarifa més alta: els agents fiables cobren una tarifa més alta pels seus serveis, però això sovint es justifica pels avantatges que ofereixen.
 • Experiència: Amb molts anys d’experiència en el sector, els agents fiables tenen l’experiència i els coneixements per garantir que la vostra sol·licitud de visat s’aprovi i es lliura a temps.
 • Suport: un dels majors avantatges d’utilitzar agents fiables és el suport que ofereixen. Estan disponibles en línia per respondre ràpidament qualsevol pregunta o ajudar-vos amb qualsevol problema que pugueu trobar durant el procés de sol·licitud de visat.
 • Servei accelerat: en cas que necessiteu el vostre visat amb urgència, els agents de confiança tenen l’opció d’accelerar la vostra sol·licitud, assegurant-vos que obtingueu el vostre visat de manera oportuna.
 • Assistència a l’arribada: els agents de confiança ofereixen serveis addicionals, com ara accelerar l’autorització d’immigració i oferir servei de recollida i trasllat a l’aeroport al vostre hotel. Això pot ser especialment útil per als visitants per primera vegada a Vietnam.

Aleshores, quina opció haurien de triar els turistes de Hong Kong per al seu visat al Vietnam? En última instància, depèn del vostre pressupost, temps i nivell de comoditat amb el procés de sol·licitud de visat. Si teniu un pressupost ajustat i teniu prou temps per navegar pel procés, el lloc web del govern pot ser la millor opció per a vosaltres. Tanmateix, si esteu disposat a pagar una tarifa més alta per a una experiència sense problemes, els agents fiables són el camí a seguir.

Quant de temps triguen els turistes de Hong Kong a obtenir l’aprovació del visat?

La bona notícia és que el procés de sol·licitud de visat de Vietnam és ràpid i eficient. Normalment triguen entre 3 i 5 dies hàbils a processar el vostre visat. Tanmateix, durant les temporades punta, pot trigar una mica més. Per tant, es recomana sol·licitar el visat amb molta antelació per evitar retards en els seus plans de viatge.

Tingueu en compte que la immigració del Vietnam, on es processa la vostra sol·licitud de visat, no funciona els dissabtes, diumenges, Dia tradicional de la Força de Seguretat Pública del Vietnam (19 d’agost) i festius nacionals. Això vol dir que si teniu previst viatjar durant aquests dies, haureu de sol·licitar el vostre visat abans o utilitzar els serveis d’un agent de confiança.

Quines són les festes nacionals a Vietnam a tenir en compte per als turistes de Hong Kong?

És essencial estar al corrent de les festes nacionals a Vietnam per evitar qualsevol inconvenient mentre sol·liciteu el vostre visat. La següent és una llista de les festes nacionals al Vietnam que hauríeu de tenir en compte com a turista de Hong Kong:

 1. Dia de Cap d’Any (1 de gener)
 2. Vacances del Tet (segons el calendari lunar, normalment cau al gener o febrer)
 3. Dia de commemoració dels reis Hung (10è dia del tercer mes lunar)
 4. Dia de la Reunificació (30 d’abril)
 5. Dia del Treball (1 de maig)
 6. Dia Nacional (2 de setembre)

Durant aquestes vacances, la immigració del Vietnam no processarà les sol·licituds de visat. Per tant, el millor és planificar el viatge en conseqüència i sol·licitar el visat amb antelació per evitar retards.

Com obtenir un visat urgent al Vietnam per als turistes de Hong Kong?

Si teniu pressa i necessiteu obtenir el vostre visat de Vietnam amb urgència, els agents també ofereixen serveis ràpids. Aquests serveis inclouen una tarifa addicional, però us poden estalviar qualsevol problema de visat d’última hora. Aquestes són les opcions per obtenir un visat urgent a Vietnam:

 • Visat el mateix dia: els agents poden processar la vostra sol·licitud de visat el mateix dia i tenir-la aprovada en poques hores. Aquesta és l’opció ideal si necessiteu viatjar a Vietnam amb urgència.
 • Visat de 4 hores: Si teniu una mica més de temps, podeu optar pel servei de visat de 4 hores. Això us permet rebre el vostre visat en un termini de 4 hores després de presentar la vostra sol·licitud.
 • Visat de 2 hores: en casos extrems, els agents també ofereixen un servei de visat de 2 hores. Aquesta és l’opció més ràpida disponible i el vostre visat s’aprovarà dins de les 2 hores següents a la presentació de la sol·licitud.

