March 31, 2024
Croatian

Vodič za Vijetnam Visa Online za hercegovačke turiste

Zašto bi hercegovački turisti trebali razmisliti o posjeti Vijetnamu?

Vijetnam je zemlja koja turiste dočekuje raširenih ruku. Poznati po svojoj sigurnosti i ljubaznim mještanima, hercegovački turisti mogu bezbrižno istraživati Vijetnam. Zemlja se može pohvaliti niskom stopom kriminala, što je čini idealnom destinacijom za solo putnike, obitelji ili grupe prijatelja koji žele stvoriti nezaboravne uspomene.

Jedna od glavnih atrakcija Vijetnama je njegova raznolika i ukusna kuhinja. Od svjetski poznatog phoa do aromatičnog banh mija, hercegovački turisti imat će priliku uživati u širokom spektru kulinarskih užitaka. Kultura ulične hrane u Vijetnamu posebno je primamljiva, jer nudi jedinstveno i autentično iskustvo objedovanja koje se ne smije propustiti.

Drugi razlog zašto bi hercegovački turisti trebali razmisliti o posjeti Vijetnamu je faktor pristupačnosti. Vijetnam je poznat po povoljnim opcijama koje putnicima omogućuju istraživanje zemlje bez trošenja novca. Od smještaja do prijevoza i objedovanja, postoji mnogo dostupnih opcija za svaki budžet.

Štoviše, Vijetnam je blagoslovljen zapanjujućim prirodnim krajolicima i lijepim vremenom tijekom cijele godine. Od slikovitog zaljeva Halong do spokojne delte Mekonga, hercegovački će turisti biti očarani prekrasnim krajolikom ove zemlje. Bilo da se želite opustiti na netaknutim plažama ili putovati kroz bujne planine, Vijetnam nudi raznoliku ponudu aktivnosti na otvorenom za ljubitelje prirode.

Na kraju, živopisna atmosfera Vijetnama ostavit će trajan dojam. Užurbani gradovi, kao što su Hanoi i Ho Chi Minh City, lonac su za topljenje kultura, nudeći uzbudljivu mješavinu tradicionalnih i modernih iskustava. Od živahnih tržnica do živahnog noćnog života, hercegovački turisti bit će uronjeni u energiju i šarm Vijetnama.

Treba li hercegovačkim turistima ulazna viza za ulazak u Vijetnam?

Da, hercegovački turisti moraju dobiti vizu prije ulaska u Vijetnam. Međutim, sada je dostupna zgodna opcija za putnike iz Hercegovine – viza za Vijetnam online, poznata i kao Vijetnamska e-Visa. Ova online viza vrijedi do 90 dana s jednim ili više ulazaka, a dostupna je nositeljima putovnica svih zemalja i teritorija, uključujući i Hercegovinu.

Živeći daleko od vijetnamske ambasade/konzulata, mogu li hercegovački turisti podnijeti zahtjev za vizu za Vijetnam online?

Apsolutno! Jedna od glavnih prednosti online viza za Vijetnam je to što se hercegovački turisti mogu prijaviti iz udobnosti vlastitog doma ili ureda. Prošli su dani čekanja u dugim redovima u vijetnamskom veleposlanstvu ili konzulatu. Proces online prijave je jednostavan i jasan, što hercegovačkim putnicima štedi vrijeme i trud.

Koje su prednosti online viza za Vijetnam za hercegovačke turiste?

Vijetnamska viza online nudi nekoliko pogodnosti za hercegovačke turiste. Prvo, eliminira potrebu za fizičkim posjetima vijetnamskom veleposlanstvu ili konzulatu, čineći postupak prijave bez muke. Hercegovački turisti mogu obaviti cijeli proces online, od predaje potrebnih dokumenata do izvršenja potrebnih uplata.

Nadalje, vijetnamska viza online pruža fleksibilnost u pogledu ulaznih i izlaznih točaka. S 13 zračnih luka, 16 kopnenih graničnih prijelaza i 13 morskih graničnih prijelaza koji prihvaćaju vijetnamsku e-vizu, hercegovački turisti mogu jednostavno ući i izaći iz zemlje na željenoj lokaciji bez ikakvih komplikacija.

