May 23, 2024
Catalan

Visa De Vietnam En Línia Per A Turistes Xinesos: Tot El Que Necessiteu Saber

Per què els turistes xinesos haurien de plantejar-se visitar Vietnam?

Vietnam ofereix una experi√®ncia de viatge √ļnica i diversa que segurament captivar√† el cor dels turistes xinesos. A continuaci√≥, es mostren alguns motius convincents pels quals Vietnam hauria d’estar al capdavant de la seva llista de viatges:

 • Segur i amigable: Vietnam √©s √†mpliament reconegut com un pa√≠s¬†segur i acollidor per als turistes. Els turistes xinesos poden explorar les ciutats vibrants, passejar per ciutats antigues i interactuar amb els simp√†tics habitants amb tranquil¬∑litat.
 • Menjars deliciosos: La cuina vietnamita √©s coneguda pels seus diversos sabors i ingredients frescos. Des dels famosos pho i banh mi fins a un delici√≥s marisc i un delici√≥s menjar de carrer, els turistes xinesos viuen una aventura culin√†ria com cap altra.
 • Assequible: Vietnam ofereix una excel¬∑lent relaci√≥ qualitat-preu. Els turistes xinesos poden gaudir d’un allotjament d’alta qualitat, √†pats deliciosos i experi√®ncies inoblidables sense gastar-se. Explorar Vietnam els permet aprofitar al m√†xim el seu pressupost de viatge.
 • Preci√≥s i agradable clima: Vietnam compta amb una bellesa natural impressionant, des de les aig√ľes maragdes de la badia d’Halong fins a les pintoresques terrasses d’arr√≤s de Sapa.¬† A m√©s,¬†el clima favorable del pa√≠s durant tot l’any el converteix en una destinaci√≥ ideal per als turistes xinesos que volen escapar dels durs hiverns o dels estius calorosos.
 • Vibrant: Vietnam √©s¬†un pa√≠s¬†ple de energia i vitalitat.¬† Des de mercats animats i festivals animats fins a actuacions tradicionals i atraccions modernes, els turistes xinesos es trobaran immersos en un tap√≠s cultural vibrant que √©s √ļnic al Vietnam.

Els turistes xinesos necessiten un visat d’entrada per entrar al Vietnam?

S√≠, els turistes xinesos han d’obtenir un visat abans de sortir al Vietnam.  Per garantir una experi√®ncia de viatge fluida i sense problemes, √©s essencial que els turistes xinesos sol¬∑licitin un visat amb antelaci√≥.  Aix√≤ els estalviar√† de qualsevol complicaci√≥ d’√ļltima hora i els permetr√† gaudir plenament del seu viatge a Vietnam.

Vivent lluny de l’ambaixada/consolat vietnamita, els turistes xinesos poden sol¬∑licitar un visat per al Vietnam en l√≠nia?

Viure lluny de l’ambaixada o consolat vietnamita pot ser un obstacle descoratjador per als turistes xinesos que busquen un visat. Tanmateix, amb la introducci√≥ del visat per al Vietnam en l√≠nia, aquesta preocupaci√≥ passa a ser cosa del passat. Els turistes xinesos ara tenen l’opci√≥ de sol¬∑licitar el seu visat des de la comoditat de casa seva o oficines, evitant la necessitat de visitar f√≠sicament ambaixades o consolats.

La visa de Vietnam en l√≠nia, tamb√© coneguda com a visa electr√≤nica de Vietnam, √©s una manera c√≤moda i eficient perqu√® els turistes xinesos obtinguin el seu document de viatge. Tant si resideixen a Pequ√≠n, Xangai, Guangzhou o qualsevol altra ciutat de la Xina, el proc√©s de sol¬∑licitud en l√≠nia elimina la necessitat de visites que requereixen temps a les oficines consulars, cosa que permet als turistes xinesos centrar-se a planificar el seu emocionant viatge a Vietnam.

Quins són els avantatges de la visa de Vietnam en línia per als turistes xinesos?

Hi ha diversos avantatges per als turistes xinesos que opten per sol·licitar un visat per al Vietnam en línia:

 • Estalvi de temps:¬†sol¬∑licitar¬†un visat per al Vietnam¬†en l√≠nia¬†estalvia temps valu√≥s als turistes xinesos.¬† En lloc d’esperar en llargues cues a les ambaixades o consolats, poden completar el proc√©s de sol¬∑licitud en q√ľesti√≥ de minuts des de la comoditat de casa seva.¬† El sistema en l√≠nia garanteix un processament r√†pid, permetent que els turistes xinesos rebin la seva carta d’aprovaci√≥ de visat r√†pidament.
 • Confort: La visa electr√≤nica de Vietnam √©s un document digital que elimina la necessitat de tr√†mits f√≠sics.¬† Els turistes xinesos nom√©s poden¬†enviar la seva sol¬∑licitud en l√≠nia i rebre la seva carta d’aprovaci√≥ per correu electr√≤nic.¬† Aquest format digital facilita que els viatgers puguin portar i presentar el visat quan entren a Vietnam.
 • Accessibilitat √†mplia: La visa electr√≤nica del Vietnam est√† disponible per als titulars de passaports de tots els pa√Įsos i territoris, inclosa la Xina.¬† Aix√≤¬†significa que els turistes xinesos poden¬†aprofitar¬†el sistema de sol¬∑licitud de visat en l√≠nia, independentment de la seva¬†nacionalitat.¬† L’accessibilitat del visat de Vietnam en l√≠nia garanteix que els turistes xinesos tinguin les mateixes oportunitats per explorar les meravelles del Vietnam.
 • Flexibilitat: l’e-Visa de Vietnam ofereix¬†flexibilitat als turistes xinesos, ja que els permet triar entre una o diverses entrades. Aix√≤ significa que poden explorar lliurement les diverses regions del Vietnam sense cap restricci√≥. Tant si volen submergir-se a les¬†ciutats vibrants, relaxar-se a platges verges o caminar per muntanyes exuberants, l’opci√≥ d’entrada m√ļltiple ofereix la flexibilitat per experimentar-ho tot.