Quins turistes de Hong Kong haurien de preparar-se per sol·licitar un visat per al Vietnam en línia?

Per sol·licitar una visa electrònica per al Vietnam, els turistes de Hong Kong han de preparar els documents següents:

 1. Passaport amb 6 mesos de validesa i 2 pàgines en blanc: com qualsevol altra sol·licitud de visat, un passaport vàlid és imprescindible per als turistes de Hong Kong que sol·liciten un visat electrònic per al Vietnam. El passaport ha de tenir una validesa mínima de 6 mesos a partir de la data de la vostra entrada prevista a Vietnam.
 2. Informació del passaport: els turistes de Hong Kong hauran de proporcionar la informació del passaport, com ara el nom, el sexe, la data de naixement, el lloc de naixement, el número de passaport i la nacionalitat. És essencial assegurar-se que tota la informació proporcionada és exacta i coincideix amb la informació del passaport.
 3. Adreça de correu electrònic: els turistes de Hong Kong hauran de proporcionar una adreça de correu electrònic vàlida per rebre la confirmació del visat. Aquesta adreça de correu electrònic també s’utilitzarà per a qualsevol correspondència futura relacionada amb el vostre visat electrònic de Vietnam.
 4. Targeta de crèdit/dèbit o compte de Paypal vàlid: els turistes de Hong Kong hauran de tenir una targeta de crèdit/dèbit vàlida o un compte de Paypal per pagar la taxa de processament del visat. És una manera segura i còmoda de fer pagaments i protegir els compradors.
 5. Adreça temporal al Vietnam: els turistes de Hong Kong hauran de proporcionar una adreça temporal al Vietnam, com ara l’hotel o l’allotjament previst. Aquesta adreça s’utilitzarà amb finalitats administratives i hauria d’estar dins del país.
 6. Finalitat de la visita: els turistes de Hong Kong hauran d’indicar el propòsit de la visita, ja sigui per turisme, feina, negocis o estudi. És essencial tenir en compte que per a finalitats diferents del turístic, es poden requerir documents addicionals per acreditar el propòsit de la vostra visita.
 7. Dates d’entrada i sortida: els turistes de Hong Kong hauran de proporcionar les dates d’entrada i sortida previstes al Vietnam. És crucial assegurar-vos que el vostre visat sigui vàlid durant tota la durada de la vostra estada al Vietnam.
 8. Punts d’entrada i sortida/aeroports previstos: els turistes de Hong Kong hauran d’especificar els punts d’entrada i sortida o aeroports del Vietnam que tenen previst utilitzar. És essencial tenir en compte que heu d’entrar a Vietnam pel port registrat al vostre visat electrònic, excepte aeroports.
 9. Ocupació actual: els turistes de Hong Kong hauran de proporcionar informació sobre la seva ocupació actual, inclosos el nom de l’empresa, l’adreça i el número de telèfon. Aquesta informació és necessària per verificar la vostra situació laboral i el propòsit de la visita.

Què necessiten els turistes de Hong Kong per carregar per a la sol·licitud de visat en línia del Vietnam?

Per sol·licitar un visat per al Vietnam en línia, haureu de carregar dos documents: una còpia escanejada de la pàgina de dades del vostre passaport i una foto retrat recent. Aquests documents són crucials per verificar la vostra identitat i garantir un procés de sol·licitud de visat sense problemes.

Requisits per a la còpia escanejada de la pàgina de dades del passaport:

La còpia escanejada de la pàgina de dades del vostre passaport és el document més important necessari per a una sol·licitud en línia de visat per al Vietnam. S’utilitza per verificar la informació proporcionada al formulari de sol·licitud de visat. Aquests són els requisits específics per a la còpia escanejada de la pàgina de dades del passaport:

 1. Ha de ser un escaneig clar, llegible i de pàgina sencera.
 2. La foto de la pàgina no ha de quedar borrosa ni distorsionada.
 3. Ha d’incloure les teves dades personals, com ara el teu nom, data de naixement i número de passaport.
 4. Les línies de l’ICAO a la part inferior de la pàgina haurien de ser visibles.
 5. El format del fitxer ha de ser en PDF, JPEG o JPG per facilitar l’enviament.

