June 20, 2024
Croatian

Vijetnamska viza online za turiste iz Hong Konga: Sve što trebate znati

Zašto je Vijetnam savršena destinacija za turiste iz Hong Konga

Vijetnam je postao popularan među turistima iz cijelog svijeta, i to s dobrim razlogom. To je zemlja koja se može pohvaliti bogatom poviješću i kulturom, s utjecajima iz Kine, Francuske i drugih susjednih zemalja. Ova jedinstvena mješavina odražava se u njegovoj arhitekturi, kuhinji i običajima, što ga čini fascinantnim odredištem za istraživanje.

Štoviše, Vijetnam je poznat po svojim toplim i gostoljubivim ljudima, što ga čini sigurnom i prijateljskom zemljom za turiste. Lokalno stanovništvo uvijek je spremno pomoći i podijeliti svoju kulturu s posjetiteljima, čineći iskustvo još obogaćujućim.

No možda je jedan od najprivlačnijih razloga za posjet Vijetnamu njegova pristupačna cijena života. Od smještaja do hrane i prijevoza, sve ima razumne cijene, što ga čini idealnim odredištem za putnike s ograničenim proračunom.

Zemlja je također blagoslovljena zadivljujućim prirodnim krajolicima, od visokih vapnenačkih litica u zaljevu Halong do slikovitih polja riže u Sapi. Uz ugodnu klimu tijekom cijele godine, nikad nije loše vrijeme za posjet Vijetnamu.

Je li turistima iz Hong Konga potrebna ulazna viza za ulazak u Vijetnam?

Kratak odgovor je da. Turisti iz Hong Konga nisu izuzeti od zahtjeva za vizu za Vijetnam i moraju podnijeti zahtjev za vizu prije odlaska u zemlju. Međutim, dobra vijest je da je proces uvelike olakšan uvođenjem viza za Vijetnam online.

Živeći daleko od vijetnamske ambasade/konzulata, mogu li se turisti iz Hong Konga prijaviti za vizu za Vijetnam online?

Da, turisti iz Hong Konga sada mogu podnijeti zahtjev za vizu za Vijetnam online iz udobnosti svog doma ili ureda. To znači da nema više dugih redova ili višestrukih odlazaka u veleposlanstvo ili konzulat. Sve što trebate je internetska veza i nekoliko minuta da dovršite proces online prijave.

Vijetnamska viza online, također poznata kao Vijetnamska e-viza, dostupna je vlasnicima putovnica svih zemalja i teritorija, uključujući Hong Kong. Vrijedi do 90 dana s jednim ili više ulazaka, što turistima daje fleksibilnost da planiraju svoje putovanje u skladu s tim.

Koje su prednosti internetske vize za Vijetnam za turiste iz Hong Konga?

Nekoliko je prednosti koje vijetnamsku e-vizu čine popularnim izborom za turiste iz Hong Konga, a to su:

 1. Jednostavan postupak podnošenja zahtjeva: online postupak podnošenja zahtjeva za vizu za Vijetnam jednostavan je i može se izvršiti u roku od nekoliko minuta. Sve što trebate je stabilna internetska veza, važeća putovnica i debitna/kreditna kartica za plaćanje.
 2. Praktičnost: Online zahtjev za vizu omogućuje turistima iz Hong Konga da se prijave za vizu bilo kada i s bilo kojeg mjesta, bez potrebe da posjete vijetnamsko veleposlanstvo ili konzulat. Ovo je posebno korisno za one koji žive u udaljenim područjima ili one koji imaju zauzet raspored.
 3. Ušteda vremena: Tradicionalni postupak podnošenja zahtjeva za vizu može biti dugotrajan i uključivati ​​stajanje u dugim redovima. Uz online vizu za Vijetnam, cijeli se postupak može dovršiti u roku od nekoliko minuta, čime se štedi dragocjeno vrijeme turistima iz Hong Konga.
 4. Nema potrebe za podnošenjem dokumenata: Za razliku od tradicionalnog procesa podnošenja zahtjeva za vizu, gdje se od podnositelja zahtjeva traži da predaju različite dokumente, viza za Vijetnam online zahtijeva samo skeniranu kopiju putovnice podnositelja zahtjeva. To čini proces bez muke i manje kompliciranim.
 5. Valjanost i fleksibilnost: viza za Vijetnam online vrijedi do 90 dana s jednim ili više ulazaka, što turistima iz Hong Konga daje fleksibilnost ulaska i izlaska iz Vijetnama više puta unutar razdoblja valjanosti. Ovo je savršeno za one koji planiraju posjetiti druge susjedne zemlje tijekom svog putovanja u Vijetnam.
 6. Više ulaznih točaka: postoji 13 zračnih luka, 16 kopnenih graničnih vrata i 13 pomorskih graničnih vrata koji omogućuju vlasnicima vijetnamske e-vize da jednostavno uđu i izađu iz zemlje. To turistima iz Hong Konga daje mogućnost odabira željene ulazne točke na temelju njihovih planova putovanja.