Osim toga, viza za Vijetnam online omogućuje duži boravak u Vijetnamu. Uz rok trajanja do 90 dana, hercegovački turisti mogu u potpunosti uroniti u kulturu zemlje, istražiti njene skrivene dragulje i stvoriti nezaboravne uspomene.

Konačno, viza za Vijetnam online izvrsna je opcija za one koji planiraju više ulazaka u Vijetnam. Bilo da želite istražiti različite regije ili otići na kratko putovanje u susjednu zemlju i vratiti se, opcija višestrukih ulazaka e-Visa pruža fleksibilnost da to učinite bez gnjavaže oko dobivanja nove vize svaki put.

Službene naknade za vijetnamsku e-vizu za hercegovačke turiste:

Kada je riječ o službenim cijenama viza za hercegovačke turiste koji posjećuju Vijetnam, Vlada daje jasne smjernice. Evo što trebate znati:

 1. Viza za jedan ulazak (do 30 dana): Za vizu za jedan ulazak koja vrijedi do 30 dana, službena pristojba iznosi 25 USD. Ova vam viza omogućuje ulazak u Vijetnam jednom unutar navedenog trajanja.
 2. Viza za više ulazaka (do 30 dana): Ako vam je potrebna fleksibilnost za ulazak i izlazak iz Vijetnama više puta unutar razdoblja od 30 dana, službena pristojba iznosi 50 USD. Ova je opcija idealna za putnike koji planiraju istražiti susjedne zemlje i vratiti se u Vijetnam tijekom svog putovanja.
 3. Viza za jedan ulazak (do 90 dana): Za dulji boravak do 90 dana, službena pristojba za vizu za jedan ulazak ostaje 25 USD. Ova vam viza omogućuje ulazak u Vijetnam jednom unutar navedenog trajanja i prikladna je za one koji planiraju duži posjet.
 4. Viza za više ulazaka (do 90 dana): Ako trebate više ulazaka unutar razdoblja od 90 dana, službena pristojba iznosi 50 USD. Ova je viza savršena za putnike koji trebaju fleksibilnost i planiraju napustiti Vijetnam na kratka putovanja prije povratka.

Važno je napomenuti da su te naknade podložne promjenama. Kako biste izbjegli bilo kakva iznenađenja, preporučujemo da provjerite trenutne stope na službenoj web stranici vlade prije podnošenja zahtjeva za vizu.

Vize za jedan ulazak u odnosu na vizu za više ulazaka: Koja je razlika?

Sada kada znate službene naknade za vize, istražimo razliku između viza za jedan i više ulazaka za hercegovačke turiste.

 1. Viza za jedan ulazak: Kao što naziv sugerira, viza za jedan ulazak omogućuje vam ulazak u Vijetnam jednom unutar određenog trajanja (30 ili 90 dana). Nakon što napustite zemlju, ova viza postaje nevažeća i morat ćete podnijeti zahtjev za novu vizu ako se planirate vratiti.
 2. Viza za više ulazaka: S vizom za više ulazaka imate fleksibilnost ulaska i izlaska iz Vijetnama više puta unutar navedenog trajanja (30 ili 90 dana). Ova je viza idealna ako planirate posjetiti susjedne zemlje tijekom svog putovanja i želite se vratiti u Vijetnam bez gnjavaže oko podnošenja zahtjeva za novu vizu.

Hoćete li odabrati vizu za jedan ili više ulazaka ovisi o prirodi vašeg putovanja i vašim planovima putovanja. Procijenite svoje potrebe i odaberite opciju koja vam najviše odgovara.

Pravila povrata novca za hercegovačke turiste:

Kada je riječ o politici povrata novca za zahtjeve za vizu, važno je napomenuti da se naknade za vizu za Vijetnam putem interneta s vladine web stranice ni u kojem slučaju ne vraćaju. To znači da ako vaš zahtjev za vizu bude odbijen, nećete dobiti povrat pristojbi koje ste platili.

