May 14, 2024
Croatian

Vijetnamska Viza Online Za Njemačke Turiste: Sve Što Trebate Znati

Zašto bi njemački turisti trebali razmotriti posjet Vijetnamu?

Vijetnam nudi jedinstveno i nezaboravno iskustvo njemačkim turistima. Evo samo nekoliko razloga zašto biste trebali razmisliti o posjeti ovoj zadivljujućoj zemlji:

 • Siguran i prijateljski nastrojen: Vijetnam je poznat po svom toplom gostoprimstvu i prijateljskim mještanima. Njemački turisti mogu se osjećati sigurno i dobrodošlo dok istražuju užurbane gradove zemlje, mirnu prirodu i zadivljujuće obale.
 • Ukusna hrana: Vijetnamska kuhinja poznata je diljem svijeta po svojim raznolikim okusima i svježim sastojcima. Od legendarnih pho i banh mi do ukusnih jela od morskih plodova, njemački turisti mogu se prepustiti kulinarskoj avanturi kao nitko drugi.
 • Pristupačno: u usporedbi s drugim popularnim turističkim odredištima, Vijetnam nudi veliku vrijednost za novac. Njemački turisti mogu uživati u udobnom smještaju, ukusnim obrocima i uzbudljivim aktivnostima bez trošenja novca.
 • Prekrasno i lijepo vrijeme: Vijetnam se može pohvaliti slikovitim krajolicima, od veličanstvenog zaljeva Halong do bujne delte Mekonga. Uz tropsku klimu, njemački turisti mogu uživati u sunčanom vremenu tijekom cijele godine, što ga čini idealnim odredištem za aktivnosti na otvorenom.
 • Živopisna kultura: Vijetnam je zemlja s bogatom kulturnom baštinom. Njemački turisti mogu uroniti u tradicionalne festivale, posjetiti drevne hramove i svjedočiti jedinstvenom spoju starog i novog u užurbanim gradovima.

Je li njemačkim turistima potrebna ulazna viza za ulazak u Vijetnam?

Da, njemački turisti moraju imati vizu za ulazak u Vijetnam. Ipak, ima dobrih vijesti – njemački turisti oslobođeni su vize na 45 dana. To znači da mogu uživati u bezbrižnom posjetu Vijetnamu do 45 dana bez potrebe za podnošenjem zahtjeva za vizu.

U slučaju da njemački turisti planiraju ostati u Vijetnamu dulje od 45 dana, trebaju podnijeti zahtjev za vizu prije odlaska u Vijetnam. To se može učiniti putem Vijetnamske vize online, poznate i kao Vijetnamska e-Visa.

Živeći daleko od vijetnamske ambasade/konzulata, mogu li njemački turisti podnijeti zahtjev za vizu za Vijetnam online?

Apsolutno! Vijetnamska viza online učinila je proces podnošenja zahtjeva za vizu mnogo praktičnijim za njemačke turiste. Bez obzira na njihovu lokaciju, žive li daleko od vijetnamskog veleposlanstva ili konzulata, njemački turisti sada mogu podnijeti zahtjev za vizu za Vijetnam online iz udobnosti vlastitog doma ili ureda.

Nema više dugih čekanja u redu ili zamorne papirologije. Sa samo nekoliko klikova, njemački turisti mogu ispuniti online obrazac za prijavu, predati potrebne dokumente i primiti svoju e-Vizu putem e-pošte u roku od nekoliko radnih dana.

Koje su prednosti vijetnamske vize online za njemačke turiste?

Vijetnamska viza online nudi nekoliko prednosti njemačkim turistima:

 • Pogodnost: Vijetnamska viza online eliminira potrebu njemačkih turista da osobno posjete vijetnamsko veleposlanstvo ili konzulat. Mogu uštedjeti vrijeme i trud podnošenjem zahtjeva za vizu s bilo kojeg mjesta u svijetu.

– Fleksibilnost: Vijetnamska e-viza omogućuje njemačkim turistima boravak u Vijetnamu do 90 dana s jednim ili više ulazaka. To im daje fleksibilnost da istražuju različite regije u zemlji vlastitim tempom.