Službene naknade za vizu za Vijetnam za turiste iz Hong Konga

Službene pristojbe za vizu za Vijetnam za turiste iz Hong Konga mogu se pronaći na web stranici vlade. Za vizu za jedan ulazak, koja vrijedi do 30 dana, naknada iznosi 25 USD. To znači da u Vijetnam možete ući jednom i ostati maksimalno 30 dana. Za vizu za više ulazaka, koja također vrijedi do 30 dana, naknada iznosi 50 USD. Ova vam opcija omogućuje ulazak i izlazak iz Vijetnama više puta unutar razdoblja od 30 dana.

Ako planirate ostati u Vijetnamu dulje vrijeme, možete se odlučiti za jednokratnu vizu koja vrijedi do 90 dana, a koja također košta 25 USD. Ova vam viza omogućuje ulazak u Vijetnam jednom i boravak najviše 90 dana. Za vizu za više ulazaka koja vrijedi do 90 dana, naknada iznosi 50 USD. S ovom vizom možete ući i izaći iz Vijetnama više puta unutar razdoblja od 90 dana.

Važno je napomenuti da su ove naknade podložne promjenama, stoga je preporučljivo uvijek provjeriti trenutne stope prije podnošenja zahtjeva za vizu.

Razumijevanje viza za jedan i više ulazaka za turiste iz Hong Konga

Sada kada smo pokrili naknade za vize, zaronimo dublje u različite vrste viza koje su dostupne turistima iz Hong Konga. Kao što je već spomenuto, viza za jednokratni ulazak omogućuje vam da jednom uđete u Vijetnam i ostanete određeno vrijeme. Ovo je popularna opcija za turiste koji planiraju posjetiti Vijetnam samo jednom ili na kratko vrijeme.

S druge strane, viza za više ulazaka omogućuje vam ulazak i izlazak iz Vijetnama više puta unutar navedenog razdoblja. Ovo je izvrsna opcija za turiste koji planiraju putovati u susjedne zemlje i žele fleksibilnost povratka u Vijetnam. Također je korisno za poslovne putnike koji će možda morati često putovati u Vijetnam.

Politika povrata za turiste iz Hong Konga

U nesretnom slučaju da vaš zahtjev za vizu bude odbijen, ne postoje pravila povrata za turiste iz Hong Konga. Pristojbe za vizu su nepovratne u svakom slučaju, bez obzira na razlog odbijanja. Zbog toga je važno osigurati da su svi potrebni dokumenti i podaci dostavljeni točno i na vrijeme.

Podnošenje zahtjeva putem agenta za izdavanje vize

Vrijedno je napomenuti da naknada za vizu može biti viša ako se odlučite prijaviti preko agenta za vizu. To je zato što agent može naplatiti naknadu za uslugu povrh službene naknade za vizu. Međutim, korištenje agenta za vizu može vam uštedjeti vrijeme i trud jer će oni umjesto vas obraditi postupak prijave. Samo budite sigurni da ste odabrali uglednog i pouzdanog agenta kako biste izbjegli dodatne naknade ili kašnjenja.

Vijetnamska viza na mreži za turiste iz Hong Konga: Vladina web stranica u odnosu na pouzdane agente

S porastom online usluga izdavanja viza, proces je postao praktičniji i učinkovitiji. Ali ostaje pitanje koja je opcija najbolja za turiste iz Hong Konga – vladina web stranica ili pouzdani agenti?

Kako bismo vam pomogli da donesete informiranu odluku, evo popisa prednosti i nedostataka za svaku opciju:

Državna web stranica:

 1. Niža naknada: Vladina web stranica nudi nižu naknadu za zahtjeve za vizu, što je čini jeftinijom opcijom.
 2. Uradi sam: Uz državnu web stranicu morate sami dovršiti postupak podnošenja zahtjeva za vizu. To može biti dugotrajno i zbunjujuće, posebno za one koji prvi put putuju u Vijetnam.
 3. Nema podrške: Vladina web stranica ne pruža nikakvu podršku podnositeljima zahtjeva za vizu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili naiđete na probleme, morat ćete sami proći kroz njih.

