May 20, 2024
Romanian

Viză Vietnam Online Pentru Turiștii Maghiari: Tot Ce Trebuie Să Știți

De ce ar trebui turiștii maghiari să ia în considerare vizitarea Vietnamului?

Vietnamul oferă o experiență unică și diversă, care atrage o gamă largă de călători. Indiferent dacă sunteți un pasionat de aventură, un pasionat de istorie, un iubitor de natură sau un gurmand, Vietnamul are ceva pentru toată lumea. Iată câteva motive convingătoare pentru care turiștii maghiari ar trebui să ia în considerare să viziteze această țară captivantă:

 • Sigur și prietenos: Vietnamul este cunoscut pentru localnicii săi caldi și primitori, care îmbrățișează vizitatorii cu brațele deschise. Țara are o rată scăzută a criminalității, ceea ce o face o destinație sigură pentru turiști.
 • Mâncăruri delicioase: Bucătăria vietnameză este renumită în întreaga lume pentru arome, prospețime și varietate. De la tarabe de mâncare stradală la restaurante de ultimă generație, turiștii maghiari vor avea ocazia de a se răsfăța cu mâncăruri delicioase precum pho, banh mi și fructe de mare proaspete.
 • Accesibil: În comparație cu multe alte destinații turistice populare, Vietnamul oferă un raport calitate-preț excelent. Turiștii maghiari vor descoperi că bugetul lor se poate întinde și mai mult, permițându-le să se bucure de experiențe de lux fără a sparge banca.
 • Vreme frumoasă și frumoasă: Vietnamul se mândrește cu peisaje uimitoare, de la carsturile de calcar emblematice din Golful Halong până la terasele pitorești de orez din Sapa. În plus, țara se bucură de un climat tropical, asigurând vreme plăcută în cea mai mare parte a anului.
 • Cultură vibrantă: Cufundați-vă în bogata moștenire culturală a Vietnamului explorând temple antice, pagode și situri istorice. Asistați la festivaluri tradiționale, vizitați piețele locale și interacționați cu comunitățile minorităților etnice pentru a obține o înțelegere mai profundă a culturii vibrante a Vietnamului.

Turiștii maghiari au nevoie de o viză de intrare pentru a intra în Vietnam?

Da, turiștii maghiari trebuie să obțină o viză înainte de a pleca în Vietnam. Cu toate acestea, vestea bună este că aceștia pot solicita cu ușurință o viză pentru Vietnam online, cunoscută și sub numele de e-Visa pentru Vietnam.

Trăind departe de Ambasada/Consulatul Vietnamului, pot turiștii maghiari să solicite o viză pentru Vietnam online?

Absolut! Viza pentru Vietnam online este o opțiune convenabilă pentru turiștii maghiari care locuiesc departe de ambasada sau consulatul Vietnamului. Odată cu procesul de aplicare online, nu este nevoie să treci prin bătaia de cap de a călători pe distanțe lungi sau de a aștepta la cozi. Turiștii maghiari își pot aplica acum pentru viza din confortul acasă sau la birou, economisind timp și efort.

Care sunt beneficiile vizei online pentru Vietnam pentru turiștii maghiari?

Viza pentru Vietnam online oferă mai multe avantaje pentru turiștii maghiari:

 • Proces de aplicare ușoară: Aplicația online este simplă și poate fi finalizată în câteva minute. Tot ce aveți nevoie este un pașaport valabil, o fotografie digitală de dimensiunea pașaportului și o conexiune la internet.
 • Economie de timp și costuri: Aplicarea online pentru o viză pentru Vietnam elimină necesitatea vizitelor multiple la ambasadă sau consulat. Acest lucru economisește turiștii maghiari atât timp, cât și bani. În plus, taxa de viză online este de obicei mai mică decât procesul tradițional de solicitare a vizei.
 • Opțiune de intrare multiplă: Viza electronică pentru Vietnam permite turiștilor maghiari să intre și să iasă din țară de mai multe ori în perioada de valabilitate a vizei de până la 90 de zile. Acest lucru oferă flexibilitate călătorilor care intenționează să exploreze țările învecinate sau să viziteze Vietnamul în timpul călătoriei lor.
 • Puncte largi de intrare: Cu e-Visa pentru Vietnam, turiștii maghiari pot intra convenabil în Vietnam prin 13 aeroporturi, 16 porți de frontieră terestră și 13 porți de frontieră maritimă. Această rețea extinsă de puncte de intrare asigură ușurința călătoriei și flexibilitate.