Međutim, bitno je temeljito pregledati zahtjeve za vizu i smjernice prije podnošenja zahtjeva kako biste smanjili šanse za odbijanje. Ako niste sigurni u bilo koji aspekt postupka prijave, razmislite o traženju pomoći od pouzdane agencije za izdavanje viza. Oni vas mogu voditi kroz postupak i povećati vaše šanse za odobrenje.

Vijetnamska viza online za hercegovačke turiste: Vladina web stranica nasuprot renomiranih agencija

Kada je riječ o dobivanju vize za Vijetnam, hercegovački turisti imaju dvije mogućnosti: državnu web stranicu ili renomirane agencije. Usporedit ćemo vladinu web stranicu i renomirane agencije kako bismo vam pomogli da donesete informiranu odluku.

Vladina web stranica: Zahtjev za vizu “uradi sam”.

Državna web stranica isplativa je opcija za dobivanje vize za Vijetnam. Omogućuje vam izravnu prijavu bez uključivanja treće strane. Međutim, važno je napomenuti da vladina web stranica ne pruža nikakvu podršku ili pomoć tijekom cijelog procesa prijave. Sami ste odgovorni za točno popunjavanje zahtjeva i podnošenje potrebnih dokumenata.

Prednosti vladine web stranice:

 • Niža naknada u odnosu na renomirane agencije.
 • Izravni postupak prijave.

Nedostaci vladine web stranice:

 • Nema podrške ili pomoći.
 • Morate sami voditi cijeli proces podnošenja zahtjeva za vizu.

Renomirane agencije: profesionalna pomoć za nesmetano iskustvo s vizom

Renomirane agencije nude vrhunsku uslugu hercegovačkim turistima koji traže vizu za Vijetnam. Uz dugogodišnje iskustvo u rješavanju zahtjeva za vizu, ove agencije dobro razumiju proces i znaju kako učinkovito dobiti odobrenje vaše vize. Istražimo prednosti odabira renomirane agencije za vaš zahtjev za vizu za Vijetnam.

 1. Stručna pomoć i podrška: Renomirane agencije pružaju profesionalnu podršku tijekom cijelog procesa podnošenja zahtjeva za vizu. Imaju posvećeni tim stručnjaka koji će vas voditi, odgovoriti na vaša pitanja odmah i osigurati da vaša prijava bude bez grešaka. Ova podrška može biti neprocjenjiva, posebno ako niste upoznati sa zahtjevima za vizu ili trebate pojašnjenje bilo kojeg aspekta zahtjeva.
 2. Pravovremena obrada i dostava: Ugledne agencije daju prioritet pravovremenoj obradi i isporuci vaše vize. Uspostavili su odnose s nadležnim tijelima, što im omogućuje ubrzanje procesa prijave. To znači da možete očekivati brže vrijeme obrade u usporedbi s vladinim web-mjestom, osiguravajući da ćete vizu dobiti puno prije datuma putovanja.
 3. Dodatne usluge za besprijekorno iskustvo: Osim obrade zahtjeva za vizu, renomirane agencije nude niz dodatnih usluga kako bi poboljšale vaše iskustvo putovanja. Ako vam je potrebna hitna viza, oni mogu ubrzati proces kako bi ispunili vaše kratke rokove. Štoviše, mogu vam pružiti pomoć po vašem dolasku na imigracijski šalter, osiguravajući nesmetan i nesmetan ulazak u Vijetnam. U ponudi su i usluge poput preuzimanja iz zračne luke i prijevoza do vašeg hotela, što vaše putovanje čini praktičnijim.

Pravljenje pravog izbora:

Iako državna web stranica nudi nižu naknadu, od vas se zahtijeva da samostalno vodite postupak prijave. S druge strane, renomirane agencije pružaju stručnu pomoć, pravovremenu obradu i niz dodatnih usluga za unaprjeđenje vašeg iskustva putovanja.

U konačnici, izbor ovisi o vašim željama i zahtjevima. Ako vam se sviđa pristup „uradi sam“ i sigurni ste u samostalno rješavanje postupka podnošenja zahtjeva za vizu, web stranica vlade može biti prikladna opcija za vas. Međutim, ako cijenite profesionalnu podršku, praktičnost i nesmetano iskustvo s vizama, preporučujemo odabir ugledne agencije.