Pouzdani agenti:

 1. Viša naknada: Pouzdani agenti naplaćuju višu naknadu za svoje usluge, ali to je često opravdano pogodnostima koje pružaju.
 2. Stručnost: s dugogodišnjim iskustvom u industriji, pouzdani agenti imaju stručnost i znanje kako bi osigurali da vaš zahtjev za vizu bude odobren i isporučen na vrijeme.
 3. Podrška: Jedna od najvećih prednosti korištenja pouzdanih agenata je podrška koju oni nude. Dostupni su na internetu kako bi brzo odgovorili na sva pitanja ili pomogli oko bilo kakvih problema na koje možete naići tijekom postupka podnošenja zahtjeva za vizu.
 4. Ubrzana usluga: U slučaju da vam viza treba hitno, pouzdani agenti imaju opciju ubrzati vašu prijavu, osiguravajući da vizu dobijete na vrijeme.
 5. Pomoć pri dolasku: Pouzdani agenti nude dodatne usluge kao što je ubrzavanje imigracijskog provjeravanja i osiguravanje prijevoza iz zračne luke i prijevoza do vašeg hotela. Ovo može biti posebno korisno za one koji prvi put dolaze u Vijetnam.

Dakle, koju bi opciju turisti iz Hong Konga trebali odabrati za vizu za Vijetnam? To u konačnici ovisi o vašem proračunu, vremenu i razini udobnosti procesa podnošenja zahtjeva za vizu. Ako ste ograničeni proračunom i imate dovoljno vremena za navigaciju kroz proces, državna web stranica može biti bolja opcija za vas. Međutim, ako ste spremni platiti višu naknadu za iskustvo bez muke, pouzdani su agenti pravi put.

Koliko je potrebno turistima iz Hong Konga da dobiju odobrenje za vizu?

Dobra vijest je da je proces podnošenja zahtjeva za vizu za Vijetnam brz i učinkovit. Obično je potrebno 3-5 radnih dana za obradu vaše vize. Međutim, tijekom vrhunca sezone može potrajati malo duže. Stoga je preporučljivo podnijeti zahtjev za vizu dovoljno unaprijed kako biste izbjegli kašnjenja u svojim planovima putovanja.

Imajte na umu da imigracijska služba Vijetnama, gdje se obrađuje vaš zahtjev za vizu, ne radi subotom, nedjeljom, tradicionalnim danom Vijetnamskih narodnih snaga javne sigurnosti (19. kolovoza) i državnim praznicima. To znači da ćete, ako planirate putovati tijekom ovih dana, morati ranije podnijeti zahtjev za vizu ili koristiti usluge pouzdanog agenta.

Koji su državni praznici u Vijetnamu koje treba obratiti pozornost turistima iz Hong Konga?

Bitno je znati o državnim praznicima u Vijetnamu kako biste izbjegli bilo kakve neugodnosti tijekom podnošenja zahtjeva za vizu. Slijedi popis državnih praznika u Vijetnamu koje biste trebali uzeti u obzir kao turist iz Hong Konga:

 1. Nova godina (01. siječnja)
 2. Praznik Tet (prema lunarnom kalendaru obično pada u siječnju ili veljači)
 3. Dan komemoracije Hung Kings (10. dan trećeg lunarnog mjeseca)
 4. Dan ujedinjenja (30. travnja)
 5. Praznik rada (01. svibnja)
 6. Dan državnosti (02. rujna)

Tijekom ovih praznika, imigracijska služba Vijetnama neće obrađivati ​​zahtjeve za vizu. Stoga je najbolje planirati svoje putovanje u skladu s tim i podnijeti zahtjev za vizu unaprijed kako biste izbjegli bilo kakva kašnjenja.

Kako dobiti hitnu vizu za Vijetnam za turiste iz Hong Konga?