Cât costă oficial pentru turiștii maghiari să obțină o viză pentru Vietnam?

Taxele oficiale de viză pentru turiștii maghiari care solicită o viză pentru Vietnam online sunt următoarele:

 • Viză cu o singură intrare, valabilă până la 30 de zile: 25 USD
 • Viză cu intrări multiple, valabilă până la 30 de zile: 50 USD
 • Viză cu o singură intrare, valabilă până la 90 de zile: 25 USD
 • Viză cu intrări multiple, valabilă până la 90 de zile: 50 USD

Este important să rețineți că aceste taxe pot fi modificate. Prin urmare, este recomandabil să verificați tarifele actuale pe site-ul web al guvernului înainte de a trimite cererea de viză. Rămânând la curent cu cele mai recente actualizări, puteți evita orice surprize și puteți asigura un proces fără probleme de solicitare a vizei.

Înțelegerea intrării unice și a intrărilor multiple pentru turiștii maghiari

Dacă nu sunteți familiarizat cu termenii „o singură intrare” și „mai multe intrări”, să clarificăm ce înseamnă aceștia pentru turiștii maghiari:

 • Viză cu o singură intrare: Aceasta vă permite să intrați în Vietnam o singură dată în perioada de valabilitate specificată. Odată ce părăsiți Vietnamul, viza nu va mai fi valabilă și, dacă intenționați să reintrați în țară, va trebui să solicitați o nouă viză.
 • Viză cu intrări multiple: Cu o viză cu intrări multiple, puteți intra și ieși din Vietnam de mai multe ori în timpul perioadei de valabilitate desemnate. Acest lucru este util în special dacă intenționați să vizitați țările vecine și să vă întoarceți în Vietnam în perioada de valabilitate a vizei.

Este esențial să iei în considerare cu atenție planurile tale de călătorie și să alegi tipul de viză care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Dacă nu sunteți sigur cu ce opțiune să alegeți, consultați autoritățile competente sau cereți sfatul unei agenții de turism de încredere.

Politica de rambursare a vizei pentru Vietnam pentru turiștii maghiari

Când vine vorba de politica de rambursare pentru turiștii maghiari care solicită o viză pentru Vietnam online, este important de reținut că taxele nu sunt rambursabile în orice caz. Indiferent dacă cererea dvs. de viză este aprobată sau respinsă, taxele pe care le-ați plătit sunt nerambursabile.

Pentru a evita cheltuielile inutile, este esențial să vă asigurați că îndepliniți toate cerințele și furnizați informații exacte atunci când depuneți cererea de viză. Verificarea de două ori a cererii și asigurarea că toate documentele necesare sunt în regulă poate ajuta la minimizarea riscului de respingere a vizei.

În cazul în care cererea dvs. de viză este respinsă, este recomandabil să contactați autoritățile competente sau să solicitați asistență de la o agenție de turism de renume. Aceștia vă pot ghida cu pașii următorii de urmat și vă pot oferi soluții alternative, dacă este necesar.

Site-ul guvernamental versus agenții de renume: Ce să aleagă pentru turiștii maghiari pentru a obține o intrare în Vietnam?

Când vine vorba de solicitarea unei vize pentru a vizita Vietnamul, turiștii maghiari au două opțiuni principale: site-ul web al guvernului sau agențiile de renume. Deși site-ul web al guvernului poate părea alegerea mai prietenoasă cu bugetul, este esențial să cântăriți argumentele pro și contra înainte de a lua o decizie.

Site-ul guvernamental: O abordare DIY

Site-ul web al guvernului oferă o taxă mai mică pentru cererile de viză, ceea ce poate fi atrăgător pentru călătorii care au grijă de buget. Cu toate acestea, este important să rețineți că această opțiune este o abordare de tip „do-it-yourself”. Înseamnă că sunteți singurul responsabil pentru întregul proces de solicitare a vizei, fără asistență sau îndrumare.

Pentru călătorii experimentați care sunt familiarizați cu cererile de viză și au timp suficient pentru a naviga prin proces, site-ul web al guvernului poate fi o opțiune viabilă. Cu toate acestea, pentru cei care sunt începători cu cererile de viză sau au preocupări specifice, lipsa de sprijin și îndrumări poate fi descurajantă.