Quant costa oficialment als turistes xinesos obtenir un visat per al Vietnam?

A partir de l’√ļltima actualitzaci√≥ del lloc web del govern, les taxes oficials de visat de Vietnam per als turistes xinesos s√≥n les seg√ľents:

 • Visa d’entrada √ļnica, v√†lida fins a 30 dies: 25 USD
 • Visat d’entrada m√ļltiple, v√†lid fins a 30 dies: 50 USD
 • Visa d’entrada √ļnica, v√†lida fins a 90 dies: 25 USD
 • Visat d’entrada m√ļltiple, v√†lid fins a 90 dies: 50 USD

√Čs important tenir en compte que aquestes tarifes estan subjectes a canvis, per la qual cosa √©s recomanable verificar les tarifes actuals abans d’enviar la sol¬∑licitud.  A m√©s, aquestes tarifes no s√≥n reemborsables en cap cas, tal com indica el lloc web del govern.

Entendre els visats d’entrada √ļnica i d’entrada m√ļltiple per a turistes xinesos

Ara, aprofundim en la difer√®ncia entre visats d’entrada √ļnica i visats d’entrada m√ļltiple per als turistes xinesos.

Un visat d’entrada √ļnica us permet entrar al Vietnam una vegada i romandre durant el temps especificat, ja sigui 30 dies o 90 dies, depenent del tipus de visat. Un cop sortiu del pa√≠s, el visat no ser√† v√†lid i, si teniu previst tornar a entrar a Vietnam, haureu de sol¬∑licitar un nou visat.

D’altra banda, un visat d’entrada m√ļltiple us ofereix la flexibilitat d’entrar i sortir del Vietnam diverses vegades dins del per√≠ode designat.  Aix√≤ √©s especialment √ļtil per als viatgers que poden tenir plans per explorar pa√Įsos ve√Įns o que volen tornar a Vietnam despr√©s d’un viatge breu a una altra destinaci√≥.

√Čs important que tingueu en compte els vostres plans de viatge abans de decidir quin tipus de visat √©s el m√©s adequat per al vostre viatge a Vietnam.

Política de reemborsament del visat del Vietnam per a turistes xinesos

Malauradament, les taxes de sol¬∑licitud de visat de Vietnam no s√≥n reemborsables, fins i tot si es denega la teva sol¬∑licitud de visat.  Aix√≤ vol dir que si per algun ra√≥ la vostra sol¬∑licitud √©s rebutjada, no podreu rebre un reemborsament de les taxes pagades.

Per evitar possibles problemes o complicacions, √©s recomanable assegurar-se que compliu tots els requisits necessaris i proporcioneu informaci√≥ precisa quan envieu la vostra sol¬∑licitud de visat.  Si tens dubtes o inquietuds, pots pensar-te a buscar ajuda d’una ag√®ncia de visats de bona reputaci√≥ per guiar-te durant el proc√©s.

Lloc web del govern versus ag√®ncies de bona reputaci√≥: qu√® triar perqu√® els turistes xinesos puguin entrar al Vietnam?

Els turistes xinesos tenen dues opcions per obtenir un visat: sol·licitar-los a través del lloc web del govern o demanar ajuda a agències de renom. Compararem les dues opcions per ajudar-vos a prendre una decisió informada.

Lloc web del govern: fes-ho tu mateix com a turista xinès

El lloc web del govern ofereix una plataforma convenient perqu√® els turistes xinesos sol¬∑licitin un visat a un preu m√©s baix. Aquesta opci√≥ √©s adequada per aquells que prefereixen un enfocament de bricolatge i confien en navegar pel proc√©s de sol¬∑licitud de visat de manera independent. Tanmateix, √©s important tenir en compte que el lloc web del govern no ofereix cap assist√®ncia ni assist√®ncia durant el proc√©s de sol¬∑licitud.

En triar el lloc web del govern, tindreu un control total sobre la vostra sol¬∑licitud de visat.  Podeu omplir els formularis necessaris, carregar els documents requerits i pagar les taxes directament.  Aquesta opci√≥ pot agradar a aquells que se sentin c√≤modes amb les transaccions en l√≠nia i que entenguin b√© els requisits de visat.

Agències de renom: assistència experta i avantatges addicionals per als turistes xinesos

D’altra banda, les ag√®ncies de renom s’especialitzen en la gesti√≥ de sol¬∑licituds de visat en nom de turistes xinesos. Cobran tarifes m√©s altes, per√≤ proporcionen un suport i una orientaci√≥ valuosos durant tot el proc√©s. Amb anys d’experi√®ncia en la gesti√≥ de sol¬∑licituds de visat, aquestes ag√®ncies coneixen els detalls del sistema i poden augmentar les vostres possibilitats d’aprovar el vostre visat.

Un dels avantatges importants d’utilitzar una ag√®ncia de bona reputaci√≥ √©s la tranquil¬∑litat que ofereix.  Podeu confiar en la seva experi√®ncia per assegurar-vos que la vostra aplicaci√≥ no tingui errors i compleixi tots els criteris necessaris. S’encarregaran de la documentaci√≥, l’enviament i el seguiment en nom vostre, estalviant-vos temps i esfor√ß.