– Jednostavan ulazak: s vijetnamskom e-vizom njemački turisti mogu jednostavno ući i izaći iz Vijetnama kroz 13 zračnih luka, 16 kopnenih graničnih prijelaza i 13 morskih graničnih prijelaza. To im omogućuje odabir najpovoljnije i najprikladnije ulazne točke za njihov plan putovanja.

– Ušteda vremena: online proces podnošenja zahtjeva za vizu za Vijetnam brz je i jednostavan. Njemački turisti mogu izbjeći dugotrajno vrijeme obrade i dobiti svoju e-Vizu u roku od nekoliko radnih dana, što im omogućuje da s lakoćom planiraju svoje putovanje.

Službene naknade za vijetnamsku e-vizu za njemačke turiste

Pristojbe za vizu za Vijetnam za njemačke turiste su sljedeće:

 • Viza za jedan ulazak (vrijedi do 30 dana): Cijena vize za jedan ulazak je 25 USD. Ova viza omogućuje vam boravak u Vijetnamu najviše 30 dana od datuma ulaska. Bilo da putujete u razonodu ili u poslovne svrhe, ova opcija vize prikladna je za kratkoročni boravak.
 • Viza za više ulazaka (vrijedi do 30 dana): Ako planirate ući i izaći iz Vijetnama više puta u razdoblju od 30 dana, viza za više ulazaka pravi je izbor za vas. Cijena ove vize je 50 USD, što vam nudi fleksibilnost da istražite različite regije Vijetnama ili se uključite u poslovne aktivnosti koje zahtijevaju više posjeta.
 • Viza za jedan ulazak (vrijedi do 90 dana): Za njemačke turiste koji žele produžiti svoj boravak u Vijetnamu, dostupna je viza za jedan ulazak koja vrijedi do 90 dana. Ova viza košta 25 američkih dolara i omogućuje vam istraživanje zemlje ležernijim tempom, dajući vam dovoljno vremena da uronite u njezinu bogatu kulturu i prekrasne krajolike.
 • Viza za više ulazaka (vrijedi do 90 dana): Opcija vize za više ulazaka dostupna je i njemačkim turistima koji planiraju duži boravak. S ovom vizom možete ući i izaći iz Vijetnama više puta unutar razdoblja od 90 dana. Cijena ove vize je 50 USD, što vam daje slobodu putovanja u zemlju i iz nje po potrebi.

Ove naknade odredila je vijetnamska vlada i podložne su promjenama. Stoga je ključno provjeriti trenutne stope prije podnošenja zahtjeva za vizu.

Razumijevanje viza za jedan i više ulazaka za njemačke turiste

Za njemačke turiste bitno je razumjeti razliku između viza za jedan i više ulazaka:

 • Viza za jedan ulazak: S vizom za jedan ulazak njemački turisti mogu ući u Vijetnam jednom unutar navedenog razdoblja valjanosti (do 30 ili 90 dana, ovisno o odabranoj vrsti vize). Nakon što napuste zemlju, viza postaje nevažeća, a ako žele ponovno ući u Vijetnam, morat će podnijeti zahtjev za novu vizu.
 • Viza za više ulazaka: Viza za više ulazaka omogućuje njemačkim turistima ulazak i izlazak iz Vijetnama više puta unutar navedenog razdoblja valjanosti (do 30 ili 90 dana). Ovo je posebno korisno za putnike koji planiraju istražiti susjedne zemlje i vratiti se u Vijetnam tijekom svog putovanja.

Važno je napomenuti da, bez obzira na vrstu vize, ukupno trajanje boravka u Vijetnamu ne bi trebalo preći razdoblje valjanosti dodijeljeno vizom.

Politika povrata novca Vijetnamske vize za njemačke turiste

Nažalost, naknade za vizu za njemačke turiste koji se prijavljuju putem službene web stranice vijetnamske vlade ne mogu se vratiti. To znači da ako vaš zahtjev za vizu bude odbijen iz bilo kojeg razloga, nećete imati pravo na povrat novca. Ključno je osigurati da su svi potrebni dokumenti i informacije točno dostavljeni kako bi se smanjile šanse odbijanja.