Ako ste u žurbi i morate hitno ishoditi vizu za Vijetnam, agenti također nude usluge po ubrzanom postupku. Ove usluge dolaze uz dodatnu naknadu, ali vas mogu spasiti od problema s vizom u zadnji čas. Evo opcija za dobivanje hitne vize za Vijetnam:

 • Viza istog dana: Agenti mogu obraditi vaš zahtjev za vizu istog dana i odobriti ga za samo nekoliko sati. Ovo je idealna opcija ako hitno morate putovati u Vijetnam.
 • 4-satna viza: Ako imate malo više vremena, možete se odlučiti za uslugu 4-satne vize. To vam omogućuje da svoju vizu dobijete unutar 4 sata od podnošenja zahtjeva.
 • 2-satna viza: U ekstremnim slučajevima, agenti također nude uslugu 2-satne vize. Ovo je najbrža dostupna opcija, a vaša će viza biti odobrena unutar 2 sata od podnošenja zahtjeva.

Što bi turisti iz Hong Konga trebali pripremiti da bi podnijeli zahtjev za vizu za Vijetnam online?

Kako bi podnijeli zahtjev za vijetnamsku e-vizu, turisti iz Hong Konga moraju pripremiti sljedeće dokumente:

 1. Putovnica s rokom valjanosti od 6 mjeseci i 2 prazne stranice: Kao i svaki drugi zahtjev za vizu, valjana putovnica neophodna je za turiste iz Hong Konga koji podnose zahtjev za vijetnamsku e-vizu. Putovnica mora imati valjanost najmanje 6 mjeseci od datuma namjeravanog ulaska u Vijetnam.
 2. Podaci o putovnici: turisti iz Hong Konga morat će dati podatke o putovnici kao što su ime, spol, datum rođenja, mjesto rođenja, broj putovnice i nacionalnost. Bitno je osigurati da su svi navedeni podaci točni i da odgovaraju podacima u vašoj putovnici.
 3. Adresa e-pošte: turisti iz Hong Konga morat će dati važeću adresu e-pošte kako bi primili potvrdu vize. Ova adresa e-pošte također će se koristiti za bilo kakvu buduću korespondenciju u vezi s vašom vijetnamskom e-vizom.
 4. Važeća kreditna/debitna kartica ili Paypal račun: turisti iz Hong Konga morat će imati važeću kreditnu/debitnu karticu ili Paypal račun za plaćanje naknade za obradu vize. To je siguran i praktičan način plaćanja i zaštite kupaca.
 5. Privremena adresa u Vijetnamu: turisti iz Hong Konga morat će dati privremenu adresu u Vijetnamu, kao što je planirani hotel ili smještaj. Ova adresa će se koristiti u administrativne svrhe i trebala bi biti unutar zemlje.
 6. Svrha posjeta: turisti iz Hong Konga morat će navesti svoju svrhu posjeta, bilo da se radi o turizmu, poslu, poslu ili studiju. Bitno je imati na umu da u svrhe koje nisu turističke mogu biti potrebni dodatni dokumenti kako bi se dokazala svrha vašeg posjeta.
 7. Datumi ulaska i izlaska: turisti iz Hong Konga morat će navesti svoje planirane datume ulaska i izlaska u Vijetnam. Ključno je osigurati da vaša viza vrijedi za cijelo vrijeme vašeg boravka u Vijetnamu.
 8. Predviđene ulazne i izlazne točke/zračne luke: turisti iz Hong Konga morat će navesti ulazne i izlazne točke ili zračne luke u Vijetnamu koje planiraju koristiti. Bitno je napomenuti da morate ući u Vijetnam kroz luku registriranu na vašoj e-vizi, osim zračnih luka.
 9. Trenutno zanimanje: turisti iz Hong Konga morat će dati informacije o svom trenutnom zanimanju, uključujući naziv tvrtke, adresu i broj telefona. Ovi podaci su potrebni za provjeru vašeg radnog statusa i svrhe posjeta.

Što turisti iz Hong Konga trebaju učitati za online zahtjev za vizu za Vijetnam?

Da biste podnijeli zahtjev za vizu za Vijetnam online, morat ćete prenijeti dva dokumenta: skeniranu kopiju stranice s podacima vaše putovnice i noviju portretnu fotografiju. Ovi su dokumenti ključni za provjeru vašeg identiteta i osiguravanje nesmetanog postupka podnošenja zahtjeva za vizu.