Koliko treba hercegovačkim turistima da dobiju vizu?

Kao hercegovačkom turistu, bit će vam drago znati da je dobivanje vize za Vijetnam online brz i jednostavan proces. Općenito, obrada vaše vize traje između 3 i 5 radnih dana. Međutim, tijekom vrhunca sezone može potrajati malo duže. Važno je planirati unaprijed i podnijeti zahtjev za vizu dovoljno unaprijed kako biste izbjegli komplikacije u zadnji čas.

Nacionalni praznici u Vijetnamu koje treba imati na umu za hercegovačke turiste:

Kada podnosite zahtjev za vizu za Vijetnam online, ključno je uzeti u obzir državne praznike u Vijetnamu. Imigracijski ured za Vijetnam, gdje se obrađuje vaš zahtjev za vizu, ne radi subotom, nedjeljom, tradicionalnim danom Vijetnamskih narodnih snaga javne sigurnosti (19. kolovoza) i sljedećim državnim praznicima:

 1. Nova godina (01. siječnja)
 2. Tet odmor
 3. Dan komemoracije Hung Kings
 4. Dan ujedinjenja (30. travnja)
 5. Praznik rada (01. svibnja)
 6. Dan državnosti (02. rujna)

Neophodno je imati na umu ove praznike dok planirate svoje putovanje i podnosite zahtjev za vizu. Ako trebate vizu tijekom bilo kojeg od ovih praznika, preporučujemo da kontaktirate renomiranu agenciju za savjetovanje i ponudu. Oni će vas voditi kroz postupak i pobrinuti se da zahtjev za vizu prođe glatko.

Što bi hercegovački turisti trebali pripremiti da bi podnijeli zahtjev za vizu za Vijetnam online?

Prije nego što krenete na putovanje u Vijetnam, ključno je prikupiti potrebne dokumente za online podnošenje zahtjeva za vizu za Vijetnam. Evo popisa što bi hercegovački turisti trebali pripremiti:

 1. Važeća putovnica: Provjerite da vaša hercegovačka putovnica vrijedi najmanje šest mjeseci od planiranog datuma ulaska u Vijetnam. Osim toga, pobrinite se da imate barem dvije prazne stranice za ovjeravanje vize.
 2. Osobni podaci: Morat ćete dati svoje puno ime, spol, datum rođenja, mjesto rođenja, broj putovnice i nacionalnost. Ove su informacije bitne za postupak podnošenja zahtjeva za vizu.
 3. Valjana adresa e-pošte: Potvrdu i obavijest o statusu vaše vize primit ćete putem e-pošte. Stoga je važno navesti valjanu adresu e-pošte koju često provjeravate.
 4. Valjana kreditna/debitna kartica: Pripremite važeću kreditnu ili debitnu karticu za online plaćanje vaše vize za Vijetnam. Prihvaćene kartice uključuju Visa, Mastercard, JCB, Diners Club, American Express i Union Pay.
 5. Privremena adresa u Vijetnamu: Morat ćete dati privremenu adresu unutar Vijetnama, kao što je hotel ili smještaj u kojem planirate odsjesti tijekom svog posjeta.
 6. Svrha posjeta: Navedite svrhu posjeta, bilo da je to turistički, radni, poslovni, studijski ili bilo koji drugi cilj. Napominjemo da u druge svrhe osim turizma mogu biti potrebni dodatni dokumenti za provjeru.
 7. Datumi ulaska i izlaska: Navedite planirane datume ulaska i izlaska iz Vijetnama. Provjerite je li trajanje vaše vize usklađeno s vašim planom putovanja.
 8. Predviđene ulazne i izlazne točke/zračne luke: Navedite specifične ulazne i izlazne točke u Vijetnamu, uključujući zračne luke koje ćete koristiti. Važno je napomenuti da u Vijetnam trebate ući kroz luku registriranu tijekom online podnošenja zahtjeva za vizu, osim u zračnim lukama.
 9. Trenutno zanimanje: Navedite pojedinosti o vašem trenutnom zanimanju, uključujući naziv i adresu vaše tvrtke i telefonski broj vašeg poslodavca. Ovi podaci pomažu u potvrdi vašeg radnog statusa.