A m√©s, les ag√®ncies de bona reputaci√≥ compten amb un equip d’atenci√≥ al client r√†pid i sensible que us pot ajudar amb qualsevol consulta o dubte que pugueu tenir durant el proc√©s de sol¬∑licitud. Aquest suport personalitzat pot ser inestimable, especialment per als visitants per primera vegada a Vietnam.

A m√©s, si necessiteu una sol¬∑licitud de visat accelerada, les ag√®ncies de bona reputaci√≥ tenen la capacitat d’accelerar el proc√©s. Aquest servei √©s especialment √ļtil per a aquells que tenen una necessitat urgent de viatjar a Vietnam i no poden permetre’s cap retard.

A m√©s, les ag√®ncies de renom ofereixen serveis addicionals per millorar la vostra experi√®ncia de viatge. Ells us poden ajudar amb la recollida a l’aeroport i el trasllat al vostre hotel, fent que la vostra arribada a Vietnam sigui f√†cil i sense problemes. Tamb√© ofereixen serveis per accelerar l’autoritzaci√≥ d’immigraci√≥, assegurant-vos que no haureu de suportar llargues cues al mostrador d’immigraci√≥.

Tria la teva visa per al Vietnam com a turista xinès

En resum, triar entre el lloc web del govern i les ag√®ncies de renom dep√®n de les vostres prefer√®ncies i necessitats com a turista xin√®s.  Si confieu a l’hora de gestionar el proc√©s de sol¬∑licitud de visat vosaltres mateixos i voleu estalviar despeses, el lloc web del govern pot ser l’opci√≥ adequada per a vosaltres.

Tanmateix, si valoreu l’assist√®ncia d’experts, la tranquil¬∑litat i els avantatges afegits, com ara serveis r√†pids i assist√®ncia personalitzada, √©s molt recomanable optar per una ag√®ncia de bona reputaci√≥.  La seva experi√®ncia i coneixements del sistema de sol¬∑licitud de visat poden marcar una difer√®ncia significativa per garantir un viatge fluid i exit√≥s a Vietnam.

Abans de prendre una decisi√≥, avalueu acuradament els vostres requisits, pressupost i nivell de comoditat amb el proc√©s de sol¬∑licitud de visat. Independentment de l’opci√≥ que trieu, tingueu la seguretat que Vietnam acull turistes xinesos i ofereix una experi√®ncia memorable a tots els seus visitants.

Quant de temps triguen els turistes xinesos a obtenir l’aprovaci√≥ del visat?

El temps de processament per obtenir un visat de Vietnam per a turistes xinesos √©s generalment de 3 a 5 dies laborables.  Tanmateix, √©s important tenir en compte que durant les temporades punta, el temps de processament pot ser m√©s llarg.  √Čs recomanable planificar el viatge amb molta antelaci√≥ per evitar complicacions d’√ļltima hora. 

Tamb√© √©s fonamental tenir en compte que la immigraci√≥ del Vietnam, on es processa la vostra sol¬∑licitud de visat, no funciona els dissabtes, diumenges, el Dia tradicional de la For√ßa de Seguretat P√ļblica del Vietnam (19 d’agost) i festius nacionals.  Aix√≤ vol dir que si la vostra sol¬∑licitud de visat cau en algun d’aquests dies, el temps de processament s’allargar√† en conseq√ľ√®ncia.

Festes nacionals al Vietnam: el que els turistes xinesos necessiten saber

Quan planifiqueu el vostre viatge a Vietnam, √©s essencial que tingueu en compte les festes nacionals per evitar qualsevol inconvenient durant la vostra estada.  Aquestes s√≥n les festes nacionals a Vietnam que els turistes xinesos haurien de tenir en compte:

 • Dia d’Any Nou (01 de gener): Celebrat el primer dia del calendari gregori√†, aquesta festa marca l’inici d’un any nou i √©s un moment per a celebracions alegres.
 • Tet Holiday: Tamb√© conegut com a Any Nou vietnamita, Tet Holiday √©s¬†la¬†festa tradicional¬†m√©s important¬†a Vietnam.¬† Sol cau entre finals de gener i mitjans de febrer i dura diversos dies. Durant aquest temps, el pa√≠s cobra vida amb decoracions vibrants, focs artificials i festes culturals.
 • Dia de commemoraci√≥ dels Hung Kings: Observat el 10√® dia del tercer mes lunar, aquesta festa est√† dedicada a honorar els Hung Kings, considerats els fundadors de la naci√≥ vietnamita.
 • Dia de la Reunificaci√≥ (30 d’abril): Aquesta festa commemora la caiguda de Saigon i la reunificaci√≥ del Vietnam del Nord i del Sud, que marca el final de la Guerra del Vietnam.
 • Dia del Treball (1 de maig): Tamb√© conegut com el Dia Internacional dels Treballadors, aquesta festa se celebra a tot el m√≥n per honrar¬†les contribucions dels treballadors.
 • Dia Nacional (2 de setembre): Aquesta festa marca la declaraci√≥ d’independ√®ncia del Vietnam de Fran√ßa el 1945 i √©s un moment per a celebracions patri√≤tiques.

Durant aquestes festes nacionals, √©s essencial planificar la visita en conseq√ľ√®ncia, ja que alguns comer√ßos i atraccions tur√≠stiques poden estar tancats o tenir un horari de funcionament limitat.  √Čs recomanable consultar amb una ag√®ncia de renom especialitzada en viatges a Vietnam per obtenir informaci√≥ i assist√®ncia actualitzades.