Zahtjevi za skeniranu kopiju stranice s podacima putovnice:

Skenirana kopija stranice s podacima vaše putovnice najvažniji je dokument potreban za online zahtjev za vizu za Vijetnam. Koristi se za provjeru podataka navedenih u obrascu zahtjeva za vizu. Evo posebnih zahtjeva za skeniranu kopiju stranice s podacima vaše putovnice:

 1. Trebao bi biti jasan, čitljiv i skeniran na cijeloj stranici.
 2. Fotografija na stranici ne smije biti mutna ili iskrivljena.
 3. Treba sadržavati vaše osobne podatke, poput imena, datuma rođenja i broja putovnice.
 4. ICAO linije na dnu stranice trebaju biti vidljive.
 5. Format datoteke trebao bi biti u PDF, JPEG ili JPG radi lakšeg slanja.

Važno je osigurati da vaša stranica s podacima u putovnici ispunjava sve ove zahtjeve kako biste izbjegli bilo kakva kašnjenja ili odbijanja vašeg zahtjeva za vizu.

Zahtjevi za fotografije portreta za turiste iz Hong Konga:

Drugi dokument potreban za online zahtjev za vizu za Vijetnam je nedavna portretna fotografija. Ova se fotografija koristi za potvrdu vašeg identiteta i trebala bi odgovarati osobi u vašoj putovnici. Evo posebnih zahtjeva za portretnu fotografiju:

 1. To bi trebala biti fotografija veličine putovnice (4×6 cm).
 2. Fotografija treba biti snimljena u zadnjih šest mjeseci.
 3. Trebali biste gledati ravno u kameru.
 4. Ne biste trebali nositi naočale ili pokrivala za glavu koja vam pokrivaju lice.
 5. Pozadina treba biti bijela ili prljavo bijela.
 6. Fotografija treba biti u boji i imati jasan i prirodan ton kože.
 7. Format datoteke treba biti u JPEG, JPG ili PNG.

Ključno je pridržavati se ovih zahtjeva kako bi vaša fotografija bila prihvaćena i vaš zahtjev za vizu obrađen bez problema.

Kako podnijeti zahtjev za vizu za Vijetnam online za turiste iz Hong Konga?

Postupak podnošenja zahtjeva za vijetnamsku e-vizu za turiste iz Hong Konga jednostavan je i može se izvršiti u nekoliko jednostavnih koraka:

 • Korak 1: Posjetite službenu web stranicu za podnošenje zahtjeva za vijetnamsku e-vizu i kliknite na gumb “Prijavi se sada”.
 • Korak 2: Ispunite sve tražene informacije točno, uključujući podatke o putovnici, svrhu posjeta i planirane datume ulaska i izlaska.
 • Korak 3: Prenesite digitalnu kopiju biografske stranice svoje putovnice i noviju fotografiju veličine putovnice.
 • Korak 4: Izvršite uplatu naknade za obradu vize koristeći valjanu kreditnu/debitnu karticu ili Paypal račun.
 • Korak 5: Nakon što je vaša prijava predana, primit ćete potvrdnu e-poruku s referentnim kodom.
 • Korak 6: Vrijeme obrade za Vijetnamsku e-vizu obično je 3-5 radnih dana. Nakon što je vaša viza odobrena, primit ćete poveznicu za preuzimanje svoje e-vize.
 • Korak 7: Ispišite svoju e-vizu i nosite je sa sobom kada putujete u Vijetnam.

Napominjemo da turisti iz Hong Konga moraju ući u Vijetnam kroz luku koju su registrirali u svojoj prijavi, osim zračnih luka. Ako želite ući u Vijetnam kroz drugu luku, morat ćete podnijeti zahtjev za novu e-vizu.

Kako provjeriti status vijetnamske e-vize za turiste iz Hong Konga?

Nakon što ste uspješno podnijeli zahtjev za vijetnamsku e-vizu, možete provjeriti njezin status na službenoj web stranici Odjela za imigraciju Vijetnama. Evo kako to možete učiniti:

 1. Posjetite web stranicu Odjela za imigraciju Vijetnama.
 2. Kliknite na “Provjeri status.”
 3. Unesite kod prijave, e-mail i datum rođenja.
 4. Kliknite na “Traži”.

Web stranica će prikazati trenutni status vašeg zahtjeva za vizu, je li u obradi, odobren ili odbijen. Ako vam je viza odobrena, možete je preuzeti i ispisati za svoje putovanje u Vijetnam.

Razumijevanje procesa prijave za vizu

Prije nego što zaronimo u savjete i trikove, prvo shvatimo postupak podnošenja zahtjeva za vizu za turiste iz Hong Konga. Kao nositelj hongkonške putovnice, imate dvije mogućnosti za podnošenje zahtjeva za vizu za Vijetnam: putem veleposlanstva ili online. Iako se opcija veleposlanstva može činiti kao tradicionalna i lakša ruta, može oduzeti puno vremena i može zahtijevati da fizički posjetite veleposlanstvo više puta. To može biti gnjavaža, pogotovo ako imate pretrpan raspored.