Što hercegovački turisti trebaju učitati za online aplikaciju za vizu za Vijetnam

Kako bi se osigurao nesmetan proces prijave, ključno je razumjeti zahtjeve dokumenata. Vodit ćemo hercegovačke turiste kroz potrebne podatke za online prijavu za vizu za Vijetnam.

Zahtjevi za skeniranu kopiju stranice s podacima putovnice

Prilikom online podnošenja zahtjeva za vizu za Vijetnam, hercegovački turisti trebaju učitati skeniranu kopiju stranice s podacima o svojoj putovnici. Ova kopija služi za provjeru podataka navedenih u obrascu zahtjeva za vizu. Evo detaljnih zahtjeva za skeniranu kopiju:

 1. Čitljivost: Provjerite je li skenirana kopija jasna i lako čitljiva.
 2. Cijela stranica: Skenirana kopija treba sadržavati cijelu stranicu s podacima putovnice.
 3. Fotografija i osobni podaci: Kopija mora jasno prikazivati fotografiju vlasnika putovnice, osobne podatke i ICAO crte.

Slijedeći ove zahtjeve, možete osigurati jednostavan postupak provjere zahtjeva za vizu za Vijetnam.

Zahtjevi portretne fotografije za hercegovačke turiste

Osim stranice s podacima o putovnici, od hercegovačkih turista se također traži da uploadaju noviju portretnu fotografiju (ili fotografiju veličine 4×6 cm za putovnicu) prilikom online podnošenja zahtjeva za vizu za Vijetnam. Evo osnovnih zahtjeva za portretnu fotografiju:

 1. Autentičan prikaz: Portretna fotografija mora točno predstavljati vaš trenutni izgled.
 2. Odgovara putovnici: Fotografija bi trebala biti vrlo slična osobi u putovnici.
 3. Gledajte ravno: Pazite da na fotografiji gledate ravno naprijed.
 4. Bez naočala: Izbjegavajte nositi naočale na fotografiji.

Pridržavanje ovih zahtjeva za fotografije portreta pomoći će ubrzati postupak verifikacije i osigurati uspješno podnošenje zahtjeva za vizu za Vijetnam.

Kako podnijeti zahtjev za vizu za Vijetnam online za hercegovačke turiste?

Sada kada ste prikupili sve potrebne dokumente, prođimo kroz proces online podnošenja zahtjeva za vizu za Vijetnam:

 1. Posjetite službenu web-stranicu: idite na službenu web-stranicu Vijetnamskog imigracijskog odjela ili ovlaštene agencije za vize kako biste pokrenuli online zahtjev za vizu.
 2. Odaberite vrstu vize: Odaberite odgovarajuću vrstu vize na temelju svrhe posjeta. Za hercegovačke turiste odaberite opciju “Vietnam e-visa”.
 3. Ispunite obrazac za prijavu: Točno popunite potrebne osobne podatke. Još jednom provjerite sve detalje prije slanja obrasca kako biste izbjegli pogreške.
 4. Učitajte popratne dokumente: Priložite skenirane kopije vaše važeće putovnice i fotografije veličine putovnice u skladu sa specifikacijama navedenim na web stranici.
 5. Platite pristojbu za vizu: Upotrijebite svoju važeću kreditnu ili debitnu karticu za online plaćanje vaše vize za Vijetnam. Naknada može varirati ovisno o trajanju i vrsti vize koju odaberete.
 6. Primite pismo odobrenja: Nakon uspješne uplate, primit ćete pismo odobrenja putem e-pošte. Ovo pismo služi kao dokaz da je vaš zahtjev za vizu prihvaćen.
 7. Ispišite pismo odobrenja: Ispišite pismo odobrenja i držite ga uz sebe tijekom putovanja. Morat ćete ga predočiti na useljeničkoj kontrolnoj točki po dolasku u Vijetnam.
 8. Dolazak u Vijetnam: Po dolasku u naznačenu luku imigracijskim službenicima predočite ispisano pismo odobrenja, valjanu putovnicu i popratne dokumente. Oni će provjeriti vaše podatke i ovjeriti vam vizu.
 9. Uživajte u svom boravku: Nakon što ste riješili imigraciju, slobodni ste istraživati čuda Vijetnama. Uronite u živahnu kulturu, uživajte u ukusnoj kuhinji i stvorite uspomene koje će trajati cijeli život.