Međutim, vrijedi napomenuti da ako se odlučite podnijeti zahtjev za vizu preko agencije, naknade mogu biti veće. U takvim slučajevima agencija će imati vlastita pravila povrata novca koja biste trebali pažljivo pregledati prije nego što nastavite s prijavom.

Vladina web stranica u odnosu na renomirane agencije: Što odabrati njemačkim turistima za ulazak u Vijetnam?

Kada je riječ o dobivanju vize za putovanje u Vijetnam, njemački turisti imaju dvije glavne mogućnosti: vladinu web stranicu ili renomirane agencije. Obje opcije imaju svoje prednosti i mane, a mi ćemo istražiti koja je bolji izbor za njemačke turiste. Zaronimo!

1. Web stranica vlade

Državna web stranica nudi nižu naknadu za zahtjeve za vizu, što je čini privlačnim izborom za putnike koji paze na proračun. Međutim, važno je napomenuti da vladina web stranica radi na principu “uradi sam”. To znači da ćete vi biti odgovorni za dovršetak postupka prijave i sve naknadne potrebne podrške.

Prednosti vladine web stranice:

 • Niža naknada za zahtjeve za vizu

Nedostaci vladine web stranice:

 • Nema podrške ili pomoći
 • Morate sami dovršiti postupak prijave

2. Renomirane agencije

Ugledne agencije, s druge strane, naplaćuju više naknade za svoje usluge, ali pružaju sveobuhvatan paket koji se brine za vaš zahtjev za vizu od početka do kraja. Uz dugogodišnje iskustvo u industriji, ove agencije poznaju sitnice i nedostatke postupka podnošenja zahtjeva za vizu, povećavajući vaše šanse za odobrenje i osiguravajući pravovremenu isporuku vaše vize. Osim toga, nude brzu online podršku za rješavanje svih pitanja ili nedoumica koje možda imate.

Prednosti renomiranih agencija:

 • Stručna pomoć tijekom cijelog procesa podnošenja zahtjeva za vizu
 • Povećane šanse za odobrenje vize
 • Pravovremena dostava vaše vize
 • Brza online podrška za sva pitanja ili nedoumice

Ali to nije sve! Renomirane agencije daju dodatne usluge kako bi pružile dodatne usluge koje će poboljšati vaše iskustvo putovanja.

3. Dodatne usluge koje nude ugledne agencije

 • Visa Expedited Service: Ako vam hitno treba viza, renomirane agencije imaju rješenje. Oni nude ubrzanu uslugu koja ubrzava vaš zahtjev za vizu, osiguravajući da ga primite u najkraćem mogućem roku.
 • Pomoć pri imigracijskom carinjenju: Dolazak u inozemnu zračnu luku ponekad može biti neodoljiv, osobito kada se suočite s dugim imigracijskim redovima. Ugledne agencije razumiju ovu zabrinutost i nude uslugu za ubrzavanje vašeg useljeničkog postupka, omogućujući vam da zaobiđete redove i bez problema uđete u Vijetnam.
 • Preuzimanje i prijevoz iz zračne luke: Kako bi vaš dolazak bio još ugodniji, renomirane agencije pružaju usluge preuzimanja i prijevoza iz zračne luke. To osigurava besprijekoran prijelaz od zračne luke do vašeg hotela, štedeći vam vrijeme i trud.

Što odabrati njemačkim turistima za ulazak u Vijetnam?

Kada je riječ o izboru između vladine web stranice i renomiranih agencija za dobivanje vize za Vijetnam, njemački turisti moraju odvagnuti prednosti i mane svake opcije. Iako državna web stranica nudi nižu naknadu, nedostaje joj podrška i pomoć. S druge strane, renomirane agencije pružaju stručnu pomoć tijekom cijelog procesa podnošenja zahtjeva za vizu, povećavajući vaše šanse za odobrenje i osiguravajući pravovremenu dostavu vize. Također nude dodatne usluge kao što su ubrzane usluge izdavanja vize, pomoć pri imigracijskom carinjenju te preuzimanje i prijevoz iz zračne luke. U konačnici, izbor ovisi o vašim prioritetima i preferencijama.

Koliko je vremena potrebno njemačkim turistima da dobiju odobrenje za vizu?