Agenții de renume: expertiză și asistență

Pe de altă parte, agențiile de renume percep taxe mai mari, dar oferă un serviciu cuprinzător care se ocupă de cererea ta de viză în numele tău. Aceste agenții au ani de experiență și știu exact cum să vă aprobe cererea de viză și să vă livreze viza la timp. În plus, oferă asistență online promptă, asigurându-se că toate întrebările și preocupările voastră sunt abordate prompt.

Expertiza și sprijinul oferite de agenții de renume pot fi de neprețuit, în special pentru turiștii care doresc un proces de solicitare a vizei fără probleme. În loc să petreci ore întregi cercetând cerințele de viză și completând formulare, te poți baza pe expertiza profesioniștilor care s-au ocupat de nenumărate cereri de viză.

Beneficii suplimentare ale agențiilor de renume

Pe lângă procesul de solicitare a vizei, agențiile de renume oferă beneficii suplimentare care vă pot îmbunătăți experiența de călătorie în Vietnam. Dacă aveți nevoie urgentă de viză, agențiile de renume vă pot accelera solicitarea, asigurându-vă că primiți viza în cel mai scurt timp posibil.

În plus, agențiile de renume înțeleg provocările de a ajunge la un aeroport necunoscut și oferă servicii pentru a accelera autorizarea imigrației. Aceasta înseamnă că puteți evita cozile lungi la ghișeul de imigrare, economisind timp și asigurând o intrare fără probleme în Vietnam. În plus, unele agenții oferă chiar și servicii de preluare și transfer de la aeroport, făcând sosirea și transferul la hotel fără probleme și convenabile.

A face alegerea potrivită pentru viza ta pentru Vietnam

Alegerea între site-ul web guvernamental și agențiile de renume depinde în cele din urmă de prioritățile și preferințele dvs. Dacă vă simțiți confortabil să gestionați singur procesul de solicitare a vizei și doriți să economisiți bani, site-ul web al guvernului ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs. Cu toate acestea, dacă prețuiți expertiza, sprijinul și o experiență fără probleme de solicitare a vizei, agențiile de renume sunt calea de urmat.

Înainte de a lua o decizie, luați în considerare nivelul de confort, suport și liniște sufletească pe care îl doriți. Rețineți că agențiile de renume oferă nu numai asistență pentru solicitarea vizei, ci și servicii suplimentare care vă pot îmbunătăți experiența generală de călătorie. Așadar, cântăriți-vă opțiunile cu atenție și faceți o alegere informată care să se potrivească nevoilor dvs. ca turist maghiar care călătorește în Vietnam.

Cât timp durează pentru turiştii maghiari să obţină aprobarea vizei?

Procesul de aprobare a vizei pentru turiștii maghiari durează de obicei aproximativ 3-5 zile lucrătoare. Cu toate acestea, este important să rețineți că în timpul sezonului de vârf, timpul de procesare poate fi mai lung. Pentru a evita orice inconvenient, vă recomandăm să solicitați viza cu mult înainte de date de călătorie.

Sărbătorile naționale din Vietnam de notat pentru turiștii maghiari

Înainte de a trimite cererea de viză, este esențial să fii la curent cu sărbătorile naționale din Vietnam. Imigrația din Vietnam, responsabilă cu procesarea cererilor de viză, rămâne închisă sâmbăta, duminica, Ziua tradițională a Forței de securitate publică a populației din Vietnam (19 august) și următoarele sărbători naționale:

 • Ziua de Anul Nou (01 ianuarie)
 • Tet Holiday
 • Ziua Comemorarii Regilor Hung
 • Ziua Reunificării (30 aprilie)
 • Ziua Muncii (01 mai)
 • Ziua Națională (02 septembrie)

Dacă aveți nevoie de viză în aceste sărbători, vă recomandăm să solicitați asistență de la o agenție de renume specializată în consultanță și cotație pentru vize. Ei vă pot ghida prin proces și vă pot asigura o experiență fără probleme.

Cum să obțineți o viză urgentă în Vietnam pentru turiștii maghiari?