Kako provjeriti status Vijetnamske e-vize za hercegovačke turiste

Nakon što predate online zahtjev za vizu za Vijetnam, možda ćete htjeti pratiti napredak i provjeriti status vaše e-vize. Evo jednostavnog vodiča koji će pomoći hercegovačkim turistima da provjere status svoje vijetnamske e-vize:

 1. Posjetite službenu web stranicu: Idite na službenu web stranicu vijetnamske e-vize.
 2. Unesite tražene informacije: Navedite referentni kod svoje prijave, adresu e-pošte i datum rođenja.
 3. Potvrdite sigurnosni kod: Dovršite postupak sigurnosne provjere unosom priloženog captcha koda.
 4. Provjerite svoj status: Nakon što unesete tražene podatke, kliknite na gumb “Provjeri status” da biste dohvatili status svog zahtjeva za vizu.

Slijedeći ove korake, možete biti informirani o napretku vašeg zahtjeva za vijetnamsku e-vizu i planirati svoje putovanje u skladu s tim.

Povećanje stope uspješnosti zahtjeva za vize za hercegovačke turiste:

 1. Upoznajte se sa zahtjevima: Prije online podnošenja zahtjeva za vizu za Vijetnam, ključno je temeljito razumjeti zahtjeve koje je postavila vijetnamska vlada. Provjerite imate li sve potrebne dokumente, uključujući važeću putovnicu, najnovije fotografije i ispunjen obrazac za prijavu.
 2. Pošaljite točne i potpune podatke: Prilikom ispunjavanja obrasca za zahtjev za vizu obratite pozornost na detalje. Provjerite jesu li svi navedeni podaci točni i odgovaraju li podacima u vašoj putovnici. Bilo kakva odstupanja mogu dovesti do kašnjenja ili odbijanja. Još jednom provjerite obrazac prije slanja kako biste smanjili rizik od pogrešaka.
 3. Osigurajte popratne dokumente: Uz obrazac za prijavu, od vas će se možda tražiti da podnesete dodatne popratne dokumente. To može uključivati planove leta, hotelske rezervacije, dokaz financijske stabilnosti ili pozivno pismo ako je primjenjivo. Provjerite imate li sve potrebne popratne dokumente spremne i ispravno učitane.
 4. Potražite pomoć od pouzdane agencije: Kako biste izbjegli potencijalnu frustraciju i neizvjesnost, angažiranje ugledne agencije može biti mudar izbor. Agencije specijalizirane za usluge izdavanja viza za Vijetnam imaju detaljno znanje o lokalnim pravilima i propisima. Oni vas mogu voditi kroz postupak prijave, osiguravajući da su svi potrebni podaci ispravno ispunjeni i dostavljeni. To značajno povećava šanse da vaš zahtjev za vizu bude odobren.

Odobravanje viza za hercegovačke turiste bez muke:

Za one koji traže jednostavno iskustvo dobivanja vize uz zajamčeno odobrenje, preporučuje se angažiranje pouzdane agencije. Te su agencije specijalizirane za pružanje besprijekornog i učinkovitog postupka podnošenja zahtjeva za vizu. Svojom stručnošću mogu riješiti svu papirologiju, osigurati potpunost vaše prijave i pružiti prijateljsku podršku tijekom cijelog procesa.

Angažiranjem agencije možete imati koristi od:

 • Jednostavni i jasni obrasci: Agencije pojednostavljuju obrasce zahtjeva za vizu, čineći ih lakima za razumijevanje i ispunjavanje.
 • Jednostavno učitavanje dokumenata: mrežna platforma koju pružaju agencije omogućuje učitavanje dokumenata bez muke, osiguravajući da su svi potrebni dokumenti točni.
 • Stručnost za lokalna pravila: Agencije imaju opsežno znanje o lokalnim pravilima i propisima, čime se osigurava da je vaša prijava u skladu sa svim potrebnim zahtjevima.
 • Visoka stopa uspješnosti: Ugledne agencije mogu se pohvaliti stopom uspješnosti od 99,9%, što vam daje mir i povjerenje u zahtjev za vizu.