Obtenci√≥ d’un visat urgent al Vietnam per a turistes xinesos

De vegades, circumst√†ncies imprevistes poden requerir que obtingueu un visat per al Vietnam amb urg√®ncia. Tant si es tracta d’un viatge de negocis d’√ļltima hora com d’un pla de vacances espontani, hi ha opcions disponibles perqu√® els turistes xinesos obtinguin els seus visats r√†pidament. Aix√≠ √©s com:

 • Contacteu amb una ag√®ncia de confian√ßa: quan el temps √©s essencial, posar-vos en contacte amb una ag√®ncia de confian√ßa √©s la vostra millor aposta. Tenen els recursos i les connexions necessaris per accelerar el proc√©s de visat en nom vostre. La seva experi√®ncia i la gesti√≥ eficient de casos urgents us poden estalviar temps i estr√®s innecessari.
 • Proporcioneu tots els documents necessaris r√†pidament: per accelerar el proc√©s de sol¬∑licitud de visat,¬†assegureu-vos de¬†proporcionar tots els documents necessaris¬†de manera r√†pida.¬† Aix√≤¬†inclou el vostre passaport, els documents acreditatius i qualsevol requisit addicional espec√≠fic per al vostre tipus de visat. L’enviament puntual dels documents augmenta les possibilitats d’obtenir el visat¬†de manera urgent.
 • Preneu atenci√≥ a les directrius de l’ag√®ncia: seguiu les directrius proporcionades per l’ag√®ncia amb cura. T’informaran dels¬†requisits i procediments espec√≠fics per obtenir un visat urgent. Si seguiu les seves instruccions, podeu garantir un proc√©s fluid i r√†pid.

Quins turistes xinesos haurien de preparar-se per sol·licitar un visat per al Vietnam en línia?

Abans d’embarcar-vos en el vostre viatge a Vietnam, hi ha alguns documents i informaci√≥ essencials que els turistes xinesos necessiten per preparar la seva sol¬∑licitud de visat electr√≤nic per al Vietnam:

 • Passaport v√†lid: assegureu-vos que el vostre passaport xin√®s tingui una validesa d’almenys sis mesos a partir de la data de la vostra entrada prevista a Vietnam. A m√©s, assegureu-vos que teniu almenys dues p√†gines en blanc per al segell del visat.
 • Informaci√≥ personal: proporcioneu dades personals precises, com ara el vostre nom complet, sexe, data de naixement, lloc de naixement, n√ļmero de passaport i nacionalitat. √Čs crucial revisar aquesta informaci√≥ per evitar discrep√†ncies.
 • Adre√ßa de correu electr√≤nic v√†lida: utilitzeu una adre√ßa de correu electr√≤nic v√†lida a la qual tingueu acc√©s, ja que s’utilitzar√† per confirmar i notificar l’estat del vostre visat. Assegureu-vos de proporcionar una adre√ßa de correu electr√≤nic que consulteu regularment per estar al dia sobre el progr√©s de la vostra sol¬∑licitud de visat.
 • Targeta de cr√®dit/d√®bit v√†lida: prepareu una targeta de cr√®dit o d√®bit v√†lida per completar el pagament de la vostra visa electr√≤nica de Vietnam. Els tipus de targetes acceptades inclouen Visa, Mastercard, JCB, Diners Club, American Express i Union Pay.
 • Adre√ßa temporal a Vietnam: proporcioneu l’adre√ßa del vostre hotel o allotjament previst a Vietnam. Aquesta informaci√≥ √©s essencial per al proc√©s de sol¬∑licitud de visat.
 • Prop√≤sit de la visita: indiqueu clarament el prop√≤sit de la visita, ja sigui per turisme, feina, negocis, estudi o qualsevol altre motiu. Tingueu en compte que per a finalitats diferents del turisme es poden requerir documents addicionals per a la verificaci√≥.
 • Dates d’entrada i sortida planificades: especifiqueu les dates en qu√® voleu entrar i sortir del Vietnam. Assegureu-vos que aquestes dates coincideixen amb el vostre itinerari de viatge.
 • Punts d’entrada i sortida/aeroports previstos: indiqueu els punts d’entrada i sortida o aeroports de Vietnam pels quals teniu previst entrar i sortir del pa√≠s. Assegureu-vos que aquests punts s’alineen amb els vostres plans de viatge.
 • Ocupaci√≥ actual: proporcioneu detalls de la vostra ocupaci√≥ actual, inclosos el nom, l’adre√ßa i el n√ļmero de tel√®fon de la vostra empresa. Aquesta informaci√≥ √©s necess√†ria per al proc√©s de sol¬∑licitud de visat.

Què han de carregar els turistes xinesos per a la sol·licitud en línia de visat de Vietnam?

Per sol·licitar amb èxit un visat per al Vietnam en línia, els turistes xinesos han de penjar dos documents essencials:

1. Còpia escanejada de la pàgina de dades del passaport:

Els turistes xinesos han de proporcionar una c√≤pia escanejada de la p√†gina de dades del seu passaport. Aquest document √©s crucial, ja que ajuda a verificar la informaci√≥ proporcionada al formulari de sol¬∑licitud de visat. Per garantir un proc√©s de sol¬∑licitud fluid, els turistes xinesos han d’assegurar-se que la c√≤pia escanejada sigui llegible, clara i inclogui tota la p√†gina. Tamb√© hauria de mostrar la foto del titular del passaport, les dades personals i les l√≠nies de l’ICAO.