În anumite cazuri, turiștii maghiari pot solicita o viză urgentă pentru Vietnam. Fie că se datorează planurilor de călătorie neașteptate sau schimbări de ultim moment, agențiile vă pot ajuta să obțineți o viză accelerată. Iată opțiunile disponibile:

 • Viză pentru aceeași zi: dacă aveți nevoie de viză în aceeași zi, agențiile vă pot accelera procesul. Trimițând cererea dvs. dimineața, puteți primi viza aprobată până la sfârșitul zilei. Aceasta este o soluție excelentă pentru cei care au nevoie de aranjamente imediate de călătorie.
 • Viză de 4 ore: în situațiile în care aveți câteva ore libere, agențiile vă pot oferi un timp de răspuns rapid de patru ore pentru viza dvs. Acest lucru vă permite să gestionați eficient orice plan de călătorie neașteptat sau probleme de afaceri urgente.
 • Viză de 2 ore: Pentru cazuri cu adevărat urgente, agențiile oferă un serviciu de viză de 2 ore. Cu această opțiune, puteți primi viza aprobată în doar două ore. Acest lucru vă asigură că vă puteți prinde zborul sau vă puteți ocupa fără întârzieri la orice chestiune urgentă.

Ce turiști maghiari ar trebui să se pregătească pentru a aplica online pentru o viză pentru Vietnam?

Înainte de a intra în procesul de aplicare, să aruncăm o privire la documentele și informațiile esențiale de care aveți nevoie pentru a pregăti:

 • Pașaport valabil: Asigurați-vă că pașaportul dumneavoastră maghiar are o valabilitate minimă de 6 luni de la data prevăzută de intrare și cel puțin 2 pagini albe pentru ștampilarea vizei.
 • Informații personale: furnizați numele dvs. complet, sexul, data nașterii, locul nașterii, numărul pașaportului și naționalitatea. Este important să verificați din nou acuratețea acestor informații pentru a evita orice probleme în timpul procesului de aplicare.
 • Adresă de e-mail validă: veți primi confirmare și notificări privind starea vizei prin e-mail. Asigurați-vă că furnizați o adresă de e-mail validă pentru a rămâne la curent pe parcursul procesului de aplicare.
 • Card de credit/debit valabil: aveți un card de credit sau de debit pregătit pentru plată. Cardurile acceptate includ Visa, Master, JCB, Dinner Club, Amex, Union Pay și multe altele. Fiți siguri, procesul de plată este sigur și fără probleme.
 • Adresă temporară în Vietnam: furnizați adresa hotelului sau cazării planificate în Vietnam. Aceste informații sunt necesare pentru înregistrarea vizei.
 • Scopul vizitei: indicați clar scopul vizitei dvs., indiferent dacă este pentru turism, muncă, afaceri, studiu sau orice alt motiv relevant. Rețineți că unele scopuri pot necesita documente suplimentare pentru a susține cererea dvs.
 • Date planificate de intrare și ieșire: specificați datele la care intenționați să intrați și să ieșiți din Vietnam. Este recomandabil să vă planificați itinerarul în avans pentru a vă asigura o experiență de călătorie fără probleme.
 • Puncte de intrare și ieșire prevăzute: selectați porturile sau aeroporturile prin care intenționați să intrați și să ieșiți din Vietnam. Vă rugăm să rețineți că ar trebui să intrați în Vietnam prin portul înregistrat în timpul procesului de aplicare, cu excepția aeroporturilor.
 • Ocupația actuală: furnizați detalii despre ocupația dvs. curentă, inclusiv numele și adresa companiei dvs., precum și numărul de telefon. Aceste informații vă ajută să vă stabiliți legăturile cu țara de origine și vă întăresc cererea de viză.

Ce trebuie să încarce turiștii maghiari pentru cererea online de viză pentru Vietnam?

Atunci când solicită o viză pentru Vietnam online, turiștii maghiari li se cere să încarce două documente esențiale: o copie scanată a paginii cu datele pașaportului și o fotografie portret recentă.

1. Copie scanată a paginii de date ale pașaportului:

 Copia scanată a paginii cu datele pașaportului este folosită pentru a verifica informațiile pe care le furnizați în formularul de cerere de viză. Pentru a asigura un proces de aplicare fără probleme, asigurați-vă că copia scanată este lizibilă, clară și include întreaga pagină. Ar trebui să includă fotografia dvs., detaliile personale și liniile ICAO. Formatele de fișier acceptabile pentru copia scanată sunt PDF, JPEG și JPG.