És important assegurar-se que la pàgina de dades del passaport compleix amb tots aquests requisits per evitar retards o rebuigs en la seva sol·licitud de visat.

Requisits de fotos de retrat per a turistes de Hong Kong:

El segon document necessari per a una sol·licitud de visat de Vietnam en línia és una foto retrat recent. Aquesta foto s’utilitza per verificar la vostra identitat i hauria de coincidir amb la persona del vostre passaport. Aquests són els requisits específics per a la foto retrat:

 1. Ha de ser una fotografia mida carnet (4x6cm).
 2. La fotografia s’ha de fer durant els últims sis mesos.
 3. Hauries de mirar directament a la càmera.
 4. No has de portar ulleres ni cap casc que et cobreixi la cara.
 5. El fons ha de ser blanc o blanquinós.
 6. La foto ha de ser en color i tenir un to de pell clar i natural.
 7. El format del fitxer ha de ser JPEG, JPG o PNG.

És fonamental complir aquests requisits per assegurar-vos que la vostra foto s’accepta i que la vostra sol·licitud de visat es processi sense cap problema.

Com sol·licitar un visat de Vietnam en línia per als turistes de Hong Kong?

El procés de sol·licitud d’un visat electrònic per al Vietnam per als turistes de Hong Kong és senzill i es pot completar en uns quants passos senzills:

 • Pas 1: visiteu el lloc web oficial per a la sol·licitud de visat electrònic de Vietnam i feu clic al botó “Aplica ara”.
 • Pas 2: empleneu tota la informació requerida amb precisió, incloses les dades del vostre passaport, el propòsit de la visita i les dates d’entrada i sortida previstes.
 • Pas 3: carregueu una còpia digital de la pàgina bio del vostre passaport i una fotografia recent a mida passaport.
 • Pas 4: Feu el pagament de la taxa de processament del visat amb una targeta de crèdit/dèbit o un compte de Paypal vàlid.
 • Pas 5: Un cop enviada la vostra sol·licitud, rebràs un correu electrònic de confirmació amb un codi de referència.
 • Pas 6: el temps de processament d’un visat electrònic de Vietnam sol ser de 3 a 5 dies laborables. Un cop aprovat el vostre visat, rebreu un enllaç per descarregar el vostre visat electrònic.
 • Pas 7: imprimiu el vostre visat electrònic i porteu-lo amb vosaltres quan viatgeu a Vietnam.

Tingueu en compte que els turistes de Hong Kong han d’entrar a Vietnam pel port que han registrat a la seva sol·licitud, excepte els aeroports. Si voleu entrar a Vietnam per un port diferent, haureu de sol·licitar un nou visat electrònic.

Com comprovar l’estat de la visa electrònica del Vietnam per als turistes de Hong Kong?

Un cop hàgiu sol·licitat satisfactòriament una visa electrònica de Vietnam, podeu comprovar-ne l’estat mitjançant el lloc web oficial del Departament d’Immigració de Vietnam. A continuació us indiquem com podeu fer-ho:

 1. Visiteu el lloc web del Departament d’Immigració del Vietnam.
 2. Feu clic a “Comprova l’estat”.
 3. Introduïu el codi de sol·licitud, el correu electrònic i la data de naixement.
 4. Feu clic a “Cerca”.

El lloc web mostrarà l’estat actual de la vostra sol·licitud de visat, ja sigui en procés, aprovada o rebutjada. Si el vostre visat està aprovat, podeu descarregar-lo i imprimir-lo per al vostre viatge a Vietnam.

Entendre el procés de sol·licitud de visat

Abans de submergir-nos en els consells i trucs, primer entenem el procés de sol·licitud de visat per als turistes de Hong Kong. Com a titular d’un passaport de Hong Kong, teniu dues opcions per sol·licitar un visat a Vietnam: a través de l’ambaixada o en línia. Tot i que l’opció de l’ambaixada pot semblar la ruta tradicional i més fàcil, pot consumir molt de temps i pot requerir que visitis físicament l’ambaixada diverses vegades. Això pot ser una molèstia, sobretot si teniu una agenda ocupada.