Requisits per a la còpia escanejada de la pàgina de dades del passaport:

Per complir els requisits de la c√≤pia escanejada de la p√†gina de dades del passaport, els turistes xinesos han d’assegurar-se que els detalls seg√ľents siguin clarament visibles:

 • Dates personals: la c√≤pia escanejada ha de¬†mostre clarament¬†el nom complet del titular del passaport, la data de naixement, la nacionalitat, el n√ļmero de passaport i les dates d’emissi√≥ i caducitat del passaport.
 • Foto: la foto del titular del passaport ha de ser n√≠tida i¬†clarament¬†distinguible. Ha de representar amb exactitud l’aparen√ßa del sol¬∑licitant.
 • L√≠nies ICAO: la c√≤pia escanejada ha d’incloure les l√≠nies ICAO, que s√≥n codis llegibles per m√†quina¬†ubicats¬†a la part inferior de la p√†gina de dades del passaport. Aquestes l√≠nies contenen informaci√≥ essencial i faciliten el proc√©s de verificaci√≥.

2. Foto retrat recent:

Els turistes xinesos tamb√© han de penjar una foto retrat recent o una foto mida passaport (4 x 6 cm).  Aquesta foto serveix com a mitj√† per verificar la identitat del sol¬∑licitant, garantint que la foto coincideixi amb la persona del passaport. 

Requisits de fotos de retrat per a turistes xinesos:

Els turistes xinesos han de complir els requisits seg√ľents per a la foto de retrat:

 • Cara recta: El sol¬∑licitant ha de mirar directament a la c√†mera, amb el cap i les espatlles visibles. La cara ha d’estar centrada i no inclinada.
 • Sense ulleres: no s’han de portar ulleres a la foto. Els ulls i les celles han de ser¬†clarament¬†visibles.
 • Aspecte actual: la foto ha de representar amb precisi√≥ l’aparen√ßa¬†actual¬†del sol¬∑licitant.¬† No s’hauria¬†d’editar¬†pesa ni modificar-se significativament.

Com sol·licitar un visat de Vietnam en línia per a turistes xinesos?

Ara que coneixeu els requisits necessaris, aprofundim en el procés pas a pas per sol·licitar un visat electrònic per al Vietnam en línia:

 • Visiteu el lloc web oficial: accediu al lloc web oficial per a la sol¬∑licitud de visat electr√≤nic de Vietnam. Assegureu-vos que esteu al lloc web leg√≠tim del govern per evitar estafes o aplicacions fraudulentes.
 • Ompliu el formulari de sol¬∑licitud: ompliu el formulari de sol¬∑licitud amb informaci√≥ precisa i actualitzada. Proporcioneu les dades personals necess√†ries, el prop√≤sit de la visita, les dates d’entrada i sortida previstes, els punts d’entrada i sortida previstos i les dades de la vostra ocupaci√≥ actual.
 • Penja documents de suport: depenent del prop√≤sit de la visita, √©s possible que hagis de carregar documents addicionals per donar suport a la teva sol¬∑licitud de visat. Per exemple, si viatgeu per negocis, potser haureu de proporcionar una carta d’invitaci√≥ del vostre soci comercial vietnamita.
 • Efectuar el pagament: procediu a fer el pagament de la vostra visa electr√≤nica de Vietnam amb una targeta de cr√®dit o d√®bit v√†lida. El proc√©s de pagament √©s segur i encriptat per garantir la seguretat de la vostra informaci√≥ financera.
 • Confirmaci√≥ i notificaci√≥: despr√©s d’haver enviat correctament la sol¬∑licitud i el pagament, rebr√†s un correu electr√≤nic de confirmaci√≥. Manteniu aquest correu electr√≤nic segur, ja que cont√© el n√ļmero de refer√®ncia de la vostra sol¬∑licitud i altra informaci√≥ essencial. Tamb√© rebr√†s notificacions sobre el progr√©s de la teva sol¬∑licitud de visat per correu electr√≤nic.
 • Rebreu el visat electr√≤nic del Vietnam: un cop aprovat el vostre visat, rebreu un correu electr√≤nic amb el vostre visat electr√≤nic adjunt com a document PDF. Imprimiu una c√≤pia del vostre visat electr√≤nic i porteu-lo amb vosaltres durant el vostre viatge a Vietnam.
 • Entreu a Vietnam: en arribar a Vietnam, presenteu el vostre passaport v√†lid i la visa electr√≤nica impresa a l’oficial d’immigraci√≥. L’oficial verificar√† els vostres documents i us permetr√† l’entrada al pa√≠s.

Com comprovar l’estat de la visa electr√≤nica del Vietnam per als turistes xinesos?

Despr√©s d’enviar la sol¬∑licitud de visat per al Vietnam en l√≠nia, els turistes xinesos poden comprovar l’estat del seu visat electr√≤nic mitjan√ßant els passos seg√ľents:

 • Visiteu el lloc web oficial: aneu al lloc web oficial del Departament d’Immigraci√≥ del Vietnam o al portal de visat electr√≤nic designat.
 • Introdu√Įu els detalls de l’aplicaci√≥: introdu√Įu la informaci√≥ requerida, com ara el codi de l’aplicaci√≥ o el n√ļmero de refer√®ncia, el n√ļmero de passaport i la data de naixement.
 • Proc√©s de verificaci√≥: El sistema verificar√† la informaci√≥ proporcionada i mostrar√† l’estat de la sol¬∑licitud de visat electr√≤nic. Els turistes xinesos poden comprovar si el seu visat ha estat aprovat o encara est√† en proc√©s de revisi√≥.