Cerințe pentru copia scanată a paginii de date pașaport

Pentru a iniția cererea de viză pentru Vietnam, va trebui să încărcați o copie scanată a paginii cu datele pașaportului. Acest pas este crucial, deoarece ajută la verificarea informațiilor pe care le furnizați în formularul de cerere de viză. Asigurați-vă că copia scanată este:

 • Lizibil: asigurați-vă că copia scanată este clară și lizibilă, fără neclarități sau pete. Acest lucru vă asigură că toate detaliile de pe pașaport sunt vizibile în timpul procesului de verificare.
 • Pagină completă: Scanați întreaga pagina de date a pașaportului, inclusiv fotografia, detaliile personale și liniile ICAO. Acest lucru asigură că toate informațiile necesare sunt disponibile pentru verificare.
 • Format: Salvați copia scanată în format PDF, JPEG sau JPG pentru o trimitere ușoară. Aceste formate sunt acceptate pe scară largă și compatibile cu sistemul de aplicații online.

2. Fotografie portret recentă:

Fotografia portret este folosită pentru a vă verifica identitatea și trebuie să reprezinte cu exactitate aspectul dvs. actual. Este esențial ca fotografia să se potrivească cu persoana din pașaport. Când faci fotografia, asigură-te că te uiți drept la cameră și nu purtați ochelari. Dimensiunile fotografiei ar trebui să fie 4x6cm, care este dimensiunea standard a pașaportului. Puteți face cu ușurință această fotografie folosind smartphone-ul. Din nou, formatele de fișier acceptabile pentru fotografia portret sunt PDF, JPEG și JPG.

Cerințe de fotografie pentru portrete pentru turiștii maghiari

Pe lângă copia scanată a paginii cu datele pașaportului, va trebui, de asemenea, să încărcați o fotografie portret recentă sau o fotografie la dimensiunea pașaportului (4×6 cm). Iată cerințele pentru fotografia portret:

 • Verificare: fotografia portret servește ca mijloc de a vă verifica identitatea. Ar trebui să reflecte aspectul dvs. actual și să se potrivească cu persoana din pașaport.
 • Claritate: asigurați-vă că fotografia este clară și de înaltă calitate. Evitați orice neclaritate sau pixelare care ar putea împiedica procesul de verificare.
 • Expresia facială: Privește direct în cameră cu o expresie facială neutră. Evitați zâmbetul, încruntarea sau orice expresie exagerată.
 • Fără ochelari: Scoateți ochelarii și orice accesorii care vă acoperă fața. Caracteristicile dvs. ar trebui să fie clar vizibil în fotografie.

Cum să aplici online pentru o viză pentru Vietnam pentru turiștii maghiari?

Acum că ați adunat toate informațiile necesare, să explorăm procesul pas cu pas de solicitare a unei vize pentru Vietnam online:

 • Vizitați site-ul oficial: accesați site-ul web oficial al sistemului de cerere de viză electronică pentru Vietnam. Această platformă sigură asigură un proces fluid și eficient de solicitare a vizei.
 • Porniți aplicația: faceți clic pe butonul „Aplicați acum” pentru a iniția cererea de viză. Veți fi ghidat printr-o serie de pași simpli și ușor de utilizat.
 • Completați formularul de cerere: completați formularul de cerere online cu informațiile dumneavoastră personale, inclusiv numele complet, sexul, data nașterii, locul nașterii, numărul pașaportului și naționalitatea. Furnizați informații exacte pentru a evita orice complicații.
 • Încărcați documentele necesare: încărcați o copie scanată a paginii biografice a pașaportului dvs. valabil. Asigurați-vă că imaginea scanată este clară și lizibilă.
 • Oferiți informații suplimentare: completați detaliile necesare cu privire la scopul vizitei dvs., datele planificate de intrare și ieșire, punctele de intrare și ieșire prevăzute, adresa temporară din Vietnam și ocupația dvs. curentă.
 • Examinați și confirmați: verificați exact toate informațiile pe care le-ați furnizat. Odată ce sunteți mulțumit, treceți la pasul următor.
 • Efectuați plata: plătiți taxa de procesare a vizei folosind cardul dvs. de credit sau de debit. Procesul de plată este sigur și criptat pentru a vă proteja informațiile financiare.
 • Primiți scrisoarea de aprobare a vizei: După plata cu succes, veți primi o scrisoare de aprobare a vizei prin e-mail în timpul de procesare specificat. Această scrisoare servește ca document oficial care vă autorizează intrarea în Vietnam.
 • Tipărește scrisoarea de aprobare: imprimă scrisoarea de aprobare a vizei și păstrează-o împreună cu documentele de călătorie. Va trebui să prezentați această scrisoare la sosirea în Vietnam.