Hitne usluge izdavanja viza za Vijetnam za hercegovačke turiste:

U hitnim slučajevima kada je vrijeme od presudne važnosti, agencije također nude usluge ubrzanog dobivanja vize. Ove su usluge posebno osmišljene kako bi zadovoljile potrebe putnika kojima je potrebna viza u kratkom vremenskom roku.

Agencije nude opcije za ubrzanu obradu vize, uključujući:

 • Viza za isti dan: Ako hitno trebate vizu, agencije mogu ubrzati postupak dobivanja vaše vize istog dana. To osigurava da možete putovati u Vijetnam bez ikakvih kašnjenja.
 • 4-satna viza: Za malo manje hitne situacije, agencije mogu obraditi vaš zahtjev za vizu u roku od četiri sata, što vam omogućuje da svoju vizu dobijete brzo.
 • 2-satna viza: U vremenski najosjetljivijim scenarijima, agencije mogu pružiti uslugu ubrzanog dobivanja vize koja jamči da će vaša viza biti obrađena u roku od dva sata. Ova je opcija idealna za putnike koji se suočavaju s neočekivanim zahtjevima putovanja ili hitnim slučajevima.

Kontrolna lista za hercegovačke turiste nakon odobrenja vize

Čestitamo! Dobili ste odobrenje za vizu za Vijetnam. Sada je vrijeme da sve još jednom provjerite kako biste izbjegli probleme po dolasku. Evo popisa za provjeru za hercegovačke turiste nakon što dobiju odobrenje za vizu:

 1. Provjerite točnost: Pažljivo pregledajte pismo odobrenja za vizu i provjerite jesu li svi podaci točni. Provjerite svoje ime, broj putovnice, datum rođenja te datume dolaska i odlaska. Bilo kakve pogreške ili pogreške mogu dovesti do komplikacija na imigracijskom punktu.
 2. Ispišite kopiju: Obavezno je imati ispisanu kopiju pisma odobrenja za vizu. Obavezno ga isprintajte i čuvajte uz svoje putne isprave. Morat ćete ga predočiti po dolasku u Vijetnam.
 3. Spakirajte najvažnije: osim pisma odobrenja za vizu, svakako spakirajte i ostale bitne dokumente kao što su putovnica, putno osiguranje, avionske karte i podaci o smještaju. Urednost svih vaših dokumenata učinit će vaše putovanje besprijekornim.
 4. Upoznajte procedure dolaska: Upoznajte se s procedurama dolaska u zračnu luku. Obratite pozornost na znakove i upute imigracijskih vlasti. Budite spremni proći carinu i dati vam vizu na provjeru.
 5. Razmjena valute: Prije dolaska u Vijetnam, preporučljivo je zamijeniti nešto valute u vijetnamski dong (VND). To će vas spasiti od bilo kakvih neugodnosti po dolasku i osigurati da imate lokalnu valutu za trenutne troškove.
 6. Planirajte svoj plan puta: Odvojite malo vremena da isplanirate svoj plan puta i istražite mjesta koja želite posjetiti u Vijetnamu. To će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoje putovanje i izbjegnete zabunu u zadnji čas.

Slijedeći ovaj kontrolni popis, bit ćete dobro pripremljeni i spremni uživati u svom putovanju u Vijetnam bez muke.

Najčešća pitanja za hercegovačke turiste koji su podnijeli zahtjev za vijetnamsku e-vizu putem vladine web stranice

1. Moj let uskoro polijeće, ali moj status e-vize za Vijetnam se obrađuje. Postoji li neka usluga koja bi to požurila ili ubrzala?

Ako ste hercegovački turist i nađete se u ovoj situaciji, postoji rješenje. Kako biste ubrzali obradu svoje vijetnamske e-vize, preporuča se kontaktirati uglednu agenciju ili poslati e-poštu na info@vietnamimmigration.org za podršku. Imaju stručnost i resurse za brzo rješavanje takvih zahtjeva. Međutim, imajte na umu da se ova usluga može naplatiti.