Augment de la taxa d’√®xit de les sol¬∑licituds de visat per a turistes xinesos

Quan sol¬∑liciteu un visat per al Vietnam en l√≠nia, √©s important que els turistes xinesos entenguin que no totes les sol¬∑licituds estan aprovades. Els funcionaris governamentals tenen el seu propi conjunt de normes i criteris per avaluar cada sol¬∑licitud. Tanmateix, hi ha passos que podeu seguir per millorar les vostres possibilitats d’aprovaci√≥. Aqu√≠ teniu una llista de coses a fer:

 • Proporcioneu informaci√≥ precisa i completa: assegureu-vos d’omplir correctament el formulari de sol¬∑licitud de visat, proporcionant informaci√≥ precisa i actualitzada. Qualsevol discrep√†ncia o falta d’informaci√≥ podria comportar un rebuig.
 • Envieu tots els documents necessaris: reviseu acuradament la llista de verificaci√≥ de documents i assegureu-vos que teniu tots els documents necessaris a punt per carregar-los. Aix√≤ inclou el vostre passaport, una fotografia mida passaport i qualsevol document de suport addicional necessari per al vostre tipus de visat espec√≠fic.
 • Comproveu la vostra sol¬∑licitud: abans d’enviar la vostra sol¬∑licitud, preneu-vos el temps per revisar tots els detalls. Presta atenci√≥ a les faltes d’ortografia, a les dates incorrectes o a la informaci√≥ que falta. Qualsevol error podria provocar un rebuig.
 • Demaneu ajuda a una ag√®ncia fiable: si voleu evitar una possible frustraci√≥ o incertesa, penseu a contractar una ag√®ncia de confian√ßa. Tenen una comprensi√≥ profunda de les normes i regulacions locals i us poden guiar durant el proc√©s de sol¬∑licitud. Amb la seva experi√®ncia, podeu esperar una experi√®ncia sense problemes i una taxa d’√®xit m√©s alta.

Aprovació de visats sense problemes per a turistes xinesos

Per als turistes xinesos que prefereixen un proc√©s d’aprovaci√≥ de visats sense problemes, es recomana contractar una ag√®ncia. Aquestes ag√®ncies ofereixen una s√®rie d’avantatges que garanteixen una experi√®ncia perfecta per als seus clients:

 • Formulari senzill i c√†rrega de documents f√†cil: les ag√®ncies ofereixen una plataforma en l√≠nia f√†cil d’utilitzar on podeu omplir f√†cilment el formulari de sol¬∑licitud de visat i carregar els documents requerits. Aix√≤ elimina qualsevol confusi√≥ o incertesa durant el proc√©s.
 • Suport amigable: les ag√®ncies disposen d’un equip de suport dedicat que sempre est√† preparat per ajudar-te. Poden respondre les vostres consultes, proporcionar orientaci√≥ i resoldre qualsevol dubte que tingueu sobre la vostra sol¬∑licitud de visat.
 • Taxa d’√®xit del 99,9%: les ag√®ncies tenen un historial demostrat de processar amb √®xit les sol¬∑licituds de visat. Amb el seu coneixement profund de les regles i procediments locals, poden garantir una alta taxa d’aprovaci√≥ per als turistes xinesos.

A m√©s, les ag√®ncies de renom ofereixen l’avantatge afegit dels serveis de visat accelerats. En casos urgents, poden agilitzar el vostre visat el mateix dia, en 4 hores, o fins i tot en 2 hores. Aix√≤ garanteix que podeu obtenir el vostre visat de manera oportuna, fins i tot si teniu poc temps.

Llista de comprovaci√≥ per a turistes xinesos despr√©s de rebre l’aprovaci√≥ del visat

Un cop h√†giu rebut l’aprovaci√≥ del visat per a Vietnam, √©s important que comproveu tots els detalls per assegurar-vos que no hi hagi errors ni errors.  Aix√≤ us ajudar√† a evitar qualsevol complicaci√≥ a l’arribada.  Aqu√≠ teniu una llista de comprovaci√≥ √ļtil per als turistes xinesos despr√©s de rebre l’aprovaci√≥ del visat:

 • Imprimiu una c√≤pia del vostre visat:¬†√©s obligatori portar una c√≤pia impresa de la vostra carta d’aprovaci√≥ del visat amb vosaltres, ja que haureu de presentar-la a l’arribada a Vietnam.
 • Comproveu les dates de validesa: assegureu-vos que coneixeu les dates de validesa del vostre visat.¬† L’exced√®ncia del vostre visat pot comportar sancions i dificultats a l’hora de sortir del pa√≠s.
 • Prepareu els documents necessaris:¬†amb¬†el vostre visat, assegureu-vos de tenir tots els¬†documents de viatge¬†necessaris, com ara el passaport, l’asseguran√ßa de viatge i el comprovant d’allotjament.
 • Canvi de moneda: si encara no ho heu fet, penseu a canviar una mica de iuan xin√®s per dong vietnamita abans del vostre viatge.¬† D’aquesta manera, us ser√† m√©s f√†cil navegar per les transaccions locals.
 • Investiga sobre costums i tradicions locals: familiaritza’t amb¬†els¬†costums i tradicions locals¬†de Vietnam¬†per garantir una experi√®ncia respectuosa i agradable durant la teva visita.

Seguint aquesta llista de verificació, podeu garantir una experiència fluida i sense problemes mentre exploreu el bell país de Vietnam.

Preguntes m√©s freq√ľents per als turistes xinesos que van sol¬∑licitar la visa electr√≤nica del Vietnam a trav√©s del lloc web del govern

Sol¬∑licitar una visa electr√≤nica per al Vietnam pot ser un proc√©s emocionant per als turistes xinesos que planifiquen visitar aquest bell pa√≠s.  Tanmateix, de vegades sorgeix la necessitat de fer canvis o modificacions a la sol¬∑licitud de visat electr√≤nic.  En aquests casos, pot ser dif√≠cil trobar l’assist√®ncia necess√†ria al lloc web del govern.  Per ajudar els turistes xinesos que s’enfronten a aquestes situacions, hem recopilat una llista de les preguntes m√©s freq√ľents i hem proporcionat recomanacions per trobar ajuda.