D’altra banda, sol·licitar un visat per a Vietnam en línia és una opció més còmoda i eficient. Tot el que necessiteu és una connexió estable a Internet i uns minuts per omplir el formulari de sol·licitud en línia. Tanmateix, és essencial tenir en compte que fins i tot per a les sol·licituds de visat en línia, no hi ha cap garantia d’aprovació. Els oficials encara avaluaran la vostra sol·licitud i decidiran si l’aproven o la rebutgen d’acord amb les seves normes i reglaments.

Consells per als turistes de Hong Kong per augmentar la taxa d’aprovació de visats

Ara que enteneu el procés de sol·licitud de visat, parlem d’alguns consells que poden augmentar la taxa d’èxit de la vostra sol·licitud:

 1. Proporcioneu informació completa i precisa: el motiu més comú del rebuig del visat és la informació incompleta o incorrecta al formulari de sol·licitud. Assegureu-vos de comprovar tota la informació abans d’enviar el formulari per evitar discrepàncies.
 2. Envieu documents acreditatius: juntament amb el formulari de sol·licitud, haureu d’enviar documents justificatius, com ara el vostre passaport, itinerari de viatge i prova d’allotjament. Assegureu-vos de presentar tots els documents necessaris per reforçar la vostra sol·licitud.
 3. Sol·liciteu abans d’hora: sempre és recomanable sol·licitar el vostre visat almenys unes setmanes abans de la data prevista de viatge. Això us donarà temps suficient per rectificar qualsevol error o proporcionar documents addicionals si cal.
 4. Tenir un passaport vàlid: el vostre passaport ha de tenir una validesa d’almenys sis mesos a partir de la data d’entrada al Vietnam. Si el vostre passaport caduca aviat, assegureu-vos de renovar-lo abans de sol·licitar un visat.
 5. Eviteu l’estada excessiva: els turistes de Hong Kong poden romandre a Vietnam durant un màxim de 90 dies, depenent del tipus de visat que trien. Adhereix-te a aquesta regla i evita l’estada excessiva, ja que pot afectar les teves possibilitats d’obtenir un visat en el futur.

Aprovació garantida i sense problemes: els avantatges de contractar un agent de visats fiable

Si teniu pressa o no esteu familiaritzat amb el procés de sol·licitud de visat, contractar un agent de visat fiable pot ser una decisió sàvia. Aquests agents tenen un ampli coneixement i experiència en la gestió de sol·licituds de visat i coneixen les normes i regulacions locals. Aquests són alguns dels avantatges de contractar un agent de visat fiable per a la vostra sol·licitud en línia de visat per al Vietnam:

 1. Procés senzill i fàcil: els agents de Visa estan ben versats amb el procés de sol·licitud i us poden guiar pas a pas. Us ajudaran a omplir correctament el formulari de sol·licitud i s’asseguraran que es proporcionin tots els documents necessaris.
 2. Suport amigable: els agents de Visa ofereixen un suport personalitzat i amigable per satisfer totes les vostres necessitats de visat. Entenen que la situació de cada viatger és única i treballaran amb tu per trobar la millor solució per a la teva sol·licitud de visat.
 3. Experiències sense problemes: amb un agent de visats al vostre costat, podeu estar segur que el vostre procés de sol·licitud de visat serà sense problemes. S’encarregaran de tots els tràmits i es relacionaran amb les autoritats pertinents en nom vostre, estalviant-vos temps i esforços.
 4. Aprovació garantida: els agents de visat entenen a fons el procés de sol·licitud de visat i saben què es necessita per obtenir una aprovació. Amb la seva experiència i orientació, podeu estar segur que la vostra visa serà aprovada amb una taxa d’èxit del 99,9%.

Què fer per als turistes de Hong Kong després de rebre l’aprovació del visat?

Enhorabona, has rebut l’aprovació del visat! Ara, només cal fer algunes coses per garantir una experiència sense problemes a l’arribada a Vietnam.