Kao njemačkom turistu, važno je znati da vrijeme obrade vize za Vijetnam obično traje od 3 do 5 radnih dana. Međutim, tijekom vrhunca sezone može potrajati nešto dulje. Ključno je planirati svoje putovanje unaprijed kako biste osigurali nesmetan postupak podnošenja zahtjeva za vizu.

Također je vrijedno napomenuti da imigracija Vijetnama, gdje će se obraditi vaš zahtjev za vizu, ne radi subotom, nedjeljom, tradicionalnim danom Vijetnamskih narodnih snaga javne sigurnosti (19. kolovoza) i državnim praznicima.

Nacionalni praznici u Vijetnamu za bilježenje njemačkih turista

Govoreći o praznicima, pogledajmo nacionalne praznike u Vijetnamu na koje bi njemački turisti trebali obratiti pozornost:

 • Nova godina (01. siječnja) – Ovaj praznik koji se slavi širom svijeta označava početak nove godine. To je vrijeme kada se ljudi okupljaju kako bi proslavili i donijeli odluke za nadolazeću godinu.
 • Praznik Tet – poznat i kao vijetnamska lunarna Nova godina, Tet je najvažniji praznik u Vijetnamu. Obično pada krajem siječnja ili početkom veljače i slavi se obiteljskim okupljanjima, gozbama i raznim kulturnim aktivnostima.
 • Dan komemoracije Hung Kings – Obilježava se 10. dana trećeg lunarnog mjeseca, ovaj praznik odaje počast legendarnim utemeljiteljima vijetnamske nacije, Hung Kingsima. Vrijeme je za odavanje poštovanja i prisjećanje na njihov doprinos.
 • Dan ponovnog ujedinjenja (30. travnja) – Ovaj praznik obilježava pad Saigona i kraj Vijetnamskog rata. Dan je nacionalnog ponosa i obilježavanja.
 • Praznik rada (01. svibnja) – Oslavljen u cijelom svijetu, ovaj praznik odaje priznanje doprinosima radnika društvu i naglašava važnost radnih prava.
 • Dan državnosti (02. rujna) – Ovim se praznikom obilježava dan kada je Vijetnam proglasio svoju neovisnost od francuske kolonijalne vladavine. To je dan nacionalnog ponosa i slavlja.

Ubrzane usluge izdavanja viza za hitna putovanja za njemačke turiste

U nekim slučajevima može vam trebati hitna viza za Vijetnam. Bilo da je riječ o putovanju u zadnji tren ili nepredviđenim okolnostima, agencije mogu pomoći ubrzati proces. Ovo su opcije dostupne njemačkim turistima:

 • Viza za isti dan: Ako vam je hitno potrebna viza, agencije mogu ubrzati vašu prijavu kako biste primili vizu istog dana. Ova je opcija idealna za putnike s trenutnim planovima putovanja ili promjenama u zadnjem trenutku.
 • 4-satna viza: Za malo manje hitne situacije, agencije mogu obraditi vaš zahtjev za vizu u roku od četiri sata. Ova ubrzana usluga osigurava da vašu vizu primite brzo, dajući vam mir i izbjegavajući nepotrebna kašnjenja.
 • 2-satna viza: U vremenski najkritičnijim scenarijima, agencije mogu ubrzati vaš zahtjev za vizu za samo dva sata. Ova munjevito brza usluga osigurava da možete brzo dobiti vizu i nastaviti sa svojim planovima putovanja bez ikakvih prepreka.

Koristeći ove usluge ubrzanog izdavanja viza, njemački turisti mogu učinkovito dobiti svoje vize za Vijetnam, čak i u hitnim situacijama.

Što bi njemački turisti trebali pripremiti za podnošenje zahtjeva za vizu za Vijetnam online?