Cum se verificați staturea vizei electronice pentru Vietnam pentru turiștii maghiari?

După ce ați aplicat cu succes pentru viza electronică pentru Vietnam, poate doriți să urmăriți starea cererii dvs. Iată cum o poți face:

 • Vizitați site-ul oficial: Accesați site-ul oficial al sistemului de vize electronice pentru Vietnam.
 • Introduceți detaliile aplicației dvs.: Introduceți informațiile necesare, cum ar fi ID-ul cererii, numărul pașaportului și data nașterii.
 • Verificați-vă starea: Faceți clic pe butonul „Verificați starea”, iar sistemul vă va oferi actualizări în timp real cu privire la progresul cererii dvs. de viză electronică.

Urmând acești pași, puteți urmări cu ușurință cererea dvs. de viză electronică pentru Vietnam și vă puteți asigura o experiență de călătorie fără probleme.

Ce să faci pentru a crește rata de succes a cererii tale de viză ca turist maghiar?

Pentru turiștii maghiari care solicită o viză pentru Vietnam online, există câțiva pași pe care îi pot face pentru a spori rata de succes a cererilor lor. Acești pași sunt menționați pentru a se asigura că toate cerințele necesare sunt îndeplinite și cererea este depusă corect. Iată o listă utilă cu ceea ce pot face turiștii maghiari:

 • Completați formularul de cerere cu acuratețe: atunci când solicitați o viză pentru Vietnam online, este esențial să completați formularul de cerere cu informații exacte și actualizate. Verificați din nou toate detaliile, inclusiv datele dvs. personale, datele călătoriei și informațiile despre pașaport.
 • Pregătiți documentele necesare: asigurați-vă că aveți toate documentele necesare pregătite înainte de a trimite cererea de viză. În general, veți avea nevoie de un pașaport valabil cu cel puțin șase luni de valabilitate rămase, o fotografie recentă de dimensiunea pașaportului și o copie a itinerariului de zbor.
 • Oferiți dovada cazării: Pentru a vă crește șansele de aprobare a vizei, este recomandabil să furnizați dovada cazării dvs. în Vietnam. Aceasta poate fi sub formă de rezervări la hotel, rezervări Airbnb sau o scrisoare de invitație de la un contact local de încredere.
 • Păstrați transparența: fiți transparent și sincer în cererea dvs. de viză. Evitați furnizarea de informații false sau înșelătoare, deoarece acestea pot duce la respingere sau chiar la interdicția de a intra în Vietnam în viitor.
 • Luați în considerare angajarea unei agenții: dacă doriți să evitați potențiala frustrare sau incertitudine, luați în considerare angajarea unei agenții specializate în servicii de viză pentru Vietnam. Aceste agenții au o înțelegere aprofundată a regulilor și reglementărilor locale și vă pot ghida prin procesul de aplicare, crescând șansele de succes.

Aprobare fără probleme de viză: Avantajul agenției pentru turiștii maghiari

Pentru turiștii maghiari care caută o aprobare fără probleme și garantată pentru viza lor pentru Vietnam, angajarea unei agenții este o alegere inteligentă. Aceste agenții au ani de experiență și o înțelegere profundă a procesului de solicitare a vizei. Iată de ce ar trebui să luați în considerare serviciile lor:

 • Formular simplu și încărcarea ușoară a documentelor: Aplicarea pentru o viză printr-o agenție este o briză. Acestea oferă un formular de cerere online ușor de utilizat și vă ghidează prin procesul de încărcare a documentelor. Cu expertiza lor, puteți fi sigur că aplicația dvs. îndeplinește toate cerințele.
 • Asistență prietenoasă: navigarea în procesul de solicitare a vizei poate fi copleșitoare. Agențiile oferă asistență personalizată, asigurându-se că toate întrebările și preocupările dumneavoastră sunt rezolvate cu promptitudine. Personalul lor prietenos și profesionist vă va ajuta la fiecare pas, făcând întregul proces fără stres.
 • Experiențe fără probleme cu o rată de succes de 99,9%: agențiile din Vietnam au o rată de succes excepțională în obținerea de vize pentru clienții lor. Prin valorificarea cunoștințelor și expertizei lor locale, aceștia pot maximiza șansele ca cererea dvs. de viză să fie aprobată. Acest lucru elimină potențiala frustrare și incertitudine, permițându-vă să vă concentrați pe planificarea călătoriei.