 1. Comproveu el vostre visat: és crucial revisar el vostre visat per assegurar-vos que tota la informació sigui correcta. Qualsevol error o error us pot causar problemes importants a l’arribada. Per tant, assegureu-vos que el vostre nom, número de passaport i la durada del visat siguin exactes.
 2. Imprimiu una còpia del vostre visat: com a turista de Hong Kong, haureu de mostrar una còpia del vostre visat a l’arribada a Vietnam. Per tant, és imprescindible imprimir una còpia del visat i portar-lo en tot moment durant el viatge.
 3. Poseu-vos en contacte amb un agent de confiança: en cas que necessiteu un visat durant les vacances, el millor és contactar amb un agent de confiança per a la consulta i cotització. Poden ajudar-te amb el procés de sol·licitud de visat i proporcionar-te tota la informació i el suport necessaris.

Preguntes més freqüents per als turistes de Hong Kong que van sol·licitar una visa electrònica per al Vietnam a través del lloc web del govern

Què fer si trobeu problemes amb la vostra visa electrònica de Vietnam com a turista de Hong Kong?

És possible que els turistes de Hong Kong que planifiquen un viatge a Vietnam hagin sentit parlar del convenient sistema de visat electrònic que els permet sol·licitar un visat en línia i evitar la molèstia d’anar a una ambaixada. Tanmateix, molts s’han enfrontat a problemes quan utilitzen el lloc web del govern per a la visa electrònica del Vietnam. Atendrem les preguntes més freqüents per als turistes de Hong Kong que han sol·licitat un visat electrònic per al Vietnam a través del lloc web del govern.

1. El meu vol surt aviat, però s’està processant el meu estat de visat electrònic per al Vietnam. Hi ha algun servei per apressar-lo o accelerar-lo?

Pot ser nerviós veure que l’estat del vostre visat electrònic encara s’està processant quan s’acosta la vostra data de sortida. En aquesta situació, el millor és contactar amb un agent de confiança o enviar un correu electrònic a info@vietnamimmigration.org per obtenir assistència. És possible que puguin accelerar el vostre procés de sol·licitud per una tarifa addicional, assegurant-vos que rebeu el vostre visat electrònic a temps per al vostre viatge a Vietnam.

2. He proporcionat informació no vàlida per a la meva sol·licitud de visat electrònic. Hi ha algun servei per corregir-ho?

Es poden produir errors en omplir un formulari en línia i, per als turistes hongkoneses, pot ser estressant quan es tracta de la seva sol·licitud de visat. Si heu proporcionat informació incorrecta per a la vostra sol·licitud de visat electrònic, no hi ha cap servei al lloc web del govern per corregir-la. Tanmateix, podeu contactar amb un agent de confiança o enviar un correu electrònic a info@vietnamimmigration.org per obtenir assistència. Tingueu en compte que pot haver-hi un càrrec per gestionar la vostra sol·licitud.

3. Vull editar la meva sol·licitud de visat electrònic. Hi ha algun servei per editar-lo?

De manera similar a la correcció d’informació no vàlida, no hi ha cap servei al lloc web del govern per editar la vostra sol·licitud de visat electrònic. Si necessiteu fer canvis a la vostra sol·licitud, el millor és contactar amb un agent de confiança o enviar un correu electrònic a info@vietnamimmigration.org per obtenir ajuda. Tanmateix, tingueu en compte que pot haver-hi un càrrec per aquest servei.

4. Arribo abans de la data d’arribada indicada a la sol·licitud de visat electrònic. Hi ha algun servei per canviar la data d’arribada?

Si els vostres plans de viatge canvien i heu d’arribar a Vietnam en una data diferent a la que s’indica a la vostra sol·licitud de visat electrònic, és possible que pugueu fer canvis. Per fer-ho, podeu contactar amb un agent de confiança o enviar un correu electrònic a info@vietnamimmigration.org per obtenir ajuda. És possible que us puguin ajudar a canviar la data d’arribada del vostre visat electrònic, assegurant-vos que podeu entrar a Vietnam a la data que vulgueu.

5. Entro a Vietnam per un port diferent de l’aplicació de visat electrònic. Hi ha algun servei per corregir el port d’entrada?