Pregunta 1: el meu vol surt aviat, per√≤ s’est√† processant el meu estat de visat electr√≤nic per al Vietnam. Hi ha algun servei per apressar-lo o accelerar-lo?

Com a turista xin√®s, pot ser frustrant adonar-se que el vostre visat electr√≤nic per al Vietnam encara s’est√† processant mentre s’acosta la vostra data de sortida.¬† En aquests casos, √©s recomanable demanar ajuda a una ag√®ncia de bona reputaci√≥ o contactar amb l’adre√ßa de correu electr√≤nic info@vietnamimmigration.org.¬† Poden¬†oferir orientaci√≥ sobre¬†com accelerar el proc√©s i assegurar-se que el vostre visat electr√≤nic estigui llest a temps per al vostre vol. Tingueu en compte que pot haver-hi un c√†rrec associat a aquest servei.

Pregunta 2: he proporcionat informaci√≥ no v√†lida per a la meva sol¬∑licitud de visat electr√≤nic. Hi ha algun servei per corregir-ho?

Es produeixen errors i proporcionar informaci√≥ incorrecta a la vostra sol¬∑licitud de visat electr√≤nic pot ser un motiu de preocupaci√≥.¬† Si sou un turista xin√®s que s’ha equivocat en la vostra sol¬∑licitud de visat electr√≤nic, √©s essencial que es rectifiqui la situaci√≥ r√†pidament.¬† Per corregir la informaci√≥, us recomanem que us poseu en contacte amb una ag√®ncia de bona reputaci√≥ o que us poseu en contacte amb¬†info@vietnamimmigration.org per obtenir ajuda. Tenen l’experi√®ncia per guiar-vos a trav√©s dels passos necessaris per modificar la vostra sol¬∑licitud.

Pregunta 3: Vull editar la meva sol·licitud de visat electrònic. Hi ha algun servei per editar-lo?

De vegades, despr√©s d’enviar la sol¬∑licitud de visat electr√≤nic, √©s possible que us adoneu que heu de fer modificacions o actualitzacions.¬† Com a turista xin√®s, potser us preguntareu si hi ha una manera de modificar la vostra aplicaci√≥. En aquests casos, √©s recomanable buscar ajuda d’una ag√®ncia de bona reputaci√≥ o enviar un correu electr√≤nic a info@vietnamimmigration.org per sol¬∑licitar ajuda¬†per¬†editar la vostra sol¬∑licitud de visat electr√≤nic. Us poden proporcionar¬†l’orientaci√≥ necess√†ria i ajudar-vos a garantir que la vostra aplicaci√≥ reflecteixi la informaci√≥ correcta.

Pregunta 4: arribo abans de la data d’arribada indicada a la sol¬∑licitud de visat electr√≤nic. Hi ha algun servei per canviar la data d’arribada?

Els plans poden canviar i, com a turista xin√®s, √©s possible que arribis a Vietnam abans de la data especificada a la teva sol¬∑licitud de visat electr√≤nic. Si necessiteu canviar la data d’arribada, us recomanem que us poseu en contacte amb una ag√®ncia de bona reputaci√≥ o que us poseu en contacte amb¬†info@vietnamimmigration.org per obtenir assist√®ncia. Ells us poden guiar a trav√©s del proc√©s de modificaci√≥ de la data d’arribada al vostre visat electr√≤nic, garantint una entrada fluida al Vietnam.

Pregunta 5: entro a Vietnam per un altre port que no sigui a la sol¬∑licitud de visat electr√≤nic. Hi ha algun servei per corregir el port d’entrada?

No √©s estrany que els plans de viatge canvi√Įn i, com a turista xin√®s, √©s possible que us trobeu entrant a Vietnam per un port diferent del que s’especifica a la vostra sol¬∑licitud de visat electr√≤nic. En aquests casos, us recomanem que busqueu ajuda d’una ag√®ncia de bona reputaci√≥ o que us poseu en contacte amb info@vietnamimmigration.org per corregir el port d’entrada. Us poden proporcionar¬†l’orientaci√≥ necess√†ria per garantir una entrada sense problemes al Vietnam.

Pregunta 6: Qu√® he de fer per modificar la informaci√≥ despr√©s d’enviar la sol¬∑licitud de visat electr√≤nic a trav√©s del lloc web del govern?

Si sou un turista xin√®s que necessita modificar la informaci√≥ despr√©s d’enviar la vostra sol¬∑licitud de visat electr√≤nic a trav√©s del lloc web del govern,¬†pot ser dif√≠cil¬†trobar l’assist√®ncia necess√†ria.¬† En aquests casos, us recomanem que us poseu en contacte amb una ag√®ncia de bona reputaci√≥ o que us poseu en contacte amb info@vietnamimmigration.org per obtenir ajuda. Us poden proporcionar¬†l’orientaci√≥¬†necess√†ria¬†i ajudar-vos a navegar pel proc√©s de modificaci√≥ de la vostra sol¬∑licitud de visat electr√≤nic.

Conclusió

Obtenir un visat per a Vietnam en l√≠nia per a turistes xinesos no ha de ser un proc√©s descoratjador. Si seguiu els consells esmentats anteriorment i cerqueu ajuda d’ag√®ncies fiables, podeu augmentar significativament la taxa d’√®xit de la vostra sol¬∑licitud de visat. Amb la seva experi√®ncia, plataformes f√†cils d’utilitzar i serveis accelerats, les ag√®ncies garanteixen una experi√®ncia sense problemes, aprovaci√≥ garantida i emissi√≥ de visats oportuna. Per tant, planifiqueu el vostre viatge a Vietnam amb confian√ßa, sabent que la vostra sol¬∑licitud de visat est√† en bones mans.