Kako bi se osigurao neometan i uspješan proces podnošenja zahtjeva za vizu, njemački turisti koji planiraju posjetiti Vijetnam moraju pripremiti sljedeće dokumente i informacije:

 • Važeća putovnica: Provjerite je li vaša njemačka putovnica valjana najmanje šest mjeseci od datuma planiranog ulaska u Vijetnam. Osim toga, provjerite imate li barem dvije prazne stranice za pečatiranje vize.
 • Osobni podaci: točno unesite svoje osobne podatke, uključujući svoje puno ime, spol, datum rođenja, mjesto rođenja, broj putovnice i nacionalnost. Ključno je pružiti točne podatke kako biste izbjegli komplikacije tijekom postupka prijave.
 • Valjana adresa e-pošte: Navedite valjanu adresu e-pošte za primanje potvrda i obavijesti o statusu vaše vize. Ovo će vas obavještavati tijekom cijelog procesa prijave.
 • Valjana kreditna/debitna kartica: Držite važeću kreditnu/debitnu karticu pri ruci za online plaćanje. Prihvaćene kartice uključuju Visa, Mastercard, JCB, Diners Club, American Express i Union Pay.
 • Privremena adresa u Vijetnamu: navedite adresu planiranog hotela ili smještaja u Vijetnamu. To omogućuje vlastima da prate gdje se nalazite tijekom vašeg boravka.
 • Svrha posjeta: Navedite svrhu svog posjeta, bilo da se radi o turizmu, poslu, poslu ili studiju. Važno je napomenuti da druge svrhe osim turizma mogu zahtijevati dodatnu dokumentaciju za provjeru.
 • Planirani datumi ulaska i izlaska: jasno navedite datume planiranog ulaska i izlaska iz Vijetnama. Ove informacije će pomoći vlastima u planiranju i praćenju vašeg boravka.
 • Predviđene ulazne i izlazne točke/zračne luke: Navedite konkretne ulazne i izlazne točke ili zračne luke koje planirate koristiti prilikom ulaska ili izlaska iz Vijetnama. Imajte na umu da biste u Vijetnam trebali ući kroz luku registriranu tijekom postupka prijave, osim za zračne luke.
 • Trenutno zanimanje: navedite pojedinosti o svom trenutnom zanimanju, uključujući naziv i adresu vaše tvrtke. Osim toga, uključite telefonski broj svoje tvrtke u svrhu provjere.

Što njemački turisti trebaju učitati za online zahtjev za vizu za Vijetnam?

Prilikom online podnošenja zahtjeva za vizu za Vijetnam, njemački turisti moraju prenijeti dva bitna dokumenta: skeniranu kopiju stranice s podacima u putovnici i noviju portretnu fotografiju.

1. Skenirana kopija stranice s podacima putovnice:

Za provjeru podataka navedenih u obrascu zahtjeva za vizu, potrebna je jasna i čitljiva skenirana kopija stranice s podacima u putovnici. Skenirana kopija treba sadržavati cijelu stranicu s fotografijom, osobnim podacima i ICAO redovima. Ovo su zahtjevi za skeniranu kopiju:

 • Provjerite je li sken jasan i čitljiv.
 • Cijela stranica, uključujući sva četiri kuta, trebala bi biti vidljiva.
 • Fotografija, osobni podaci i ICAO crte trebaju biti jasno vidljivi i bez zapreka.
 • Stranica s podacima o putovnici mora biti u boji i ne smije biti istekla.

2. Zahtjevi za portretnu fotografiju:

Za potvrdu vašeg identiteta potrebna je novija fotografija veličine putovnice, dimenzija 4×6 cm. Fotografija mora odgovarati vašem trenutnom izgledu i trebala bi sličiti osobi u vašoj putovnici. Ovo su zahtjevi za portretnu fotografiju:

 • Podnositelj zahtjeva treba gledati izravno u kameru s neutralnim izrazom lica.
 • Fotografija treba biti snimljena na običnoj bijeloj ili svijetloj pozadini.
 • Podnositelj zahtjeva ne bi trebao nositi naočale ili pokrivalo za glavu koje zaklanja lice.
 • Fotografija treba biti u boji i visoke rezolucije.
 • Dimenzije fotografije trebaju biti 4x6cm.
 • Fotografija treba biti jasna i dobro osvijetljena, bez sjena ili refleksije.

Kako podnijeti zahtjev za vizu za Vijetnam online za njemačke turiste?