S druge strane, online podnošenje zahtjeva za vizu za Vijetnam praktičnija je i učinkovitija opcija. Sve što trebate je stabilna internetska veza i nekoliko minuta za ispunjavanje online obrasca za prijavu. Međutim, bitno je napomenuti da čak ni za online zahtjeve za vizu nema jamstva za odobrenje. Službenici će ipak procijeniti vašu prijavu i odlučiti hoće li je odobriti ili odbiti na temelju svojih pravila i propisa.

Savjeti za turiste iz Hong Konga za povećanje stope odobravanja viza

Sada kada razumijete postupak podnošenja zahtjeva za vizu, razgovarajmo o nekim savjetima koji mogu povećati stopu uspjeha vašeg zahtjeva:

 1. Pružite potpune i točne podatke: najčešći razlog za odbijanje vize su nepotpuni ili netočni podaci na obrascu zahtjeva. Obavezno još jednom provjerite sve podatke prije slanja obrasca kako biste izbjegli bilo kakva odstupanja.
 2. Predajte popratne dokumente: Uz prijavni obrazac od vas će se tražiti da podnesete popratne dokumente, kao što su putovnica, plan puta i dokaz o smještaju. Obavezno dostavite sve potrebne dokumente kako biste ojačali svoju prijavu.
 3. Prijavite se ranije: Uvijek je preporučljivo podnijeti zahtjev za vizu najmanje nekoliko tjedana prije planiranog datuma putovanja. To će vam dati dovoljno vremena da ispravite sve pogreške ili dostavite dodatne dokumente ako su potrebni.
 4. Imajte valjanu putovnicu: Vaša putovnica treba vrijediti najmanje šest mjeseci od datuma ulaska u Vijetnam. Ako vam putovnica uskoro ističe, svakako je obnovite prije podnošenja zahtjeva za vizu.
 5. Izbjegavajte prekoračenje: turistima iz Hong Konga dopušteno je ostati u Vijetnamu najviše 90 dana, ovisno o vrsti vize koju odaberu. Pridržavajte se ovog pravila i izbjegavajte prekoračenje boravka jer to može utjecati na vaše izglede za dobivanje vize u budućnosti.

Odobrenje bez muke i zajamčeno: Prednosti angažiranja pouzdanog agenta za vize

Ako ste u žurbi ili niste upoznati s postupkom podnošenja zahtjeva za vizu, angažiranje pouzdanog agenta za vizu može biti mudra odluka. Ovi agenti imaju opsežno znanje i iskustvo u rješavanju zahtjeva za vizu te poznaju lokalna pravila i propise. Evo nekih prednosti angažiranja pouzdanog agenta za vizu za vaš online zahtjev za vizu za Vijetnam:

 1. Jednostavan i lagan postupak: Visa agenti dobro su upoznati s postupkom prijave i mogu vas voditi kroz njega korak po korak. Oni će vam pomoći u ispravnom ispunjavanju obrasca za prijavu i osigurati da su svi potrebni dokumenti priloženi.
 2. Prijateljska podrška: Visa agenti pružaju personaliziranu i prijateljsku podršku za sve vaše potrebe za vizom. Oni razumiju da je situacija svakog putnika jedinstvena i radit će s vama kako bi pronašli najbolje rješenje za vaš zahtjev za vizu.
 3. Iskustva bez muke: Uz agenta za vizu uz sebe, možete biti sigurni da će vaš postupak podnošenja zahtjeva za vizu proći bez muke. Oni će riješiti svu papirologiju i stupiti u kontakt s nadležnim tijelima u vaše ime, čime ćete uštedjeti vrijeme i trud.
 4. Zajamčeno odobrenje: agenti za vizu dobro razumiju proces podnošenja zahtjeva za vizu i znaju što je potrebno za dobivanje odobrenja. Uz njihovu stručnost i vodstvo, možete biti sigurni da će vaša viza biti odobrena sa stopom uspješnosti od 99,9%.

Što učiniti za hongkonške turiste nakon odobrenja vize?

Čestitamo, dobili ste odobrenje za vizu! Sada, postoji samo nekoliko stvari koje trebate učiniti kako biste osigurali iskustvo bez muke po dolasku u Vijetnam.