2. Dao sam nevažeće podatke za moj zahtjev za e-vizu. Ima li neki servis da to ispravi?

Pogreške se događaju i ključno je osigurati točnost informacija navedenih u zahtjevu za e-vizu za Vijetnam. Ako ste hercegovački turist koji je pogriješio u svom zahtjevu za e-vizu, kontaktiranje renomirane agencije ili slanje e-pošte na info@vietnamimmigration.org je najbolji postupak. Oni vam mogu pomoći u ispravljanju netočnih podataka u vašoj prijavi. Važno je imati na umu da se ova usluga može naplaćivati.

3. Želim urediti svoj zahtjev za e-vizu. Postoji li neki servis za uređivanje?

Za hercegovačke turiste koji žele unijeti izmjene u svoj zahtjev za vijetnamsku e-vizu, preporučuje se obratiti se renomiranoj agenciji ili poslati e-mail na info@vietnamimmigration.org. Oni imaju potrebnu stručnost da vam pomognu u uređivanju vašeg zahtjeva za e-vizu. Međutim, imajte na umu da se ova usluga može naplatiti.

4. Dolazim ranije od datuma dolaska navedenog u zahtjevu za e-vizu. Postoji li usluga promjene datuma dolaska?

Ako ste hercegovački turist koji treba promijeniti datum dolaska naveden u vašem zahtjevu za vijetnamsku e-vizu, preporučljivo je kontaktirati renomiranu agenciju ili poslati e-mail na info@vietnamimmigration.org za pomoć. Oni vas mogu voditi kroz proces promjene datuma dolaska. Međutim, imajte na umu da se ova usluga može naplatiti.

5. Ulazim u Vijetnam kroz drugu luku koja nije navedena u zahtjevu za e-vizu. Postoji li neka usluga za ispravljanje ulaznog otvora?

Za hercegovačke turiste koji su podnijeli zahtjev za vijetnamsku e-vizu i trebaju ući u zemlju kroz drugu luku od one navedene u zahtjevu, savjetuje se da se obrate renomiranoj agenciji ili pošalju e-mail na info@vietnamimmigration.org. Oni vam mogu pomoći u ispravljanju informacija o ulaznoj luci. Međutim, imajte na umu da se ova usluga može naplatiti.

6. Što trebam učiniti da izmijenim podatke nakon podnošenja zahtjeva za e-vizu putem vladine web stranice?

Ako ste hercegovački turist koji je već podnio zahtjev za vijetnamsku e-vizu putem vladine web stranice, ali treba izmijeniti dostavljene podatke, preporuča se kontaktirati renomiranu agenciju ili poslati e-mail na info@vietnamimmigration.org za podršku. Oni vas mogu voditi kroz postupak izmjene podataka u vašoj prijavi. Međutim, imajte na umu da se ova usluga može naplatiti.

Zaključak:

Podnošenje zahtjeva za vizu za Vijetnam online kao hercegovački turist ne mora biti zastrašujući proces. Slijedeći gore navedene savjete, možete povećati stopu uspješnosti svog zahtjeva za vizu. Međutim, za jednostavno i zajamčeno odobrenje razmislite o angažiranju pouzdane agencije koja je specijalizirana za usluge izdavanja viza za Vijetnam. Ove agencije pružaju pojednostavljen proces, osiguravajući da vaša prijava ispunjava sve potrebne zahtjeve. Osim toga, za hitne potrebe putovanja, agencije nude usluge ubrzanog izdavanja vize koje će vas u tren oka dovesti na put do Vijetnama. Uživajte u svom putovanju u Vijetnam s mirom koji proizlazi iz glatkog i uspješnog postupka podnošenja zahtjeva za vizu.

PERHAPS YOU ARE INTERESTED IN

Zašto bi hercegovački turisti trebali razmisliti o posjeti Vijetnamu? Vijetnam je zemlja koja turiste dočekuje raširenih ruku. Poznati po svojoj sigurnosti i ljubaznim mještanima, hercegovački turisti mogu mirno istraživati Vijetnam.