Sada kada ste prikupili sve potrebne podatke i dokumente, vrijeme je da se prijavite za vijetnamsku e-vizu. Slijedite ove jednostavne korake:

 • Posjetite službenu web stranicu: idite na službenu web stranicu vijetnamske e-vize i pronađite obrazac za prijavu. Ispunite potrebne osobne podatke točno, pazeći da nema pogrešaka ili odstupanja.
 • Učitaj potrebne dokumente: Učitaj skenirane kopije svoje putovnice i noviju fotografiju veličine putovnice. Osigurajte da su ti dokumenti jasni i da ispunjavaju navedene zahtjeve.
 • Platite naknadu za vizu: prijeđite na odjeljak za plaćanje i upotrijebite valjanu kreditnu/debitnu karticu za plaćanje naknade za vizu. Naknada može varirati ovisno o trajanju vašeg boravka i svrsi vašeg posjeta.
 • Pregledajte i pošaljite: Prije dovršetka prijave pažljivo pregledajte sve informacije koje ste dostavili. Još jednom provjerite ima li pogrešaka ili pojedinosti koje nedostaju. Kada budete zadovoljni, pošaljite svoju prijavu.
 • Primite potvrdu i obavijest: nakon podnošenja prijave primit ćete e-poruku potvrde. Ova e-poruka sadržavat će važne informacije, uključujući referentni broj vaše prijave i očekivano vrijeme obrade.
 • Provjerite status vize: Pratite svoju pristiglu e-poštu za daljnje obavijesti o statusu vaše vize. Također možete provjeriti status na službenoj web stranici pomoću referentnog broja prijave.
 • Preuzmite i ispišite svoju vizu: kada vaša viza bude odobrena, primit ćete obavijest e-poštom. Jednostavno preuzmite i ispišite svoju e-vizu jer ćete morati predočiti tiskani primjerak po dolasku u Vijetnam.

Kako provjeriti status Vijetnamske e-vize za njemačke turiste?

Nakon što podnesete zahtjev za vijetnamsku e-vizu, možda će vas zanimati status vaše vize. Evo kako možete provjeriti status svoje vijetnamske e-vize:

 • Posjetite službenu web stranicu Odjela za imigraciju Vijetnama.
 • Potražite odjeljak posvećen uslugama izdavanja vize ili statusu vize.
 • Unesite tražene informacije, kao što su referentni broj vaše prijave ili podaci o putovnici.
 • Kliknite na gumb “Provjeri status”.
 • Web mjesto će prikazati trenutačni status vašeg zahtjeva za vijetnamsku e-vizu, bez obzira je li još u obradi ili je odobren.
 • Ako je vaša viza odobrena, možete preuzeti i ispisati svoju e-vizu radi lakšeg putovanja.

Savjeti za povećanje stope uspjeha zahtjeva za vizu za njemačke turiste:

Kako biste povećali šanse da vaš zahtjev za vizu za Vijetnam bude odobren, razmotrite sljedeće savjete:

 • Točno ispunite obrazac za prijavu: Pazite na svaki detalj dok ispunjavate obrazac za prijavu na mreži. Provjerite jesu li svi podaci ispravno uneseni, uključujući podatke o putovnici, osobne podatke i planove putovanja.
 • Pošaljite potrebne dokumente: Pripremite sve potrebne dokumente, kao što je fotografija veličine putovnice, skenirana kopija biološke stranice vaše putovnice i dokaz o organizaciji putovanja. Obavezno učitajte jasne i čitke kopije kako biste izbjegli kašnjenja ili odbijanja.
 • Još jednom provjerite točnost: prije podnošenja prijave provjerite jesu li sve navedene informacije točne. Bilo kakva odstupanja ili netočnosti mogu dovesti do odbijanja.
 • Podnesite zahtjev unaprijed: preporučljivo je podnijeti zahtjev za vizu za Vijetnam dosta prije datuma putovanja. To omogućuje dovoljno vremena za obradu i osigurava da se svi nepredviđeni problemi mogu riješiti bez izazivanja prekida putovanja.
 • Potražite stručnu pomoć: razmislite o angažiranju ugledne agencije koja će obraditi vaš zahtjev za vizu za Vijetnam. Te agencije dobro poznaju lokalna pravila i propise, što povećava šanse za uspješnu prijavu. Njihova stručnost može pomoći u savladavanju složenosti i osigurati iskustvo bez muke njemačkim turistima.