 1. Još jednom provjerite svoju vizu: ključno je još jednom provjeriti svoju vizu kako biste bili sigurni da su svi podaci točni. Sve pogreške ili pogreške mogu vam uzrokovati značajne probleme pri dolasku. Stoga provjerite jesu li vaše ime, broj putovnice i trajanje vize točni.
 2. Ispišite kopiju svoje vize: Kao turist iz Hong Konga, morat ćete pokazati kopiju svoje vize po dolasku u Vijetnam. Stoga je bitno isprintati kopiju svoje vize i držati je uz sebe cijelo vrijeme putovanja.
 3. Kontaktirajte pouzdanog agenta: U slučaju da vam je potrebna viza tijekom praznika, najbolje je kontaktirati pouzdanog agenta za savjetovanje i ponudu. Oni vam mogu pomoći u postupku podnošenja zahtjeva za vizu i pružiti vam sve potrebne informacije i podršku.

Najčešća pitanja za turiste iz Hong Konga koji su podnijeli zahtjev za vijetnamsku e-vizu putem vladine web stranice

Što učiniti ako naiđete na probleme s vijetnamskom e-vizom kao turist iz Hong Konga?

Turisti iz Hong Konga koji planiraju putovanje u Vijetnam možda su čuli za praktičan sustav e-viza koji im omogućuje online podnošenje zahtjeva za vizu i izbjegavanje gnjavaže oko odlaska u veleposlanstvo. Međutim, mnogi su se suočili s problemima pri korištenju vladine web stranice za vijetnamsku e-vizu. Odgovorit ćemo na najčešće postavljana pitanja za hongkonške turiste koji su podnijeli zahtjev za vijetnamsku e-vizu putem vladine web stranice.

1. Moj let uskoro polijeće, ali moj status e-vize za Vijetnam je u obradi. Postoji li neka usluga koja bi to požurila ili ubrzala?

Može biti nervozno vidjeti da se status vaše e-vize još uvijek obrađuje dok se datum vašeg odlaska približava. U ovoj situaciji, najbolje je kontaktirati pouzdanog agenta ili poslati e-poštu na info@vietnamimmigration.org za podršku. Možda će moći ubrzati vaš postupak prijave uz dodatnu naknadu, osiguravajući da svoju e-vizu dobijete na vrijeme za putovanje u Vijetnam.

2. Naveo sam nevažeće podatke za svoj zahtjev za e-vizu. Ima li neki servis da to ispravi?

Pogreške se mogu dogoditi prilikom ispunjavanja online obrasca, a za turiste iz Hong Konga to može biti stresno kada je u pitanju njihov zahtjev za vizu. Ako ste dali netočne podatke za svoj zahtjev za e-vizu, na web stranici vlade ne postoji usluga koja bi ih mogla ispraviti. Međutim, možete kontaktirati pouzdanog agenta ili poslati e-poštu na info@vietnamimmigration.org za podršku. Imajte na umu da bi obrada vašeg zahtjeva mogla biti naplaćena.

3. Želim urediti svoj zahtjev za e-vizu. Postoji li neki servis za uređivanje?

Slično ispravljanju nevažećih podataka, na web stranici vlade ne postoji usluga za uređivanje vašeg zahtjeva za e-vizu. Ako trebate unijeti izmjene u svoju prijavu, najbolje je kontaktirati pouzdanog agenta ili poslati e-poštu na info@vietnamimmigration.org za pomoć. Međutim, imajte na umu da se ova usluga može naplatiti.

4. Dolazim ranije od datuma dolaska navedenog u zahtjevu za e-vizu. Postoji li usluga promjene datuma dolaska?

Ako se vaši planovi putovanja promijene i trebate stići u Vijetnam na datum koji nije naveden u vašem zahtjevu za e-vizu, možda ćete moći napraviti promjene. Da biste to učinili, možete se obratiti pouzdanom agentu ili poslati e-poštu na info@vietnamimmigration.org za pomoć. Možda vam mogu pomoći promijeniti datum dolaska na vašoj e-vizi, osiguravajući da možete ući u Vijetnam na željeni datum.

5. Ulazim u Vijetnam kroz drugu luku koja nije navedena u zahtjevu za e-vizu. Postoji li neka usluga za ispravljanje ulaznog otvora?