Lista de verificare pentru turiștii maghiari după ce au primit aprobarea vizei

Felicitări! Ați primit aprobarea pentru viză. Acum, este timpul să vă pregătiți pentru călătoria dvs. incitantă în Vietnam. Iată o listă de verificare la îndemână pentru a vă asigura o experiență fără probleme la sosire:

 • Verificați-vă viza de două ori: înainte de a călători, verificați cu atenție viza pentru a vă asigura că nu există erori sau greșeli. Orice inexactitate poate duce la complicații inutile la punctele de control pentru imigrare.
 • Tipărește o copie a vizei: Este obligatoriu să ai cu tine o copie tipărită a vizei. Ofițerii de imigrare vor solicita să-l vadă la sosirea dumneavoastră în Vietnam. Asigurați-vă că aveți o copie fizică disponibilă.
 • Verificați-vă documentele de călătorie: Împreună cu viza, asigurați-vă că pașaportul este valabil timp de cel puțin șase luni după șederea preconizată în Vietnam. În plus, faceți copii ale pașaportului și păstrați-le într-o locație separată, ca măsură de precauție.
 • Cercetați obiceiurile și cultura locală: Familiarizați-vă cu datumele, tradițiile și nuanțele culturale locale din Vietnam. Acest lucru vă va ajuta să navigați în țară cu respect și să evitați orice neînțelegeri culturale.
 • Ambalați în consecință: Luați în considerare condițiile meteorologice în timpul vizitei și împachetați îmbrăcăminte și accesorii adecvate. Nu uita de elementele esențiale, cum ar fi cremă de protecție solară, insecticide și pantofi confortabili pentru mers.
 • Schimb valutar: Familiarizați-vă cu moneda locală, Dong vietnamez (VND) și schimbați forintul maghiar (HUF) pentru a vă asigura că aveți suficiente fonduri pentru șederea dumneavoastră. Este recomandabil să aveți un amestec de numerar și carduri de credit/debit acceptate internațional.
 • Asigurare de călătorie: Protejați-vă împotriva circumstanțelor neprevăzute prin obținerea unei asigurări complete de călătorie. Ar trebui să acopere urgențele medicale, anulările călătoriilor și bunurile pierdute sau furate.
 • Învățați expresii vietnameze de bază: deși engleza este vorbită pe scară largă în destinațiile turistice populare, învățarea câtorva expresii vietnameze de bază vă poate îmbunătăți experiența și facilita comunicarea cu localnicii.
 • Planifică-ți itinerariul: Cercetează-ți și planifica-ți itinerarul, inclusiv atracțiile de vizitat obligatoriu, experiențe culinare locale și activități culturale unice. Cu toate acestea, permiteți o oarecare flexibilitate pentru a accepta aventuri neașteptate.

Cele mai frecvente întrebări pentru turiștii maghiari care au aplicat e-Visa Vietnam prin site-ul guvernamental

Sunteți un turist maghiar care a solicitat o viză electronică pentru Vietnam prin site-ul guvernului? Ați întâmpinat probleme sau ați nevoie să faceți modificări aplicației dvs.? Înțelegem că site-ul web al guvernului nu oferă suport, dar nu vă faceți griji! Suntem aici pentru a vă ajuta cu cele mai importante întrebări puse de turiștii maghiari care au solicitat o viză electronică pentru Vietnam.

1. Zborul meu pleacă în curând, dar statutul de viză electronică pentru Vietnam este în curs de procesare. Există un serviciu care să l grăbească sau să o accelereze?

Dacă ești un turist maghiar și zborul tău se apropie cu pași repezi, dar viza electronică pentru Vietnam este încă în procesare, există o soluție pentru tine. Vă recomandăm să contactați o agenție de renume sau trimiteți un e-mail la info@vietnamimmigration.org pentru asistență. Aceste agenții vă pot ajuta la accelerarea procesului de viză electronică, asigurându-vă că o primiți la timp pentru călătoria dvs. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că pot exista taxe aplicabile pentru acest serviciu.