Nota:

Com a turista xin√®s que sol¬∑licita una visa electr√≤nica per al Vietnam a trav√©s del lloc web del govern, √©s essencial saber on demanar ajuda quan s’enfronta a reptes o necessiteu fer canvis a la vostra sol¬∑licitud. Si us poseu en contacte amb una ag√®ncia de bona reputaci√≥ o a info@vietnamimmigration.org, podeu rebre l’assist√®ncia que necessiteu per garantir una experi√®ncia de viatge fluida i sense estr√®s. Tingueu en compte que es poden aplicar c√†rrecs per gestionar la vostra sol¬∑licitud. Recordeu que, amb el suport adequat, podeu aprofitar al m√†xim la vostra visa electr√≤nica de Vietnam i gaudir de totes les meravelles que aquest pa√≠s us ofereix.

PERHAPS YOU ARE INTERESTED IN

–ß–į–ľ—É –ļ—Ė—ā–į–Ļ—Ā–ļ—Ė–ľ —ā—É—Ä—č—Ā—ā–į–ľ –≤–į—Ä—ā–į —Ä–į–∑–≥–Ľ–Ķ–ī–∑–Ķ—Ü—Ć –ľ–į–≥—á—č–ľ–į—Ā—Ü—Ć –Ĺ–į–≤–Ķ–ī–į—Ü—Ć –í’–Ķ—ā–Ĺ–į–ľ? –í’–Ķ—ā–Ĺ–į–ľ –Ņ—Ä–į–Ņ–į–Ĺ—É–Ķ —É–Ĺ—Ė–ļ–į–Ľ—Ć–Ĺ—č —Ė —Ä–į–∑–Ĺ–į—Ā—ā–į–Ļ–Ĺ—č –≤–ĺ–Ņ—č—ā –Ņ–į–ī–į—Ä–ĺ–∂–∂–į—ě, —Ź–ļ—Ė, –Ĺ–Ķ—Ā—É–ľ–Ĺ–Ķ–Ĺ–Ĺ–į, –Ņ–į–ļ–į—Ä–į–Ķ —Ā—ć—Ä—Ü—č –ļ—Ė—ā–į–Ļ—Ā–ļ—Ė—Ö —ā—É—Ä—č—Ā—ā–į—ě. –í–ĺ—Ā—Ć –Ĺ–Ķ–ļ–į–Ľ—Ć–ļ—Ė –Ņ–Ķ—Ä–į–ļ–į–Ĺ–į—ě—á—č—Ö –Ņ—Ä—č—á—č–Ĺ, —á–į–ľ—É –í’–Ķ—ā–Ĺ–į–ľ –Ņ–į–≤—Ė–Ĺ–Ķ–Ĺ –Ī—č—Ü—Ć —É –≤–Ķ—Ä—Ö–Ĺ—Ź–Ļ —á–į—Ā—ā—Ü—č —Ā–Ņ—Ė—Ā—É —Ė—Ö –Ņ–į–ī–į—Ä–ĺ–∂–∂–į—ě: –¶—Ė –Ņ–į—ā—Ä—ć–Ī–Ĺ–į –ļ—Ė—ā–į–Ļ—Ā–ļ—Ė–ľ —ā—É—Ä—č—Ā—ā–į–ľ –≤—Ė–∑–į –ī–Ľ—Ź —ě–Ķ–∑–ī—É —ě –í’–Ķ—ā–Ĺ–į–ľ? –Ę–į–ļ, –ļ—Ė—ā–į–Ļ—Ā–ļ—Ė—Ź —ā—É—Ä—č—Ā—ā—č –Ņ–į–≤—Ė–Ĺ–Ĺ—č –į—ā—Ä—č–ľ–į—Ü—Ć –≤—Ė–∑—É –Ņ–Ķ—Ä–į–ī –į–ī’–Ķ–∑–ī–į–ľ —É –í’–Ķ—ā–Ĺ–į–ľ.

Zergatik pentsatu behar dute Txinako turistek Vietnam bisitatzea? Vietnamek bidaia-esperientzia paregabea eta anitza eskaintzen du, ziur asko txinatar turisten bihotzak liluratuko dituena. Hona hemen Vietnam bere bidaia-zerrendaren buruan egon behar den arrazoi sinesgarri batzuk: Txinako turistek Sarrera Bisa bat behar al dute Vietnamera sartzeko? Bai, Txinako turistek visa bat lortu behar dute Vietnamera abiatu aurretik.

√áinli turistl…ôr niy…ô Vyetnama s…ôf…ôr etm…ôyi d√ľŇü√ľnm…ôlidirl…ôr? Vyetnam √ßinli turistl…ôrin q…ôlbini ovsunlayacaq unikal v…ô m√ľxt…ôlif s…ôyah…ôt t…ôcr√ľb…ôsi t…ôklif edir. VyetnamńĪn s…ôyah…ôt paketl…ôri siyahńĪsńĪnda birinci yerd…ô olmasńĪnńĪn b…ôzi inandńĪrńĪcńĪ s…ôb…ôbl…ôri bunlardńĪr: √áinli turistl…ôr Vyetnama daxil olmaq √ľ√ß√ľn giriŇü vizasńĪ t…ôl…ôb edirl…ôrmi? B…ôli, √áinli turistl…ôrd…ôn Vyetnama getm…ôzd…ôn …ôvv…ôl viza almasńĪ t…ôl…ôb olunur.