Neophodno je ući u Vijetnam kroz luku navedenu na vašoj e-vizi kako biste izbjegli probleme s ulaskom. Međutim, ako iz nekog razloga trebate ući kroz drugu luku, možete se obratiti pouzdanom agentu ili poslati e-poštu na info@vietnamimmigration.org za pomoć. Oni vam mogu pomoći da izmijenite ulaznu luku na vašoj e-vizi uz naknadu.

6. Što trebam učiniti da izmijenim podatke nakon podnošenja zahtjeva za e-vizu putem vladine web stranice?

Ako ste već predali zahtjev za e-vizu putem vladine web stranice i trebate izmijeniti bilo koju informaciju, najbolje je kontaktirati pouzdanog agenta ili poslati e-poštu na info@vietnamimmigration.org za pomoć. Možda vam mogu pomoći da napravite potrebne promjene, ali imajte na umu da se ova usluga može naplatiti.

Zaključak

Kao turistu iz Hong Konga, ključno je razumjeti postupak izdavanja vize u Vijetnamu i poduzeti potrebne korake za povećanje stope uspješnosti vašeg zahtjeva za vizu. Međutim, za jednostavno i zajamčeno odobrenje preporuča se angažirati pouzdanog agenta. Ovi agenti pružaju pojednostavljen postupak prijave, prijateljsku podršku i imaju visoku stopu uspješnosti. A u slučaju hitne potrebe za vizom, također nude ubrzane usluge kako bi osigurali da možete putovati u Vijetnam na vrijeme. Stoga, ne dopustite da vam proces dobivanja vize postane prepreka u vašim planovima putovanja i potražite pomoć pouzdanog agenta za glatko iskustvo bez stresa.

Bilješka:

Državna web stranica za vijetnamsku e-vizu ne nudi veliku podršku turistima iz Hong Konga koji naiđu na probleme sa svojim zahtjevom za e-vizu. Preporuča se kontaktirati pouzdanog agenta ili poslati e-poštu na info@vietnamimmigration.org za pomoć ako trebate napraviti promjene ili ispraviti bilo koju informaciju. Međutim, imajte na umu da se ove usluge mogu naplaćivati. Također je preporučljivo pažljivo planirati svoje putovanje i zahtjev za e-vizu kako biste izbjegli probleme.

PERHAPS YOU ARE INTERESTED IN

Hvorfor Vietnam er den perfekte destination for Hongkongs turister Vietnam har vundet popularitet blandt turister fra hele verden, og det er der god grund til. Det er et land, der kan prale af en rig historie og kultur, med indflydelse fra Kina, Frankrig og andre nabolande.

Proč je Vietnam perfektní destinací pro hongkongské turisty Vietnam si získává oblibu mezi turisty z celého světa, a to z dobrého důvodu. Je to země, která se může pochlubit bohatou historií a kulturou, s vlivy z Číny, Francie a dalších sousedních zemí.

Perchè u Vietnam hè a destinazione perfetta per i turisti di Hong Kong Vietnam hà guadagnatu pupularità trà i turisti di tuttu u mondu, è per una bona ragione. Hè un paese chì si vanta di una ricca storia è cultura, cù influenze da Cina, Francia è altri paesi vicini.

Chifukwa Chake Vietnam Ndiko Kopitako Kwabwino Kwa Alendo aku Hong Kongese Vietnam yakhala ikudziwika pakati pa alendo ochokera padziko lonse lapansi, ndipo pazifukwa zomveka. Ndi dziko lomwe limadzitama kuti lili ndi mbiri yakale komanso zikhalidwe zambiri, zomwe zimatengera ku China, France, ndi mayiko ena oyandikana nawo.

Per què Vietnam és la destinació perfecta per als turistes de Hong Kong Vietnam ha anat guanyant popularitat entre els turistes de tot el món, i per una bona raó. És un país que presumeix d’una història i una cultura rica, amb influències de la Xina, França i altres països veïns.

Защо Виетнам е идеалната дестинация за хонконгските туристи Виетнам набира популярност сред туристите от цял ​​свят и има защо. Това е страна, която се гордее с богата история и култура, с влияния от Китай, Франция и други съседни страни.

Zašto je Vijetnam savršena destinacija za turiste iz Hong Konga Vijetnam postaje sve popularniji među turistima iz cijelog svijeta, i to s dobrim razlogom. To je zemlja koja se može pohvaliti bogatom istorijom i kulturom, sa uticajima Kine, Francuske i drugih susjednih zemalja.