Odobravanje vize bez muke sa zajamčenim rezultatima za njemačke turiste:

Njemačkim turistima koji traže vizu za Vijetnam bez ikakvih problema, na vrijeme i uz zajamčeno odobrenje, preporučuje se angažiranje agencije specijalizirane za usluge izdavanja viza za Vijetnam. Ove agencije nude nekoliko prednosti:

 • Jednostavan obrazac i lako učitavanje dokumenata: renomirane agencije pružaju korisničko sučelje koje pojednostavljuje postupak prijave. S jednostavnim obrascima i opcijama jednostavnog učitavanja dokumenata možete uštedjeti vrijeme i izbjeći potencijalne frustracije.
 • Ljubazna korisnička podrška: predstavnici agencije spremni su vam pomoći tijekom cijelog procesa. Bilo da imate pitanja ili trebate smjernice, njihov ljubazni tim za podršku osigurava glatko iskustvo od početka do kraja.
 • Visoka stopa uspješnosti: Agencije koje se mogu pohvaliti stopom uspješnosti od 99,9% ulijevaju povjerenje njemačkim turistima. Svojom stručnošću i poznavanjem lokalnih pravila osiguravaju da vaša prijava ispunjava sve potrebne zahtjeve, povećavajući šanse za odobrenje.

Kontrolni popis nakon dobivanja odobrenja vize za njemačke turiste:

Nakon što dobijete odobrenje za vizu, ključno je još jednom provjeriti pojedinosti kako biste bili sigurni da nema grešaka ili grešaka. To će vam pomoći da izbjegnete probleme po dolasku u Vijetnam. Evo praktičnog popisa za njemačke turiste:

 • Ispišite kopiju svoje vize: Obavezno je imati fizičku kopiju svoje vize kada stignete u Vijetnam. Obavezno ga isprintajte i čuvajte uz svoje putne isprave.
 • Provjerite točnost informacija: Provjerite ima li na vašoj vizi pravopisnih pogrešaka ili netočnosti u vašim osobnim podacima. Ako uočite bilo kakve pogreške, obratite se nadležnim tijelima ili svojoj agenciji za izdavanje viza za pomoć.
 • Upoznajte se sa zahtjevima za ulazak: Odvojite malo vremena da razumijete uvjete za ulazak njemačkih turista u Vijetnam. To uključuje važeću putovnicu s još najmanje šest mjeseci valjanosti, povratnu kartu i dokaz o dovoljno sredstava za vaš boravak.
 • Za pomoć se obratite uglednoj agenciji: Ako planirate putovati tijekom praznika ili imate bilo kakvih posebnih nedoumica, savjetuje se da se obratite uglednoj agenciji za izdavanje viza. Oni vam mogu pružiti stručno vodstvo i pomoć, osiguravajući iskustvo putovanja bez muke.
 • Planirajte svoj itinerer: Kada složite vizu, počnite planirati svoj itinerer za istraživanje Vijetnama. Istražite popularne atrakcije, kulturna iskustva i lokalne kuhinje kako biste najbolje iskoristili svoje putovanje.

Najčešća pitanja za njemačke turiste koji su podnijeli zahtjev za vijetnamsku e-vizu putem vladine web stranice

1. Moj let uskoro polijeće, ali status moje e-vize za Vijetnam je u obradi. Postoji li neka usluga koja bi to požurila ili ubrzala?

Kao njemački turist, ako se nađete u situaciji u kojoj je polazak vašeg leta blizu, a vaša vijetnamska e-viza još uvijek se obrađuje, možda ćete trebati rješenje za ubrzanje procesa. U takvim slučajevima preporučujemo da kontaktirate uglednu agenciju ili pošaljete e-poruku na info@vietnamimmigration.org za podršku. Oni vam mogu pomoći u ubrzavanju vašeg zahtjeva za e-vizu. Međutim, imajte na umu da se ova usluga može dodatno naplaćivati.