2. Am furnizat informații nevalide pentru cererea mea de viză electronică. Există vreun serviciu care să o corecteze?

Se întâmplă greșeli, iar dacă sunteți un turist maghiar care a furnizat informații incorecte în cererea dvs. de viză electronică pentru Vietnam, există opțiuni disponibile pentru a le corecta. Pentru a corecta orice erori, vă sugerăm să contactați o agenție de renume sau să trimiteți un e-mail la info@vietnamimmigration.org pentru asistență. Acești profesioniști vă pot ghida prin procesul de corectare a informațiilor nevalide din cererea dvs. de viză electronică. Rețineți că pot exista taxe asociate cu acest serviciu.

3. Doresc să-mi editez cererea de viză electronică. Există vreun serviciu pentru a-l edita?

Dacă ești un turist maghiar care dorește să-ți editeze cererea de viză electronică pentru Vietnam, există asistență disponibilă. Vă recomandăm să contactați o agenție de renume sau să trimiteți un e-mail la info@vietnamimmigration.org pentru asistență la editarea cererii dvs. Acești experți vă pot oferi îndrumări cu privire la modul de a face modificările necesare în cererea dumneavoastră de viză electronică. Vă rugăm să rețineți că pentru acest serviciu se pot aplica taxe.

4. Am sosit mai devreme decât data de sosire menționată în cererea de viză electronică. Există vreun serviciu pentru a schimba data sosirii?

S-au schimbat planurile de călătorie și trebuie să sosiți în Vietnam mai devreme decât data menționată în cererea de viză electronică? În calitate de turist maghiar, aveți opțiuni de a vă schimba data sosirii. Vă sugerăm să contactați o agenție de renume sau să trimiteți un e-mail la info@vietnamimmigration.org pentru asistență. Acești profesioniști vă pot ghida prin procesul de modificare a datei de sosire în cererea dvs. de viză electronică. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că pentru acest serviciu se pot aplica taxe.

5. Intru în Vietnam printr-un alt port altul decât din cererea de viză electronică. Există un serviciu pentru corectarea portului de intrare?

Dacă ești un turist maghiar și descoperiți că trebuie să intrați în Vietnam printr-un alt port decât cel menționat în cererea de viză electronică, nu vă faceți griji. Există o soluție pentru tine. Vă recomandăm să contactați o agenție de renume sau să trimiteți un e-mail la info@vietnamimmigration.org pentru asistență. Acești experți vă pot ajuta să corectați portul de intrare în cererea dumneavoastră de viză electronică. Vă rugăm să rețineți că pentru acest serviciu se pot aplica taxe.

6. Ce ar trebui să fac pentru a modifica informațiile după ce trimit o cerere de viză electronică prin intermediul site-ului web al guvernului?

Ați depus cererea de viză electronică pentru Vietnam prin intermediul site-ului web al guvernului în calitate de turist maghiar și ați realizat că trebuie să modificați unele informații? Într-un astfel de caz, vă sugerăm să contactați o agenție de renume sau să trimiteți un e-mail la info@vietnamimmigration.org pentru asistență în modificarea cererii dvs. de viză electronică. Acești profesioniști vă pot ghida prin proces și vă pot ajuta să faceți schimbările necesare. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că pentru acest serviciu se pot aplica taxe.

Concluzie

În calitate de turist maghiar care plănuiește să viziteze Vietnam, obținerea unei vize online este metoda cea mai convenabilă și eficientă. Urmând pașii recomandați și luând în considerare asistența unei agenții de încredere, puteți crește semnificativ rata de succes a cererii dvs. de viză. Cu experiențe fără probleme, asistență prietenoasă și opțiuni pentru procesarea urgentă a vizelor, agențiile din Vietnam se asigură că călătoria dumneavoastră începe fără probleme. Așadar, începeți pregătirile pentru călătorie și pregătiți-vă să explorați minunile Vietnamului fără probleme, la timp și cu aprobarea garantată.

PERHAPS YOU ARE INTERESTED IN

De ce ar trebui turiștii greci să ia în considerare vizitarea Vietnamului? Vietnamul, o țară cu peisaje uluitoare, moștenire bogată și ospitalitate caldă, oferă o multitudine de motive pentru turiștii greci să-și exploreze minunile. Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce face din Vietnam o destinație irezistibilă pentru călătorii din Grecia.

De ce ar trebui turiștii francezi să ia în considerare vizitarea Vietnamului? Există nenumărate motive pentru care turiștii francezi ar trebui să ia în considerare vizitarea Vietnamului. În primul rând, țara este renumită pentru oamenii săi caldi și primitori, asigurând o experiență sigură și plăcută tuturor vizitatorilor.