És essencial entrar a Vietnam pel port indicat al vostre visat electrònic per evitar problemes d’entrada. Tanmateix, si per algun motiu necessiteu entrar per un port diferent, podeu contactar amb un agent de confiança o enviar un correu electrònic a info@vietnamimmigration.org per obtenir ajuda. És possible que us puguin ajudar a modificar el port d’entrada del vostre visat electrònic per una tarifa.

6. Què he de fer per modificar la informació després d’enviar la sol·licitud de visat electrònic a través del lloc web del govern?

Si ja heu enviat la vostra sol·licitud de visat electrònic a través del lloc web del govern i necessiteu modificar qualsevol informació, el millor és contactar amb un agent de confiança o enviar un correu electrònic a info@vietnamimmigration.org per obtenir ajuda. És possible que us puguin ajudar a fer els canvis necessaris, però tingueu en compte que pot haver-hi un càrrec per aquest servei.

Conclusió

Com a turista de Hong Kong, és crucial entendre el procés de visat a Vietnam i prendre les mesures necessàries per augmentar la taxa d’èxit de la seva sol·licitud de visat. Tanmateix, per obtenir una aprovació garantida i sense problemes, es recomana contractar un agent fiable. Aquests agents proporcionen un procés de sol·licitud simplificat, un suport amigable i tenen una alta taxa d’èxit. I en cas de necessitats urgents de visat, també ofereixen serveis ràpids per assegurar-vos que podeu viatjar a Vietnam a temps. Per tant, no deixeu que el procés de visat es converteixi en un obstacle en els vostres plans de viatge i busqueu l’ajuda d’un agent de confiança per a una experiència fluida i sense estrès.

Nota:

El lloc web del govern per a la visa electrònica del Vietnam no ofereix gaire suport als turistes de Hong Kong que tinguin problemes amb la seva sol·licitud de visat electrònic. Es recomana contactar amb un agent de confiança o enviar un correu electrònic a info@vietnamimmigration.org per obtenir ajuda si necessiteu fer canvis o corregir qualsevol informació. Tanmateix, tingueu en compte que pot haver-hi un càrrec per aquests serveis. També és recomanable planificar acuradament el vostre viatge i sol·licitud de visat electrònic per evitar problemes.

PERHAPS YOU ARE INTERESTED IN

Chifukwa Chake Vietnam Ndiko Kopitako Kwabwino Kwa Alendo aku Hong Kongese Vietnam yakhala ikudziwika pakati pa alendo ochokera padziko lonse lapansi, ndipo pazifukwa zomveka. Ndi dziko lomwe limadzitama kuti lili ndi mbiri yakale komanso zikhalidwe zambiri, zomwe zimatengera ku China, France, ndi mayiko ena oyandikana nawo.

Защо Виетнам е идеалната дестинация за хонконгските туристи Виетнам набира популярност сред туристите от цял ​​свят и има защо. Това е страна, която се гордее с богата история и култура, с влияния от Китай, Франция и други съседни страни.

Zašto je Vijetnam savršena destinacija za turiste iz Hong Konga Vijetnam postaje sve popularniji među turistima iz cijelog svijeta, i to s dobrim razlogom. To je zemlja koja se može pohvaliti bogatom istorijom i kulturom, sa uticajima Kine, Francuske i drugih susjednih zemalja.

Чаму В’етнам з’яўляецца ідэальным месцам для ганконскіх турыстаў В’етнам набірае папулярнасць сярод турыстаў з усяго свету, і гэта нездарма. Гэта краіна, якая можа пахваліцца багатай гісторыяй і культурай, з уплывам Кітая, Францыі і іншых суседніх краін.

Zergatik da Vietnam Hong Kongeko turistentzako helmuga ezin hobea Vietnam mundu osoko turisten artean ospea irabazten ari da, eta arrazoi onengatik. Historia eta kultura aberatsa duen herrialdea da, Txina, Frantzia eta inguruko beste herrialde batzuen eraginak dituena.

Mun na Vietnam ye yɔrɔ dafalen ye Hong Kong turisiw bolo Vietnam bɛ ka diya kosɛbɛ turisiw fɛ minnu bɔra diɲɛ fan bɛɛ la, wa kun ɲuman b’o la. Jamana don min bɛ waso tariku ni laadalakow nafama na, ni fanga bɛ bɔ Sinuwa, Faransi ani a sigiɲɔgɔn jamana wɛrɛw la.