2. Dao sam nevažeće podatke za moj zahtjev za e-vizu. Ima li neki servis da to ispravi?

Pogreške se događaju, a ako ste njemački turist koji je naveo netočne ili nevažeće podatke u svom zahtjevu za vijetnamsku e-vizu, ne brinite. Postoji rješenje. Predlažemo da se obratite renomiranoj agenciji ili da pošaljete e-poruku na info@vietnamimmigration.org kako biste ispravili podatke u svom zahtjevu za e-vizu. Oni vas mogu voditi kroz postupak i osigurati da vaš zahtjev za e-vizu sadrži točne podatke.

3. Želim urediti svoj zahtjev za e-vizu. Postoji li neki servis za uređivanje?

Ako ste njemački turist koji želi promijeniti ili urediti svoj zahtjev za e-vizu za Vijetnam, savjetuje se da potražite pomoć od renomirane agencije ili kontaktirate info@vietnamimmigration.org putem e-pošte. Oni vam mogu pružiti potrebne smjernice i podršku za uređivanje vašeg zahtjeva za e-vizu. Međutim, imajte na umu da se ova usluga može naplaćivati.

4. Dolazim ranije od datuma dolaska navedenog u zahtjevu za e-vizu. Postoji li usluga promjene datuma dolaska?

U slučaju da ste njemački turist i da se vaši planovi putovanja promijene, što rezultira ranijim datumom dolaska od onoga što je navedeno u vašem zahtjevu za vijetnamsku e-vizu, bitno je poduzeti odgovarajuće radnje. Preporučujemo da kontaktirate renomiranu agenciju ili pošaljete e-poštu na info@vietnamimmigration.org kako biste se raspitali o promjeni datuma dolaska u svom zahtjevu za e-vizu. Oni će vas provesti kroz potrebne korake i obavijestiti vas o svim uključenim troškovima.

5. Ulazim u Vijetnam kroz drugu luku osim na zahtjevu za e-vizu. Postoji li neka usluga za ispravljanje ulaznog otvora?

Kao njemački turist, ako trebate ući u Vijetnam kroz luku koja se razlikuje od one navedene u vašem zahtjevu za e-vizu, ključno je unaprijed riješiti ovaj problem. Predlažemo da kontaktirate uglednu agenciju ili da pošaljete e-poruku na info@vietnamimmigration.org kako biste riješili situaciju. Oni vas mogu uputiti o koracima potrebnim za ispravak ulazne luke na vašoj e-vizi. Međutim, imajte na umu da se ova usluga može naplaćivati.

6. Što trebam učiniti da izmijenim podatke nakon podnošenja zahtjeva za e-vizu putem vladine web stranice?

Ako ste njemački turist i već ste podnijeli zahtjev za vijetnamsku e-vizu putem vladine web stranice, ali morate izmijeniti navedene informacije, postoje dostupne opcije. Kako biste osigurali nesmetan postupak, preporučujemo da kontaktirate renomiranu agenciju ili pošaljete e-poštu na info@vietnamimmigration.org kako biste zatražili smjernice o izmjeni podataka u svom zahtjevu za e-vizu. Oni će vam pružiti potrebnu pomoć, iako se ova usluga može naplatiti.

Zaključak

Podnošenje zahtjeva za vizu za Vijetnam online kao njemačkog turista ne mora biti zastrašujući zadatak. Slijedeći savjete navedene u ovom članku i uzimajući u obzir usluge renomirane agencije, možete povećati svoje šanse za uspješnu prijavu. Uživajte u iskustvu bez muke, pravovremenom odobrenju vize i bezbrižnosti koja dolazi sa zajamčenim odobrenjem. Počnite planirati svoje putovanje u Vijetnam već danas!

Bilješka:

Njemački turisti koji su podnijeli zahtjev za vijetnamsku e-vizu putem vladine web stranice mogu se susresti sa situacijama u kojima im je potrebna pomoć ili žele izmijeniti svoje zahtjeve za e-vizu. Za rješavanje takvih scenarija preporučljivo je kontaktirati respektabilnu agenciju ili poslati e-poštu na info@vietnamimmigration.org za podršku. Ovi stručnjaci mogu vas provesti kroz potrebne korake i osigurati da je vaš zahtjev za e-vizu točan i ažuran.